reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja :tak::tak::tak:
Widzę że wszystkie dzieciaczki zadowolone po Mikołaju i bardzo dobrze, przecież o to chodziło :tak::tak:
U nas od rana sypie śnieżek ale ja tylko do pobliskiego sklepu się wybieram więc nie jest źle :tak::tak:
MH, Anabubka miłego spotkania Wam życzę dziewczyny :tak::tak::tak:
Anka oby Laury nie rozłożyło na dobre :tak::tak:
U Mai w przedszkolu też mieli zdjęcia robione, ale kiedy będzie można je odebrać to na razie nie wiadomo :no::no::no:
Malinka super że z teściową coraz lepiej no i widzę że Mikołaj super buciki ci przyniósł :tak::tak::tak:
Dowikla klocki super, sama się nad takimi zastanawiałam ale w końcu wybrałam duży domek :tak::tak::tak:
Iwcik jak pierwsza noc Maksa w swoim pokoju minęła?
As szczerze dużo zdrówka Ci życzę, komu jak komu ale tobie się należy :tak::tak::tak:

reklama
witam porannie
mlody bawi sie robotem
ja leze na wyrku a mała sobie śpi :-)
śnieżek prószy a niedługo trza iśc sprzatac i obiadek szykowac:tak:
dzis pomidorowa:tak:
jesli rosół mam z niedzieli a stał w lodówce to chyba mu nic nie bedzie:eek:
m zadzwonil wczoraj (znow wyjechał na delegacje) mowi ze do hotelu im jedzenia wniesc nie wolno:szok:
a dookoła same burdele:-D:-D
śmieje sie że wypłaty w styczniu wogóle nie bedzie bo zaliczek nabierze:-D

Witam laseczki w ponury wtorek :dry:
za oknem u mnie 0* na termometrze za oknem szaro ponuro i tak jakoś bleeeeee:-p
dzieciaki nadal kaszlą ale jakby troszku mniej:dry::dry::dry: a może mi się wydaje ale gorączki mniejsze bo u Julki 37.3 a u Antosia 37.7 więc jest lepiej i noc jakaś spokojniejsza dzięki temu była tylko bij zabij nie wiem jakim cudem Antoni obudził sie u nas w łóżku :eek::eek::eek:
Joasiu czy pamiętamy?????????????????????? Pytanie nie dość że pamiętamy to jeszcze tęsknimy :tak::tak::tak:więc znajdź dla nas chwilunię i pisz co u was :tak::tak::tak:
Beatko moi też się choinki domagają :eek::eek::eek: a ja to bym chciała w wigilię lub dzień przed wigilią ubrać te całe szumne 80 cm choinki :-D:-D:-D:-D ale Pietruszka wczoraj stwierdził że może w weekend bo dzieciaki by sie nią dłużej nacieszyły :sorry::eek:
Anbubka napad na stonkę :-D:-D:-D:-D:-D tak to wy potraficie :-D:-D:-D:-D ale nie ma co stonka najtańszym sklepem jest i basta :-D:-D:-Da elefun mamy właśnie klocki drewniane dla Antochy pod choinkę ma już jeden zestaw to ma dokupiony większy bo kocha je nad życie :tak::tak::tak::tak:
As jak się czujesz????
Józia administrację ogarniesz a duże mieszkanie jest lepsze zawsze od małego mówię ci to ja mieszkająca na 50 metrach wynajmowanych w 5 osób :-D:-D:-D mówię z ręk na sercu wolałabym żeby było z 20 metrów więcej i jeden pokój więcej :tak:
Iwcik telefon bezprzewodowy to jest to:tak::tak::tak::tak::tak:
kurcze no :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chciałąm sobie wczorajszy rosół przerobić na pomidorową i co?????????????skisło mi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz i co tu mam robić na obiad :eek::eek::eek:
a my wczoraj zamówiliśmy Julce prezent pod choinkę :tak::tak:więc Julka dostanie takiego laptopa Komputer Laptop E-EDU 88 programów TANIA PACZKA (1348948613) - Aukcje internetowe Allegro jej marzenie się spełni (no gwoli ścisłości jedno z wielu marzeń :-D)
Dowiklus ale fajne te klocki ale parking jeszcze fajniejszy mój Antek to by oszalał ba Adam pewnie by nie odpuścił i bawił się razem z nim :-D:-D:-D
A i Adamowi też wybraliśmy prezent :tak::tak::tak: X6 4GB MP5 MP4 KONSOLA NES WIELKI EKRAN 4.3 APARAT (1346491458) - Aukcje internetowe Allegro więc już dzieciaki mam prawie z głowy bo zaplanowane co mają dostać :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja:-)

Drożdzowe mam juz w piekarniku, ciekawa jestem czy wyjdzie :sorry:

W...
Ja juz odbieralam zdjecia dziewczynek i wyszly superowe:tak::tak::tak:

A...

Do nas do przedszkola, to przychodzi, dupa a nie fotograf, taka nedzę robi, że szok :no:

Bubka fajnie że małą już zdrowa :tak: no skok na biedronkę nie zły zrobiłyście :-)
Joasia oczywiście że Cię pamiętamy :tak: zaglądaj częściej :tak:
Josephine i jak się mieszka na nowym? :tak:

Witam. My już po śniadanku :tak: teraz herbatkę dopijam ciepłą i trzeba będzie do kuchni wejść :sorry2: a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry2: znowu mnie coś głowa zaczyna boleć :no: coś ta pogoda ze mnie wariata robi :eek: zaraz sobie tabletkę wezmę i oby przeszło :tak: dzisiaj trzeba na jakieś zakupy małe pojechać :-) wczoraj od mamy choinkę zabrałam i bombki więc chyba w tym tygodniu sobie choinkę ubiorę żeby w aucie nie kisło :tak:

Dzisaj to i mnie główka coś boli :dry:

...Beatko moi też się choinki domagają :eek::eek::eek: a ja to bym chciała w wigilię lub dzień przed wigilią ubrać te całe szumne 80 cm choinki :-D:-D:-D:-D ale Pietruszka wczoraj stwierdził że może w weekend bo dzieciaki by sie nią dłużej nacieszyły :sorry::eek:
...

U nas napewno będzie wcześniej choinka, bo Helena juz zyc nie daje :-D Oznaczyłam jej dzień w kalendarzu kiedy ubieramy to sama sobie sprawdza :-D

A ja się wam pochwalę Mają jak prezent dostawała od mikołaja :tak::tak:

Super :tak:

A moej ciasto coś marnie wygląda, chyba będziemy paluszki do kawy jadły :szok::-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki.:-)
Dziś jest gorzej niż było wczoraj ,aby do wizyty . :-:)-:)-:)-(
Boooliii,booolliii ,ale jeszcze wytrzymuję ,więc spoko.
Jak coś będę wiedziała to dam znać...

As ty nie czekaj na wieczorną wizytę tylko goń do szpitala już !!!!!!!!!!!!!!
Mh jak dziewczyny ????chłop zdrowy??? a paluszki wiadomo zawsze są dobre :-D:-D:-D
Anaconda super Majeczka wygląda :tak::tak::tak:ona by mogła spokojnie robić za siostrę Oliwki Agnes :tak::tak::tak::tak::-D
A ja nerwa mam na mojego Pietruchę miał fax do mnie do pracy puścić rano ...no i dwonią do mnie że nie dostali faxu :szok::szok::szok: dzwonie do niego a on co ??????????no zapomniałem kochanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co ci faceci mają w głowie:confused::confused::confused::confused: więc mówię kochanie leć szybko z tym faxem bo moja kierowniczka czeka przy faxie a on a nie moge na przerwie koło 12??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kurna to z kim ja wczoraj rozmawiałam mówiąc o tym że trzeba to puścić rano najlepiej jak zaraz wejdzie do firmy:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrr no ale już puścił ten nieszczęsny fax :sorry::sorry::sorry::sorry:
na gwałt rozmrażam mięcho na obiad bo rosół wylałam :confused::confused::confused: tak się cieszyłam że mam dziś luz z gotowaniem :dry::dry: ale jak się mówi chłopu wieczorem schowaj zupę do lodówki jak wystygnie...to trzeba sprawdzić albo na drugi dzień gotować obiad po raz kolejny :eek:

reklama
As, do szpitala !!! Kobieto, normalnie siły do ciebie nie mam :no: lekarz najprawdopodobniej wyżle cię do szpitala.
Poczekam do wieczora i pewnie mnie w klinice zostawią...:-(

As ty nie czekaj na wieczorną wizytę tylko goń do szpitala już !!!!!!!!!!!!!!
Mh jak dziewczyny ????chłop zdrowy??? a paluszki wiadomo zawsze są dobre :-D:-D:-D
Anaconda super Majeczka wygląda :tak::tak::tak:ona by mogła spokojnie robić za siostrę Oliwki Agnes :tak::tak::tak::tak::-D
A ja nerwa mam na mojego Pietruchę miał fax do mnie do pracy puścić rano ...no i dwonią do mnie że nie dostali faxu :szok::szok::szok: dzwonie do niego a on co ??????????no zapomniałem kochanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co ci faceci mają w głowie:confused::confused::confused::confused: więc mówię kochanie leć szybko z tym faxem bo moja kierowniczka czeka przy faxie a on a nie moge na przerwie koło 12??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kurna to z kim ja wczoraj rozmawiałam mówiąc o tym że trzeba to puścić rano najlepiej jak zaraz wejdzie do firmy:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrr no ale już puścił ten nieszczęsny fax :sorry::sorry::sorry::sorry:
na gwałt rozmrażam mięcho na obiad bo rosół wylałam :confused::confused::confused: tak się cieszyłam że mam dziś luz z gotowaniem :dry::dry: ale jak się mówi chłopu wieczorem schowaj zupę do lodówki jak wystygnie...to trzeba sprawdzić albo na drugi dzień gotować obiad po raz kolejny :eek:

Napisałam wyżej .
No tak ,faceci... :-D:-D:-D

Do góry