helo
witam sie i ja nocna pora
dopeiro teraz b musialam chalupe oarnac,na jutro wszytsko naszykowac,a ze mala w rzedszkolu spala
to doepiro jakies 15minut temu zasnela.ciekawe jak ja rano obudze
dzis jechalsymy rano autobusem do szkoly,pozniej mala do przedszkola,pozniej a iechotke do pracy
dobrze ze jaksi facet mniezabral po drodze do roboty bo bym sie jeszcze gorzej spoznila
a dzis tyle nam badan sypneli ze
nieraz w calym tygdoniu jest tyle co dzis bo az ponad 40
no i musialam wszytsko posiac wiec mialam tylko czas na szybkie sniadanko i tyle,ale chociaz szybko zlecialo
pozniej polecialam po mala do przedszkoa, i wracalysmy piechotka,ale w sumie takim spaceriem 40minut,wiec jak na nia to nie jest zle:-)
ale chociaz sie przewietrzyla bo tak to caly dzien by w murach siedziala
a mnie dzis na placki ziemniaczane nalecialo:-)
As Kochana daj znać jak po wynikach
leż i odpoczywaj ile możesz :-)
Natali mi też możesz poszyć co nie co ;-) ja to bym poszyła ale nie mam dobrej maszyny do szycia
Witam po południu
Kubek już prawie dwie godziny temu wstał a ja dzisiaj dosłownie nic nie zrobiłam
no tylko obiad podszykowałam i nic więcej
spacerek zaliczyliśmy z Kubą rano
zamówiłam M prezenty pod choinkę i od razu poszłam i zapłaciłam
oj wydałam trochę kasy no ale niech ma i się cieszy
a ja swojemu listę robię co chcę po choinkę :-) niechcący moja mama się mi wygadała co M chce mi kupić i oczywiście nie spodobał mi się ten pomysł więc robię listę :-) będzie ją miał i będzie wiedział co chce
na kilka okazji będzie miał zgapkę
ale chce żeby mi kupił całą sagę zmierzchu
wszystkie 5 tomów :-) a ja muszę iść poszukać jakieś pudełko i facetowi dzisiaj telefon muszę wysłać
hehehehe w sumie dobrze ze sie wygadala
a ten 5 tom to jets chyba 1 czesc oczami Edwarda tak?moj p pochlanial te ksiazki,ponoc duuuuuzo lepsze jak film
ale ja i tak wole film
Podziewam was za to, że dajecie radę i jesteście tak zorganizowane
hehehe
im wiecej dzieci tym kobieta bardziej zorganizowana
jeszcze wsponisz moje slowa
a ze Twoje malenstwo ma dopeiro 2mieisace to Ci sie nie dziwie ze Cie wszytsko przeraza,ale zobaczysz jeszcze troche bedziesz miala czas wszytsko zrobic i jeszcze bedzie Ci sie nudzilo
hej ja tylko na chwilę....
więc tak.. byłam wczoraj u ginki na połówkowym i zbadała mi dzidzię we wszystkie strony wszystko w porządku i dziecko cały czas o tydzień starsze niż na suwaczku poza tym serduszko pięknie bije bez żadnych szmerów i jest jak najbardziej ok
zdjęcia nie mam jako takiego bo jak tylko się położ yłam na fotelu to dziecko zaczłęo skakać tak że cały brzuch mi chodziła aż ginka mówi żebyśmy sobie popatrzyli szok dosłownie
płeć... hmmm no i tu nie ma całkowitej pewności bno małe miało złączone nóżki ale mówiła że nic tanm nie widać, choć może mieć podkurczone ale wątpi więc raczej dziewczynka
mój się z nią kłócił że to na 100% będzie chłopak a mi się śmiać chciało
Vi się wsłuchiwała w serduszko maleństwa i się cieszyła
a ja ogólnie zadowolona jestem z wizyty
aha i tragiłam na tą samą ginkę co jeździłam do niej w pierwszej ciąży i nawet policzyła mnie za samą wizytę a USG zrobiła gratis się ucieszyłam bo więcej kaski w kieszeni
ale cieszę się ze to ona była bo jakoś jej najbardziej ufam z polskich ginów tutaj
to super ze wszytsko jest ok
a jak mdlosci?minely?
Hejka kochane
Odsapnęłam troszkę, kimnęlam po pracy, po obiadku, no bosko tak wróćić na gotowe. Piciu rano młodą zaprowadził, zakupy zrobił, pranie x 2, obiad, przyjechał po mnie do pracy i po małą pojechaliśy. Miałem mega problem co mu na swieta kupić pod cholnkę no i się dziś wygadał, ze jednak tez by okulary chciał, bo tak na prawdę to gorzej ma z oczami nic ja. No nie taki droi prezent przewidywałam, ale to lepszy cel, prawda? Ja wam zdjecia rzuce jak jakieś zrobię. Szkoda, ze nie robiliśmy wczoraj( no w sumie nie było czym i za dużo wariowania z dzieciaczkami ).Młoda zaczęla smarkac, ale minie
POłożyłam jaa spać pół h temu i słysze jak śpiewa na całe gardło, hehe. a Piciu skoczył do sklepu to kożystam, bo kkaże mi odpoczywac i oczu nie wysilać. No a ja musze iśc jeszcze raz do okulisty, bo leewe szkło dobrał mi super, a przez prawe wisdze gorzej niż bez szkłą
no kochana na taki prezent to i ja bym wyskrobala
a u okulisty byl chociaz?
nadal mala tak wczesnie budzisz d przedszkola?
hehe Lunka może nie tyle co chce chłopca ale "on jest pewien"
jak byłam w ciąży z Vi to był pewien że dziewczynka , ale to ginka potwierdziła
a teraz właśnie ta sama mnie badała co z Vi do niej jeździliśmy więc się zs nią kłócił że w tych zaciśniętych nóżkach jest ptaszek bo ON TO WIE
a ja miałam ubaw po pachy;-) no ale zobaczymy
w styczniu jedziemy na 3d więc będzie wiadomo na 100%
Witajcie muszę to napisac mój synek chodzi!!!!!!!!wlaśnie dziś zacząl przeszedł pół pokoju
jestem z niego taka dumna
tylko tak sobie myśle jak ja to wszystko ogarne hehehe bo jak mały zacznie mi śmigać to już wogołe w domu nic nie zrobie a idą święta
a mąz w pracy cały dzień jakoś będzie sie trzeba przyzwyczaic
tylko choinke będe musiała gdzieś umiescić żeby synuś nie miał dostępu....A tak a propo mój mąż też wmawiał że będzie syn mimo że lekarz nie mógł zobaczyć bo mały się odwrócił i wszyscy myśleli że jednak córa bedzie.Mój mąz nawet na odcinku z usg stwierdził że widzi siusiaka (choć lekarz jego nie widział) hehehe i mamy synka
gratulacje dla malego piechura
cos mi gg sie nie chce odpalic