wiktoria12
Mama i żona :)
No i co tu takie pusteczki ja teraz kolacyjke małą zjadłam i zaraz dzieci do spania szykowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehem, no niestety. Pkt. 3 REGULAMINU :
"Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie."
Regulamin forum - Forum BabyBoom
ja bym nie poszla, jak znajoy zmarl to poszedl tylko m ja zostalam z dzieckiemDziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
hehe pewnie masz na czole informacjaale powiedzcie dlaczego ciagle mnie ktos pyta?????????????
no to oby tak dalejHej laski
melduje ze zyje
dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @ jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)
u mnie szybko dzieci same zasypialy osobno,Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja
witajwitam i ja:-)
Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje )
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL
Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem