reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Wy Dziewczynki nie macie co w nocy robić? :tak:

Witam w pochmurną niedzielę :sorry2: w nocy padał deszcz a teraz śnieg sypie :sorry2: pogoda powariowała :dry: ja w trakcie śniadanka :tak: zaraz skończę i będzie trzeba do kuchni wejść i za obiadek się wziąć :tak: wczoraj się okazało że trzecia część zmierzchu to jednak druga się nagrała :sorry2: no cóż będzie trzeba ściągnąć dzisiaj trzecią i obejrzeć :tak: a wczoraj obejrzeliśmy zaklęci w czasie :tak: nawet fajny film ;-) ale ja mam dzisiaj lenia :-) po południu się pojedzie na zakupy bo teraz mi się nie chce ;-)

reklama
Witam i ja :-)

Obiadek mam z wczoraj :-p więc wolne, pozmywałam sobie wczorejsze zaległości z samego rana :cool2:
Powinnam iść poszleć z szufla, ale mi sie starsznie neichce , wrrrr

A Wy Dziewczynki nie macie co w nocy robić? :tak:
ja mam:tak:
sprzatanie :tak::-p:-D:-D

witajcie pogoda jak w kalejdoskopie raz deszcz raz śnieg tu odwilż a dziś mróz
a teraz zawierucha jak nie wiem co i wiatr paskudny:sorry2:
no masakra
wczoraj bylimy u cioci na imieninkach posiedzieć kilka citek sie z wujkami zjechało to posiedzieli bo ja o 21 na kapanie małej sie zmyłam
m wraca dopiero w czwartek lub piatek ino nie wim czy wam pisałam czy nie:eek:
kurcze zimno w pokoju jak nie wiem i rachunek za prąd przyszedł 211 zł a tak starałam sie oszczędzac:cool:
ja nie wiem im wiecej oszczedzam tym wiecej płace:cool:

Witam w niedzielę.

wczoraj wieczorkiem Darek przywiózł szafkę do Kubusiowego pokoju.
Wstałam trochę mu pomóc .On złożył i ustawił ,a ja powycierałam kurze przy okazji u małego w pokoju.
Potem znów wstałam ,żeby Klaudii i Jasiowi kolację zrobić czyli spagetti.Tyle,że z sosem gotowanym ,a nie smażonym ,bo Jasiek jest po zapaleniu wątroby.

W sumie uzbierało się jakieś 2 godzinki mojego łażenia po domu.
Niestety w nocy bóle powróciły.

Od rana znów jestem na Dicloratio i Pyralginie.
Darek nadal nie pozwala mi wstać.Znów dostałam śniadanie od męża i laptopa od córki do łóżka. :tak:;-)
Ale już chcę wstać...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mam dość leżenia...

Witam i ja
Ostatnio jakos nie mam weny na BB:szok::no::no::no:POdczytuje Was troche ale jakos nei chce mi sie odpisywac:no:W sumie to co dzien cos sprzatam lub gdzies jezdze i czasu mi troszke brakuje;-):-)
Dziewczynki sa troszke przeziebione i zastanawiam sie czy maja isc jutro do przedszkola:no:Mlody szaleje jak zwykle :-D
Obiadek na dzisiaj czyli tortille mam juz zrobiony:tak::tak::tak:Musialabym sie wzuasc za prasowanie ale jakos mi sie nei chce:no:Pomyje sobie chociaz stoly:tak::tak::tak:I moze odpale odkurzacz:tak::tak:
Dominik idzie dzisiaj na urodzinki do kolezanki:tak::tak::tak:Na 15 do Green hotelu w Komornikach:tak::tak::tak::tak:
Prezencik juz czeka,ale mialam niezly problem zeby cos kupic bo jest to dziewczynka ktora nei bawi sie niczym dziewczecym:cool2:Chodzi z chlopakami z klasy na treningi i wogole hehe:tak::tak::tak:
Dzisiaj pospalismy do 10 ale male cosik mi sie pokladaja i dobrze by bylo jakby sie troszke przespaly:tak::tak::tak:

hej mamuski!!
witam sie i ja w niedziele.:-)za oknem sypie śnieg i jest zimno.
my juz po obiedzie i po kościele,dzieci spia a m z krystianem pojechali kupic pralkę.
w planach na dzis miałam pojechac z całą rodzinka do mojej mamy ale że alan chory to siedzimy w domu i sie nudzimy.:eek:

spokojnej niedzieli.

dowikla-a co Cie kochana jakiś brak weny na pisanie na bb dopadł?
wracaj tu do nas jak najszybciej.:tak:
a co jest dziewczynką?????

as-a ty kobieto jesteś uparta.
no nie:no: wolno Ci sie męczyć,odpoczywaj ile sie da, na wszystko bedziesz jeszcze miala czas.:tak:

Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.

pozniej wieczorem odprowadzilam Pauline na pociag-pojechala do moejej siostry do wawy na noc,jutro maja isc do kina.
łoooo, samą ja puściłaś? Ale dzielna dziewczyna!\

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Prawie obok mojego domu otworzyli salę zabaw dla dzieci.
Tylko tego u nas nie było-to już jest.;-):tak::tak:
kurcze ode mnie na salę zabaw jest moze ze 100m i jeszcze nie byliśy..

Mam dość leżenia...
no kochaaaaaaanaaaaaaaaaaa tzeba było słuchać dobrych rad ciotek-lezeć i gnić, a teraz kurcze sie porobiło. Przykro mi ze cierpisz, boli [pewnie jak cholera. Leż i odpoczywaj, w koncu pzejdzie, tylko na prawde oszczedzaj sie kobbieto, wiesz, ze to od dawna nie przelewki.
\

znam to, a zapomnialam...

nie pisalam wam ze tego samego dnia co zmarl moj dziadek , w nocy jedenj babce ode mnie z roboty zmarla corka
miala 29lat i dostala w nocy rozleglego zawalu i nie dali rady jej odratowac
babcie obudzil w nocy placz rocznej wnuczki bo spala z mama:-:)-:)-:)-(
okropne, biedna babcia i biedne to maleństwo...

Pieski karmię codziennie od jakiegoś czasu .:tak:

zapraszam również tu :
PustaMiska.pl - Akcja charytatywna dla zwierz

Witam w niedzielę.

wczoraj wieczorkiem Darek przywiózł szafkę do Kubusiowego pokoju.
Wstałam trochę mu pomóc .On złożył i ustawił ,a ja powycierałam kurze przy okazji u małego w pokoju.
Potem znów wstałam ,żeby Klaudii i Jasiowi kolację zrobić czyli spagetti.Tyle,że z sosem gotowanym ,a nie smażonym ,bo Jasiek jest po zapaleniu wątroby.

W sumie uzbierało się jakieś 2 godzinki mojego łażenia po domu.
Niestety w nocy bóle powróciły.

Od rana znów jestem na Dicloratio i Pyralginie.
Darek nadal nie pozwala mi wstać.Znów dostałam śniadanie od męża i laptopa od córki do łóżka. :tak:;-)
Mam dość leżenia...
no kochana nie wypominajac sama sobie taki losik zgotowałaś
jak mówią cierp ciało jak chciało
ale teraz leż i odpoczywaj i będzie dobrze:tak::tak::tak:
&&&&& kochana za to bo tak musi być:tak:;-)
Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.
dawaj focie w okularkach seksowna okularnico;-):-p:tak::tak:

mlody poszedł do cioci za oknem mleko tak piździ sniegiem że szok
a ciocia mlodego chce na spacer do babci wziąśc
to niech weźmie przynajmniej on sie przewietrzy:tak:
jak tak dalej bedzie to mlodej czarka wózek wciagne na góre i na balkon bedzie wystawiana bo musi na dwór wyjsc a tu nie ma nawet jak:no:
aż mi jej szkoda:-(

dziewcyny nigdzie nie moge znaleźć "jingle bells" ale tą co w tle leci a mikołaj cos tam po angielsku gada takim baaaaaaaardzo niskim grubym chrapowatym głosem :)
może któraś wie gdzie to jest?

już mam :-):-)
YouTube - Yello - Santa Clause (Jingle Bells) (1995) - Movie Clip in a Good Quality
wg mnie taki głos ma właśnie Mikołaj :-)

Ostatnia edycja:
helo helo
dzieci spia,p w pracy i luzik
dzis pogoda taka sobie byla,za oknem +2 i szaro buro,ale nie padalo
teraz jest mgla
wczoraj zanim zaczelo sypac zdazylam sobie okna pomyc:tak::tak::tak::tak::tak:
tylko male w lazience i w kotlowni zostalo
dzis bylismy u mamy na obiedzie
jutro juz Weronika do przedszkola a ja do pracy
znow trzeba sie przyzwyczajac do rannego wstawania:eek:

Hej dziewczyny

łoooo, samą ja puściłaś? Ale dzielna dziewczyna!\

no to dawaj focie:-)
Paulina do wawy z moim bratem jechala
w zyciu bym jej samej w taka podroz i to po nocy nie puscila:no::no::no::no:

reklama
a ja sie dzis zajęlam maszyna i poszylam sobie poszewki na poduszki,
a ze zostało mi duuuuuuuzo materiału to wykroiłam juz sobie na jutro wszystko:tak:
czarkowi dwa małe kapsażyki (bo sie z klamotami nie mieści) i jeden lence na pampki:tak:
bo nie mam gdzie stawiac:sorry2::tak:
zobaczymy jutro czy mi wyjdą:-p;-):-D
a ze sobie krawedzie zaprasowywałam to malej ciuszki poprasowałam ale nic to bo w piwnicy cała suszarnia czeka a w domu juz dwie miski do powieszenia:cool2:
ok najwyższy czas do spania

Do góry