reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja z ranca
Dzieciaki juz nie spia,chociaz pozno szli spac:szok:Chyba czekaja za M:tak::tak::tak:Bedzie troszke poznije bo samolot byl opozniony o godzine:no:
Wikusia juz lepiej i w nocy nie goraczkowala:tak::tak::tak:Ciesze sei ze moje dzieci tak szybko wychodza z chorob:tak::tak::tak:
Planuje dzisiaj pojechac po komody do dziewczynek pokoju jak M bedzie siedzial z dziecmi:tak::tak::tak:
A dzwonili mi z tego sklepu co kupowalam stol kuchenny i producent jeszcze go nie dowiozl i bedzie dopoiero jakos po Nowym Roku:no::no::no:

BEATKO
Czekamy na fotki fryzurki:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Ja tez jakos nie moge sie ogarnac po tych swietach:szok::-D:-D
Zycze milej zabawy na sylwestrze BB:tak::tak:no i czekam na fotki:tak:

ANABUBKA
Ja tez moich nie zaprowadzam do przedszkola:tak::tak:Po pierwsze sa chore a po drugie nie chcialoby mi sie:-pDominik ma wolne od szkoly to ja tez chce miec wolne;-):-)
Jak beda ferie zimowe to tez dziewczynki beda siedzialy w domu:tak::tak::tak:Tym bardziej ze ja siedze w domku

U nas tez dzisiaj mega zimno:no:Na termometrze -9 ale mocno wieje wiec odczuwalne jest duuzo zimnije na pewno:no:

AGUSKA
Wspolczuje przezyc z malym:no::no::no:Cale szczescie ze wszystko sie dobrze skonczylo:tak::tak::tak:

reklama
hej mamuski!!!!

witam sie i ja po przerwie świątecznej.:-)
długo mnie nie było na bb ale jakos nie mogłam sie ogarnąc po tych swietach.
u nas wszystko ok,dzieciaki na szczescie zdrowe,ja łykam tabletki i sie czuje juz lepiej.
krystian ma wolne od szkoly wiec sie ciesze ze nie musze rano wstawac i go odwozic.
teraz moje dzieci spią,m na zakupach,krystian z dziadziem na spacerze a ja zjadłam obiadek i odpoczywam.;-)
jutro sylwester i idziemy na bal(ciekawa jestem jak bedzie?)bo na dzien dzisiejszy nie mam ochoty nigdzie sie z domu ruszac.:-:)no:

wybaczcie ze wszystkim nie odpisze ale z moja pamiecią jest kiepsko.:zawstydzona/y::-(

vikamcia-super zdiecia,a ty laseczka jesteś.;-)

beatka-koniecznie pochwal sie nową fryzurą.
a kubusia zdiecia sa slodkie.

anaconda-udanego balu sylwestrowego zycze.;-):tak:

aguśka-współczuje przezyc z malym.:-(

dowikla-fajnie ze dziewczynki juz zdrowe.:tak:

kerna- super jest ta srona laury.

aha i dla wszystkich solenizantow spóznione ale szczere zyczenia
wszystkiego naj naj najlepszego.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
to fajnie że się tu do nas odezwałaś:-)
wiesz święta były hehe i każda chyba tylko na chwilę wpadała:-)
To chyba mąż jest zadowolony że lubisz pichcić:-D
bo u nas to oczywiście ja gotuje ale czy bardzo lubię to robić to nie wiem czasem owszem ciasto upiec czy coś nowego a reszta to rutyna hehe
Fajna córcia:-)

Lidka miłej zabawy na balu :-) ale Ci zazdroszczę :tak:
Dowikla to teraz znikniesz skoro M w domu :-D zdjęcie wrzucę jak będę ładniej wyglądać a bynajmniej w miarę do oglądania :-D
Witam nową mamuśkę :-)

Witam pod wieczór :tak: drugi raz odpisuję bo coś mi klawiatura szaleje :sorry2: M zostawił mi laptopa na szczęście :tak: więc siedzę dzisiaj cały dzień i nic nie robię :-D spać mi się dzisiaj chce jak nie wiem co :dry: Kuba zabawki mi znosi do pokoju i rozkłada na czynniki pierwsze co się da :-) przynajmniej ma zajęcie a mama spokój :-D M pierwszego stycznia ma służbę :dry: kaszanka no ale cóż :sorry2: idę dziecku frytki usmażyć :tak:

Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(
Lena ,wybacz ,święta swoje prawa mają.
Witam Cię serdecznie na naszym wątku.
Napisz coś więcej o sobie.;-)
Trzeba się upominać o swoje i coś pisać,wtedy będzie Cię bardziej widać.
Pozdrawiam dziewczyny i uciekam.;-):-):-)

Lena ,wybacz ,święta swoje prawa mają.
Witam Cię serdecznie na naszym wątku.
Napisz coś więcej o sobie.;-)
Trzeba się upominać o swoje i coś pisać,wtedy będzie Cię bardziej widać.
Pozdrawiam dziewczyny i uciekam.;-):-):-)
hehe ok na drugi raz będę walić ręka:)
Co mogę napisać siedze w domku i umieram z nudów...robię wszystko by nie popaść w depresję jak ja to nazywam domową;)Forum to chyba jedyna moja rozrywka;)Pomijająć moje hobby pichcenie w kuchni:)Dziękuję za przyjęcie mnie;)Już mi lepiej;)

reklama
hehe ok na drugi raz będę walić ręka:)
Co mogę napisać siedze w domku i umieram z nudów...robię wszystko by nie popaść w depresję jak ja to nazywam domową;)Forum to chyba jedyna moja rozrywka;)Pomijająć moje hobby pichcenie w kuchni:)Dziękuję za przyjęcie mnie;)Już mi lepiej;)

Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)

Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi :-D:-D:-D:-D

Do góry