reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(
nie byłam jedyna:-p widziałam ze po mnie jeszcze jedna dziewusia pisała posta do Ciebie:tak:
ale myślę że w święta zadna nie czytała tylko wrzucała życzenia dlatego Cię nie widziały;-)
edit masz sliczną córeczkę
hej mamuski!!!!

vikamcia-super zdiecia,a ty laseczka jesteś.;-)

aha i dla wszystkich solenizantow spóznione ale szczere zyczenia
wszystkiego naj naj najlepszego.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
oj dziękuję kochana.. ale ja już 6 miesiąc ciążay zaczęłam:-Dwłaśnie w wigilię:-p
hihih
anaconda wesołej zabawy zyczę
:-)
dowikla ciesze się ze dziewczynki zdrowe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)

Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi :-D:-D:-D:-D

oj tak malutka;)

Dziewczyny mam problem :baffled::baffled::baffled:
Dostałam od męża na gwiazdkę w prezencie dzień w SPA .
On myślał ,że mi mega prezent zrobił ,a ja nawet tam nie zadzwoniłam.
Codziennie mnie pyta czy już się umówiłam na te masaże ,a mnie się nie chce tam iść.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja nie lubię takich atrakcji :no::no:,a z drugiej strony mi głupio ,bo to przecież prezent.:baffled::baffled::baffled:

Mam wybrać jeden z rytuałów z tej oferty.
Day Spa Zen
Ni diabła mnie takie cuś nie leży....

As to ja Ci zazdroszczę:-)

mój m jeszcze w pracy nawet nie wiem kiedy skonczy:-(
Bartuś się bawi z babcia a ja z chęcia poszłabym juz spac hehe
my jutro nic ciekawego nie robimy siedzimy w domku:tak: może znajomi wpadną ale jeszcze nie wiadomo.

LIDKA to fajnie masz iść na taki bal:-)napewno będzie fajnie:-)

As , no co Tyyyyy???:szok: Bosz jak ja Ci zazdroszczę!:zawstydzona/y: Kilka godzin wyrwania się od codziennych problemów. :sorry2:Twój mąż trafił w samo sedno! :tak:Babo nie ma się nad czym zastanawiać! W rytuałach nie pomogę, bo jak bym tam weszła rzekłabym " Róbta co chceta, byle by jak najdłużej!":-p:tak::-D

As , no co Tyyyyy???:szok: Bosz jak ja Ci zazdroszczę!:zawstydzona/y: Kilka godzin wyrwania się od codziennych problemów. :sorry2:Twój mąż trafił w samo sedno! :tak:Babo nie ma się nad czym zastanawiać! W rytuałach nie pomogę, bo jak bym tam weszła rzekłabym " Róbta co chceta, byle by jak najdłużej!":-p:tak::-D
Justa dobre :-D:-D:-D:-D
Ja mam dość po obejrzeniu ich filmiku na stronie.
To nie dla mnie.:no::no:
Ja mam problem z rozebraniem i w ogóle .
Ja teraz mocno schudłam po tej chorobie .Straciłam 8 kg.:baffled::baffled::baffled:
Wyglądam jak szkieletor i do tego rozstępy po ciążach ,no makabra .
Ryczeć mi się chce jak na siebie patrzę.
Teraz to się na mnie spokojnie anatomii można uczyć ,bo każdą kostkę znać.:-p:-p
Nie dam rady psychicznie ,ja to czuję po prostu .
A po za tym to ja się tam zanudzę .:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny mam problem :baffled::baffled::baffled:
Dostałam od męża na gwiazdkę w prezencie dzień w SPA .
On myślał ,że mi mega prezent zrobił ,a ja nawet tam nie zadzwoniłam.
Codziennie mnie pyta czy już się umówiłam na te masaże ,a mnie się nie chce tam iść.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja nie lubię takich atrakcji :no::no:,a z drugiej strony mi głupio ,bo to przecież prezent.:baffled::baffled::baffled:

Mam wybrać jeden z rytuałów z tej oferty.
Day Spa Zen
Ni diabła mnie takie cuś nie leży....

oj szczezrze zazdroszczę;)ale super ze tak dba o Ciebie;)

reklama
AS w takich SPA ci ludzie co tam pracują nie patrzą na to czy ktoś jest gruby czy chudy bo oni są do tego przyzwyczajeni że ludzie maja różna budowe ciała:-Dja to rozumiem że się krępujesz ale w takim miejscu jest dyskretnie tylko ty i jedna osoba wykonująca zabieg (oczywiście w zależności na co się decydujesz).naprawdę warto iść i sie odprężyć i żeby ktoś wokół ciebie biegał hehe

Do góry