reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chętnie popiszę z innymi mamami mój nr gg 8808883:happy2: mam na imię Agnieszka
a może by tak na forum??
Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)
a ja za szybko chce czytac bo przeczytałam : pies śpi, pod nogami mąż:-D:-D:-D

kochana masakra bierz swoją szczuplutką dupcie w troczki i zasuwaj tam
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze:tak:
i bez marudzenia marsz sie rozluznic jak nic zwlaszcza z tym twoim serduchem na odstresowanie:tak::tak:
Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(
oj juz tam niechciana trza wiecej pisac to i sie zauwazy;-):tak:
witam i ja (po raz kolejny;-):tak:)
Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)

Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi :-D:-D:-D:-D
małe dzieci mały kłopot...:-p:tak:
ale i nas to kiedys czeka:tak:

As , no co Tyyyyy???:szok: Bosz jak ja Ci zazdroszczę!:zawstydzona/y: Kilka godzin wyrwania się od codziennych problemów. :sorry2:Twój mąż trafił w samo sedno! :tak:Babo nie ma się nad czym zastanawiać! W rytuałach nie pomogę, bo jak bym tam weszła rzekłabym " Róbta co chceta, byle by jak najdłużej!":-p:tak::-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozwaliłaś mnie:-D:-D

witam sie z wami kochane wy moe
ja dzis zbytnio czau ni mom ino na chwileczke wpadm
dzis dzei spotkan jak i jutro:tak:
dzis z tesciowa i teraz kumple do m wpadli a jasie zaraz za paszteciki zabieram;-)
jutro tesciowa na obiadek i pozniej jeszcze taki wujek-kuzyn wpada z zona i dzieciaczkami :tak:
no a pozniej razem na sylwka do rodzicow:tak::tak:
spokoj cisza konteplacja;-):-D:-D
spadam bo dzidzi placze

reklama
witajcie lasezki jeszcze w starym roku
dzionk jakos minal,mala cos jakso dziwnie zaczela kaslac wiecodwiedzilam apteke kupilam pare syropkow i mama nadzieje ze jej przejdzie
mowi do mnie"mam brzydki kaszel":-):-):-):rofl2:
maz w pracy,dzieci spia.dzis na dworzu tez nie byl bo u nas strasznie wialo
az tak ze pol nocy swiatla nie bylo,dali dopeiro po7 rano
a jak nie ma swiatla to i widy bi z tej samej linii prad ciagnie wodociag
ale u mnie malo ale leciala na szczecsie:tak::tak::tak:
mialam ni isc juro do pracy ale dziadek ma wolne i stwierdzil ze jeszcze jutro moze zostac z dziewczynami
w sumie dobrze bo urlopu ni starce a przda sie na pewno na ferie zimowe

Witam i ja :-):-):-)
Jakoś po świętach nie mogę się ogarnąć i chyba dopiero po Nowym Roku będę się udzielać na dobre :tak::tak::tak:
Jutro idziemy na bb-owego sylwestra razem z dzieciakami do sali zabaw :-D:-D - najważniejsze że dzieciaki się wybawią :tak::tak:
Pozdrawiam was gorąco

zazdroszcze
my w domku,razme z dzieci

Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(

witamy

Dziewczyny mam problem :baffled::baffled::baffled:
Dostałam od męża na gwiazdkę w prezencie dzień w SPA .
On myślał ,że mi mega prezent zrobił ,a ja nawet tam nie zadzwoniłam.
Codziennie mnie pyta czy już się umówiłam na te masaże ,a mnie się nie chce tam iść.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja nie lubię takich atrakcji :no::no:,a z drugiej strony mi głupio ,bo to przecież prezent.:baffled::baffled::baffled:

Mam wybrać jeden z rytuałów z tej oferty.
Day Spa Zen
Ni diabła mnie takie cuś nie leży....

ehhhhhhhhhh
ze wsi jestes czy co?ludzi sie boisz?????????:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nawet nie wiesz jak bedzie,nie martw sie na zapas tylko korzystaj:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Justa dobre :-D:-D:-D:-D
Ja mam dość po obejrzeniu ich filmiku na stronie.
To nie dla mnie.:no::no:
Ja mam problem z rozebraniem i w ogóle .
Ja teraz mocno schudłam po tej chorobie .Straciłam 8 kg.:baffled::baffled::baffled:
Wyglądam jak szkieletor i do tego rozstępy po ciążach ,no makabra .
Ryczeć mi się chce jak na siebie patrzę.
Teraz to się na mnie spokojnie anatomii można uczyć ,bo każdą kostkę znać.:-p:-p
Nie dam rady psychicznie ,ja to czuję po prostu .
A po za tym to ja się tam zanudzę .:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

oj zaraz zanudze
wyspisz siew koncu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

spadam spac
jutro juz pewnie nie wpadne

wiec...

ŻyczĘ Wam wszytskim tego by kolejny rok był lepszy od tego mijającego,by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia,by w końcu wszytskie troski uleciały wraz z topniejącym snieGiem,duzo,dużo miłości,ciepła rodzinnego a także szampańskiej zabawy do samego rana!!!!!!!!!!!!!!!
NIE SPIĆ SIĘ ZA MOCNO:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:-p:-p

Witajcie porannie u nas znowu sypie;)
A dzisiaj ostatni dzień 2010 roku:)
Pamiętam jak rok temu byłam w 4 miesiącu a dzisiaj Gaja już klepie w laptopa z boku, kiedy piszę do Was;)

WITAM I JA :tak:

moje dzieci dzisiaj zrobiły mi poranna pobudke :dry: do połnocy bedzie ciezko :-D:-D:-D

Lena, my sie chyba nie znamy, witaj.

Moj kupuje nowego kompa do domu i mi żyć nie daje, wyczytuje co chwila jakieś nowości i opowiada o podzespołach :szok: taka nuuuuda, że szok :-D:-D:-D

WITAM I JA :tak:

moje dzieci dzisiaj zrobiły mi poranna pobudke :dry: do połnocy bedzie ciezko :-D:-D:-D

Lena, my sie chyba nie znamy, witaj.

Moj kupuje nowego kompa do domu i mi żyć nie daje, wyczytuje co chwila jakieś nowości i opowiada o podzespołach :szok: taka nuuuuda, że szok :-D:-D:-D
Witaj mamo Helenki jest mi niezmiernie miło, że mnie przyjełyście do swojego gronaa;)

Witaj mamo Helenki jest mi niezmiernie miło, że mnie przyjełyście do swojego gronaa;)

Pisz duzo to się szybko wdrożysz :tak:

Moje dzieci po śniadaniu, za oknem śnieżyca :szok: A nie mam dzisiaj jak odśnieżać, mam nadzieje, że nie dostane mandatu :eek: A jeszcze sie dzisaj wam pochwale ze to osatni dzień mojego odśnieżania tej zimy :-p dogadałam się z panem co lata z szufla po okolicy i u mnie tez będzie odgarniał :cool2:

Pisz duzo to się szybko wdrożysz :tak:

Moje dzieci po śniadaniu, za oknem śnieżyca :szok: A nie mam dzisiaj jak odśnieżać, mam nadzieje, że nie dostane mandatu :eek: A jeszcze sie dzisaj wam pochwale ze to osatni dzień mojego odśnieżania tej zimy :-p dogadałam się z panem co lata z szufla po okolicy i u mnie tez będzie odgarniał :cool2:

U mnie też śniegu po pachy ale u nas już odśnieżają koparkami;)Gaja zasypia a ja idę na kawkę;)

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aleksiaaaaa WITAJ!
Cieszę się, że udało Ci się w końcu do nas dotrzeć.
Najprościej to podłączyć telefon do kompa poprzez USB, ale ryzykujesz tym rozwalenie sobie telefonu.
A może zajrzyj do salonów z netem, teraz pełno jest świątecznych ofert. Lepiej dołożyć troszkę pieniążków i klikać normalnie, z klawiatury, niż potem wydać na okulistę ;)

Do góry