reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witojcie kochane
u nas lekko pruszy ale znów wieje
jak później dorwę szagra to weźmiemy dzieciacki na spacer onmłodego na sanki a ja z wózkiem :)
bo juz tak dawno nie byli ze szok a Lenka to już wogóle
czarek własnie siedzi i gada z Lenką
a ta sie śmieje o niego az w głos :)
no i zmiana teraz czarek sie smieje a Lenka gada :-D

Beatka a skad masz 3 część?

reklama
Natali M mi ściągał z neta filmy kiedyś :tak: i trzy części od razu ściągał :tak: ale chyba mu powiem żeby mi pod choinkę kupił wszystkie części :-)

W końcu mam kuchnię sprzątnięta :-D jeszcze tylko blaty powycierać do końca, kuchenkę wyszorować i koniec :tak: potem tylko duży pokój do końca i będzie git :-) same resztki mi zostały że tak powiem w sprzątaniu :-) Kubek poszedł spać a ja mogę usiąść na chwilkę :tak: dobrze że obiad mam ze wczoraj, więc tylko makaron dogotuję i będzie spaghetti :-)

Vikamcia Lenka 5 grudnia miała 4 miesiace równe bo z 5 sierpnia jest :-):-):-)wiec teraz ma 4miesiace i 6dni:-):-):-):-):-)

u mnie słoneczko swieci zaraz obiadek zjemy i spadamy do rodziców najpier do meża rodziców a pózniej jedziemy do moich troche dalej bo 80km mam no ale co tam mały wypad i przy okazji mame zawieziemy do taty :-D:-D:-D:-D no a mamuska to przewaznie jak do mnie przyjezdza to mi zapasy robi:-D:-D:-D:-Dtym razem zaopatrzyła mnie w rolady bigos i kotlety mielone:-D:-D:-D

spadam bo lenka sie obudzila milego weekendu :tak:

a to mój pulpecik wczoraj wieczorem :-):-):-):-):-)

S5001802.jpg

Załączniki

• S5001804.jpg
    S5001804.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 35
Iwcik śliczna jest Lenka:-)
a ja aż z ciekawości sprawdziłam i Lenka jest prawie taka duża i ciężka jak była moja Vi jak miała 4 miesiące(bez tygodnia):tak:
to kawał babki masz:-D

Witam w sobotę.

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D

Dziś mąż nadal mi kazał leżeć. Powiedział,że jest cały dzień w domu to wszystkiego dopilnuje.:tak:
Z samego rana pojechał na zakupy, dał małemu śniadanie , znów załatwił,że teściowa obiad zrobi,a ja z laptopikiem w łóżku leżę.;-);-):tak::tak:
Dziś to chociaż na jakąś godzinkę powinnam już wstać ,przynajmniej tak zamierzam zrobić.:sorry2::sorry2::sorry2:

hej kobietki!!!
witam sie i ja w sobote.:-)rano było fajnie na dworze sloneczko świeciło i było-1*a teraz jest zimno,pochmurno i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:wściekła/y:
m pojechal na zakupy do tesco,krystian bajki ogląda,dzieci spią a ja zjadłam obiad i odpoczywam.dzis zaczełam generalne porządki na swieta,posprzatałam nasz pokój na blysk i lazienke.a na tygodniu zostanie mi do posprzatania kuchnia,pokój,korytarz i oczywiscie zaslony i fieranki musze wyprac.
a taka jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze szok popsuła mi sie pralka,:wściekła/y:leje sie z niej woda i w ogóle mi nie pobiera proszku.no szlak by to wzią kolejny wydatek i to przed samymi świetami.:eek:

alanek dalej mi kaszle i ma gorączke jak sie nic nie zmieni do jutra to bede mu musiała podać antybiotyk.:-(

iwicik-lenka jest śliczna i kochana,tylko ją schrupac.:tak:

as-super masz męża.
odpoczywaj ile sie da.

anabuba-iałam robione takie badania:
morfologia
jonogram,
kreatinina
wapn
glukoza
żelazo
tsh
i wszystkie wyszly super.:tak:
a ja dalej sie czuje do dupy!!!!:-(

Prawie obok mojego domu otworzyli salę zabaw dla dzieci.
Tylko tego u nas nie było-to już jest.;-):tak::tak:
Darek wziął małego i poszedł z nim,żeby sobie poszalał.
Siedzą tam ponad 2 godziny i młody nie ma zamiaru stamtąd wyjść :no::-):-):-)
Cały czas mówi,że on przecież dopiero przyszedł i on dopiero zaczyna się bawić...
To cwaniak mały..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik ale ta Twoja córcia jest słodka :tak::-) tylko schrupać :tak: i już 4 miesiące zleciały :szok:
Lidka współczuję z pralką :no:
As to dobrze, leż i odpoczywaj :tak: a Kuba jak zawsze cwany :-D

Witam wieczorem :tak: widać chyba wszystkie porządki robią :tak: ja dzisiaj powycierałam do końca wszystkie szafki w kuchni, jeszcze tylko kafelki i blaty wyszorować i będzie git :-) poodkurzałam i pomyłam wszędzie podłogi i mam spokój :-) Kuba dzisiaj nie znośny był jak cholera :no: chyba na tą pogodę, nawet mu się jeść dzisiaj coś nie chciało :sorry2: no ale na szczęście już śpi godzinkę i mam ciszę :tak: M się kąpie, wyjdzie to trzecią część zmierzchu będziemy oglądać :-) czas zacząć coś oglądać bo mamy tyle płyt z filmami a nic nie ruszamy :-D jutro mamy zamiar jechać do zielonej góry na zakupy do auche albo tesco ale jakoś mi się nie chce :dry: padnięta jestem po tym sprzątaniu, od czwartku sprzątałam cały czas i jeszcze dzisiaj @ dostałam więc chyba jutro siedzimy w domu :tak: dzisiaj u mnie deszcz padał i to nie źle dawało :no: a teraz jest uwaga +1 na dworze :szok: jutro znowu ma coś tam padać a w poniedziałek mróz :no: oj będzie nie ciekawie na drogach :no: dobrze dziewuszki M wyszedł z łazienki idziemy oglądać film :tak: do jutra Laseczki :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Vikamcia Lenka 5 grudnia miała 4 miesiace równe bo z 5 sierpnia jest :-):-):-)wiec teraz ma 4miesiace i 6dni:-):-):-):-):-)

u mnie słoneczko swieci zaraz obiadek zjemy i spadamy do rodziców najpier do meża rodziców a pózniej jedziemy do moich troche dalej bo 80km mam no ale co tam mały wypad i przy okazji mame zawieziemy do taty :-D:-D:-D:-D no a mamuska to przewaznie jak do mnie przyjezdza to mi zapasy robi:-D:-D:-D:-Dtym razem zaopatrzyła mnie w rolady bigos i kotlety mielone:-D:-D:-D

spadam bo lenka sie obudzila milego weekendu :tak:

a to mój pulpecik wczoraj wieczorem :-):-):-):-):-)

Zobacz załącznik 308419
przesłodka a jaka podobna do mamusi:tak::tak::tak:
Witam w sobotę.

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D

Dziś mąż nadal mi kazał leżeć. Powiedział,że jest cały dzień w domu to wszystkiego dopilnuje.:tak:
Z samego rana pojechał na zakupy, dał małemu śniadanie , znów załatwił,że teściowa obiad zrobi,a ja z laptopikiem w łóżku leżę.;-);-):tak::tak:
Dziś to chociaż na jakąś godzinkę powinnam już wstać ,przynajmniej tak zamierzam zrobić.:sorry2::sorry2::sorry2:
toster połamał:sorry2::-D:-D:-D:-D
nie no super:-D:-D:-D
przypomniało mi się jak sioatra złamała nozyczki na swoich krogulcach:-D:-D:-D:-D

hej hej
porzadki posuwaja sie do przodu, pokoik nasz dzis sie wzielam i wszedzie okna wreszcie moglam pomyc bo na plusie było:tak:
teraz ino poprasowac mlodej spiochy podłogi pomyć ubrania poskładac i łazienka:tak:
łazienka przed samymi świetami jak już podłogi popastuje:tak:
na dzis juz starczy zaraz kolacyjka i na chwile zasiede przed tv:tak:
no i oczywiscie z wami pobede:tak:

reklama
yhhh u nas też porządki:dry: końca nie widac , kuchnia cała wyszorowana, sypialnie też
jeszcze łazienki i salon uuff i mam nadzieję że będzie koniec..

a tak poza tym to coś spać nie mogę bo tak sie denerwuję usg, całe szczęście że będzie od rana:tak:bo do południa to bym nie wytrzymmała:zawstydzona/y:

Do góry