reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie laseczki:-) ja już się zerwałam o 6.30:-( bo po chlebek wychodzę:-( ale ciężko było wstać:-) myślałam ze jeszcze puzniej złape drzemka ale Igor wstał i już po spaniu:-) już pobiegł na komputer i jakąś grę już włączył:-) a ja mam zamiar wejść do łazienki i się ogarnąć trochę:-) oczy mam jak balony:-) niczym jak potwór:-) u nas sypie śnieg:-) i jest trochę wiaterku:-) piszcie kochane co u Was bo bardzo jestem ciekawa:-) igor mi dzisiaj wymyślił kopytka:-):-):-) no i muszę mu ugotowac:-) . Dobra kochaniutkie to ja wskakuje do wanny, potem jakieś pogadanko małemu zrobię:-) sobie kawę:-) i wruce do Was. Buziaki dla wszystkich:-)

reklama
Dziewczynki jesteście bardziej doświadczone powiedzcie kiedy dziecko zaczyna raczkowac bo na necie to ogrom nie rzetelnych informacji!!

Ja chce lato!!!!!!
Witusia całą drgę do przedszkola też tak mówiła:-D
U nas wieje strrrasznie, zimno przez to :-(. Ja mam dzis wolne-czekam za tel kiedy znów do pracy.
Postanowiłam zrobic mega porządki, choc mega bałaganu nie ma, ale wiecie... no i pranie obiadzio pycha, zakupki juz są. A na obiad dzis kebab po zdrowemu
TVN

Dziewczynki jesteście bardziej doświadczone powiedzcie kiedy dziecko zaczyna raczkowac bo na necie to ogrom nie rzetelnych informacji!!
każde dziecko w swoim czasie:-)

Dziewczyny jakby sie Wam nudziło to na dole jest link do kliknięcia :-)

Ostatnia edycja:

To bardzo roznie. Moja Helen nie raczkowala wcale, w wieku 9 miesiecy zaczela poprostu chodzi :eek: Na tomiast Niki okolo 8 miesiaca, ale ona rehabilitowana wiec to tez inna bajka :sorry2: A co martwisz sie o swojego malucha ? Jeszcze ma czas :tak:

Lanka, te kobity sa koszmarne :-D:-D:-D:-D:-D:-Dwidzialama ze 2 odcini i to na wyrywki bo nie moge sie nas nie patrzec :eek::eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam laseczki poniedziałkowo:happy2:
wstać rano to koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Antonio nauczony ostatnimi czasy spać do godziny 8.30-9.00 o godzinie 6.30 budzony przez tatusia był nie przytomny :eek:Julka podobnie usiadła na łóżku i mówi Piotr ty sobie nie rób jaj daj mi spać :-D:-D:-D ja tez wołałam o mamo spać........... no ale chłop ma na 7 do roboty przez 2 tygodnie więc chciał nie chciał musimy rano wstawać bo Julka ma na 8 do szkoły a przez te śniegi lody i kilometry do przebycia ...no byle do czwartku wtedy mamy wolne :-D:-D:-D:-D
Ola pisz kochana co u ciebie pracujesz???Jak zdrówko??jak Igorek????
jak się twoje życie teraz układa????
MH zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak:my tez chcemy ale wiosny:-D:-D:-D
Lena DTR kochana wszystkie dzieci sa różne mój Adam nie raczkował wcale tylko w wieku 15 m-cy zaczął chodzić Julka raczkowała jako 9 m-czny szkrab a Antoni jak miał 8 m-cy raczkował więc nie ma reguły :tak:
Dowiklus gratki dla patyczaka :tak::tak::tak::tak:całkiem spora ta Majeczka :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka kochana jak dziewczyny???
Lunka to czekaj na telefon a składasz gdzieś nowe cv???????
ale jedno jest fajne szkoła obowiązki czas na bb no życie wraca do normy:-D:-D:-D

Aleksia Kochana witaj :-D pisz co u Ciebie :tak:
Witam nową mamuśkę :-)
MH zdrówka dla dziewczynek :tak:
Lena tak jak dziewczyny napisały :tak: każde dziecko w swoim czasie zaczyna chodzić i raczkować :tak:
Dowikla gratki dla siostry :tak:

Witam :tak: u mnie pięknie słoneczko świeci :tak: mam już posprzątane tylko do obiadku podszykować :-) dobrze że mam obiad ze wczoraj :tak: dzisiaj wypłata i po wypłacie :sorry2: ale mam lenia jak nie wiem co :-p idę Kubie jedzonko dać bo coś mi się pokłada do spania :tak:

Dziewczynki chcę przejść na mleko 2 najlepiej zrobić to od razu czy stopniowo;\)???Sory, że tak Was męczę ale Gaja to moje pierwsze dzieciątko:)

Malinus póki co to nawet nie ma gdzie złożyć papierów.

Luna, ty miałaś tą robote tylko do kończ rou ?? Jaks nierozgarnięta jestem :eek: Trzymama kciuki za prace :tak:

Dziewczynki chcę przejść na mleko 2 najlepiej zrobić to od razu czy stopniowo;\)???Sory, że tak Was męczę ale Gaja to moje pierwsze dzieciątko:)

JEsli mała niema żadnych poblemów, można odrazu. Albo mieszać, tzn, jęsli sypiesz np 5 miarek to pierwszeg dnia 4 stargo leka, 1 nowego, następnego dnia, 3 starego 2 nowego i tak do końca :tak::tak:Jeśli będzie ie coś niepokoiło to zwolnc tempo.

A ja pomyliłam godIny wizyt u lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: głowa normalniepusta, miałam na 12 a poszłam na 10 :no::no: i zdziwiona ze nikogo niema :sorry::-D A teraz nie chce mi się wychodzic :eek::eek::eek::eek:

Malina, w ostteczności, mozę byc wiosna :-D:-D:-D:-D Helenka kazała mi zrobic sobie suwaczek z Hello kitty :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No tak, praca miałą sie skończyć jeszcze w tamtym roku, ale zamówien tyle, ze jeszcze na ten rok zostało, tylko próbek zabrakło i czekamy za dostawą.

Do góry