reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Ale jestem jakas padnieta:szok:Dzieci wycieraja mi kurze to ja mam chwilke na BB;-):-D:-D:-DNormalnie tak sie zawzieli do sprzatania ze jutro chyba dam Im odkurzacz i mopa hehe:-D:-D:-D
M byl z Dominikem w kinie na Zaplatanych a ja bylam w tym czasie z dziewczynkami na zakupkach:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam sie polozyc bo jutro trzeba wczesnie wstac:rofl2:

No i chwale sie ze Patyczak urodzila:tak::tak::tak:Corke Majke z waga 3650:tak::tak::tak:Porod miala fatalny,ale juz obydwie maka sie dobrze i mala ciagne cyca ze hej:-)

reklama
Witam się:)
Kilka miesięcy jestem już na bb, ale tu trafiłam dziś pierwszy raz. W domu siedzę juz 15 m-cy, od 3 m-ca ciąży do teraz, więc chyba nadaję się do waszego wątku:)

witam sie nocnie,jak zwykle:rofl2::rofl2:
ja dzis sie obiajalam
spalam z Weronika do 10,bo Paulina byla u mojej may
poznej my poszlismy do mamy na obiad,wpadla tez bratowa z corcia,p zjadl obiad i poszedl do odmu odpoczywac no i pojechla na noc do roboty
ja juz posprztalam,wszytsko ogarneam,zastanawiam sie tylko jak po takiej przerwie zbudze sowja riebiate rano do szkoly i przedszkola:confused::confused:

Witam wieczorkiem
Ale jestem jakas padnieta:szok:Dzieci wycieraja mi kurze to ja mam chwilke na BB;-):-D:-D:-DNormalnie tak sie zawzieli do sprzatania ze jutro chyba dam Im odkurzacz i mopa hehe:-D:-D:-D
M byl z Dominikem w kinie na Zaplatanych a ja bylam w tym czasie z dziewczynkami na zakupkach:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam sie polozyc bo jutro trzeba wczesnie wstac:rofl2:

No i chwale sie ze Patyczak urodzila:tak::tak::tak:Corke Majke z waga 3650:tak::tak::tak:Porod miala fatalny,ale juz obydwie maka sie dobrze i mala ciagne cyca ze hej:-)

tniech sprztaja jak chca:tak::tak::tak::-)
gratki dla Patyczaka:tak::tak::tak:
a kiedy urodzila?w Nowy Rok?czy w Sylwka?

Witam się:)
Kilka miesięcy jestem już na bb, ale tu trafiłam dziś pierwszy raz. W domu siedzę juz 15 m-cy, od 3 m-ca ciąży do teraz, więc chyba nadaję się do waszego wątku:)

witamy i zapraszamy

Witam Cię na naszym wątku.
Rozgość się u nas.:tak::-):-)
as kochana Anetko:-) Ty jak zawsze gościnna:-) buziaki. Widzę dowiklę, anabubke, as, mama helenki:-) a gdzie reszta dziewczyn ze starej paczki:-) witajcie dziewczyny których nie witałam wcześniej. Mam nadzieję ze będzie nam się miło pisało:-)

Kochane życzę Wam w Nowym Roku Spełnienia wszystkich marzeń, samych radosnych chwil w życiu oraz wszystkiego naj naj najlepszego. :-):-):-)

Anabubka Tobie Kochana dziękuję za te zmiany:-):-):-* nowym mamusiom dziękuję za przywitanie ja również Was serdecznie witam. Spadam spać kochane, bo już przecholowalam trochę z czasem:-) rano ciężko będzie wstać:-) wyplakalam wczoraj cały wieczór:-) ale cieszę się, ze znowu mogę być z Wami:-) koleżanka Asia mnie trochę na nogi postawiła:-) do rana kobietki:-) buziaki:-*:-*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,

Dowikla, gratki dla siostry :tak: Ale duża dziewczynka :tak:

Witam nowe mamy :tak:

A ja dawno e byłam z małymi u lekarza :eek: Helena kaszle potwornie, Niki zaczyna, eh losie...

Ja chce lato!!!!!!

reklama
Do góry