reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Wy Dziewczynki nie macie co w nocy robić? :tak:

Witam w pochmurną niedzielę :sorry2: w nocy padał deszcz a teraz śnieg sypie :sorry2: pogoda powariowała :dry: ja w trakcie śniadanka :tak: zaraz skończę i będzie trzeba do kuchni wejść i za obiadek się wziąć :tak: wczoraj się okazało że trzecia część zmierzchu to jednak druga się nagrała :sorry2: no cóż będzie trzeba ściągnąć dzisiaj trzecią i obejrzeć :tak: a wczoraj obejrzeliśmy zaklęci w czasie :tak: nawet fajny film ;-) ale ja mam dzisiaj lenia :-) po południu się pojedzie na zakupy bo teraz mi się nie chce ;-)

reklama
Witam i ja :-)

Obiadek mam z wczoraj :-p więc wolne, pozmywałam sobie wczorejsze zaległości z samego rana :cool2:
Powinnam iść poszleć z szufla, ale mi sie starsznie neichce , wrrrr

A Wy Dziewczynki nie macie co w nocy robić? :tak:
ja mam:tak:
sprzatanie :tak::-p:-D:-D

witajcie pogoda jak w kalejdoskopie raz deszcz raz śnieg tu odwilż a dziś mróz
a teraz zawierucha jak nie wiem co i wiatr paskudny:sorry2:
no masakra
wczoraj bylimy u cioci na imieninkach posiedzieć kilka citek sie z wujkami zjechało to posiedzieli bo ja o 21 na kapanie małej sie zmyłam
m wraca dopiero w czwartek lub piatek ino nie wim czy wam pisałam czy nie:eek:
kurcze zimno w pokoju jak nie wiem i rachunek za prąd przyszedł 211 zł a tak starałam sie oszczędzac:cool:
ja nie wiem im wiecej oszczedzam tym wiecej płace:cool:

Witam w niedzielę.

wczoraj wieczorkiem Darek przywiózł szafkę do Kubusiowego pokoju.
Wstałam trochę mu pomóc .On złożył i ustawił ,a ja powycierałam kurze przy okazji u małego w pokoju.
Potem znów wstałam ,żeby Klaudii i Jasiowi kolację zrobić czyli spagetti.Tyle,że z sosem gotowanym ,a nie smażonym ,bo Jasiek jest po zapaleniu wątroby.

W sumie uzbierało się jakieś 2 godzinki mojego łażenia po domu.
Niestety w nocy bóle powróciły.

Od rana znów jestem na Dicloratio i Pyralginie.
Darek nadal nie pozwala mi wstać.Znów dostałam śniadanie od męża i laptopa od córki do łóżka. :tak:;-)
Ale już chcę wstać...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Mam dość leżenia...

Witam i ja
Ostatnio jakos nie mam weny na BB:szok::no::no::no:POdczytuje Was troche ale jakos nei chce mi sie odpisywac:no:W sumie to co dzien cos sprzatam lub gdzies jezdze i czasu mi troszke brakuje;-):-)
Dziewczynki sa troszke przeziebione i zastanawiam sie czy maja isc jutro do przedszkola:no:Mlody szaleje jak zwykle :-D
Obiadek na dzisiaj czyli tortille mam juz zrobiony:tak::tak::tak:Musialabym sie wzuasc za prasowanie ale jakos mi sie nei chce:no:Pomyje sobie chociaz stoly:tak::tak::tak:I moze odpale odkurzacz:tak::tak:
Dominik idzie dzisiaj na urodzinki do kolezanki:tak::tak::tak:Na 15 do Green hotelu w Komornikach:tak::tak::tak::tak:
Prezencik juz czeka,ale mialam niezly problem zeby cos kupic bo jest to dziewczynka ktora nei bawi sie niczym dziewczecym:cool2:Chodzi z chlopakami z klasy na treningi i wogole hehe:tak::tak::tak:
Dzisiaj pospalismy do 10 ale male cosik mi sie pokladaja i dobrze by bylo jakby sie troszke przespaly:tak::tak::tak:

hej mamuski!!
witam sie i ja w niedziele.:-)za oknem sypie śnieg i jest zimno.
my juz po obiedzie i po kościele,dzieci spia a m z krystianem pojechali kupic pralkę.
w planach na dzis miałam pojechac z całą rodzinka do mojej mamy ale że alan chory to siedzimy w domu i sie nudzimy.:eek:

spokojnej niedzieli.

dowikla-a co Cie kochana jakiś brak weny na pisanie na bb dopadł?
wracaj tu do nas jak najszybciej.:tak:
a co jest dziewczynką?????

as-a ty kobieto jesteś uparta.
no nie:no: wolno Ci sie męczyć,odpoczywaj ile sie da, na wszystko bedziesz jeszcze miala czas.:tak:

Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.

pozniej wieczorem odprowadzilam Pauline na pociag-pojechala do moejej siostry do wawy na noc,jutro maja isc do kina.
łoooo, samą ja puściłaś? Ale dzielna dziewczyna!\

Mąż tak młodym wczoraj kolację robił,że toster- sandwich połamał :szok::szok::eek::eek::-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Prawie obok mojego domu otworzyli salę zabaw dla dzieci.
Tylko tego u nas nie było-to już jest.;-):tak::tak:
kurcze ode mnie na salę zabaw jest moze ze 100m i jeszcze nie byliśy..

Mam dość leżenia...
no kochaaaaaaanaaaaaaaaaaa tzeba było słuchać dobrych rad ciotek-lezeć i gnić, a teraz kurcze sie porobiło. Przykro mi ze cierpisz, boli [pewnie jak cholera. Leż i odpoczywaj, w koncu pzejdzie, tylko na prawde oszczedzaj sie kobbieto, wiesz, ze to od dawna nie przelewki.
\

znam to, a zapomnialam...

nie pisalam wam ze tego samego dnia co zmarl moj dziadek , w nocy jedenj babce ode mnie z roboty zmarla corka
miala 29lat i dostala w nocy rozleglego zawalu i nie dali rady jej odratowac
babcie obudzil w nocy placz rocznej wnuczki bo spala z mama:-:)-:)-:)-(
okropne, biedna babcia i biedne to maleństwo...

Pieski karmię codziennie od jakiegoś czasu .:tak:

zapraszam również tu :
PustaMiska.pl - Akcja charytatywna dla zwierz

Witam w niedzielę.

wczoraj wieczorkiem Darek przywiózł szafkę do Kubusiowego pokoju.
Wstałam trochę mu pomóc .On złożył i ustawił ,a ja powycierałam kurze przy okazji u małego w pokoju.
Potem znów wstałam ,żeby Klaudii i Jasiowi kolację zrobić czyli spagetti.Tyle,że z sosem gotowanym ,a nie smażonym ,bo Jasiek jest po zapaleniu wątroby.

W sumie uzbierało się jakieś 2 godzinki mojego łażenia po domu.
Niestety w nocy bóle powróciły.

Od rana znów jestem na Dicloratio i Pyralginie.
Darek nadal nie pozwala mi wstać.Znów dostałam śniadanie od męża i laptopa od córki do łóżka. :tak:;-)
Mam dość leżenia...
no kochana nie wypominajac sama sobie taki losik zgotowałaś
jak mówią cierp ciało jak chciało
ale teraz leż i odpoczywaj i będzie dobrze:tak::tak::tak:
&&&&& kochana za to bo tak musi być:tak:;-)
Hej dziewczyny
Dawno mnei nie było, al enie miaąłm czasu. Sprzątanie, zakupy, tort na dizś, goście, dziś przyjecie urodzinwe Wiki, ech... czasu mało.
Przedwczoraj odebrałam okularki, mężowego nimi rozpaliłam , hehe, kręcę go jak nei iwem, wczoraj dał temu popis jak należy:-). Wiki zdrowa, roboty kupa w pracy i po pracy. No życie, święta idą, mam posprzątane ale z zakupów, to jedynie rybkakupiona, zamrożóna, ehhe.
dawaj focie w okularkach seksowna okularnico;-):-p:tak::tak:

mlody poszedł do cioci za oknem mleko tak piździ sniegiem że szok
a ciocia mlodego chce na spacer do babci wziąśc
to niech weźmie przynajmniej on sie przewietrzy:tak:
jak tak dalej bedzie to mlodej czarka wózek wciagne na góre i na balkon bedzie wystawiana bo musi na dwór wyjsc a tu nie ma nawet jak:no:
aż mi jej szkoda:-(

dziewcyny nigdzie nie moge znaleźć "jingle bells" ale tą co w tle leci a mikołaj cos tam po angielsku gada takim baaaaaaaardzo niskim grubym chrapowatym głosem :)
może któraś wie gdzie to jest?

już mam :-):-)
YouTube - Yello - Santa Clause (Jingle Bells) (1995) - Movie Clip in a Good Quality
wg mnie taki głos ma właśnie Mikołaj :-)

Ostatnia edycja:
helo helo
dzieci spia,p w pracy i luzik
dzis pogoda taka sobie byla,za oknem +2 i szaro buro,ale nie padalo
teraz jest mgla
wczoraj zanim zaczelo sypac zdazylam sobie okna pomyc:tak::tak::tak::tak::tak:
tylko male w lazience i w kotlowni zostalo
dzis bylismy u mamy na obiedzie
jutro juz Weronika do przedszkola a ja do pracy
znow trzeba sie przyzwyczajac do rannego wstawania:eek:

Hej dziewczyny

łoooo, samą ja puściłaś? Ale dzielna dziewczyna!\

no to dawaj focie:-)
Paulina do wawy z moim bratem jechala
w zyciu bym jej samej w taka podroz i to po nocy nie puscila:no::no::no::no:

reklama
a ja sie dzis zajęlam maszyna i poszylam sobie poszewki na poduszki,
a ze zostało mi duuuuuuuzo materiału to wykroiłam juz sobie na jutro wszystko:tak:
czarkowi dwa małe kapsażyki (bo sie z klamotami nie mieści) i jeden lence na pampki:tak:
bo nie mam gdzie stawiac:sorry2::tak:
zobaczymy jutro czy mi wyjdą:-p;-):-D
a ze sobie krawedzie zaprasowywałam to malej ciuszki poprasowałam ale nic to bo w piwnicy cała suszarnia czeka a w domu juz dwie miski do powieszenia:cool2:
ok najwyższy czas do spania

Do góry