reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja wieczorkiem
Byla u mnie znajoma z synkiem i dzieciaki sie wyszalały:tak::tak:Teraz chwilke odpoczywaja i zaraz ide robic hamburgery:tak::tak:Po jedzonku kapiel i do wyrek:tak::tak::tak:Jak jest cos w tv to chetnie sobie poogladam a jak nic nei bedzie to wlece jeszcze na BB:tak::tak::tak::tak:
Moja Klaudia jak byla moja znajoma gdzies mi sie schowala i wolala mnie przez pare minut:tak::tak::tak:Szukalam,Jej i szukalam a co sie okazalo mala mendka wlazła do pralki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle miala radoche jak wszyscy na Nia patrzelismy i jak robilam fotki;-):-)

wieczornie wpadam i czytam no i sie usmiałam ze ho ho
dowikla chciałabym ja zobaczyc w tej pralce masz foty to wklejaj heeeeeeeeeee

as o tobie to widze ze sie powodzi jak nie masażysci ekstra młodzi to ksiądz pewnie tez fajny haaaaaaa i młody hiiiiiii

u mnie Lenka juz spi jakis ma dzisiaj caly dzien taki spiacy non stop slpi wstała na godzinke i znów zasypiala heeeee

Maks jeszcze chory serial ogląda Kiepskich heeeeeeee k mi sie nie chce no ale jutro juz chyba wkoncu mi skonczy tego zeba:)))

a ja jutro z rana do dendysty musze isc a ta

Anka widze ze sie wkoncu pokazalas :)))))))

dowikla- pralka hm ciekawa kryjówka:-)

Mój bartu już śpi wykapany wycackany zasnął bez marudzenia hehe
ja zaraz ide jakąś kolacje sobie zrobić i jak zwykle czekam na mojego kochanego męża:-)

Ehem, no niestety.:sorry2: Pkt. 3 REGULAMINU :
"Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie."
Regulamin forum - Forum BabyBoom

przepraszam kochana już więcej tak nie zrobię:-) wybacz mi:-) poprawię się:-) życzę miłego wieczórkowania wszystkim mamusiom :-) pewnie jak nie będę mogła spać to jeszcze wpadne:-) bo dzisiaj jakaś nie swoja jestem i taka nadeta ze szok:-) pa pa laseczki:-) Justys już zapanowałam nad tym i wiem już jak i co:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mój Kamilek jeszcze nie śpi tak myślałam ja w południe spał ze teraz bedzie problem.Zjedlismy sobie jogurta teraz herbatke pijemy .I daje Kamilkowi tej herbatki a on do mnie oparzyłaś mnie :-)a cherbatka była taka ciepła znowu gorąca nie była

Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
ja bym nie poszla, jak znajoy zmarl to poszedl tylko m ja zostalam z dzieckiem:tak:
a zrobisz co uwazasz za stosowne ;-)
ale powiedzcie dlaczego ciagle mnie ktos pyta?????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hehe pewnie masz na czole informacja :-p:-D
Hej laski

melduje ze zyje

dzisiaj jakis dizen do niczego dołańczam do grona @:-D:-D:-D jestem jakas nerwowa dobrze ze chłopa nie ma tto nie musi słuchac heeeee:-D:-D:-D
dzisiaj byłam na wywiadowce u maksia masakra 1.5 godziny tam siedziałam no i super pani go wychwaliła ze ho ho no i jeden z 5 lepszych ucznów według sredniej no ale to dopiero pierwsz klasa wiec zobaczymy co bedzie dalej czy bedzie chcial sie tak chetnie uczyc:-):-):-)
no to oby tak dalej
Wiecie co dziewczyny prubuje zeby dzieci przesypiały same w pokoju a jakoś nie moge sie przyzwyczaić tak mi jakoś pusto ez nich w nocy ech wy tez tak macie :confused:czy to tylko ja taka jestem ze wczesniej dzieci sie przyzwyczają niz ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie szybko dzieci same zasypialy osobno,:tak:
witam i ja:-)

Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje :))
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL:-D:-D

Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem:-D
witaj :-D

ja tez witam,
wczoraj byla koleda ksiadz dopiero przyszedl po 3,5 godz na 2 min :sorry2:
a potem szybko poszlismy spac:tak:
dzis byla u mnie znajoma,
a ja musze isc na komisariat do nas zlozyc zeznanie w sprawie znecania
sasiad zneca sie nad zona
i niestety musze gnac :dry:
a powiedzialam wszystko co wiedzialam dzielnicowemu, tzn ze nic nie slysze :tak:

teraz spadam spac ;-)
milej nocki:-)

reklama
Do góry