reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja rowniez witam sie w nowym roku:tak::tak::tak:

Imprezka byla udana,wszyscy zadowoleni:tak::tak::tak:Balowalismy niedlugo bo jakos po 2 bylismy juz w domku:tak::tak::tak:Dziewczynki w miedzyczasie popadaly ale nie ruszalo Ich nic;-):-D:-D:-D
Wlasnie zjedlismy sniadanko i mlodzi szaleja a ja marze zeby sie polozyc hehe;-):-)

witam w NOwym roku:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wyspana,ubrana:-D
dziewczyny sie abwia a chłop jeszcze w łózu chrapie.

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)

witamy spowrotem

Aleksiaaaaa WITAJ!
Cieszę się, że udało Ci się w końcu do nas dotrzeć.
Najprościej to podłączyć telefon do kompa poprzez USB, ale ryzykujesz tym rozwalenie sobie telefonu.
A może zajrzyj do salonów z netem, teraz pełno jest świątecznych ofert. Lepiej dołożyć troszkę pieniążków i klikać normalnie, z klawiatury, niż potem wydać na okulistę ;)
e tam zaraz rozwalic
ja prawie rok tak sie bawiłam z przekladaniem karty i podlaczaniem tel do kompa i nic mu nie jest:-)

Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!

witamy i najlpeszego

Cześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok:wściekła/y:. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę :sorry2:. Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)

zdrowka dla chłopa!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Niech będzie lepszy: spokojniejszy, zdrowszy, weselszy i bogatszy!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oby oby:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)
witam my się jeszcze nie znamy ;-):-):-)
Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!
witamy w naszym gronie:tak:
Cześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok:wściekła/y:. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę :sorry2:. Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)
no to masz wesoło:sorry2:
ale ci znalazł czas na łamignaty:sorry2::-D

witam sie z wami m jeszcze odsypia czarek wstał o 12 a ja o 11 juz miałam chalupke posprzatana:tak::tak:

witam nową mamuśkę:-)
zdrówka dla dzieci..

Aleksia123 my sie nie znamy więc również witam,...

kurde ja nie miałam jak wpaść z życzeniami noworocznymi bo mi komp nawalił:wściekła/y: to już 2 w tym roku:baffled: chyba mam pecha
mój mówi że tym BB tak zajeżdżam te laptopy:-p:-p:-p
w zeszłym roku też przecież jednego popsułam:sorry2: więc chyba mam pecha:zawstydzona/y:

ale chciałam wam chpociaż życzyć żeby Ten Rok był lepszy od poprzedniego ..
i żeby spełniły się wszystkie noworoczne marzenia :tak:

Witam w nowym roku :-D rosołek się gotuje, tylko ziemniaczki obrać i laba :tak: jak Kubek pójdzie spać to ja też się chyba położę :tak: wczoraj czytałam fajną książkę szyfr Jana Matejki :tak: polecam Dziewczynki się uśmiałam jak nie wiem co :-D a moje dziecko w sylwestra się obudziło przed 24 i poszło spać przed 3 :szok: stał przy balkonie i patrzył sobie na fajerwerki :sorry2: idę obiadek kończyć :tak: M ma wolne do 13 stycznia :tak: zajrzę później Laseczki :-)

Witam sie i ja niedzielnie:tak:
Niedawno zjedlismy sniadanko:tak::tak::tak:Od rana byla sliczna pogoda i pootwieralam sobie wszystkie okienka:tak::tak::tak:Teraz z lekka sie spindoliła,wiec trzeba ruszyc dupkso i je pozamykac:tak::tak::tak:Planowalam jakis wypad na sale zabaw,ale jakiegos lenia zalapalam i zobacze co z tego wyjdzie;-):-)Jak nie sala zabaw to saneczki i karmienie ptaszkow:tak::tak::tak:
Patyczak jechala rano do szpitala i czekam na wiesci :tak::tak::tak:

reklama
hej laski

witam w Nowym Roku :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

u mne oki Lenka wyzdrowiala i zadowolona a ja razem z nia :-D:-D:-D

makisu mega happy z prezentow swiatecznych no i zaczał juz nizle smigac na nartach szybko mu nauka jazdy poszła :tak::tak::tak:

sylwestra spedzilismy u znajomych było super dzieci wybawione i zadowolone wrócilismy na 2.30 i maksiu dopiero poszedl spac a rano wstalismy dopiero wszyscy o 12 w południe :-D:-D:-D:-Dna obiad którego nie miał nam kto ugotowac :-D:-D:-D

a dzisiaj znów bede wieczorem siedziec sama bo niestaty mój maż musi dzisiaj w niedziele jechac do roboty:-:)-( no trudno co zrobic sila wyzsza :-:)-:)-(

a i witam wszystkie nowe mauski ktore dołaczyly do naszego grona :happy::happy::happy:

Do góry