reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie laseczki:-) ja już się zerwałam o 6.30:-( bo po chlebek wychodzę:-( ale ciężko było wstać:-) myślałam ze jeszcze puzniej złape drzemka ale Igor wstał i już po spaniu:-) już pobiegł na komputer i jakąś grę już włączył:-) a ja mam zamiar wejść do łazienki i się ogarnąć trochę:-) oczy mam jak balony:-) niczym jak potwór:-) u nas sypie śnieg:-) i jest trochę wiaterku:-) piszcie kochane co u Was bo bardzo jestem ciekawa:-) igor mi dzisiaj wymyślił kopytka:-):-):-) no i muszę mu ugotowac:-) . Dobra kochaniutkie to ja wskakuje do wanny, potem jakieś pogadanko małemu zrobię:-) sobie kawę:-) i wruce do Was. Buziaki dla wszystkich:-)

reklama
Dziewczynki jesteście bardziej doświadczone powiedzcie kiedy dziecko zaczyna raczkowac bo na necie to ogrom nie rzetelnych informacji!!

Ja chce lato!!!!!!
Witusia całą drgę do przedszkola też tak mówiła:-D
U nas wieje strrrasznie, zimno przez to :-(. Ja mam dzis wolne-czekam za tel kiedy znów do pracy.
Postanowiłam zrobic mega porządki, choc mega bałaganu nie ma, ale wiecie... no i pranie obiadzio pycha, zakupki juz są. A na obiad dzis kebab po zdrowemu
TVN

Dziewczynki jesteście bardziej doświadczone powiedzcie kiedy dziecko zaczyna raczkowac bo na necie to ogrom nie rzetelnych informacji!!
każde dziecko w swoim czasie:-)

Dziewczyny jakby sie Wam nudziło to na dole jest link do kliknięcia :-)

Ostatnia edycja:

To bardzo roznie. Moja Helen nie raczkowala wcale, w wieku 9 miesiecy zaczela poprostu chodzi :eek: Na tomiast Niki okolo 8 miesiaca, ale ona rehabilitowana wiec to tez inna bajka :sorry2: A co martwisz sie o swojego malucha ? Jeszcze ma czas :tak:

Lanka, te kobity sa koszmarne :-D:-D:-D:-D:-D:-Dwidzialama ze 2 odcini i to na wyrywki bo nie moge sie nas nie patrzec :eek::eek::-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam laseczki poniedziałkowo:happy2:
wstać rano to koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Antonio nauczony ostatnimi czasy spać do godziny 8.30-9.00 o godzinie 6.30 budzony przez tatusia był nie przytomny :eek:Julka podobnie usiadła na łóżku i mówi Piotr ty sobie nie rób jaj daj mi spać :-D:-D:-D ja tez wołałam o mamo spać........... no ale chłop ma na 7 do roboty przez 2 tygodnie więc chciał nie chciał musimy rano wstawać bo Julka ma na 8 do szkoły a przez te śniegi lody i kilometry do przebycia ...no byle do czwartku wtedy mamy wolne :-D:-D:-D:-D
Ola pisz kochana co u ciebie pracujesz???Jak zdrówko??jak Igorek????
jak się twoje życie teraz układa????
MH zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak:my tez chcemy ale wiosny:-D:-D:-D
Lena DTR kochana wszystkie dzieci sa różne mój Adam nie raczkował wcale tylko w wieku 15 m-cy zaczął chodzić Julka raczkowała jako 9 m-czny szkrab a Antoni jak miał 8 m-cy raczkował więc nie ma reguły :tak:
Dowiklus gratki dla patyczaka :tak::tak::tak::tak:całkiem spora ta Majeczka :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka kochana jak dziewczyny???
Lunka to czekaj na telefon a składasz gdzieś nowe cv???????
ale jedno jest fajne szkoła obowiązki czas na bb no życie wraca do normy:-D:-D:-D

Aleksia Kochana witaj :-D pisz co u Ciebie :tak:
Witam nową mamuśkę :-)
MH zdrówka dla dziewczynek :tak:
Lena tak jak dziewczyny napisały :tak: każde dziecko w swoim czasie zaczyna chodzić i raczkować :tak:
Dowikla gratki dla siostry :tak:

Witam :tak: u mnie pięknie słoneczko świeci :tak: mam już posprzątane tylko do obiadku podszykować :-) dobrze że mam obiad ze wczoraj :tak: dzisiaj wypłata i po wypłacie :sorry2: ale mam lenia jak nie wiem co :-p idę Kubie jedzonko dać bo coś mi się pokłada do spania :tak:

Dziewczynki chcę przejść na mleko 2 najlepiej zrobić to od razu czy stopniowo;\)???Sory, że tak Was męczę ale Gaja to moje pierwsze dzieciątko:)

Malinus póki co to nawet nie ma gdzie złożyć papierów.

Luna, ty miałaś tą robote tylko do kończ rou ?? Jaks nierozgarnięta jestem :eek: Trzymama kciuki za prace :tak:

Dziewczynki chcę przejść na mleko 2 najlepiej zrobić to od razu czy stopniowo;\)???Sory, że tak Was męczę ale Gaja to moje pierwsze dzieciątko:)

JEsli mała niema żadnych poblemów, można odrazu. Albo mieszać, tzn, jęsli sypiesz np 5 miarek to pierwszeg dnia 4 stargo leka, 1 nowego, następnego dnia, 3 starego 2 nowego i tak do końca :tak::tak:Jeśli będzie ie coś niepokoiło to zwolnc tempo.

A ja pomyliłam godIny wizyt u lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: głowa normalniepusta, miałam na 12 a poszłam na 10 :no::no: i zdziwiona ze nikogo niema :sorry::-D A teraz nie chce mi się wychodzic :eek::eek::eek::eek:

Malina, w ostteczności, mozę byc wiosna :-D:-D:-D:-D Helenka kazała mi zrobic sobie suwaczek z Hello kitty :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No tak, praca miałą sie skończyć jeszcze w tamtym roku, ale zamówien tyle, ze jeszcze na ten rok zostało, tylko próbek zabrakło i czekamy za dostawą.

Do góry