reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to upiekłam mega slodkiego drożdzowego gniota :eek: no cóż, będzie musiało wystarczyć :-p Kruszona smaczna :-D:-D:-D:-D

Malina, dzieciaki ok :tak: M jeszcze na antybiotyku, ale juz do roboty poleciał, bo bez niego wszystko się sypie :dry: Mają takich pracowników, że nad połową trzeba stać i kijem poganiać :no: No i zrobił sobie dzisj badania, krew mocz, i rtg, zobaczymy co mu tam wyjdzie, boi się rtg, po jara fajki :sorry: J?a mu powiedziałam, metoda jedna, przestać palić :sorry:

As, ty jesteś niereformowalna, daj znać jakby co.

reklama
hej laski
ja od rana nerwa mam nie dosc ze mąz tak mi wczoraj przyłożyl do centralnego ze o 2 w nocy juz mialam kaloryfery zimne a jak ja ide o 17 dołozyc to o 7 rano kaloryfer jest jeszcze ciepły i na tem 40 na piecu ja nie wiem co on zrobił chyba wogole nie dolożył i pojechał do pracy........no ale trudno sama moglam isc wieczorem zajrzec .........a rano to juz wogole sasiadka zaspała moje dziecko czeka na drodze a ja do niej dzwonie gdzie ona jest a ona dopiero sie obudzila no i moje dizecko spóznilo sie pewnie z 20 min do szkoly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze pierwsza lekcje miał religie:eek::eek::eek:

A nakonda mikołaj elegancki maja zadowolona a maksiu w pokoiku spal no i nawet mu to poszlo raz musialam isc do niego bo sie obudzil i mnie wolal wiec poszlam pogłaskałam go i przytuliłam i zasnął wiec spoko bo myslałam ze bedzie plakał i wolał ze chce isc do mnie:-):-):-):-)ale przespal do rana super:-):-):-)

Asiu witamy dawno cie nie było napisz co u ciebie:tak::tak::tak:

taka prawda:tak: no niestety... hehe irole boją się śniegu... ehhh
u nas jak już śnieg spadnie to nie wychodzą z domów.. a szkoły pozamykane...
tydzięń temu było zamkniętych 70 szkół .... a ulice puste jak jechaliśmy do szpitala:sorry2: bo bali sie poślizgów...
ale co sę dziwić jak oni nawet opon zimówek tu nie mają;-)

As co Ci znów dolega bidulko:-(

anaconda super mała wygląda:tak:

a my wczoraj mieliśmy busy dzień;-) najpierw u 1 kumpeli później u 2 później bank i zakupy.. a n koniej rozkładalismyu choinkę:-)
mała szalała z łąńcuchami , ściągała bombki.. uciekała z nimi.. haha gryzła drzawko:eek::-D
szaleństwo na maxa:-p

anaconda : sliczna cora! a jaka ma grzeczna minke przed mikolajem ;)

Taka minka to tylko przed mikołajem :-D:-D:-D
Ja już z zakupów wróciłam, pogoda taka ze najchętniej z domu bym nie wychodziła a tu jeszcze czeka mnie drugie wyjście :cool::cool: i tak się zastanawiam że może saneczki ze sobą wezmę bo nadal cały czas sypie :dry::dry:
Teraz za obiad się biorę i jakąś kawkę trzeba by wypić bo usypiam na stojąco :tak::tak:
Iwcik jakby mój mąż miał palić w piecu to chyba co drugi dzień kaloryfery byłyby zimne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: całe szczęście ze w bloku mieszkamy :tak::tak:
Malinka widzę ze i u Ciebie chłop się wykazał ;-);-) dobrze chociaż ze już fax doszedł :tak::tak:
ViKamcia to u Was tak szybko choinkę ubieracie :szok::szok:

anaconda szybko???
wystarczająco.. 2 tyg przed świętami;-):-p
wiem ze u większości się w wigilię ubiera..
ale u mnie w domu nigdy tak nie było... heh
zawsze trochę wcześniej bo wiadomo 4 dzieci to niecierpliwe.. i zawsze było faniej tak już się czuło swieta wcześniej:tak:a my mieliśmy radochę
a w samą wigilię nigdy nie było czasu bo zawsze zajmowaliśmy się jedzonkiem przygotowaiami i poakowaniem prezentów
a kilka dni wcześniej biegaliśmy za prezentami i tak jakoś wychodziło
a tu w Irlandii.. to już w weilu domach stoi od 1 grudnia:tak: a my tak na mikołajki sobie ubieramy żeby było swiątecznie:-)

As Ty biegiem do szpitala a nie czekasz na wizytę!!!! Oj kopa bym Ci zasadziła :no:
MH ale mi smaka narobiłaś na drożdżowe ciacho :tak:
Malinka jak to faceci :sorry2: głowa w chmurach albo niżej :-p dobrze że wysłał :tak:
Anaconda super Maja wygląda :-) i jaka grzeczna :tak: a ta pani co podaje mikołajowi prezenty coś skąpo ubrana :-) na śnieżynkę ani elkę ona nie wygląda :-D

No to moje dziecko pospało nie całą godzinę :sorry2: mam nadzieję że wieczorem szybko zaśnie :tak: ja zaraz się ubiorę i na balkon okna umyć :tak: trzeba zacząć coś sprzątać bo potem to nie będzie kiedy :sorry2: jeszcze dzisiaj zakupy trza małe zrobić bo M od czwartku wolne sobie wziął i do poniedziałku będzie w domu siedział :tak: coś pochmurno się zrobiło i co chwilę śnieg pada :sorry2:

hej mamuski!!

witam sie i ja w brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:za oknem 5* i pada od samego rana.aż sie nie chce w taka pogode z domu wychodzic.dobrze ze moj m ma wolne to odwozi i przywozi krystiana ze szkoły i przy okazji zakupy zrobi a ja mam luz i nie wychodze z domu.;-)
dzieci spią,m z krystianem graja w piłkarzyki a ja zasiadlam przed bb.
do mnie tez przyszedl mikołaj wczoraj(grzeczna byłam:tak:;-))m kupił mi kozaczki.a dzieciaki bardzo zadowolone z prezentów krystian dostał piłkarzyki,piranie atakują(gra)slodycze,płyte z bajką zygzaka i jeszcze wiele innych rzeczy.:tak:a dzieciaki zabawki z fishera(rózne grajace,świecące)chwile byli zainteresowani a teraz to w nosie mają.:sorry::eek:

miłego dnia:-)

anabuba,mh-udanego spotkania.:tak:

anaconda-ale Ci maja rosnie.
śliczna z niej dziewczynka.:tak:

malinka-super te prezety dla dzieciaczków.
aha i buciki super ci pietruszka kupił.

iwicik-to super ze maksiu Ci całą noc przespał w pokoju.
dzielny facet z niego.:tak:
czekamy na fotki.

ania-dużo zdrówka dla lali i emilli.:tak:

witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru

reklama
Dzięki kobitki, spotkanko z anabubka udane :tak: jak zwykle :-D:-D:-D:-p

...
MH ale mi smaka narobiłaś na drożdżowe ciacho :tak:
...

Niema co, bo mi anika temperature wiekarniku skręciła i wyszedła taki zakalez, że szok :szok::no:

Ale Anka dobry gość, jadła i mówiła, że smaczne :-D:-D:-D:-D:-D

witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru

Udanych zakupó, oczyiście nie zzapomnij sie pochwalic :tak::-p No i oczywiście super, że młodemu bunt sie skończył :-) oby tak dalej :tak:

No a warszawskie chodniki odśnieżone w kratkę, droga do przedszkola z wózkiem to droga przez mękę, a wcale nie mam takich małych kółek :dry:

Do góry