reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc kobietki!!!
witam sie w piątkowy,zimny,paskudny deszczowy dzien:wściekła/y:.wczoraj była taka sliczna pogoda a dzis nie :no:mam mowy o wyjśćiu z domu na spacer.
ja już mam wszystko zrobione,posprzątałam już sobie,pranie nastawiłam,obiad zrobiłam i teraz z kawką zasiadłam przed bb.;-)
mój m dzis wrócił od krystiana ze szkoły zły strasznie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pierwszy raz pani naskarżyła do m na krystiana,powiedziała ze dzis był strasznie nie grzeczny,nic nie słuchał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem co mu dzis odbiło:wściekła/y:oczywiście nas przepraszał i przy m przeprosił też panią ale kara go nie ominie.teraz grzecznie sie bawi i potulny jest jak baranek.

beatka-straszna tragedia:-(
przykro mi bardzo.

malinka-to ty pracujesz w każdy weekend?????

anaconda-oj musiało sie dziac u was tej nocy:-p:-p:-p:-D:-D:-D

mh-udanej imprezki życzę.:tak:

kernuś-fajnie ze juz w domku jesteśćie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dowikla dobrze że mi napisałaś o tej szczepionce to będę wiedziała co nas czeka i Mai postaram się jakoś to bezbólowo wytłumaczyć :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Mam dziś jakiś kijowy dzień:baffled:. Tyle na głowie i smutno jakoś. Jeden problem za drugim. Pogoda do duszy. Jeszcze teraz nadrabiałam Wasze wpisy i u Beatki też nie ciekawie:-(. Biedny chłopczyk. Współczuję jego matce. Tak jak napisała anaconda "Życie jest nie sprawiedliwe".
Malinka, tak z ciekawości napisz coś więcej o tej swojej pracy. Mama Helenki poimprezuj za Nas wszytskie;-). Spokojnego wieczoru.

Wpadłam Wam tylko napisać że siostra dostała wiadomości na temat Krzysia :-:)-:)-:)-( nie dają mu już żadnych szans na przeżycie, mózg nie pracuje :-:)-:)-:)-:)-( czekają aż serce przestanie bić, dają 2-3 dni :-:)-:)-:)-:)-( załamana jestem na maxa :-:)-:)-:)-:)-( siedzę i ryczę :-:)-:)-:)-( boże dlaczego tak jest :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kochana jestem z Tobą;(
Tragedia dla Rodziny i znajomych..ale ja mam nadzieję, że stanie się cud;(
Trzymam Was w moich myślach....bądzcie pełni wiary i nadzieji...niech ona zniknie jako ostatnia!!!Być może uda się wygrać z przeciwnościami......ściskam Was!!!

Dzięki Dziewczyny :tak: no ja też mam nadzieję że Krzysiu z tego wyjdzie jeszcze :tak:
Dowikla zdjęcie proszę zrobić śmieciarzowi skoro mówisz że nawet nawet :-D
Anaconda MH to Wam się przypomniało :-) lepiej późno niż wcale ;-)
Lidka może to ta pogoda :sorry2: z każdego człowieka wariata robi :sorry2:

Witam wieczorem :tak: Kuba się bawi lokomotywą na szczęście bez baterii :-D właśnie się wykąpaliśmy i zaraz kolację będę Kubie robić a ja zjem chyba konia z kopytami ;-) głodna jestem ostatnio jak nie wiem co, za dwoje jem :sorry2: w ciąży nie jestem (mam nadzieję) ale to chyba przez te tabletki co biorę :-) muszę iść po receptę do swojej :tak: nie wiem czy któraś z Was lubi Japońskie bajki anime ale w tygodniu wieczorem jakoś o 20,20 lecą na tvp kultura :tak: ja uwielbiam i oglądam :tak: a jak któraś chce zobaczyć co i jak to polecam Grobowiec Świetlików :-) A oto co mój syn dzisiaj zrobił śwince :-D jak to zobaczyłam myślałam że padnę ze śmiechu :-D

Załączniki

• P2110108.jpg
    P2110108.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
BEATKO
Dobrze widze?Cos jej w dupsko wsadził?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok:
Bajki japonskie to ja ogldalam Generała Daimosa,ta o pilce noznej co caly odcinek biegli od bramki do bramki i jakies tam jeszcze

A TY sie smiej z tego smieciarza:-pAle jest fajniusi:tak::tak::tak:Teraz tak szybko Ich nie zobacze bo jezdza tylko w piatki a o tej godzinie nie ma mnie w domu:no:
Ale moze latem to wtedy cykne jakas focie z ukrycia i specjalnie dla Ciebie wkleje:tak::tak::tak:

Dzięki Dziewczyny :tak: no ja też mam nadzieję że Krzysiu z tego wyjdzie jeszcze :tak:
Dowikla zdjęcie proszę zrobić śmieciarzowi skoro mówisz że nawet nawet :-D
Anaconda MH to Wam się przypomniało :-) lepiej późno niż wcale ;-)
Lidka może to ta pogoda :sorry2: z każdego człowieka wariata robi :sorry2:

Witam wieczorem :tak: Kuba się bawi lokomotywą na szczęście bez baterii :-D właśnie się wykąpaliśmy i zaraz kolację będę Kubie robić a ja zjem chyba konia z kopytami ;-) głodna jestem ostatnio jak nie wiem co, za dwoje jem :sorry2: w ciąży nie jestem (mam nadzieję) ale to chyba przez te tabletki co biorę :-) muszę iść po receptę do swojej :tak: nie wiem czy któraś z Was lubi Japońskie bajki anime ale w tygodniu wieczorem jakoś o 20,20 lecą na tvp kultura :tak: ja uwielbiam i oglądam :tak: a jak któraś chce zobaczyć co i jak to polecam Grobowiec Świetlików :-) A oto co mój syn dzisiaj zrobił śwince :-D jak to zobaczyłam myślałam że padnę ze śmiechu :-D

hehe a co on jej lewatywę robi;)

Witajcie. :-)
Padam, ale zaglądam jeszcze ,bo chyba nie usnę jak nie dowiem się co z małym Krzysiem.:-(
Beatko masz jakieś wieści?
Matko, jakie nieszczęście.:no::-(
Kiedy leżałam z Amelką w szpitalu na rota i stałam z nią przy oknie... weszła pielęgniarka i mnie zrypała, bym dziecka nie uczyła stawania w oknie, bo potem może zdarzyć się tragedia. A ja nieświadomie pokazywałam jej ptaszki, drzewka, domy...:sorry2:
Oj , jak niedaleko od tragedii.:-(

Czyżby Kubuś miał zapędy na lekarza?:-D

Wybaczcie , że tylko na tyle odpiszę, ale po całym dniu latania ( zakupy, bal karnawałowy...) ledwo co widzę. A i nerwy też mam dziś nieco zszargane przez swoją mamuś.:sorry2:

Beata tak mi przykro,strasna tragedia.
jak to czytałam to mnie aż ciarki przechodziły bo nie tak dawno mysmy byli w takiej sytuacji tylko że ja zdążyłąm i złapałam oliwkę z parapetu.okropne przezycie ,wszystko mi się przypomniało.

bardzo współczuje ale trzymam kciuki aby stał sie jakiś cud ,aby mały wyszedł z tego.

Oliwka już po bajce,woła koalcje i zaraz idzie spać.

pozdrawiam wszystkie babeczki :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Beata tak mi przykro,strasna tragedia.
jak to czytałam to mnie aż ciarki przechodziły bo nie tak dawno mysmy byli w takiej sytuacji tylko że ja zdążyłąm i złapałam oliwkę z parapetu.okropne przezycie ,wszystko mi się przypomniało.

bardzo współczuje ale trzymam kciuki aby stał sie jakiś cud ,aby mały wyszedł z tego.

Oliwka już po bajce,woła koalcje i zaraz idzie spać.

pozdrawiam wszystkie babeczki :tak::tak::tak::tak::tak:

Współczuję przeżyć!!!

Do góry