reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chętnie popiszę z innymi mamami mój nr gg 8808883:happy2: mam na imię Agnieszka
a może by tak na forum??
Witam .
Młoda wczoraj wyjechała do Jaśka do Gdańska,a ja dostałam od niej laptopa pod opiekę.:-D:-D:-D:-D
Może wreszcie nie będzie wojny z młodym o kompa.:szok::-D:-D:-D:-D
Młoda dzwoniła ,że jest wszystko oki,karmią lepiej jak na obozie i na obiad jadą na pierwszą wizytę do dziadków Jaśka.:-D:-D:-D
Młoda podobno zestresowana :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Kuba na kompie jakieś bajki o potworach ogląda i bawi się tymi samymi potworami z klocków LEGO ,pies śpi pod nogami,mąż w pracy czyli w należytym porządku.
Ja mam czas dla siebie ,więc na BB zaglądam.;-):-):-):-)
a ja za szybko chce czytac bo przeczytałam : pies śpi, pod nogami mąż:-D:-D:-D

kochana masakra bierz swoją szczuplutką dupcie w troczki i zasuwaj tam
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze:tak:
i bez marudzenia marsz sie rozluznic jak nic zwlaszcza z tym twoim serduchem na odstresowanie:tak::tak:
Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(
oj juz tam niechciana trza wiecej pisac to i sie zauwazy;-):tak:
witam i ja (po raz kolejny;-):tak:)
Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)

Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi :-D:-D:-D:-D
małe dzieci mały kłopot...:-p:tak:
ale i nas to kiedys czeka:tak:

As , no co Tyyyyy???:szok: Bosz jak ja Ci zazdroszczę!:zawstydzona/y: Kilka godzin wyrwania się od codziennych problemów. :sorry2:Twój mąż trafił w samo sedno! :tak:Babo nie ma się nad czym zastanawiać! W rytuałach nie pomogę, bo jak bym tam weszła rzekłabym " Róbta co chceta, byle by jak najdłużej!":-p:tak::-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozwaliłaś mnie:-D:-D

witam sie z wami kochane wy moe
ja dzis zbytnio czau ni mom ino na chwileczke wpadm
dzis dzei spotkan jak i jutro:tak:
dzis z tesciowa i teraz kumple do m wpadli a jasie zaraz za paszteciki zabieram;-)
jutro tesciowa na obiadek i pozniej jeszcze taki wujek-kuzyn wpada z zona i dzieciaczkami :tak:
no a pozniej razem na sylwka do rodzicow:tak::tak:
spokoj cisza konteplacja;-):-D:-D
spadam bo dzidzi placze

reklama
witajcie lasezki jeszcze w starym roku
dzionk jakos minal,mala cos jakso dziwnie zaczela kaslac wiecodwiedzilam apteke kupilam pare syropkow i mama nadzieje ze jej przejdzie
mowi do mnie"mam brzydki kaszel":-):-):-):rofl2:
maz w pracy,dzieci spia.dzis na dworzu tez nie byl bo u nas strasznie wialo
az tak ze pol nocy swiatla nie bylo,dali dopeiro po7 rano
a jak nie ma swiatla to i widy bi z tej samej linii prad ciagnie wodociag
ale u mnie malo ale leciala na szczecsie:tak::tak::tak:
mialam ni isc juro do pracy ale dziadek ma wolne i stwierdzil ze jeszcze jutro moze zostac z dziewczynami
w sumie dobrze bo urlopu ni starce a przda sie na pewno na ferie zimowe

Witam i ja :-):-):-)
Jakoś po świętach nie mogę się ogarnąć i chyba dopiero po Nowym Roku będę się udzielać na dobre :tak::tak::tak:
Jutro idziemy na bb-owego sylwestra razem z dzieciakami do sali zabaw :-D:-D - najważniejsze że dzieciaki się wybawią :tak::tak:
Pozdrawiam was gorąco

zazdroszcze
my w domku,razme z dzieci

Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(

witamy

Dziewczyny mam problem :baffled::baffled::baffled:
Dostałam od męża na gwiazdkę w prezencie dzień w SPA .
On myślał ,że mi mega prezent zrobił ,a ja nawet tam nie zadzwoniłam.
Codziennie mnie pyta czy już się umówiłam na te masaże ,a mnie się nie chce tam iść.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja nie lubię takich atrakcji :no::no:,a z drugiej strony mi głupio ,bo to przecież prezent.:baffled::baffled::baffled:

Mam wybrać jeden z rytuałów z tej oferty.
Day Spa Zen
Ni diabła mnie takie cuś nie leży....

ehhhhhhhhhh
ze wsi jestes czy co?ludzi sie boisz?????????:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nawet nie wiesz jak bedzie,nie martw sie na zapas tylko korzystaj:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Justa dobre :-D:-D:-D:-D
Ja mam dość po obejrzeniu ich filmiku na stronie.
To nie dla mnie.:no::no:
Ja mam problem z rozebraniem i w ogóle .
Ja teraz mocno schudłam po tej chorobie .Straciłam 8 kg.:baffled::baffled::baffled:
Wyglądam jak szkieletor i do tego rozstępy po ciążach ,no makabra .
Ryczeć mi się chce jak na siebie patrzę.
Teraz to się na mnie spokojnie anatomii można uczyć ,bo każdą kostkę znać.:-p:-p
Nie dam rady psychicznie ,ja to czuję po prostu .
A po za tym to ja się tam zanudzę .:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

oj zaraz zanudze
wyspisz siew koncu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

spadam spac
jutro juz pewnie nie wpadne

wiec...

ŻyczĘ Wam wszytskim tego by kolejny rok był lepszy od tego mijającego,by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia,by w końcu wszytskie troski uleciały wraz z topniejącym snieGiem,duzo,dużo miłości,ciepła rodzinnego a także szampańskiej zabawy do samego rana!!!!!!!!!!!!!!!
NIE SPIĆ SIĘ ZA MOCNO:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:-p:-p

Witajcie porannie u nas znowu sypie;)
A dzisiaj ostatni dzień 2010 roku:)
Pamiętam jak rok temu byłam w 4 miesiącu a dzisiaj Gaja już klepie w laptopa z boku, kiedy piszę do Was;)

WITAM I JA :tak:

moje dzieci dzisiaj zrobiły mi poranna pobudke :dry: do połnocy bedzie ciezko :-D:-D:-D

Lena, my sie chyba nie znamy, witaj.

Moj kupuje nowego kompa do domu i mi żyć nie daje, wyczytuje co chwila jakieś nowości i opowiada o podzespołach :szok: taka nuuuuda, że szok :-D:-D:-D

WITAM I JA :tak:

moje dzieci dzisiaj zrobiły mi poranna pobudke :dry: do połnocy bedzie ciezko :-D:-D:-D

Lena, my sie chyba nie znamy, witaj.

Moj kupuje nowego kompa do domu i mi żyć nie daje, wyczytuje co chwila jakieś nowości i opowiada o podzespołach :szok: taka nuuuuda, że szok :-D:-D:-D
Witaj mamo Helenki jest mi niezmiernie miło, że mnie przyjełyście do swojego gronaa;)

Witaj mamo Helenki jest mi niezmiernie miło, że mnie przyjełyście do swojego gronaa;)

Pisz duzo to się szybko wdrożysz :tak:

Moje dzieci po śniadaniu, za oknem śnieżyca :szok: A nie mam dzisiaj jak odśnieżać, mam nadzieje, że nie dostane mandatu :eek: A jeszcze sie dzisaj wam pochwale ze to osatni dzień mojego odśnieżania tej zimy :-p dogadałam się z panem co lata z szufla po okolicy i u mnie tez będzie odgarniał :cool2:

Pisz duzo to się szybko wdrożysz :tak:

Moje dzieci po śniadaniu, za oknem śnieżyca :szok: A nie mam dzisiaj jak odśnieżać, mam nadzieje, że nie dostane mandatu :eek: A jeszcze sie dzisaj wam pochwale ze to osatni dzień mojego odśnieżania tej zimy :-p dogadałam się z panem co lata z szufla po okolicy i u mnie tez będzie odgarniał :cool2:

U mnie też śniegu po pachy ale u nas już odśnieżają koparkami;)Gaja zasypia a ja idę na kawkę;)

Witajcie Kochane kobietki.

Dziewczyny mam nadzieję, ze po tak długiej przerwie przyjmiecie mnie Znów do Waszego grona. Korzystam z neta w telefonie i ciagle mnie odrzuca. Albo nie mogę się zalogowac albo nie mogę się do was dostać. Kochane może Wy wiecie jak można korzystać z neta z komórki na komputerze:-) bo chce być ciągle z wami a są tak małe literki ze jakąś lupę muszę chyba zakupićc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aleksiaaaaa WITAJ!
Cieszę się, że udało Ci się w końcu do nas dotrzeć.
Najprościej to podłączyć telefon do kompa poprzez USB, ale ryzykujesz tym rozwalenie sobie telefonu.
A może zajrzyj do salonów z netem, teraz pełno jest świątecznych ofert. Lepiej dołożyć troszkę pieniążków i klikać normalnie, z klawiatury, niż potem wydać na okulistę ;)

Do góry