reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja wieczorkiem
Byla u mnie znajoma z synkiem i dzieciaki sie wyszalały:tak::tak:Teraz chwilke odpoczywaja i zaraz ide robic hamburgery:tak::tak:Po jedzonku kapiel i do wyrek:tak::tak::tak:Jak jest cos w tv to chetnie sobie poogladam a jak nic nei bedzie to wlece jeszcze na BB:tak::tak::tak::tak:
Moja Klaudia jak byla moja znajoma gdzies mi sie schowala i wolala mnie przez pare minut:tak::tak::tak:Szukalam,Jej i szukalam a co sie okazalo mala mendka wlazła do pralki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle miala radoche jak wszyscy na Nia patrzelismy i jak robilam fotki;-):-)

wieczornie wpadam i czytam no i sie usmiałam ze ho ho
dowikla chciałabym ja zobaczyc w tej pralce masz foty to wklejaj heeeeeeeeeee

as o tobie to widze ze sie powodzi jak nie masażysci ekstra młodzi to ksiądz pewnie tez fajny haaaaaaa i młody hiiiiiii

u mnie Lenka juz spi jakis ma dzisiaj caly dzien taki spiacy non stop slpi wstała na godzinke i znów zasypiala heeeee

Maks jeszcze chory serial ogląda Kiepskich heeeeeeee k mi sie nie chce no ale jutro juz chyba wkoncu mi skonczy tego zeba:)))

a ja jutro z rana do dendysty musze isc a ta

Anka widze ze sie wkoncu pokazalas :)))))))

dowikla- pralka hm ciekawa kryjówka:-)

Mój bartu już śpi wykapany wycackany zasnął bez marudzenia hehe
ja zaraz ide jakąś kolacje sobie zrobić i jak zwykle czekam na mojego kochanego męża:-)

Ehem, no niestety.:sorry2: Pkt. 3 REGULAMINU :
"Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie."
Regulamin forum - Forum BabyBoom

przepraszam kochana już więcej tak nie zrobię:-) wybacz mi:-) poprawię się:-) życzę miłego wieczórkowania wszystkim mamusiom :-) pewnie jak nie będę mogła spać to jeszcze wpadne:-) bo dzisiaj jakaś nie swoja jestem i taka nadeta ze szok:-) pa pa laseczki:-) Justys już zapanowałam nad tym i wiem już jak i co:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mój Kamilek jeszcze nie śpi tak myślałam ja w południe spał ze teraz bedzie problem.Zjedlismy sobie jogurta teraz herbatke pijemy .I daje Kamilkowi tej herbatki a on do mnie oparzyłaś mnie :-)a cherbatka była taka ciepła znowu gorąca nie była

Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
ja bym nie poszla, jak znajoy zmarl to poszedl tylko m ja zostalam z dzieckiem:tak:
a zrobisz co uwazasz za stosowne ;-)
ale powiedzcie dlaczego ciagle mnie ktos pyta?????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hehe pewnie masz na czole informacja :-p:-D
Hej laski

melduje ze zyje

dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @:-D:-D:-D jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee:-D:-D:-D
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)
no to oby tak dalej
Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie :confused:czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie szybko dzieci same zasypialy osobno,:tak:
witam i ja:-)

Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje :))
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL:-D:-D

Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem:-D
witaj :-D

ja tez witam,
wczoraj byla koleda ksiadz dopiero przyszedl po 3,5 godz na 2 min :sorry2:
a potem szybko poszlismy spac:tak:
dzis byla u mnie znajoma,
a ja musze isc na komisariat do nas zlozyc zeznanie w sprawie znecania
sasiad zneca sie nad zona
i niestety musze gnac :dry:
a powiedzialam wszystko co wiedzialam dzielnicowemu, tzn ze nic nie slysze :tak:

teraz spadam spac ;-)
milej nocki:-)

reklama
Do góry