reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As korzystaj ze Spa :tak: oj jak Ci zazdroszczę :tak: a Tobie się przyda taki wypad :-)
Aleksia witaj Kochana :-D:-D:-D:-D

Witam. U mnie dzisiaj w miarę ciepło bo tylko -2 i jakiś ciepły wiatr wieje :eek: no cóż ta pogoda chyba powariowała :tak: ja już mam wszystko zrobione :tak: posprzątane, obiad gotowy, potem tylko cycki zrobić i tyle :-) M powinien nie długo przyjechać tona zakupy się skoczy jakieś małe :tak: umyłam sobie włosy i mam szopę jakby mnie podłączyli do elektrowni :no: masakra jakaś chyba się na łyso obetnę i będę miała problem z głowy :-D

As korzystaj ze Spa :tak: oj jak Ci zazdroszczę :tak: a Tobie się przyda taki wypad :-)
Aleksia witaj Kochana :-D:-D:-D:-D

Witam. U mnie dzisiaj w miarę ciepło bo tylko -2 i jakiś ciepły wiatr wieje :eek: no cóż ta pogoda chyba powariowała :tak: ja już mam wszystko zrobione :tak: posprzątane, obiad gotowy, potem tylko cycki zrobić i tyle :-) M powinien nie długo przyjechać tona zakupy się skoczy jakieś małe :tak: umyłam sobie włosy i mam szopę jakby mnie podłączyli do elektrowni :no: masakra jakaś chyba się na łyso obetnę i będę miała problem z głowy :-D
Ja właśnie się sciełam z półdługich na takie do uszu:)A ja robię rybkę w cieście:)I upiekę fale dunaju:)

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)
Witaj Ola ,ale super,że do nas wróciłaś.:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

wpadam złożyć życzenia noworoczne:tak::tak::tak:naj, naj naj:-D:-D:-DTak w skrócie jeśli można;-)
Witam Aleksie i Lene:tak::tak::-)Aleksia chyba się nie zdążyłyśmy poznać co:confused::happy2:
As to ja chyba nie wyjdę na dziwaczkę jak dołączę siędo grona zazdrośnic:-D co ja bym dała, żeby mnie potorturowali, pognietli,obłożyli błockiem łooo:rolleyes2::rolleyes2: czułabym jak z każdą minutą pięknieję:-D:-D:-D Marzy mi się taki porządny, bolesny masaż, żeby wiedzieć że żyję:-D:-DMarsz!!!! Ja ma w brzuchu prawie metr w obwodzie, sitko rozstępów, zwisy po pępek i okropny cellulit..ale co tam....nie odmówiłąbym sobie.:-)
Co do korzystanie z komórki z neta nie wiem nic a nic:no:
A u nas przygotowania do sylwka.............................zerowe:sorry: dzisiaj z rana rehabilitacja, teraz M pojechał z autem do mechanika a ja mam do jedzenia chleb:sorry:Ale doszłam do tego, że nie bedę robić nic. Na święta ostałąm się w kuchni i co? Połowa żarcia w śmieciach bo M pojechał już w poniedziałek do pracy i wsio zostało. Dlatego nie bedę robić nic daję mojemu pole do popisu..zobaczymy jaki on przygotuje sylwester....a i tak kolejny rok bedzie taki sam:sorry2::dry:

Witajcie laseczki w ostatni dzień starego roku :-D
Witam nowe mamusie u nas:tak::tak::tak::tak:
Ola super że wróciłaś do nas :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Boziu po świąteczno-chorobowej przerwie znów muszę się wdrożyć w nasze forum bo ostatnio to nawet z podczytywaniem było krucho :sorry::sorry::sorry: ale nie długo dzieci do szkoły :szok::szok:jak sobie omyslę że znów musze wstawac o 6.30 to :wściekła/y::wściekła/y: bo ostatnimi czasy to tak śpimy średnio do 8-8.30:-p a tu od Poniedziałku Pietruszkowy na 7 do pracy przez 2 tygodnie więc chcąc nie chcąc muszę Antoniego budzić i z nim o 7 przez te śnieżne zaspy Julkę do szkoły prowadzić :sorry: ale byle do 14 lutego bo to początek ferii i luzik a potem to już marzec wiosna ciepełko a wtedy taki spacer to sama przyjemność :cool2::-D:-D:-D
As doczytałam że ty do spa nie chcesz................................ kobieto biegusiem tam leć i mów to co ci Justyś napisała "róbta co chceta byle jak najdłużej ":-D:-D:-D:-D nie wiem śpij ,śpiewaj marz cokolwiek ale niech cię dopieszczą (choć te rózgi bambusowe i masaż stopami to mnie tak z lekka przeraziły:-D:-D:-D)
Beatko jak ci się włosy puszą to kup sobie odżywkę ja mam ten sam problem a właściwie to miałam że włosy jak by piorun w rabarbar strzelił ale odżywka gliskur dla włosów ze skłonnością do puszenia się zamykająca łuski włosa i włosy sie pięknie układaja błyszczą a do tego pachną bajecznie :tak::tak::tak:
Boziu jakie wy pycha żarełko robicie na sylwestra;-);-) my się z Pietruszkowym chyba zalkoholizujemy jakimś drinkiem no może dwoma :-D:-D:-D mamy orzeszki paluszki chipsy nugetsy z kurczaka a dla dzieciaków sałatka owocowa i popcorn i jest bosko:-D:-D:-D:-D:-D mamy sylwestra na leniwca w pidżama party sie zabawiamy z grami planszowymi z dzieciakami i radyjkiem czyli prawie tak jak lubimy:-D:-D:-D
A która z was kochane idzie na sylwestra zorganizowanego albo na bal?????
no i kochane co by nowy nadchodzący rok był lepszy od tego co mija...

Bierzemy 12 miesięcy,
oczyszczamy je dokładnie
z goryczy, chciwości,
małostkowości i lęku.
Po czym rozkrajamy każdy miesiąc
na 30 lub 31 części tak, aby zapasu
wystarczyło dokładnie na cały rok.
Każdy dzień przyrządzamy osobno
z jednego kawałka pracy
i dwóch kawałków pogody i humoru.
Do tego dodajemy trzy duże łyżki
nagromadzonego optymizmu,
łyżeczkę tolerancji,
ziarenko ironii i odrobinę taktu.
Następnie całą masę polewamy dokładnie
dużą ilością miłości. Gotową potrawę
przyozdabiamy bukietem uprzejmości
i podajemy codziennie z radością
i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU-BUŻKA!!!

Ostatnia edycja:
Witaj Aleksia

A ja dziewczyny dziś zle się czuje bo mam akurat tą co przychodzi raz w miesiącu:wściekła/y:

Moje dzieciątko zasnęło więc ide zaraz się kąpać może trochę mi przejdzie:-)

U mnie śnieg padał cała noc i narazie przestało mój m w pracy i nawet nie wiem o której skończy.

Pewnie jeszcze pózniej do was wpadnę:-)

a co do czasu to oj leci jak zwariowany :-)rok temu miałam gigantyczny brzuch hehe

Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!

reklama
Cześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok:wściekła/y:. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę :sorry2:. Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)

Do góry