reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam w nowym roku :-)
Ja rowniez witam sie w nowym roku
Imprezka byla udana,wszyscy zadowoleniBalowalismy niedlugo bo jakos po 2 bylismy juz w domkuDziewczynki w miedzyczasie popadaly ale nie ruszalo Ich nic;-)
Wlasnie zjedlismy sniadanko i mlodzi szaleja a ja marze zeby sie polozyc hehe;-):-)
Imprezka byla udana,wszyscy zadowoleniBalowalismy niedlugo bo jakos po 2 bylismy juz w domkuDziewczynki w miedzyczasie popadaly ale nie ruszalo Ich nic;-)
Wlasnie zjedlismy sniadanko i mlodzi szaleja a ja marze zeby sie polozyc hehe;-):-)
Joanna73
uzależniona od BB
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku
http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/noworoczne/2#ixzz19mKe6HjC
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku
http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/noworoczne/2#ixzz19mKe6HjC
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam w NOwym roku
wyspana,ubrana
dziewczyny sie abwia a chłop jeszcze w łózu chrapie.
witamy spowrotem
ja prawie rok tak sie bawiłam z przekladaniem karty i podlaczaniem tel do kompa i nic mu nie jest:-)
witamy i najlpeszego
zdrowka dla chłopa!!!!!!!!!!!!!
oby oby
wyspana,ubrana
dziewczyny sie abwia a chłop jeszcze w łózu chrapie.
Witajcie Kochane kobietki.
Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)
witamy spowrotem
e tam zaraz rozwalicAleksiaaaaa WITAJ!
Cieszę się, że udało Ci się w końcu do nas dotrzeć.
Najprościej to podłączyć telefon do kompa poprzez USB, ale ryzykujesz tym rozwalenie sobie telefonu.
A może zajrzyj do salonów z netem, teraz pełno jest świątecznych ofert. Lepiej dołożyć troszkę pieniążków i klikać normalnie, z klawiatury, niż potem wydać na okulistę
ja prawie rok tak sie bawiłam z przekladaniem karty i podlaczaniem tel do kompa i nic mu nie jest:-)
Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirusczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk . Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!
witamy i najlpeszego
Cześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę . Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)
zdrowka dla chłopa!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Niech będzie lepszy: spokojniejszy, zdrowszy, weselszy i bogatszy!
oby oby
Natalineczka555
kocham kochać :)
witam my się jeszcze nie znamy ;-):-):-)Witajcie Kochane kobietki.
Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)
witamy w naszym gronieJa też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirusczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk . Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!
no to masz wesołoCześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę . Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)
ale ci znalazł czas na łamignaty
witam sie z wami m jeszcze odsypia czarek wstał o 12 a ja o 11 juz miałam chalupke posprzatana
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirusczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk . Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!
witam nową mamuśkę:-)
zdrówka dla dzieci..
Aleksia123 my sie nie znamy więc również witam,...
kurde ja nie miałam jak wpaść z życzeniami noworocznymi bo mi komp nawalił to już 2 w tym roku chyba mam pecha
mój mówi że tym BB tak zajeżdżam te laptopy
w zeszłym roku też przecież jednego popsułam więc chyba mam pecha
ale chciałam wam chpociaż życzyć żeby Ten Rok był lepszy od poprzedniego ..
i żeby spełniły się wszystkie noworoczne marzenia
B
Beata1988
Gość
Witam w nowym roku rosołek się gotuje, tylko ziemniaczki obrać i laba jak Kubek pójdzie spać to ja też się chyba położę wczoraj czytałam fajną książkę szyfr Jana Matejki polecam Dziewczynki się uśmiałam jak nie wiem co a moje dziecko w sylwestra się obudziło przed 24 i poszło spać przed 3 stał przy balkonie i patrzył sobie na fajerwerki idę obiadek kończyć M ma wolne do 13 stycznia zajrzę później Laseczki :-)
Witam sie i ja niedzielnie
Niedawno zjedlismy sniadankoOd rana byla sliczna pogoda i pootwieralam sobie wszystkie okienkaTeraz z lekka sie spindoliła,wiec trzeba ruszyc dupkso i je pozamykacPlanowalam jakis wypad na sale zabaw,ale jakiegos lenia zalapalam i zobacze co z tego wyjdzie;-):-)Jak nie sala zabaw to saneczki i karmienie ptaszkow
Patyczak jechala rano do szpitala i czekam na wiesci
Niedawno zjedlismy sniadankoOd rana byla sliczna pogoda i pootwieralam sobie wszystkie okienkaTeraz z lekka sie spindoliła,wiec trzeba ruszyc dupkso i je pozamykacPlanowalam jakis wypad na sale zabaw,ale jakiegos lenia zalapalam i zobacze co z tego wyjdzie;-):-)Jak nie sala zabaw to saneczki i karmienie ptaszkow
Patyczak jechala rano do szpitala i czekam na wiesci
reklama
hej laski
witam w Nowym Roku
u mne oki Lenka wyzdrowiala i zadowolona a ja razem z nia
makisu mega happy z prezentow swiatecznych no i zaczał juz nizle smigac na nartach szybko mu nauka jazdy poszła
sylwestra spedzilismy u znajomych było super dzieci wybawione i zadowolone wrócilismy na 2.30 i maksiu dopiero poszedl spac a rano wstalismy dopiero wszyscy o 12 w południe na obiad którego nie miał nam kto ugotowac
a dzisiaj znów bede wieczorem siedziec sama bo niestaty mój maż musi dzisiaj w niedziele jechac do roboty:--( no trudno co zrobic sila wyzsza :---(
a i witam wszystkie nowe mauski ktore dołaczyly do naszego grona
witam w Nowym Roku
u mne oki Lenka wyzdrowiala i zadowolona a ja razem z nia
makisu mega happy z prezentow swiatecznych no i zaczał juz nizle smigac na nartach szybko mu nauka jazdy poszła
sylwestra spedzilismy u znajomych było super dzieci wybawione i zadowolone wrócilismy na 2.30 i maksiu dopiero poszedl spac a rano wstalismy dopiero wszyscy o 12 w południe na obiad którego nie miał nam kto ugotowac
a dzisiaj znów bede wieczorem siedziec sama bo niestaty mój maż musi dzisiaj w niedziele jechac do roboty:--( no trudno co zrobic sila wyzsza :---(
a i witam wszystkie nowe mauski ktore dołaczyly do naszego grona
Podziel się: