Mama Helenki
i Aniki :D
Aleksia Witamy witamy
A co do neta nestey nie pomogę
A co do neta nestey nie pomogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie się sciełam z półdługich na takie do uszuA ja robię rybkę w cieścieI upiekę fale dunajuAs korzystaj ze Spa oj jak Ci zazdroszczę a Tobie się przyda taki wypad :-)
Aleksia witaj Kochana
Witam. U mnie dzisiaj w miarę ciepło bo tylko -2 i jakiś ciepły wiatr wieje no cóż ta pogoda chyba powariowała ja już mam wszystko zrobione posprzątane, obiad gotowy, potem tylko cycki zrobić i tyle :-) M powinien nie długo przyjechać tona zakupy się skoczy jakieś małe umyłam sobie włosy i mam szopę jakby mnie podłączyli do elektrowni masakra jakaś chyba się na łyso obetnę i będę miała problem z głowy
Witaj Ola ,ale super,że do nas wróciłaś.Witajcie Kochane kobietki.
Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)