reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski, weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D
Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

Natali mi tez prad [przyszedł 256zl :-D:-D:-Di tez próbowalam oszczedzac :-D:-Djakos nie wyszlo:-D:-D:-D

Wszystkim wam dziekuje ze chociaz wy tutaj mi słodzicie ze Lenka do mnie podobna bo oni tutaj twierdza ze do męża:-D:-D:-D

AS baabo ty wyluzuj wiem ze ci ciężko leżec bo swieta i wogóle ale naprawde nie przeginaj tylko odpoczywaj robota nie zając nie ucieknie:tak::tak::tak:

Dowikla zdsrowka mam nadzieje ze dziewczynki juz lepiej sie czują:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka pralka to na mikołaja bo ja sobie zamówilam telefon na mikołaja a pod choinke kuchenke gazowa :-D:-D:-D:-D

reklama
Iwcik moja Klaudia 22 lipca urodzona ,a na 6 grudnia w 1 noc 4 zęby jej wyszły,więc możliwe,że to zęby się pchają u Lenki. :tak::tak::tak:
Wyniki wyszły prawie dobrze ,więc już spokojniejsza jestem,ale na wszelki wypadek odwołałam w tym tygodniu wszystkie zajęcia w fundacji. :sorry::sorry:
Brat siedzi jeszcze dziś w kuchni i te górne szafki mi myje,bo ja rąk do góry nie mogę podnosić,a ja BB zaglądam. ;-):-D:-D:-D

hej laski, weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D
Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

Natali mi tez prad [przyszedł 256zl :-D:-D:-Di tez próbowalam oszczedzac :-D:-Djakos nie wyszlo:-D:-D:-D

Wszystkim wam dziekuje ze chociaz wy tutaj mi słodzicie ze Lenka do mnie podobna bo oni tutaj twierdza ze do męża:-D:-D:-D

AS baabo ty wyluzuj wiem ze ci ciężko leżec bo swieta i wogóle ale naprawde nie przeginaj tylko odpoczywaj robota nie zając nie ucieknie:tak::tak::tak:

Dowikla zdsrowka mam nadzieje ze dziewczynki juz lepiej sie czują:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka pralka to na mikołaja bo ja sobie zamówilam telefon na mikołaja a pod choinke kuchenke gazowa :-D:-D:-D:-D
za wcześnie:szok::eek:
kochana widać ze mojego posta nie czytałaś jakieś 2 tyg temu:tak:
moja Lenka już ma jednego ząbka (dziwnie bo trójkę dolną:sorry:) i już widać przez błonkę dwie kreseczki jedyneczki dolne (może juz sie przebiły bo dwno nie sprawdzałam bo gadzina nie da:-D:-D:-D
nie ma rzeczy niemożliwych kochana:tak:
a mój czarek miał 3,5 mies jak miał 1 ząbka a drugi mu 2 tyg później wyszedł:tak::tak::tak:
strasznie szybko im te zeby idą:sorry:
mówią ze jak szybko wyszły to i szybko wylecą:sorry:
oby to sie nie sprawdzało :no:

As na specjane zyczenie;-):-p
ogólny widok:-D
1z224wz.jpg

tu włożone są puzle piankowe dlatego takie wypchane:-D
xpx74.jpg

a tu są 4 różne kieszenie chociaż ich nie widać:tak:
34e6oo8.jpg

Ostatnia edycja:
Witaj ja mam 2 dzieci pierwszy ma 2,5 roczku a drugi 6 miesięcy,zgadzam się co do twej wypowiedzi nasi mężowie myślą trochę inaczej że jak jesteśmy w domu z bobasami to leżymy i pachniemy a nasze obowiązki to wykonują krasnoludki.Za mało są z nami w domu żeby zrozumieli że opieka nad dzieckiem lub dziećmi jest tak samo wyczerpująca jak być w pracy po 10 godzin.POZDRAWIAM ANNA112

Witaj ja mam 2 dzieci pierwszy ma 2,5 roczku a drugi 6 miesięcy,zgadzam się co do twej wypowiedzi nasi mężowie myślą trochę inaczej że jak jesteśmy w domu z bobasami to leżymy i pachniemy a nasze obowiązki to wykonują krasnoludki.Za mało są z nami w domu żeby zrozumieli że opieka nad dzieckiem lub dziećmi jest tak samo wyczerpująca jak być w pracy po 10 godzin.POZDRAWIAM ANNA112
witaj anno nowa koleżanko:tak:
może cosik więcej o sobie;-)

Witam z rana :-):-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało :-( już chciałam dalej spać i nie puszczać Mai do przedszkola ale jakoś się zebrałam :baffled::baffled::baffled:
Nie mam kompletnie dzisiaj pomysłu na obiad, może coś doradzicie :confused::confused::confused:

Witam nową mamuśkę :-)
Natali ja coś z ciuchów bym chciała a w tym trzeba być na miejscu niestety :dry:
Bubka to miałaś pracy a pracy :tak: przynajmniej wtedy czas szybciej leci :tak: A piąta część to drugie życie Bree Tanner. Oczami Edwarda nie słyszałam :sorry2: będę musiała poszukać :tak:
As dobrze że wyniki wyszły dobrze :tak: teraz siedź w domu i odpoczywaj :-)
Iwcik a smarujesz jej czymś dziąsełka? Może jakiś dobry gryzak by się jej przydał :tak: Kubie jak zęby wychodziły to gryzł taką kostkę miękką do zabawy :-)
Luna wszystkiego naj naj dla Małej z okazji urodzin!!!!

Witam we wtorek :tak: śnieg pada od wczoraj wieczorem :dry: jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie na dobre :-D My już po śniadanku, piję sobie ciepłą herbatkę :tak: wczoraj zaczęłam czytać zmierzch i mi się zachciało jeszcze raz obejrzeć :-D i chyba sobie później obejrzę jak Kuba pójdzie spać :tak: dzisiaj na obiadek mielone i pół dnia w kuchni spędzę :dry: wczoraj sobie przypomniałam o zakupach na święta :sorry2: przede mną krokiety do zrobienia :dry: ale mi się nie chce, ale na szczęście to na przyszły tydzień :tak: dzisiaj chcę skończyć kuchnie sprzątać i mam nadzieję że uda mi się tyłek ruszyć :-) idę dopić herbatkę i do kuchni wchodzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nową mamuśkę :-)
Natali ja coś z ciuchów bym chciała a w tym trzeba być na miejscu niestety :dry:
Bubka to miałaś pracy a pracy :tak: przynajmniej wtedy czas szybciej leci :tak: A piąta część to drugie życie Bree Tanner. Oczami Edwarda nie słyszałam :sorry2: będę musiała poszukać :tak:
As dobrze że wyniki wyszły dobrze :tak: teraz siedź w domu i odpoczywaj :-)
Iwcik a smarujesz jej czymś dziąsełka? Może jakiś dobry gryzak by się jej przydał :tak: Kubie jak zęby wychodziły to gryzł taką kostkę miękką do zabawy :-)
Luna wszystkiego naj naj dla Małej z okazji urodzin!!!!

Witam we wtorek :tak: śnieg pada od wczoraj wieczorem :dry: jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie na dobre :-D My już po śniadanku, piję sobie ciepłą herbatkę :tak: wczoraj zaczęłam czytać zmierzch i mi się zachciało jeszcze raz obejrzeć :-D i chyba sobie później obejrzę jak Kuba pójdzie spać :tak: dzisiaj na obiadek mielone i pół dnia w kuchni spędzę :dry: wczoraj sobie przypomniałam o zakupach na święta :sorry2: przede mną krokiety do zrobienia :dry: ale mi się nie chce, ale na szczęście to na przyszły tydzień :tak: dzisiaj chcę skończyć kuchnie sprzątać i mam nadzieję że uda mi się tyłek ruszyć :-) idę dopić herbatkę i do kuchni wchodzę :tak:
e to az taka szwaczka ze mnie nie jest jeszcze ubrań nie szyje:no:
ale mam w planach zakupic sobie cosik z szablonami i popróbowac
ostatnio spodobała mi sie taka sukienka i mam zmiar zakupic jakis material i próbować:-p;-)
a nóż widelec sie uda:-D:-D

witam porannie
u naś snieg wali i chyba trza sie bedzie wybrac na łopatę chwilowo wypozycze ciocie moze zostanie z dzieckami a na jak ta babajaga tylko nie na miotle a na szufli:-p:-D:-D:-D
no i dzis chyba na stonke trza bedzie sie wybrac bo mleko malej musze kupic:tak:

witam :-) witam także nowe mamuśki :tak: ja w końcu doprowadziłam chałpę do porżadku :szok: dobrze ze święta poza domem w tym roku :-D wigilia i pierwszy dzien u teściów a drugi u mojej mamy .Choć raz Teściowa tylko poprosila o rybę zebym zrobiła bo ponoć robię rewelacyjną :zawstydzona/y: troche mam mieszane uczucia co do Wigili bo u tesciów mieszka od niedawna brat męża bo opuścił żonę po 20 latach małzeństwa i troche zdziwaczał mało mówi i nie wiadomo jak z nim gadac i oczym My będziemy cała rodziną i ponoc u nas to widac miłośc :zawstydzona/y: a mój mąz też nie moze dogadac sie z bratem takze nic nikt nie wie o co poszło dlaczego sie rozeszli troche tak przykro :-(miłego dni idę gotowac ogórkową i szykuję sie do pracy Gabi znowu kipa do pasa i kaszle strasznie takie jakies powracające corobsko Zuzia z niedzieli na poniedzialek wymioowala musiałam robic pranie o 1 w nocy Wojtek tez podziebiony alenie daje sie chorobie Mam nadzieje ze na swieta beda zdrowe Jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)

reklama
U mnie też sypie a chciałam wyjść z małym na trochę:-(teraz akurat śpi :-)ja muszę sie wziąść za sprzątanie tylko nawet nie wiem od czego zacząć hehe Mąz w pracy do pózna więc sami jesteśmy dobrze że święta u rodziny:-)Mój mały też trochę przeziębiony i do tego dokuczają jemu ząbki jakoś nie chca wyjść :-(lecę podgrzać małemu obiadek bo pewnie nie długo wstanie

Do góry