reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!

Witaj ja też jestem tutaj nowa;)

reklama
Ja rowniez wpadam tylko na chwilke zyczyc WAm i calym Waszym rodzinko wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
Oby byl o wiele lepszy od tego ktory sie wlasnie konczy:tak::tak::tak:

My idziemy do tesciowki na mala "domowke":tak::tak::tak:
M wczoraj przylecial i dzieciaki sa mega zadowolone:tak::tak::tak:Dostaly tyle prezentow ze łeb maly:szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana. niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie.
a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie.

Najlepsze życzenia noworoczne przesyła GAJA-LENA-ANDRZEJ

Kochane Wszystkiego co najlepsze z Nowym Rokiem każdej z Was życzę. :tak::tak:
Spełnienia najskrytszych marzeń ,samych sukcesów ,a przed wszystkim zdrowia ,szczęścia i pociechy i podpory w naszych połówkach . :-):-):-)
DO SIEGO ROKU

Witam nową mamuśkę :-D

Ja też tylko wpadłam z życzeniami :-) Oby wszystkie koszmary, nie tylko sylwestrowe kończyły się szczęśliwie. A te, które zapisały się w naszym życiu przykro czy tragicznie, pozostały w zakamarkach pamięci i budziły nadzieję, że wszystko, co niedobre już za nami. Szczęśliwego Nowego Roku! :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry