reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malinka Antoszka jak zwykle dobry :-D a z wagą i wzrostem widzę jak mój Kuba :tak: tylko Kuba coś ostatnio przybrał na wadze i chyba będzie koło 12kg :sorry2: a wolne mają bo trzech króli teraz w czwartek i wolne od tego roku w ten dzień :tak:
Lena mała fajnie Ci waży :tak: oby tak dalej :tak: a z mlekiem jak Malinka napisała, stopniowo :tak:
Luna powodzenia z pracą :tak: trzymam kciuki &&&&&&& :-)

Witam wieczorem :tak: my z Kubą już po kąpieli zaraz mu jeść zrobię i pójdzie spać bo już zaczyna tyłek zawracać :sorry2: M miał jechać na zakupy i opłaty porobić i dupa blada wyszła bo hamulec ręczny zamarzł na amen :no: dobrze że daleko nie pojechał, zostawił auto pod sklepem blisko :tak: mam tylko nadzieję że nie przyjdzie mi hamulców wymieniać bo chyba się powieszę :dry: a w tygodniu planujemy pojechać do Wałbrzycha do dziadków M :-) z wujkiem sobie pogadam o pracy w policji :tak: lecę do kuchni bo coś kiszki mi marsza grają :-) do juterka Laseczki :-D

Witajcie wieczorkowo mamusie:-):-) mój mąż dzisiaj pobił rekord:-). Wysłał mi na konto pieniądze na małego:-) całe 7 złotych:-):-):-) nie wiem czy to jakiś żart:-) czy jakaś pomyłka:-) dzwonimy do Niego ale oczywiście nieodbiera;-) chciałam zapytać czy przysłał na waciki? Czy może na patyczki do ucha:-):-):-) ale się uśmiałam ale swoją droga to jakaś kpina:-):-):-)

Witam się wieczornie.
Ola Ci przysłał?
7 zł? :confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Słów brak na niego normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja Klaudia na 7 mies .ważyła 10.400 ;-):-):-)
Kuba na 7 ważył 9.400 :-D:-D:-D:-D
Moje dzieci szły równo łeb w łeb tylko 1 kg mniej. :tak::-D:-D:-D
Ugotowałam budyń z litra mleka z masełkiem śmietankowo-czekoladowy i zjedliśmy jeszcze gorący.:-D:-D:-D
Alem się nażarła :szok::szok::szok::szok:,że szok.:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Anetko tak, przysłał mi 7 zł. Weszłam żeby sprawdzić bo napisał- wysłałem pieniądze małemu:-) ja patrzę a tam 7 zł wpłynęło:-) śmiech normalnie. Dzwonię ale bezskutecznie:-:)-:)-( DZIEWCZYNY MAM WRAŻENIE ZE ODKĄD wrucilam do Was to Was nie ma;-) nie piszecie prawie nic, pouciekaly czy co? Wracać tu na forum bo smutno:-) bez Was:-) o rany oczy mi się same zamykają:-( mały śpi już dawno:-) za oknem śnieg sypie:-) . Nie dam rady kobiety dłużej:-) oczęta same mi się zamykają:-) rano Was odwiedze:-) dobrej nocy dla mamusiek i pociech Waszych:-*:-*:-*

Witam wszystkie BeBabeczki w nowym roku!
Znowu zniklam...ale to u mnie juz chyba normalne.
Postanowienia noworoczne zaplanowane i mam nadzieje ze pod koniec roku bede mogla napisac ze zalozenia wypelnilam!

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Vikamcia to twoja też spora:-)ale twoja córcia była od początku duża zauważyłam na suwaczku:-)
Mój się urodził 2600kg i 52cm:-)więc był malenki ale szybko dogonil:-)

nom duża od początku była:tak:
ale słyszałam ze właśnie jak się dziecko większe rodzi to późńiej stopuje... a mniejsze szybciej goni:tak: wkońcu jakoś musi się wyrównać;-):-D

ale nadal jest duża bo ma 13 msc a już od jakichś 3 miesiecyu nosi ciuszki na 18-24 msc.. i teraz sa na nią na styk.. więc będzie za niedługo zmiana na większe :tak:
a na roczek miała sukienkę na 2-3 lata ... i inne dzieci noszą ją faktycznie na 2-3 lata , bo tak to jest za duża.... ...:szok:

ależ ja mam ostatnio bezsenne noce:crazy:
i jeszcze wnerwa mam:wściekła/y::-(

Do góry