reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja z ranca
Dzieciaki juz nie spia,chociaz pozno szli spac:szok:Chyba czekaja za M:tak::tak::tak:Bedzie troszke poznije bo samolot byl opozniony o godzine:no:
Wikusia juz lepiej i w nocy nie goraczkowala:tak::tak::tak:Ciesze sei ze moje dzieci tak szybko wychodza z chorob:tak::tak::tak:
Planuje dzisiaj pojechac po komody do dziewczynek pokoju jak M bedzie siedzial z dziecmi:tak::tak::tak:
A dzwonili mi z tego sklepu co kupowalam stol kuchenny i producent jeszcze go nie dowiozl i bedzie dopoiero jakos po Nowym Roku:no::no::no:

BEATKO
Czekamy na fotki fryzurki:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Ja tez jakos nie moge sie ogarnac po tych swietach:szok::-D:-D
Zycze milej zabawy na sylwestrze BB:tak::tak:no i czekam na fotki:tak:

ANABUBKA
Ja tez moich nie zaprowadzam do przedszkola:tak::tak:Po pierwsze sa chore a po drugie nie chcialoby mi sie:-pDominik ma wolne od szkoly to ja tez chce miec wolne;-):-)
Jak beda ferie zimowe to tez dziewczynki beda siedzialy w domu:tak::tak::tak:Tym bardziej ze ja siedze w domku

U nas tez dzisiaj mega zimno:no:Na termometrze -9 ale mocno wieje wiec odczuwalne jest duuzo zimnije na pewno:no:

AGUSKA
Wspolczuje przezyc z malym:no::no::no:Cale szczescie ze wszystko sie dobrze skonczylo:tak::tak::tak:

reklama
hej mamuski!!!!

witam sie i ja po przerwie świątecznej.:-)
długo mnie nie było na bb ale jakos nie mogłam sie ogarnąc po tych swietach.
u nas wszystko ok,dzieciaki na szczescie zdrowe,ja łykam tabletki i sie czuje juz lepiej.
krystian ma wolne od szkoly wiec sie ciesze ze nie musze rano wstawac i go odwozic.
teraz moje dzieci spią,m na zakupach,krystian z dziadziem na spacerze a ja zjadłam obiadek i odpoczywam.;-)
jutro sylwester i idziemy na bal(ciekawa jestem jak bedzie?)bo na dzien dzisiejszy nie mam ochoty nigdzie sie z domu ruszac.:-:)no:

wybaczcie ze wszystkim nie odpisze ale z moja pamiecią jest kiepsko.:zawstydzona/y::-(

vikamcia-super zdiecia,a ty laseczka jesteś.;-)

beatka-koniecznie pochwal sie nową fryzurą.
a kubusia zdiecia sa slodkie.

anaconda-udanego balu sylwestrowego zycze.;-):tak:

aguśka-współczuje przezyc z malym.:-(

dowikla-fajnie ze dziewczynki juz zdrowe.:tak:

kerna- super jest ta srona laury.

aha i dla wszystkich solenizantow spóznione ale szczere zyczenia
wszystkiego naj naj najlepszego.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
to fajnie że się tu do nas odezwałaś:-)
wiesz święta były hehe i każda chyba tylko na chwilę wpadała:-)
To chyba mąż jest zadowolony że lubisz pichcić:-D
bo u nas to oczywiście ja gotuje ale czy bardzo lubię to robić to nie wiem czasem owszem ciasto upiec czy coś nowego a reszta to rutyna hehe
Fajna córcia:-)

Lidka miłej zabawy na balu :-) ale Ci zazdroszczę :tak:
Dowikla to teraz znikniesz skoro M w domu :-D zdjęcie wrzucę jak będę ładniej wyglądać a bynajmniej w miarę do oglądania :-D
Witam nową mamuśkę :-)

Witam pod wieczór :tak: drugi raz odpisuję bo coś mi klawiatura szaleje :sorry2: M zostawił mi laptopa na szczęście :tak: więc siedzę dzisiaj cały dzień i nic nie robię :-D spać mi się dzisiaj chce jak nie wiem co :dry: Kuba zabawki mi znosi do pokoju i rozkłada na czynniki pierwsze co się da :-) przynajmniej ma zajęcie a mama spokój :-D M pierwszego stycznia ma służbę :dry: kaszanka no ale cóż :sorry2: idę dziecku frytki usmażyć :tak:

Dziękuję jako jedyna mnie zauważyłaś:)Ale czuję się niechciana;(
Lena ,wybacz ,święta swoje prawa mają.
Witam Cię serdecznie na naszym wątku.
Napisz coś więcej o sobie.;-)
Trzeba się upominać o swoje i coś pisać,wtedy będzie Cię bardziej widać.
Pozdrawiam dziewczyny i uciekam.;-):-):-)

Lena ,wybacz ,święta swoje prawa mają.
Witam Cię serdecznie na naszym wątku.
Napisz coś więcej o sobie.;-)
Trzeba się upominać o swoje i coś pisać,wtedy będzie Cię bardziej widać.
Pozdrawiam dziewczyny i uciekam.;-):-):-)
hehe ok na drugi raz będę walić ręka:)
Co mogę napisać siedze w domku i umieram z nudów...robię wszystko by nie popaść w depresję jak ja to nazywam domową;)Forum to chyba jedyna moja rozrywka;)Pomijająć moje hobby pichcenie w kuchni:)Dziękuję za przyjęcie mnie;)Już mi lepiej;)

reklama
hehe ok na drugi raz będę walić ręka:)
Co mogę napisać siedze w domku i umieram z nudów...robię wszystko by nie popaść w depresję jak ja to nazywam domową;)Forum to chyba jedyna moja rozrywka;)Pomijająć moje hobby pichcenie w kuchni:)Dziękuję za przyjęcie mnie;)Już mi lepiej;)

Ja też lubię pichcić ,a żeby się nie zanudzić to uwielbiam robótki ręczne ,do tego chodzę do szkoły,pracuję w dwóch fundacjach jako dogoteraputa z psem Nilem i wychowuję dwoje dzieciaczków .
Klauducha to już duża 14 - latka , a Kubuś 8 latek od kilku dni.;-):-):-)

Twoja kruszyna to malizna jeszcze ,więc praktycznie żadnych kłopotów z nią nie masz .
Moje dziatki to już niezłe wyzwanie hihihi :-D:-D:-D:-D

Do góry