reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Lena to twoja córcia spora i sprawdziłam jaki mój był w jej wieku to 8kg i 72 cm:-) a duża sie urodziła?
Malinka dobre
Malinka dobre
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Super dziękuję za odp'
Gaja po szczepieniu 9200 i 70 długa
aż sprawdziłam moja małą
wieksza była nieco od Gai miała 9400 i 80cm
ale ładnie Ci waży mała
B
Beata1988
Gość
Malinka Antoszka jak zwykle dobry a z wagą i wzrostem widzę jak mój Kuba tylko Kuba coś ostatnio przybrał na wadze i chyba będzie koło 12kg a wolne mają bo trzech króli teraz w czwartek i wolne od tego roku w ten dzień
Lena mała fajnie Ci waży oby tak dalej a z mlekiem jak Malinka napisała, stopniowo
Luna powodzenia z pracą trzymam kciuki &&&&&&& :-)
Witam wieczorem my z Kubą już po kąpieli zaraz mu jeść zrobię i pójdzie spać bo już zaczyna tyłek zawracać M miał jechać na zakupy i opłaty porobić i dupa blada wyszła bo hamulec ręczny zamarzł na amen dobrze że daleko nie pojechał, zostawił auto pod sklepem blisko mam tylko nadzieję że nie przyjdzie mi hamulców wymieniać bo chyba się powieszę a w tygodniu planujemy pojechać do Wałbrzycha do dziadków M :-) z wujkiem sobie pogadam o pracy w policji lecę do kuchni bo coś kiszki mi marsza grają :-) do juterka Laseczki
Lena mała fajnie Ci waży oby tak dalej a z mlekiem jak Malinka napisała, stopniowo
Luna powodzenia z pracą trzymam kciuki &&&&&&& :-)
Witam wieczorem my z Kubą już po kąpieli zaraz mu jeść zrobię i pójdzie spać bo już zaczyna tyłek zawracać M miał jechać na zakupy i opłaty porobić i dupa blada wyszła bo hamulec ręczny zamarzł na amen dobrze że daleko nie pojechał, zostawił auto pod sklepem blisko mam tylko nadzieję że nie przyjdzie mi hamulców wymieniać bo chyba się powieszę a w tygodniu planujemy pojechać do Wałbrzycha do dziadków M :-) z wujkiem sobie pogadam o pracy w policji lecę do kuchni bo coś kiszki mi marsza grają :-) do juterka Laseczki
aguska2017
Fanka BB :)
Vikamcia to twoja też spora:-)ale twoja córcia była od początku duża zauważyłam na suwaczku:-)
Mój się urodził 2600kg i 52cm:-)więc był malenki ale szybko dogonil:-)
A
Aleksia123
Gość
Witajcie wieczorkowo mamusie:-):-) mój mąż dzisiaj pobił rekord:-). Wysłał mi na konto pieniądze na małego:-) całe 7 złotych:-):-):-) nie wiem czy to jakiś żart:-) czy jakaś pomyłka:-) dzwonimy do Niego ale oczywiście nieodbiera;-) chciałam zapytać czy przysłał na waciki? Czy może na patyczki do ucha:-):-):-) ale się uśmiałam ale swoją droga to jakaś kpina:-):-):-)
Witam się wieczornie.
Ola Ci przysłał?
7 zł?
Słów brak na niego normalnie
Moja Klaudia na 7 mies .ważyła 10.400 ;-):-):-)
Kuba na 7 ważył 9.400
Moje dzieci szły równo łeb w łeb tylko 1 kg mniej.
Ugotowałam budyń z litra mleka z masełkiem śmietankowo-czekoladowy i zjedliśmy jeszcze gorący.
Alem się nażarła ,że szok.
Ola Ci przysłał?
7 zł?
Słów brak na niego normalnie
Moja Klaudia na 7 mies .ważyła 10.400 ;-):-):-)
Kuba na 7 ważył 9.400
Moje dzieci szły równo łeb w łeb tylko 1 kg mniej.
Ugotowałam budyń z litra mleka z masełkiem śmietankowo-czekoladowy i zjedliśmy jeszcze gorący.
Alem się nażarła ,że szok.
Ostatnia edycja:
A
Aleksia123
Gość
Anetko tak, przysłał mi 7 zł. Weszłam żeby sprawdzić bo napisał- wysłałem pieniądze małemu:-) ja patrzę a tam 7 zł wpłynęło:-) śmiech normalnie. Dzwonię ale bezskutecznie:---( DZIEWCZYNY MAM WRAŻENIE ZE ODKĄD wrucilam do Was to Was nie ma;-) nie piszecie prawie nic, pouciekaly czy co? Wracać tu na forum bo smutno:-) bez Was:-) o rany oczy mi się same zamykają:-( mały śpi już dawno:-) za oknem śnieg sypie:-) . Nie dam rady kobiety dłużej:-) oczęta same mi się zamykają:-) rano Was odwiedze:-) dobrej nocy dla mamusiek i pociech Waszych:-*:-*:-*
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam wszystkie BeBabeczki w nowym roku!
Znowu zniklam...ale to u mnie juz chyba normalne.
Postanowienia noworoczne zaplanowane i mam nadzieje ze pod koniec roku bede mogla napisac ze zalozenia wypelnilam!
Pozdrawiam wszystkie!
Znowu zniklam...ale to u mnie juz chyba normalne.
Postanowienia noworoczne zaplanowane i mam nadzieje ze pod koniec roku bede mogla napisac ze zalozenia wypelnilam!
Pozdrawiam wszystkie!
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Vikamcia to twoja też spora:-)ale twoja córcia była od początku duża zauważyłam na suwaczku:-)
nom duża od początku była
ale słyszałam ze właśnie jak się dziecko większe rodzi to późńiej stopuje... a mniejsze szybciej goni wkońcu jakoś musi się wyrównać;-)
ale nadal jest duża bo ma 13 msc a już od jakichś 3 miesiecyu nosi ciuszki na 18-24 msc.. i teraz sa na nią na styk.. więc będzie za niedługo zmiana na większe
a na roczek miała sukienkę na 2-3 lata ... i inne dzieci noszą ją faktycznie na 2-3 lata , bo tak to jest za duża.... ...
ależ ja mam ostatnio bezsenne noce
i jeszcze wnerwa mam:-(
Podziel się: