reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Ale jestem jakas padnieta:szok:Dzieci wycieraja mi kurze to ja mam chwilke na BB;-):-D:-D:-DNormalnie tak sie zawzieli do sprzatania ze jutro chyba dam Im odkurzacz i mopa hehe:-D:-D:-D
M byl z Dominikem w kinie na Zaplatanych a ja bylam w tym czasie z dziewczynkami na zakupkach:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam sie polozyc bo jutro trzeba wczesnie wstac:rofl2:

No i chwale sie ze Patyczak urodzila:tak::tak::tak:Corke Majke z waga 3650:tak::tak::tak:Porod miala fatalny,ale juz obydwie maka sie dobrze i mala ciagne cyca ze hej:-)

reklama
Witam się:)
Kilka miesięcy jestem już na bb, ale tu trafiłam dziś pierwszy raz. W domu siedzę juz 15 m-cy, od 3 m-ca ciąży do teraz, więc chyba nadaję się do waszego wątku:)

witam sie nocnie,jak zwykle:rofl2::rofl2:
ja dzis sie obiajalam
spalam z Weronika do 10,bo Paulina byla u mojej may
poznej my poszlismy do mamy na obiad,wpadla tez bratowa z corcia,p zjadl obiad i poszedl do odmu odpoczywac no i pojechla na noc do roboty
ja juz posprztalam,wszytsko ogarneam,zastanawiam sie tylko jak po takiej przerwie zbudze sowja riebiate rano do szkoly i przedszkola:confused::confused:

Witam wieczorkiem
Ale jestem jakas padnieta:szok:Dzieci wycieraja mi kurze to ja mam chwilke na BB;-):-D:-D:-DNormalnie tak sie zawzieli do sprzatania ze jutro chyba dam Im odkurzacz i mopa hehe:-D:-D:-D
M byl z Dominikem w kinie na Zaplatanych a ja bylam w tym czasie z dziewczynkami na zakupkach:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam sie polozyc bo jutro trzeba wczesnie wstac:rofl2:

No i chwale sie ze Patyczak urodzila:tak::tak::tak:Corke Majke z waga 3650:tak::tak::tak:Porod miala fatalny,ale juz obydwie maka sie dobrze i mala ciagne cyca ze hej:-)

tniech sprztaja jak chca:tak::tak::tak::-)
gratki dla Patyczaka:tak::tak::tak:
a kiedy urodzila?w Nowy Rok?czy w Sylwka?

Witam się:)
Kilka miesięcy jestem już na bb, ale tu trafiłam dziś pierwszy raz. W domu siedzę juz 15 m-cy, od 3 m-ca ciąży do teraz, więc chyba nadaję się do waszego wątku:)

witamy i zapraszamy

Witam Cię na naszym wątku.
Rozgość się u nas.:tak::-):-)
as kochana Anetko:-) Ty jak zawsze gościnna:-) buziaki. Widzę dowiklę, anabubke, as, mama helenki:-) a gdzie reszta dziewczyn ze starej paczki:-) witajcie dziewczyny których nie witałam wcześniej. Mam nadzieję ze będzie nam się miło pisało:-)

Kochane życzę Wam w Nowym Roku Spełnienia wszystkich marzeń, samych radosnych chwil w życiu oraz wszystkiego naj naj najlepszego. :-):-):-)

Anabubka Tobie Kochana dziękuję za te zmiany:-):-):-* nowym mamusiom dziękuję za przywitanie ja również Was serdecznie witam. Spadam spać kochane, bo już przecholowalam trochę z czasem:-) rano ciężko będzie wstać:-) wyplakalam wczoraj cały wieczór:-) ale cieszę się, ze znowu mogę być z Wami:-) koleżanka Asia mnie trochę na nogi postawiła:-) do rana kobietki:-) buziaki:-*:-*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,

Dowikla, gratki dla siostry :tak: Ale duża dziewczynka :tak:

Witam nowe mamy :tak:

A ja dawno e byłam z małymi u lekarza :eek: Helena kaszle potwornie, Niki zaczyna, eh losie...

Ja chce lato!!!!!!

reklama
Do góry