reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,

Helena znowu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 dni w przedszkolu i mega kaszel :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, współczuje sasiadek :eek:
Anabuba, zdrówka dla dzieciaczków :tak: wczoraj juz nie miałam jak do ciebie odzwonic, sorka :zawstydzona/y:

Zajrzę później, małe krzyczą ze głodne :rofl2:

reklama
Aguska witaj:-) w tych posredniakach nic nie maja:-) zawsze to samo odpowiadają:-) :-):-):-):-):-):-):-) Anaconda :-@ życie studenckie:-) współczuję Ci;-) może im zwróc uwagę ze cisza nocna od 22 obowiązuje:-):-) ale bo to do nich dotrze:-):-) MH DUŻO ZDRÓWKA DLA HELENKI:-) w przedszkolu tak jest , wyślesz zdrowe dziecko a wraca chore;-) ja po kawie z mlekiem 3,2 bo takie tylko mam narazie w domu:-) i po jogurcie 7 zbóż:-) przestaje się obzerac... Małemu zrobię makaron z serem na obiad:-) ponieważ powiedział ze dziś nie będzie jadł gołąbków.. . :-)no i tak. U nas dzisiaj deszcz ze śniegiem:-:)-:)-(

Witam i ja :-)

dzis zaspalam:szok: nie nastwailam sobie telefonu i obudzilam sie 20 minut pozniej niz zwykle.Wszystko w biegu.Ale udalo sie Laure zawiesc do przedszkola wiec nie jest zle:tak::tak:

Moj zaraz podjedzie na wspolne sniadanko:sorry:
Zamiast go przygotowac to ja na bb:-D:-D

Co do zasypiania z dzieckiem to mam mieszane uczucia ale wiem po sobie ze jak moj jedzie do Polski to sama Laure biore sobie do lozka:sorry::zawstydzona/y:
Ogolnie uwazam ze dziecko powinno spac samo i raczej Laura spi w swoim lozku choc lubi jak ktores z nas idzie z nia i jest paciez, piosenka i zycenia milego snu.

Pogrzeby nie sa dla dzieci i ja takim sposobem nie zabieram dziecka na takie wyjscia.
Obecnosc dziecka nikomu nie pomoze a dziecku moze zaszkodzic

Witam i ja
Pogoda znowu do bani:no:Mlode juz nie spia:tak:Jak weszlam do Nich do pokoju to Klaudia cala goła stala na wyrze i cieszyla sie jak nawiedzona:szok::-D:-D:-DI do teraz biega mi po chacie na golasa hehe;-):-D
Mi sie tak nie chcialo wstawac z wyra ze szok:szok::szok::szok:Ale jeszcze tylko jutro i week:tak::tak::tak:

MH
Zdrowka dla Heleny:tak::tak:

ANABUBKA
Oby malej sie nic nie wykluło:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
WSpolczuje sasiadek:no::no::no:Niestety doskonale Cie rozumiem:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zjadło mi częsć tamtego posta. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chwilowo masakrycznie zaganiana ,ale do Was zaglądam.Wypełniam papierologię do PFRONu ,dla swoich dzieciaków:crazy::crazy::crazy:
Do tego nasza porąbana władza wymyśliła sobie podatek VAT od turnusów rehabilitacyjnych dla osób niepełnosprawnych.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten podatek wszystkich ściął z nóg ,bo sporo dzieci mniej pewnie pojedzie ze względu na koszty.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z rodzicami u siebie i są mocno oburzeni ,coś planują z tym robić ,ale co konkretnie to nie wiem ,bo u nas się projekty pokończyły .:-:)-(
PFRON zabrał nam prawie 10.000 źle wykorzystanych pieniędzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,(niech go szlag jasny trafi ) i w ten sposób do połowy marca nie pracuję .
Źle wykorzystanych tzn ,że były np dofinansowane przekąski dla dzieci i zakupione słodycze i napoje jak również sporo rzeczy biurowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dla mnie to chore jest...

Ech słów brak.
Wracam do tych popapranych papierów....
miłego dnia :rofl2::rofl2::rofl2:

Jestem Kochane cista upieczone na stype a ja zmarnowana ...wrrrr...masakra!!!!
Nasłuchałam się różnych zabobonów a moze i nie zabobony bo kto to wie...i nie biore Gai na cmentarz!!Albo zostane z nia albo moja mama mowi, że moze jechac i zostanie u tesciowej z Gaja na czas pogrezbu a na stype musze ja wziac ale lepsze na stype niz na cmentarz!!
dobrze, lepiej oszczedzic jej tego widoku, na stype zgadzam sie z Toba ze mozesz ja wziac
Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anabuba oby Weronisia nie zaraziła się od Paulinki :tak::tak::tak:
Aleksia ale z was ranne ptaszki :szok::szok::szok:
to one nie rozeznaly sie czy ktos w poblizu ma moze dzieci i ze to przeszkadza...
pogadaj z nimi...
Zjadło mi częsć tamtego posta. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chwilowo masakrycznie zaganiana ,ale do Was zaglądam.Wypełniam papierologię do PFRONu ,dla swoich dzieciaków:crazy::crazy::crazy:
Do tego nasza porąbana władza wymyśliła sobie podatek VAT od turnusów rehabilitacyjnych dla osób niepełnosprawnych.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten podatek wszystkich ściął z nóg ,bo sporo dzieci mniej pewnie pojedzie ze względu na koszty.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z rodzicami u siebie i są mocno oburzeni ,coś planują z tym robić ,ale co konkretnie to nie wiem ,bo u nas się projekty pokończyły .:-:)-(
PFRON zabrał nam prawie 10.000 źle wykorzystanych pieniędzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,(niech go szlag jasny trafi ) i w ten sposób do połowy marca nie pracuję .
Źle wykorzystanych tzn ,że były np dofinansowane przekąski dla dzieci i zakupione słodycze i napoje jak również sporo rzeczy biurowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dla mnie to chore jest...

Ech słów brak.
Wracam do tych popapranych papierów....
miłego dnia :rofl2::rofl2::rofl2:
masakra, wspolczujee

witam i ja, nawet wyspana
ale dzis maluje bo wczoraj byla kuzynka i jej dziecko pochlapalo mi sciane - zorientowalam sie dopiero jak scielilam lozko, bo sa takie zacieki z picia, coz...

Hej hej. U nas obiadek się już robi:-) dla małego już zrobiłam kluchy z serem:-) a dla mamusi smazy się wątrobka z cebulka:-) do tego ogoreczek kiszony:-) no i może ze dwa ziemniaczki:-)zrobiłam fotke ale nie daje rady jej wstawić z tel:-( małemu zapachniala i mówi ze też będzie jadł:-) no ale ciekawe:-) :-):-). AS CO TAK KRUCIUTKO? Nie martw się kochana:-) trzeba jakoś poradzić sobie inaczej:-) ciężko będzie ale... Może jakoś... Będzie:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,

Helena znowu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 dni w przedszkolu i mega kaszel :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, współczuje sasiadek :eek:
Anabuba, zdrówka dla dzieciaczków :tak: wczoraj juz nie miałam jak do ciebie odzwonic, sorka :zawstydzona/y:

Zajrzę później, małe krzyczą ze głodne :rofl2:
Dużo zdrówka dla Helenki

Witam i ja dopiero teraz jakoś tak zeszło koło 14-14:30 ide po wynik Martynki i odrazu do lekarza z wynikami

reklama
ja już wróciłam mały śpi a ja musiałam napisać podnia między innymi do pip-u bo będę si sądzić z moją byla pracodawczynią:wściekła/y:
MH dużo zdrówka dla małej
AS wspólczuje

u nas dzisiaj też ponuro że sie spać tylko chce

Do góry