reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As korzystaj ze Spa :tak: oj jak Ci zazdroszczę :tak: a Tobie się przyda taki wypad :-)
Aleksia witaj Kochana :-D:-D:-D:-D

Witam. U mnie dzisiaj w miarę ciepło bo tylko -2 i jakiś ciepły wiatr wieje :eek: no cóż ta pogoda chyba powariowała :tak: ja już mam wszystko zrobione :tak: posprzątane, obiad gotowy, potem tylko cycki zrobić i tyle :-) M powinien nie długo przyjechać tona zakupy się skoczy jakieś małe :tak: umyłam sobie włosy i mam szopę jakby mnie podłączyli do elektrowni :no: masakra jakaś chyba się na łyso obetnę i będę miała problem z głowy :-D

As korzystaj ze Spa :tak: oj jak Ci zazdroszczę :tak: a Tobie się przyda taki wypad :-)
Aleksia witaj Kochana :-D:-D:-D:-D

Witam. U mnie dzisiaj w miarę ciepło bo tylko -2 i jakiś ciepły wiatr wieje :eek: no cóż ta pogoda chyba powariowała :tak: ja już mam wszystko zrobione :tak: posprzątane, obiad gotowy, potem tylko cycki zrobić i tyle :-) M powinien nie długo przyjechać tona zakupy się skoczy jakieś małe :tak: umyłam sobie włosy i mam szopę jakby mnie podłączyli do elektrowni :no: masakra jakaś chyba się na łyso obetnę i będę miała problem z głowy :-D
Ja właśnie się sciełam z półdługich na takie do uszu:)A ja robię rybkę w cieście:)I upiekę fale dunaju:)

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)
Witaj Ola ,ale super,że do nas wróciłaś.:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

wpadam złożyć życzenia noworoczne:tak::tak::tak:naj, naj naj:-D:-D:-DTak w skrócie jeśli można;-)
Witam Aleksie i Lene:tak::tak::-)Aleksia chyba się nie zdążyłyśmy poznać co:confused::happy2:
As to ja chyba nie wyjdę na dziwaczkę jak dołączę siędo grona zazdrośnic:-D co ja bym dała, żeby mnie potorturowali, pognietli,obłożyli błockiem łooo:rolleyes2::rolleyes2: czułabym jak z każdą minutą pięknieję:-D:-D:-D Marzy mi się taki porządny, bolesny masaż, żeby wiedzieć że żyję:-D:-DMarsz!!!! Ja ma w brzuchu prawie metr w obwodzie, sitko rozstępów, zwisy po pępek i okropny cellulit..ale co tam....nie odmówiłąbym sobie.:-)
Co do korzystanie z komórki z neta nie wiem nic a nic:no:
A u nas przygotowania do sylwka.............................zerowe:sorry: dzisiaj z rana rehabilitacja, teraz M pojechał z autem do mechanika a ja mam do jedzenia chleb:sorry:Ale doszłam do tego, że nie bedę robić nic. Na święta ostałąm się w kuchni i co? Połowa żarcia w śmieciach bo M pojechał już w poniedziałek do pracy i wsio zostało. Dlatego nie bedę robić nic daję mojemu pole do popisu..zobaczymy jaki on przygotuje sylwester....a i tak kolejny rok bedzie taki sam:sorry2::dry:

Witajcie laseczki w ostatni dzień starego roku :-D
Witam nowe mamusie u nas:tak::tak::tak::tak:
Ola super że wróciłaś do nas :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Boziu po świąteczno-chorobowej przerwie znów muszę się wdrożyć w nasze forum bo ostatnio to nawet z podczytywaniem było krucho :sorry::sorry::sorry: ale nie długo dzieci do szkoły :szok::szok:jak sobie omyslę że znów musze wstawac o 6.30 to :wściekła/y::wściekła/y: bo ostatnimi czasy to tak śpimy średnio do 8-8.30:-p a tu od Poniedziałku Pietruszkowy na 7 do pracy przez 2 tygodnie więc chcąc nie chcąc muszę Antoniego budzić i z nim o 7 przez te śnieżne zaspy Julkę do szkoły prowadzić :sorry: ale byle do 14 lutego bo to początek ferii i luzik a potem to już marzec wiosna ciepełko a wtedy taki spacer to sama przyjemność :cool2::-D:-D:-D
As doczytałam że ty do spa nie chcesz................................ kobieto biegusiem tam leć i mów to co ci Justyś napisała "róbta co chceta byle jak najdłużej ":-D:-D:-D:-D nie wiem śpij ,śpiewaj marz cokolwiek ale niech cię dopieszczą (choć te rózgi bambusowe i masaż stopami to mnie tak z lekka przeraziły:-D:-D:-D)
Beatko jak ci się włosy puszą to kup sobie odżywkę ja mam ten sam problem a właściwie to miałam że włosy jak by piorun w rabarbar strzelił ale odżywka gliskur dla włosów ze skłonnością do puszenia się zamykająca łuski włosa i włosy sie pięknie układaja błyszczą a do tego pachną bajecznie :tak::tak::tak:
Boziu jakie wy pycha żarełko robicie na sylwestra;-);-) my się z Pietruszkowym chyba zalkoholizujemy jakimś drinkiem no może dwoma :-D:-D:-D mamy orzeszki paluszki chipsy nugetsy z kurczaka a dla dzieciaków sałatka owocowa i popcorn i jest bosko:-D:-D:-D:-D:-D mamy sylwestra na leniwca w pidżama party sie zabawiamy z grami planszowymi z dzieciakami i radyjkiem czyli prawie tak jak lubimy:-D:-D:-D
A która z was kochane idzie na sylwestra zorganizowanego albo na bal?????
no i kochane co by nowy nadchodzący rok był lepszy od tego co mija...

Bierzemy 12 miesięcy,
oczyszczamy je dokładnie
z goryczy, chciwości,
małostkowości i lęku.
Po czym rozkrajamy każdy miesiąc
na 30 lub 31 części tak, aby zapasu
wystarczyło dokładnie na cały rok.
Każdy dzień przyrządzamy osobno
z jednego kawałka pracy
i dwóch kawałków pogody i humoru.
Do tego dodajemy trzy duże łyżki
nagromadzonego optymizmu,
łyżeczkę tolerancji,
ziarenko ironii i odrobinę taktu.
Następnie całą masę polewamy dokładnie
dużą ilością miłości. Gotową potrawę
przyozdabiamy bukietem uprzejmości
i podajemy codziennie z radością
i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU-BUŻKA!!!

Ostatnia edycja:
Witaj Aleksia

A ja dziewczyny dziś zle się czuje bo mam akurat tą co przychodzi raz w miesiącu:wściekła/y:

Moje dzieciątko zasnęło więc ide zaraz się kąpać może trochę mi przejdzie:-)

U mnie śnieg padał cała noc i narazie przestało mój m w pracy i nawet nie wiem o której skończy.

Pewnie jeszcze pózniej do was wpadnę:-)

a co do czasu to oj leci jak zwariowany :-)rok temu miałam gigantyczny brzuch hehe

Ja też chcę się przywitać. "Siedzę" w domu z dwoma skrzacikami, ostatnio nawet bardzo dosłownie siedzę. Starszą dopadł jakiś wirus:oczka zropiałe, z nosa leci, ale i tak ma 100% energii na szaloną zabawę :)A młodsza mi tu gaworzy i kopie po prawej ręce gryząc kocyk :). Witam wszystkie mamusie i życzę Wam wszystkiego dobrego w NOwym Roku, dużo miłości!

reklama
Cześć dziewczyny!!
miałam już dawno się odezwać (tzn.przed świętami) ale miałam tyle na głowie, że szok:wściekła/y:. Chłop mi się połamał. Dosłownie, złamał rękę i skręcił nogę więc mam w domu dziecko i kalekę :sorry2:. Po za tym święta przebiegły spokojnie. Dobrej zabawy w wieczór sylwestrowy życzę i pozdrawiam:-)

Do góry