reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witojcie kochane
u nas lekko pruszy ale znów wieje
jak później dorwę szagra to weźmiemy dzieciacki na spacer onmłodego na sanki a ja z wózkiem :)
bo juz tak dawno nie byli ze szok a Lenka to już wogóle
czarek własnie siedzi i gada z Lenką
a ta sie śmieje o niego az w głos :)
no i zmiana teraz czarek sie smieje a Lenka gada :-D

Beatka a skad masz 3 część?

reklama
Natali M mi ściągał z neta filmy kiedyś :tak: i trzy części od razu ściągał :tak: ale chyba mu powiem żeby mi pod choinkę kupił wszystkie części :-)

W końcu mam kuchnię sprzątnięta :-D jeszcze tylko blaty powycierać do końca, kuchenkę wyszorować i koniec :tak: potem tylko duży pokój do końca i będzie git :-) same resztki mi zostały że tak powiem w sprzątaniu :-) Kubek poszedł spać a ja mogę usiąść na chwilkę :tak: dobrze że obiad mam ze wczoraj, więc tylko makaron dogotuję i będzie spaghetti :-)

Vikamcia Lenka 5 grudnia miała 4 miesiace równe bo z 5 sierpnia jest :-):-):-)wiec teraz ma 4miesiace i 6dni:-):-):-):-):-)

u mnie słoneczko swieci zaraz obiadek zjemy i spadamy do rodziców najpier do meża rodziców a pózniej jedziemy do moich troche dalej bo 80km mam no ale co tam mały wypad i przy okazji mame zawieziemy do taty :-D:-D:-D:-D no a mamuska to przewaznie jak do mnie przyjezdza to mi zapasy robi:-D:-D:-D:-Dtym razem zaopatrzyła mnie w rolady bigos i kotlety mielone:-D:-D:-D

spadam bo lenka sie obudzila milego weekendu :tak:

a to mój pulpecik wczoraj wieczorem :-):-):-):-):-)

S5001802.jpg

Załączniki

• S5001804.jpg
    S5001804.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 33
Iwcik śliczna jest Lenka:-)
a ja aż z ciekawości sprawdziłam i Lenka jest prawie taka duża i ciężka jak była moja Vi jak miała 4 miesiące(bez tygodnia):tak:
to kawał babki masz:-D

Witam w sobotę.

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D

Dziś mąż nadal mi kazał leżeć. Powiedział,że jest cały dzień w domu to wszystkiego dopilnuje.:tak:
Z samego rana pojechał na zakupy, dał małemu śniadanie , znów załatwił,że teściowa obiad zrobi,a ja z laptopikiem w łóżku leżę.;-);-):tak::tak:
Dziś to chociaż na jakąś godzinkę powinnam już wstać ,przynajmniej tak zamierzam zrobić.:sorry2::sorry2::sorry2:

hej kobietki!!!
witam sie i ja w sobote.:-)rano było fajnie na dworze sloneczko świeciło i było-1*a teraz jest zimno,pochmurno i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:wściekła/y:
m pojechal na zakupy do tesco,krystian bajki ogląda,dzieci spią a ja zjadłam obiad i odpoczywam.dzis zaczełam generalne porządki na swieta,posprzatałam nasz pokój na blysk i lazienke.a na tygodniu zostanie mi do posprzatania kuchnia,pokój,korytarz i oczywiscie zaslony i fieranki musze wyprac.
a taka jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze szok popsuła mi sie pralka,:wściekła/y:leje sie z niej woda i w ogóle mi nie pobiera proszku.no szlak by to wzią kolejny wydatek i to przed samymi świetami.:eek:

alanek dalej mi kaszle i ma gorączke jak sie nic nie zmieni do jutra to bede mu musiała podać antybiotyk.:-(

iwicik-lenka jest śliczna i kochana,tylko ją schrupac.:tak:

as-super masz męża.
odpoczywaj ile sie da.

anabuba-iałam robione takie badania:
morfologia
jonogram,
kreatinina
wapn
glukoza
żelazo
tsh
i wszystkie wyszly super.:tak:
a ja dalej sie czuje do dupy!!!!:-(

Prawie obok mojego domu otworzyli salę zabaw dla dzieci.
Tylko tego u nas nie było-to już jest.;-):tak::tak:
Darek wziął małego i poszedł z nim,żeby sobie poszalał.
Siedzą tam ponad 2 godziny i młody nie ma zamiaru stamtąd wyjść :no::-):-):-)
Cały czas mówi,że on przecież dopiero przyszedł i on dopiero zaczyna się bawić...
To cwaniak mały..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik ale ta Twoja córcia jest słodka :tak::-) tylko schrupać :tak: i już 4 miesiące zleciały :szok:
Lidka współczuję z pralką :no:
As to dobrze, leż i odpoczywaj :tak: a Kuba jak zawsze cwany :-D

Witam wieczorem :tak: widać chyba wszystkie porządki robią :tak: ja dzisiaj powycierałam do końca wszystkie szafki w kuchni, jeszcze tylko kafelki i blaty wyszorować i będzie git :-) poodkurzałam i pomyłam wszędzie podłogi i mam spokój :-) Kuba dzisiaj nie znośny był jak cholera :no: chyba na tą pogodę, nawet mu się jeść dzisiaj coś nie chciało :sorry2: no ale na szczęście już śpi godzinkę i mam ciszę :tak: M się kąpie, wyjdzie to trzecią część zmierzchu będziemy oglądać :-) czas zacząć coś oglądać bo mamy tyle płyt z filmami a nic nie ruszamy :-D jutro mamy zamiar jechać do zielonej góry na zakupy do auche albo tesco ale jakoś mi się nie chce :dry: padnięta jestem po tym sprzątaniu, od czwartku sprzątałam cały czas i jeszcze dzisiaj @ dostałam więc chyba jutro siedzimy w domu :tak: dzisiaj u mnie deszcz padał i to nie źle dawało :no: a teraz jest uwaga +1 na dworze :szok: jutro znowu ma coś tam padać a w poniedziałek mróz :no: oj będzie nie ciekawie na drogach :no: dobrze dziewuszki M wyszedł z łazienki idziemy oglądać film :tak: do jutra Laseczki :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Vikamcia Lenka 5 grudnia miała 4 miesiace równe bo z 5 sierpnia jest :-):-):-)wiec teraz ma 4miesiace i 6dni:-):-):-):-):-)

u mnie słoneczko swieci zaraz obiadek zjemy i spadamy do rodziców najpier do meża rodziców a pózniej jedziemy do moich troche dalej bo 80km mam no ale co tam mały wypad i przy okazji mame zawieziemy do taty :-D:-D:-D:-D no a mamuska to przewaznie jak do mnie przyjezdza to mi zapasy robi:-D:-D:-D:-Dtym razem zaopatrzyła mnie w rolady bigos i kotlety mielone:-D:-D:-D

spadam bo lenka sie obudzila milego weekendu :tak:

a to mój pulpecik wczoraj wieczorem :-):-):-):-):-)

Zobacz załącznik 308419
przesłodka a jaka podobna do mamusi:tak::tak::tak:
Witam w sobotę.

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D

Dziś mąż nadal mi kazał leżeć. Powiedział,że jest cały dzień w domu to wszystkiego dopilnuje.:tak:
Z samego rana pojechał na zakupy, dał małemu śniadanie , znów załatwił,że teściowa obiad zrobi,a ja z laptopikiem w łóżku leżę.;-);-):tak::tak:
Dziś to chociaż na jakąś godzinkę powinnam już wstać ,przynajmniej tak zamierzam zrobić.:sorry2::sorry2::sorry2:
toster połamał:sorry2::-D:-D:-D:-D
nie no super:-D:-D:-D
przypomniało mi się jak sioatra złamała nozyczki na swoich krogulcach:-D:-D:-D:-D

hej hej
porzadki posuwaja sie do przodu, pokoik nasz dzis sie wzielam i wszedzie okna wreszcie moglam pomyc bo na plusie było:tak:
teraz ino poprasowac mlodej spiochy podłogi pomyć ubrania poskładac i łazienka:tak:
łazienka przed samymi świetami jak już podłogi popastuje:tak:
na dzis juz starczy zaraz kolacyjka i na chwile zasiede przed tv:tak:
no i oczywiscie z wami pobede:tak:

reklama
yhhh u nas też porządki:dry: końca nie widac , kuchnia cała wyszorowana, sypialnie też
jeszcze łazienki i salon uuff i mam nadzieję że będzie koniec..

a tak poza tym to coś spać nie mogę bo tak sie denerwuję usg, całe szczęście że będzie od rana:tak:bo do południa to bym nie wytrzymmała:zawstydzona/y:

Do góry