reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki :happy2:
wpadłam się tylko przywitać żyję ale nie mam głowy do niczego:-( będzie dobrze wiem ale na tą chwilę muszę w ciszy się pozbierać ...
buziaki dla was :-*
A co sie stało ??

Kokusia mi mąż zaproponował wakacje nad morzem ale zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja sie z rana:-D:-Dbo ja dopiero co z Lenka sie obudziłam :-D:-D:-Dale sie nam dzisiaj pospalo i odrazu obie mamy lepszy humor bo wczoraj to byla zgroza:-D:-D:-Dno i @ paskudna sie konczy wec chyba od jutra zaczne odchudzanie wkoncu:-):-):-):-) lato cora:-)z blizej to trz:-)eba jakos po tej ciązy zacząć wygladać:tak::tak::tak:narazie spadam sniadanko zrobic i lence mleczko albo moze kaszke jej zrobie bo lubi :tak::tak::tak:

witam i ja:-)

Wkoncu wrocilam i na bb wskakuje :))
Laura w przedszkolu.W poniedzialek sie matwilam bo w sumie 3 tyg nie byla ale obeszlo sie bez placzu.Jak tylko zobaczyla pania Darie tak biegiem leciala.
Mieszkanie ogarniete ale jeszcze zostalo mi troche prasowania i prania.
Droga minela dobrze Laura byla mega grzeczna zreszta w drodze powrotnej odsypiala pobyt w PL:-D:-D

Nie czytalam nic a nic i nie mysle nadrabiac bo za duzo tego wole byc na bierzaco.
Teraz lece do kuchni wystartowac z obiadkiem:-D

Witam się w środę.
Dowikla gratulki dla Ciebie i Dominika -razem na nie zasłużyliście.
A wywrotka w błotku to taka normalność ,że trudno nawet zauważyć ;-):-D:-D

Iwcik -gratulacje dla Maksia.

Spóźnione życzenia składam wszystkim świętującym ,bo widziałam ,że kilka okazji było. ;-):-):-):-)

Malinka co się dzieje?

I teraz ja ;-):-):-)
Wczoraj nam ksiądz niespodziankę zrobił i przyszedł wcześniej.
Mąż jeszcze nie zdążył wrócić ,Klaudii też nie było.
Kuba najpierw zszedł na dół ,przywitał się z nim ,pomodlił na koniec ,a jak ksiądz do nad przyszedł to on uciekł do sypialni bajki oglądać z komentarzem ,że on już się modlił i nie będzie z nami siedział. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ksiądz tylko powiedział tak:
Mnie tym krzywdy nie zrobisz :no::no::dry::dry::dry::-):-)
Posiedzieliśmy chwilkę,pogadaliśmy i stwierdził ,że musi już iść to jeszcze do konfesjonału zdąży.
Powiedziałam mu ,że jak poczeka ze 2 minutki i pozwoli mi wyjść pierwszej to go odwiozę do kościoła.;-):-):-)
Oczywiście poczekał to sobie jeszcze na luzie w aucie pogadaliśmy i za 2 minuty 18 prosto z samochodu poszedł do konfesjonału.:-D:-D:-D:-D
To se ludzie pomyśleli jak nas razem zobaczyli :szok::-D:-D:-D:-D:-D

Wieczorek spędziłam z mężem w łóżku ,pół nocki nad papierami z PFRONu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a to dopiero początek.
Jeszcze ze 30 sprawozdań i będzie koniec.
Ta papierologia mnie wykończy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się kobietki.Ja dziś jestem jakaś nieprzytomna właśnie piję kawe ale chyba nawet ona mi nie pomoże.
Dowikla no to twój synuś ładna ma tą frekwencje gratulacje:-)
Kokusia też bym chciała żeby mi mąż zaproponował wakacje :-)
malinka nie wiem o co chodzi ale życzę żeby wszystko bylo ok

mój synuś ma taki dzis apetyt że hoho chyba po tatusiu:-D
ja przygotowuje sie do roczku bo za tydzien mamy

... też bym chciała żeby mi mąż zaproponował wakacje :-)
Ja jak sobie sama i rodzince nie zaproponuje , to mnie nikt nie zaproponuje. :-D:-D:-D A tak serio... Wy już o lecie a jeszcze wiosny nie było. :-D

Propos . Wzięłam się za wiosenne porządki na wątku kulinarnym. :tak: Mam nadzieję, że teraz będzie czytelniejsze.:sorry:

Malinuś tulę.:tak::-( Trzymajcie się! Będzie dobrze, zobaczysz.:tak:

Poszlam na latwizne i zrobilam spagetti:-D
Za chwilke po Laure. Popoludniu Aga z Emily maja wpasc na kawke wiec bedzie mile popoludnie:tak:
W sobote jedziemy na urodzinki i musze jakis prezen wymyslec:confused:

Aguska ja sama organizuje wakacje meza tylko pytam w jakim miesiacu mu pasuje:-D:-DJak czekalam na niego to przez 3 lata nigdzie nie bylam:-D:-D:-D

To ja pójde w wasze ślady i w tym roku ja co zorganizuje hehe
Właśnie my już o lecie a tu zanim wiosna przyjdzie to jeszcze trochę choc za oknem pada deszcz i ponuro więc na zimę to nie wygląda.
Moje dziecko jak zwykle nie chce teraz zasnąć a juz powinien może czeka na obiadek bo dziś później dostanie bo o 13:-)wcześniej za dużo zjadł więc nie mam co mu wcześniej dawać .

reklama
Do góry