reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w poniedziałkowy ranek :-):-)
Wczoraj na wieczór dopiero do domu wróciliśmy od teściowej więc się nie odzywałam a dzisiaj trochę sprzątania mnie jeszcze czeka no i niestety do marketu muszę się przejechać :eek::eek: a tak mi się nie chce :no::no:
Iwcik piękną masz córeczkę :tak::tak::tak:

reklama
Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko pięknie świeci i chyba zaraz się ubiorę i przejdę z Kubą na dwór :tak: mam obiadek ze wczoraj więc nic nie robię tylko ziemniaczki obiorę i sosik dorobię :-) wczoraj choinkę żeśmy ubrali więc mam spokój totalny :-) teraz dopiję ciepłą herbatkę i trza do kuchni wejść :tak:

Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.

no kochaaaaaaanaaaaaaaaaaa tzeba było słuchać dobrych rad ciotek-lezeć i gnić, a teraz kurcze sie porobiło. Przykro mi ze cierpisz, boli [pewnie jak cholera. Leż i odpoczywaj, w koncu pzejdzie, tylko na prawde oszczedzaj sie kobbieto, wiesz, ze to od dawna nie przelewki.

Wszystkiego najlepszego dla WIKI.
Widzę,że u Ciebie już prawie święta,a zakupy to zdążysz zrobić...:tak::-):-)

a ja sie dzis zajęlam maszyna i poszylam sobie poszewki na poduszki,
a ze zostało mi duuuuuuuzo materiału to wykroiłam juz sobie na jutro wszystko:tak:
czarkowi dwa małe kapsażyki (bo sie z klamotami nie mieści) i jeden lence na pampki:tak:
bo nie mam gdzie stawiac:sorry2::tak:
zobaczymy jutro czy mi wyjdą:-p;-):-D
a ze sobie krawedzie zaprasowywałam to malej ciuszki poprasowałam ale nic to bo w piwnicy cała suszarnia czeka a w domu juz dwie miski do powieszenia:cool2:
ok najwyższy czas do spania
Jak poszyjesz to o fotki się proszę...:sorry::sorry::sorry:
Niezła godzina :-D:-D:-D:-D,widzę,że mój dyżur przejełaś. :-D:-D:-D:-D:-D
Witam się w poniedziałek.
Byłam dziś na badaniach.
Jeszcze po 16 muszę jechać po odbiór ,bo już będą wyniki. :tak:
Małego już teść przyprowadziłll,więc dość głośno się zrobiło.:szok::-D:-D:-D
Zupka się gotuje ,a ja sobie leżę i odpoczywam. :-p:-p:-p:-p

Witam i ja
U mnei od rana swiecilo sliczne sloneczko a teraz sypie i wieje:no:Po sniadanku wzielam sie za sprzatanie i tak jakos mi zeszlo:szok:No i poprasowalam prawie polowe z tego co mialam:szok::tak::tak::tak:
Dziewczynki mi spia bo nie puscilam Ich dzisiaj do przedszkolka:tak:Troszke mi jeszcze kaszlaly ,wiec maja wolne hehe:tak:No ale jutro jzu chyba pojda:tak::tak:
Jestem w szoku bo nie pamietam kiedy ostatni raz mi spaly w dzien:tak::tak:Tym bardziej ze Wiktoria wstala dzisiaj po 10:szok:
Mlody robi lekcja i jak skonczy to troszke sie z Nim pobawie:tak::tak::tak:

Witam,

Ja mam w końcu chwilę spokoju, bo mi mała usnęła :-) Co jest naprawdę ewenementem, bo jej się to nie zdarza. Trochę pokima w dzień, ale na spacerze. Zastanawiam się właśnie nad świętami i tym jak ogarnąć przygotowania z płaczącą małą na ręku..

As Kochana daj znać jak po wynikach :tak: leż i odpoczywaj ile możesz :-)
Natali mi też możesz poszyć co nie co ;-) ja to bym poszyła ale nie mam dobrej maszyny do szycia :sorry:

Witam po południu :tak: Kubek już prawie dwie godziny temu wstał a ja dzisiaj dosłownie nic nie zrobiłam :-D no tylko obiad podszykowałam i nic więcej :-p spacerek zaliczyliśmy z Kubą rano :tak: zamówiłam M prezenty pod choinkę i od razu poszłam i zapłaciłam :tak: oj wydałam trochę kasy no ale niech ma i się cieszy :tak: a ja swojemu listę robię co chcę po choinkę :-) niechcący moja mama się mi wygadała co M chce mi kupić i oczywiście nie spodobał mi się ten pomysł więc robię listę :-) będzie ją miał i będzie wiedział co chce :tak: na kilka okazji będzie miał zgapkę :-D ale chce żeby mi kupił całą sagę zmierzchu :tak: wszystkie 5 tomów :-) a ja muszę iść poszukać jakieś pudełko i facetowi dzisiaj telefon muszę wysłać :tak:

reklama
czesc mamuski!!!
witam sie i ja w poniedziałkowe popoludnie.:-)
m sie z dziecmi bawi a ja korzystam z czasu wolnego i buszuje po allegro i oczywiście zaglądam na bb.;-)
obiad miałam z wczoraj wiec nie musiałam dzis stac przy garach.;-)
dzis przywiezli mi pralkę,ciesze sie bo juz mi sie prania strasznie duzo nazbierało.
oj przydalo by mi sie zabrac za pożądki świąteczne ale tak mi sie nie :no:chce:-(.

miłego dnia.

beatka-widze ze u Ciebie w domu już bardzo świątecznie.:tak:
posprzątałaś juz wszystko na blysk i już masz choinkę ubrana-super!!!

Do góry