reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem Kochane cista upieczone na stype a ja zmarnowana ...wrrrr...masakra!!!!
Nasłuchałam się różnych zabobonów a moze i nie zabobony bo kto to wie...i nie biore Gai na cmentarz!!Albo zostane z nia albo moja mama mowi, że moze jechac i zostanie u tesciowej z Gaja na czas pogrezbu a na stype musze ja wziac ale lepsze na stype niz na cmentarz!!

reklama
Dowikla tak widziałam ale sie usmialam a m,ój maksiu jak sie smiał :-D:-D:-Dpowiedzial jaka ona musi byc mala bo jak tam weszla mama ja wsadziła za kare czy chciała ja wyprac bo jest brudna:-D:-D:-D:-Dmyslałam ze umre ze smiechu heeeee:-D:-D:-D

Pati tak to jest powiesz ze nic nie wiesz a i tak latac po komisariatach trza :-D:-D:-D

Lena dobrze robisz ze jej nie bierzesz bo ja mialam taki przypadek jak maskiu byłm mniejszy wziełam go na c,entarz a jak zobaczyl mlutkie groby i zapytał o nie to pózniej w nocy mi krzyczal przez sen i nie tylko ze on nie chce umierac i tak chyba przez miesiac dobry juz nie wiedziałam jak mu tłumaczyc miałam isc z nim do psychologa ale jakos wkoncu dał sie przekonac i przestal :tak::tak::tak: miał wtedy chyba 3 latka:tak::tak::tak:

Dowikla tak widziałam ale sie usmialam a m,ój maksiu jak sie smiał :-D:-D:-Dpowiedzial jaka ona musi byc mala bo jak tam weszla mama ja wsadziła za kare czy chciała ja wyprac bo jest brudna:-D:-D:-D:-Dmyslałam ze umre ze smiechu heeeee:-D:-D:-D

Pati tak to jest powiesz ze nic nie wiesz a i tak latac po komisariatach trza :-D:-D:-D

Lena dobrze robisz ze jej nie bierzesz bo ja mialam taki przypadek jak maskiu byłm mniejszy wziełam go na c,entarz a jak zobaczyl mlutkie groby i zapytał o nie to pózniej w nocy mi krzyczal przez sen i nie tylko ze on nie chce umierac i tak chyba przez miesiac dobry juz nie wiedziałam jak mu tłumaczyc miałam isc z nim do psychologa ale jakos wkoncu dał sie przekonac i przestal :tak::tak::tak: miał wtedy chyba 3 latka:tak::tak::tak:
o mamo to rzeczywiscie!!u nas mowia zeby nie brac bo moze pociągnąć!!

helo

Witam Was moje Kochane :tak: wybaczcie że ostatnio do Was nie zaglądam, ale przez to przeziębienie jestem do d*** :no: gardło przeszło ale za to katar daje się we znaki :no: na szczęście też już przechodzi ale bardzo pomału :no: mam tylko nadzieję że na Kubka nie przejdzie :tak: odkąd M ma wolne to cały czas w rozjazdach jesteśmy ale od jutra siedzimy w domu i się nie ruszamy :tak: teraz wybaczcie ale muszę coś zjeść wziąć tabsy i do wyrka :tak: zdrówka dla Was :tak:
]
zdrowka dla WAs

Hej laski

melduje ze zyje

dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @:-D:-D:-D jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee:-D:-D:-D
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)

hehhe
u mnie tez juz przechodzi@:-)

Witam z rana :-):-)
Mąż w domu więc ja jakoś tak mało zorganizowana jestem :eek::eek: ale na szczęście jutro już śmiga do pracy więc na spokojnie przed kompem będę mogła sobie posiedzieć :tak::tak::tak:
U nas pochmurno jak nie wiem co, najchętniej to bym jeszcze spać poszła :dry::dry:

heheheheheh

Wczoraj nam ksiądz niespodziankę zrobił i przyszedł wcześniej.
Mąż jeszcze nie zdążył wrócić ,Klaudii też nie było.
Kuba najpierw zszedł na dół ,przywitał się z nim ,pomodlił na koniec ,a jak ksiądz do nad przyszedł to on uciekł do sypialni bajki oglądać z komentarzem ,że on już się modlił i nie będzie z nami siedział. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ksiądz tylko powiedział tak:
Mnie tym krzywdy nie zrobisz :no::no::dry::dry::dry::-):-)
Posiedzieliśmy chwilkę,pogadaliśmy i stwierdził ,że musi już iść to jeszcze do konfesjonału zdąży.
Powiedziałam mu ,że jak poczeka ze 2 minutki i pozwoli mi wyjść pierwszej to go odwiozę do kościoła.;-):-):-)
Oczywiście poczekał to sobie jeszcze na luzie w aucie pogadaliśmy i za 2 minuty 18 prosto z samochodu poszedł do konfesjonału.:-D:-D:-D:-D
To se ludzie pomyśleli jak nas razem zobaczyli :szok::-D:-D:-D:-D:-D

Wieczorek spędziłam z mężem w łóżku ,pół nocki nad papierami z PFRONu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a to dopiero początek.
Jeszcze ze 30 sprawozdań i będzie koniec.
Ta papierologia mnie wykończy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to mialas wesolo
u mnie jeszcze wtym tyg ksiedza nie bedzie

wiktoria ja chętnie napije z Tobą kawki:-) kochana ja się tak nauczyłam spać razem z Igorem odkąd jesteśmy sami:-) jemu też to bardzo pasuje i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej:-):) DOWIKLUS GRATKI wieś:-):-):-) u nas nawet wyszło słonko to i przyjemnie w miarę jest. Ale mogłaby być już ta wiosna:-):-):-)

no to dołącz do Nas Kochana:-) dziewczyny nie gniewajcie się na mnie ze nie odznaczam kolorami:-) chciałam tak robić ale w tel tak się nie da i chociaż robię odstępy długie to i tak się to łączy w jedną całość. Mam nadzieję ze mi to darujecie mamuski:-) nie przeszkadza Wam to prawda:-):-):-)?

wystarczy ze nowa mysl bedziesz pisac w nowej linijce:-)
slonko-ja slonka to juz chyba ze 2tyg nie iwdzialam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie liczac jaksi pojedynczych przeblyskow
juz mnie bierzez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i ja wieczorkiem
Byla u mnie znajoma z synkiem i dzieciaki sie wyszalały:tak::tak:Teraz chwilke odpoczywaja i zaraz ide robic hamburgery:tak::tak:Po jedzonku kapiel i do wyrek:tak::tak::tak:Jak jest cos w tv to chetnie sobie poogladam a jak nic nei bedzie to wlece jeszcze na BB:tak::tak::tak::tak:
Moja Klaudia jak byla moja znajoma gdzies mi sie schowala i wolala mnie przez pare minut:tak::tak::tak:Szukalam,Jej i szukalam a co sie okazalo mala mendka wlazła do pralki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle miala radoche jak wszyscy na Nia patrzelismy i jak robilam fotki;-):-)

dawaj focie!!!!!!!!!!!
a wlasnie ostatnio myslalam ze szczypiorki niczego nie wymyslily:-p:-p:-p:-p:-p

Jestem Kochane cista upieczone na stype a ja zmarnowana ...wrrrr...masakra!!!!
Nasłuchałam się różnych zabobonów a moze i nie zabobony bo kto to wie...i nie biore Gai na cmentarz!!Albo zostane z nia albo moja mama mowi, że moze jechac i zostanie u tesciowej z Gaja na czas pogrezbu a na stype musze ja wziac ale lepsze na stype niz na cmentarz!!

i dobrze
ja swoje na czas pogrzebu dziadka zostawilam tesciowej

Paulina juz leiej,goraczki juz nie ma tylko katar
ale do konca tygdonia zostanie w domu zeby sie nie pogorszylo
i tak nie liczac wizyt kontrolnych u specjalistwo to chyba ze 2 dni w szkole tylko nie byla od poczatku roku
dzis dzielnie rano sama sie spiala,bo maz byl ale spal
tzn mowil ze budzil sie co jaksiczas,ale spal
no ja dzwonilam do niej ze 3 razy czy wszystko jest ok
jutroo terapeutka ma przyjsc kolo 9 do niej to bede spokojniejsza

Weronika tylo cos dzis spro kichala,oby do niej sie katar nie przyczepil bo ja mieisac temu bylam na zwolnieniu na nia i nie usmiecha mi sie kojene brac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

klopsiki na jutro zrobilam:tak::tak::tak:
na piatek umowilam sie z bratem na napad na stonke:-D:-D:-D:-D
znow pare stowek zostaiewe ale zapasow na mieisac znow zrobie:-D

I znów byłam:-) he he poczytalam:-) :-)nie ma nikogo, wszystkie śpią laseczki:-) ja nie mogę spać:-) zastanawiam się co tu do rana robić:-) oczy jak pięć złotych:-):-):-) lecę na nk:-) szybciej czas zleci :-) dobranoc kobiety:-):-)

ale mam nadrabiania:szok:
Moja Gaja tez nie chce spac!!!Nie raz na chama ja usypiam!!!
małe dziedcko czasem tak ma bo jest ciekawe świata , i ma dużo wrażeń... i dlatego spać nie może , nawet z samego przemęczenia... moja też czasem nie mogł zasnąć:-p

Dowikla wiesz dla mnie to tam bez różnicy czy spi czy nie ale wiesz przyjdzie ta 17:00 i on mi zasypia na siedząco to go rozbudzam i bawie sie z nim i jest dobrze. No ale za to wieczorem szybko zasypia położy sie i juz spi..
a może go szybciej wykąp??
jak ja kąpię małą to zawsze przed kąpielą jest marudna, a po już jak żywa... biega skacze i by sie tylko bawiła... i tak przez godzine, bo późnije gaszę światła daję mleko i nie ma że boli:-D;-)

Witam i ja w ten ponury dzień nic sie nie chce robic :no::no:najlepiej do łóżka i spać :tak::tak: Ja juz dziecią mleczko dałam a zanim sie ugotowało pomogłam tesciowej przy gołąbkach :tak::tak:dzisiaj będą na obiadek.
Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie :confused:czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:
hehe ja to sie nie mogłam doczekać kiedy ją wyeksmituję do siebie:-p miała 7 msc:tak: i się cieszę... bo i ona lepiej śpi.. i my;-)

Hej laseczki :happy2:
wpadłam się tylko przywitać żyję ale nie mam głowy do niczego:-( będzie dobrze wiem ale na tą chwilę muszę w ciszy się pozbierać ...
buziaki dla was :-*
a co się stało kochana??
życzę żebyś się szybko pozbierała:tak:

witajcie popołudniowó:-):-):-)
no to się cieszę ze mnie rozumiecie:-):-) JUSTA a czy Ty musisz coś po mnie poprawiać?:-):-):-) ugotowalam 12 gołąbków:-) to Igor mój będzie je cały tydzień jadł:-) żart. Zostawiłam 3 a resztę zamroziłam. Zjedlismy po jednym na obiad. Byłam na wsi ale nic nie załatwiłam:-:)-:)-( a teraz siedzę i myślę, mały na dole z dziadkiem coś tam dlubie:-) tak jakoś pusto i smutno tu...
haha tylko po 1... u nas jak zrobię gołąbki to sama wciągam 3:zawstydzona/y::-D

Witam i ja wieczorkiem
Byla u mnie znajoma z synkiem i dzieciaki sie wyszalały:tak::tak:Teraz chwilke odpoczywaja i zaraz ide robic hamburgery:tak::tak:Po jedzonku kapiel i do wyrek:tak::tak::tak:Jak jest cos w tv to chetnie sobie poogladam a jak nic nei bedzie to wlece jeszcze na BB:tak::tak::tak::tak:
Moja Klaudia jak byla moja znajoma gdzies mi sie schowala i wolala mnie przez pare minut:tak::tak::tak:Szukalam,Jej i szukalam a co sie okazalo mala mendka wlazła do pralki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle miala radoche jak wszyscy na Nia patrzelismy i jak robilam fotki;-):-)
hehe to niezłą masz córę...:-D że się nie bała... hehe

basia dużo zdrówka życze
bubka ciesze się że Twoje córy już zdrowsze:tak:

lena ja nie wiem czy bym brała dziecko na cmentarz, u nas się mói ze jak bez chrztu to nie wolno brac , ale później już można...
ale jesli mówisz że tak lepiej... to jasne, nie musisz się nikomu tłumaczyć , przecież każdy to rozumie e boisz sie dziecka zabrać:tak:

witajcie w czwartkowy poranek:-) ja już pieczywko kupiłam:-) w centralnym napalilam bo teściu pojechał do lasu a już chyba o 5:-) bo dzisiaj dni gajne:-):-):-) mały śpi sobie jeszcze słodko:-) a ja idę kawę zrobić. No i oczywiście wpadne puzniej jak już się rozkręcicie:-):-):-) pa pa

reklama
Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anabuba oby Weronisia nie zaraziła się od Paulinki :tak::tak::tak:
Aleksia ale z was ranne ptaszki :szok::szok::szok:

Do góry