reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!

Witaj ja też jestem tutaj nowa;)

reklama
Ja rowniez wpadam tylko na chwilke zyczyc WAm i calym Waszym rodzinko wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
Oby byl o wiele lepszy od tego ktory sie wlasnie konczy:tak::tak::tak:

My idziemy do tesciowki na mala "domowke":tak::tak::tak:
M wczoraj przylecial i dzieciaki sa mega zadowolone:tak::tak::tak:Dostaly tyle prezentow ze łeb maly:szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana. niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie.
a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie.

Najlepsze życzenia noworoczne przesyła GAJA-LENA-ANDRZEJ

Kochane Wszystkiego co najlepsze z Nowym Rokiem każdej z Was życzę. :tak::tak:
Spełnienia najskrytszych marzeń ,samych sukcesów ,a przed wszystkim zdrowia ,szczęścia i pociechy i podpory w naszych połówkach . :-):-):-)
DO SIEGO ROKU

Witam nową mamuśkę :-D

Ja też tylko wpadłam z życzeniami :-) Oby wszystkie koszmary, nie tylko sylwestrowe kończyły się szczęśliwie. A te, które zapisały się w naszym życiu przykro czy tragicznie, pozostały w zakamarkach pamięci i budziły nadzieję, że wszystko, co niedobre już za nami. Szczęśliwego Nowego Roku! :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry