Natalineczka555
kocham kochać :)
a może by tak na forum??chętnie popiszę z innymi mamami mój nr gg 8808883 mam na imię Agnieszka
a ja za szybko chce czytac bo przeczytałam : pies śpi, pod nogami mążWitam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.
Młoda podobno zestresowana
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)
kochana masakra bierz swoją szczuplutką dupcie w troczki i zasuwaj tam
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze
i bez marudzenia marsz sie rozluznic jak nic zwlaszcza z tym twoim serduchem na odstresowanie
oj juz tam niechciana trza wiecej pisac to i sie zauwazy;-)Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaśAle czuję się niechciana;(
witam i ja (po raz kolejny;-))
małe dzieci mały kłopot...Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)
Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi
ale i nas to kiedys czeka
As , no co Tyyyyy??? Bosz jak ja Ci zazdroszczę! Kilka godzin wyrwania się od codziennych problemów. Twój mąż trafił w samo sedno! Babo nie ma się nad czym zastanawiać! W rytuałach nie pomogę, bo jak bym tam weszła rzekłabym " Róbta co chceta, byle by jak najdłużej!"
rozwaliłaś mnie
witam sie z wami kochane wy moe
ja dzis zbytnio czau ni mom ino na chwileczke wpadm
dzis dzei spotkan jak i jutro
dzis z tesciowa i teraz kumple do m wpadli a jasie zaraz za paszteciki zabieram;-)
jutro tesciowa na obiadek i pozniej jeszcze taki wujek-kuzyn wpada z zona i dzieciaczkami
no a pozniej razem na sylwka do rodzicow
spokoj cisza konteplacja;-)
spadam bo dzidzi placze