reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski, weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D
Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

Natali mi tez prad [przyszedł 256zl :-D:-D:-Di tez próbowalam oszczedzac :-D:-Djakos nie wyszlo:-D:-D:-D

Wszystkim wam dziekuje ze chociaz wy tutaj mi słodzicie ze Lenka do mnie podobna bo oni tutaj twierdza ze do męża:-D:-D:-D

AS baabo ty wyluzuj wiem ze ci ciężko leżec bo swieta i wogóle ale naprawde nie przeginaj tylko odpoczywaj robota nie zając nie ucieknie:tak::tak::tak:

Dowikla zdsrowka mam nadzieje ze dziewczynki juz lepiej sie czują:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka pralka to na mikołaja bo ja sobie zamówilam telefon na mikołaja a pod choinke kuchenke gazowa :-D:-D:-D:-D

reklama
Iwcik moja Klaudia 22 lipca urodzona ,a na 6 grudnia w 1 noc 4 zęby jej wyszły,więc możliwe,że to zęby się pchają u Lenki. :tak::tak::tak:
Wyniki wyszły prawie dobrze ,więc już spokojniejsza jestem,ale na wszelki wypadek odwołałam w tym tygodniu wszystkie zajęcia w fundacji. :sorry::sorry:
Brat siedzi jeszcze dziś w kuchni i te górne szafki mi myje,bo ja rąk do góry nie mogę podnosić,a ja BB zaglądam. ;-):-D:-D:-D

hej laski, weekend bylam u rodziców a dzisiaj wziełam sie za porzadki swiateczne ale to dopiero poczatek a gdzie koniec :szok::szok::szok:szok ile ja mam w domu nie potzrebnych rzeczy :szok::szok::szok:wszystko pale w centralnym jak tylko sie da:-D:-D:-D:-D
Lenka cos od piatku nieznosna jest marudzi ta jakby ja dziasła juz swedzialy :eek::eek::eek:ale to chyba za szybko ........ale tak jakos dziwnie sie zachowuje bo piastki do buzi tak nerwowo wkłada i placze a wrecz wrzeszczy i tyle ani nogi ani rece nerwowo nie chodza tak jak przy kolkach wiec wiem ze napewno brzuszek ja nie boli:eek::eek::eek::eek:
no i ja juz mysle o zakupach swiatecznych bede musiala na rzeszów sie wybrac ale nie mam pojecia nawet kiedy bym mogła pojechac a musze bo przydaloby sie kilka rzeczy kupic:tak::tak::tak::tak:min prezenty pod choinke:laugh2::laugh2::laugh2:

Natali mi tez prad [przyszedł 256zl :-D:-D:-Di tez próbowalam oszczedzac :-D:-Djakos nie wyszlo:-D:-D:-D

Wszystkim wam dziekuje ze chociaz wy tutaj mi słodzicie ze Lenka do mnie podobna bo oni tutaj twierdza ze do męża:-D:-D:-D

AS baabo ty wyluzuj wiem ze ci ciężko leżec bo swieta i wogóle ale naprawde nie przeginaj tylko odpoczywaj robota nie zając nie ucieknie:tak::tak::tak:

Dowikla zdsrowka mam nadzieje ze dziewczynki juz lepiej sie czują:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka pralka to na mikołaja bo ja sobie zamówilam telefon na mikołaja a pod choinke kuchenke gazowa :-D:-D:-D:-D
za wcześnie:szok::eek:
kochana widać ze mojego posta nie czytałaś jakieś 2 tyg temu:tak:
moja Lenka już ma jednego ząbka (dziwnie bo trójkę dolną:sorry:) i już widać przez błonkę dwie kreseczki jedyneczki dolne (może juz sie przebiły bo dwno nie sprawdzałam bo gadzina nie da:-D:-D:-D
nie ma rzeczy niemożliwych kochana:tak:
a mój czarek miał 3,5 mies jak miał 1 ząbka a drugi mu 2 tyg później wyszedł:tak::tak::tak:
strasznie szybko im te zeby idą:sorry:
mówią ze jak szybko wyszły to i szybko wylecą:sorry:
oby to sie nie sprawdzało :no:

As na specjane zyczenie;-):-p
ogólny widok:-D
1z224wz.jpg

tu włożone są puzle piankowe dlatego takie wypchane:-D
xpx74.jpg

a tu są 4 różne kieszenie chociaż ich nie widać:tak:
34e6oo8.jpg

Ostatnia edycja:
Witaj ja mam 2 dzieci pierwszy ma 2,5 roczku a drugi 6 miesięcy,zgadzam się co do twej wypowiedzi nasi mężowie myślą trochę inaczej że jak jesteśmy w domu z bobasami to leżymy i pachniemy a nasze obowiązki to wykonują krasnoludki.Za mało są z nami w domu żeby zrozumieli że opieka nad dzieckiem lub dziećmi jest tak samo wyczerpująca jak być w pracy po 10 godzin.POZDRAWIAM ANNA112

Witaj ja mam 2 dzieci pierwszy ma 2,5 roczku a drugi 6 miesięcy,zgadzam się co do twej wypowiedzi nasi mężowie myślą trochę inaczej że jak jesteśmy w domu z bobasami to leżymy i pachniemy a nasze obowiązki to wykonują krasnoludki.Za mało są z nami w domu żeby zrozumieli że opieka nad dzieckiem lub dziećmi jest tak samo wyczerpująca jak być w pracy po 10 godzin.POZDRAWIAM ANNA112
witaj anno nowa koleżanko:tak:
może cosik więcej o sobie;-)

Witam z rana :-):-):-)
Oj jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało :-( już chciałam dalej spać i nie puszczać Mai do przedszkola ale jakoś się zebrałam :baffled::baffled::baffled:
Nie mam kompletnie dzisiaj pomysłu na obiad, może coś doradzicie :confused::confused::confused:

Witam nową mamuśkę :-)
Natali ja coś z ciuchów bym chciała a w tym trzeba być na miejscu niestety :dry:
Bubka to miałaś pracy a pracy :tak: przynajmniej wtedy czas szybciej leci :tak: A piąta część to drugie życie Bree Tanner. Oczami Edwarda nie słyszałam :sorry2: będę musiała poszukać :tak:
As dobrze że wyniki wyszły dobrze :tak: teraz siedź w domu i odpoczywaj :-)
Iwcik a smarujesz jej czymś dziąsełka? Może jakiś dobry gryzak by się jej przydał :tak: Kubie jak zęby wychodziły to gryzł taką kostkę miękką do zabawy :-)
Luna wszystkiego naj naj dla Małej z okazji urodzin!!!!

Witam we wtorek :tak: śnieg pada od wczoraj wieczorem :dry: jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie na dobre :-D My już po śniadanku, piję sobie ciepłą herbatkę :tak: wczoraj zaczęłam czytać zmierzch i mi się zachciało jeszcze raz obejrzeć :-D i chyba sobie później obejrzę jak Kuba pójdzie spać :tak: dzisiaj na obiadek mielone i pół dnia w kuchni spędzę :dry: wczoraj sobie przypomniałam o zakupach na święta :sorry2: przede mną krokiety do zrobienia :dry: ale mi się nie chce, ale na szczęście to na przyszły tydzień :tak: dzisiaj chcę skończyć kuchnie sprzątać i mam nadzieję że uda mi się tyłek ruszyć :-) idę dopić herbatkę i do kuchni wchodzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nową mamuśkę :-)
Natali ja coś z ciuchów bym chciała a w tym trzeba być na miejscu niestety :dry:
Bubka to miałaś pracy a pracy :tak: przynajmniej wtedy czas szybciej leci :tak: A piąta część to drugie życie Bree Tanner. Oczami Edwarda nie słyszałam :sorry2: będę musiała poszukać :tak:
As dobrze że wyniki wyszły dobrze :tak: teraz siedź w domu i odpoczywaj :-)
Iwcik a smarujesz jej czymś dziąsełka? Może jakiś dobry gryzak by się jej przydał :tak: Kubie jak zęby wychodziły to gryzł taką kostkę miękką do zabawy :-)
Luna wszystkiego naj naj dla Małej z okazji urodzin!!!!

Witam we wtorek :tak: śnieg pada od wczoraj wieczorem :dry: jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie na dobre :-D My już po śniadanku, piję sobie ciepłą herbatkę :tak: wczoraj zaczęłam czytać zmierzch i mi się zachciało jeszcze raz obejrzeć :-D i chyba sobie później obejrzę jak Kuba pójdzie spać :tak: dzisiaj na obiadek mielone i pół dnia w kuchni spędzę :dry: wczoraj sobie przypomniałam o zakupach na święta :sorry2: przede mną krokiety do zrobienia :dry: ale mi się nie chce, ale na szczęście to na przyszły tydzień :tak: dzisiaj chcę skończyć kuchnie sprzątać i mam nadzieję że uda mi się tyłek ruszyć :-) idę dopić herbatkę i do kuchni wchodzę :tak:
e to az taka szwaczka ze mnie nie jest jeszcze ubrań nie szyje:no:
ale mam w planach zakupic sobie cosik z szablonami i popróbowac
ostatnio spodobała mi sie taka sukienka i mam zmiar zakupic jakis material i próbować:-p;-)
a nóż widelec sie uda:-D:-D

witam porannie
u naś snieg wali i chyba trza sie bedzie wybrac na łopatę chwilowo wypozycze ciocie moze zostanie z dzieckami a na jak ta babajaga tylko nie na miotle a na szufli:-p:-D:-D:-D
no i dzis chyba na stonke trza bedzie sie wybrac bo mleko malej musze kupic:tak:

witam :-) witam także nowe mamuśki :tak: ja w końcu doprowadziłam chałpę do porżadku :szok: dobrze ze święta poza domem w tym roku :-D wigilia i pierwszy dzien u teściów a drugi u mojej mamy .Choć raz Teściowa tylko poprosila o rybę zebym zrobiła bo ponoć robię rewelacyjną :zawstydzona/y: troche mam mieszane uczucia co do Wigili bo u tesciów mieszka od niedawna brat męża bo opuścił żonę po 20 latach małzeństwa i troche zdziwaczał mało mówi i nie wiadomo jak z nim gadac i oczym My będziemy cała rodziną i ponoc u nas to widac miłośc :zawstydzona/y: a mój mąz też nie moze dogadac sie z bratem takze nic nikt nie wie o co poszło dlaczego sie rozeszli troche tak przykro :-(miłego dni idę gotowac ogórkową i szykuję sie do pracy Gabi znowu kipa do pasa i kaszle strasznie takie jakies powracające corobsko Zuzia z niedzieli na poniedzialek wymioowala musiałam robic pranie o 1 w nocy Wojtek tez podziebiony alenie daje sie chorobie Mam nadzieje ze na swieta beda zdrowe Jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)

reklama
U mnie też sypie a chciałam wyjść z małym na trochę:-(teraz akurat śpi :-)ja muszę sie wziąść za sprzątanie tylko nawet nie wiem od czego zacząć hehe Mąz w pracy do pózna więc sami jesteśmy dobrze że święta u rodziny:-)Mój mały też trochę przeziębiony i do tego dokuczają jemu ząbki jakoś nie chca wyjść :-(lecę podgrzać małemu obiadek bo pewnie nie długo wstanie

Do góry