reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w poniedziałkowy ranek :-):-)
Wczoraj na wieczór dopiero do domu wróciliśmy od teściowej więc się nie odzywałam a dzisiaj trochę sprzątania mnie jeszcze czeka no i niestety do marketu muszę się przejechać :eek::eek: a tak mi się nie chce :no::no:
Iwcik piękną masz córeczkę :tak::tak::tak:

reklama
Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko pięknie świeci i chyba zaraz się ubiorę i przejdę z Kubą na dwór :tak: mam obiadek ze wczoraj więc nic nie robię tylko ziemniaczki obiorę i sosik dorobię :-) wczoraj choinkę żeśmy ubrali więc mam spokój totalny :-) teraz dopiję ciepłą herbatkę i trza do kuchni wejść :tak:

Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.

no kochaaaaaaanaaaaaaaaaaa tzeba było słuchać dobrych rad ciotek-lezeć i gnić, a teraz kurcze sie porobiło. Przykro mi ze cierpisz, boli [pewnie jak cholera. Leż i odpoczywaj, w koncu pzejdzie, tylko na prawde oszczedzaj sie kobbieto, wiesz, ze to od dawna nie przelewki.

Wszystkiego najlepszego dla WIKI.
Widzę,że u Ciebie już prawie święta,a zakupy to zdążysz zrobić...:tak::-):-)

a ja sie dzis zajęlam maszyna i poszylam sobie poszewki na poduszki,
a ze zostało mi duuuuuuuzo materiału to wykroiłam juz sobie na jutro wszystko:tak:
czarkowi dwa małe kapsażyki (bo sie z klamotami nie mieści) i jeden lence na pampki:tak:
bo nie mam gdzie stawiac:sorry2::tak:
zobaczymy jutro czy mi wyjdą:-p;-):-D
a ze sobie krawedzie zaprasowywałam to malej ciuszki poprasowałam ale nic to bo w piwnicy cała suszarnia czeka a w domu juz dwie miski do powieszenia:cool2:
ok najwyższy czas do spania
Jak poszyjesz to o fotki się proszę...:sorry::sorry::sorry:
Niezła godzina :-D:-D:-D:-D,widzę,że mój dyżur przejełaś. :-D:-D:-D:-D:-D
Witam się w poniedziałek.
Byłam dziś na badaniach.
Jeszcze po 16 muszę jechać po odbiór ,bo już będą wyniki. :tak:
Małego już teść przyprowadziłll,więc dość głośno się zrobiło.:szok::-D:-D:-D
Zupka się gotuje ,a ja sobie leżę i odpoczywam. :-p:-p:-p:-p

Witam i ja
U mnei od rana swiecilo sliczne sloneczko a teraz sypie i wieje:no:Po sniadanku wzielam sie za sprzatanie i tak jakos mi zeszlo:szok:No i poprasowalam prawie polowe z tego co mialam:szok::tak::tak::tak:
Dziewczynki mi spia bo nie puscilam Ich dzisiaj do przedszkolka:tak:Troszke mi jeszcze kaszlaly ,wiec maja wolne hehe:tak:No ale jutro jzu chyba pojda:tak::tak:
Jestem w szoku bo nie pamietam kiedy ostatni raz mi spaly w dzien:tak::tak:Tym bardziej ze Wiktoria wstala dzisiaj po 10:szok:
Mlody robi lekcja i jak skonczy to troszke sie z Nim pobawie:tak::tak::tak:

Witam,

Ja mam w końcu chwilę spokoju, bo mi mała usnęła :-) Co jest naprawdę ewenementem, bo jej się to nie zdarza. Trochę pokima w dzień, ale na spacerze. Zastanawiam się właśnie nad świętami i tym jak ogarnąć przygotowania z płaczącą małą na ręku..

As Kochana daj znać jak po wynikach :tak: leż i odpoczywaj ile możesz :-)
Natali mi też możesz poszyć co nie co ;-) ja to bym poszyła ale nie mam dobrej maszyny do szycia :sorry:

Witam po południu :tak: Kubek już prawie dwie godziny temu wstał a ja dzisiaj dosłownie nic nie zrobiłam :-D no tylko obiad podszykowałam i nic więcej :-p spacerek zaliczyliśmy z Kubą rano :tak: zamówiłam M prezenty pod choinkę i od razu poszłam i zapłaciłam :tak: oj wydałam trochę kasy no ale niech ma i się cieszy :tak: a ja swojemu listę robię co chcę po choinkę :-) niechcący moja mama się mi wygadała co M chce mi kupić i oczywiście nie spodobał mi się ten pomysł więc robię listę :-) będzie ją miał i będzie wiedział co chce :tak: na kilka okazji będzie miał zgapkę :-D ale chce żeby mi kupił całą sagę zmierzchu :tak: wszystkie 5 tomów :-) a ja muszę iść poszukać jakieś pudełko i facetowi dzisiaj telefon muszę wysłać :tak:

reklama
czesc mamuski!!!
witam sie i ja w poniedziałkowe popoludnie.:-)
m sie z dziecmi bawi a ja korzystam z czasu wolnego i buszuje po allegro i oczywiście zaglądam na bb.;-)
obiad miałam z wczoraj wiec nie musiałam dzis stac przy garach.;-)
dzis przywiezli mi pralkę,ciesze sie bo juz mi sie prania strasznie duzo nazbierało.
oj przydalo by mi sie zabrac za pożądki świąteczne ale tak mi sie nie :no:chce:-(.

miłego dnia.

beatka-widze ze u Ciebie w domu już bardzo świątecznie.:tak:
posprzątałaś juz wszystko na blysk i już masz choinkę ubrana-super!!!

Do góry