A
Aleksia123
Gość
Jestem Kamil zasną a ja ide kawusie zrobić.Kto sie zemną napije??
wiktoria ja chętnie napije z Tobą kawki:-) kochana ja się tak nauczyłam spać razem z Igorem odkąd jesteśmy sami:-) jemu też to bardzo pasuje i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej:-) DOWIKLUS GRATKI DLA TWOJEGO ZDOLNEGO SYNKA I DLA CIEBIE RÓWNIEŻ:-) MIN TO I TWOJA ZASŁUGA:-) BUBKA zdrówka dla cory, niech będzie zdrowa:-) BEATKA KURUJ SIE kobietko:-) :-) Kokusia a co u Ciebie na dukanie się stało?:-):-):-) IWCIK u mnie też @ pomału się kończy ale jeszcze chyba nie jestem gotowa na rozpoczęcie diety;-) Aniu witam Cię:-) dawno nie czytałam Twoich postow:-) buziaki:-) As kochana a Ty jak nie masazysci to teraz ksiądz:-) no to sobie pomyśleli jak zobaczyli:-) he he he ale to nie wieś kochana to nie martw się:-):-) a wieczórka z mężem to Ci zazdroszczę:-) mr mr mr:-):-):-) AGUSKA witam Cię :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Malinko będzie dobrze:-) trzymaj się i tulasy od Nas:-):-):-) u mnie gołąbki się gotują:-) ziemniaczki obrane tylko dla małego ja już z nich rezygnuje:-) mały gra. Teściowa kochana jak wruci z pracy to wyśle małego na dol do niej a ja idę na wieś:-):-):-) u nas nawet wyszło słonko to i przyjemnie w miarę jest. Ale mogłaby być już ta wiosna:-):-):-)
mój Bartuś też nareszcie zasnąl i chyba ja się z tobą napije choć to już druga dzisiaj ale nadal jestem zaspana przez tą pogode
no to dołącz do Nas Kochana:-) dziewczyny nie gniewajcie się na mnie ze nie odznaczam kolorami:-) chciałam tak robić ale w tel tak się nie da i chociaż robię odstępy długie to i tak się to łączy w jedną całość. Mam nadzieję ze mi to darujecie mamuski:-) nie przeszkadza Wam to prawda:-):-):-)?
Ostatnio edytowane przez moderatora: