reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc

Dziekuje za zdrowka bo napewno sie przyda.dzis wyladowalam z Aga i Emilka u lekarza bo dostala goraczki- dizgnoza zapalenie oskrzeli:-( Laura kaszle bez goraczki.Dzis nie puscilam jej do przedszkola bo straznie kaszlala.Moze jutro ja wysle zobacze z rana jak bedzie sie rozwijala noc. Potem sprawdze czy goraczki nie dostala:cool:
Iwcik nie zmarzliscie do rana? ja pindole rano to lodem mozna pluc:-D Fajnie ze Maks przespal w pokoiku:tak:gdzie foty????
Anabuba, MH fajnie ze sie tak sptykacie a ciacho trzeba bylo mi podrzucic:-D
Malinka chlop o czy minnym mysla ale oni juz tak maja wiec glowa do gory:tak:Najwaznejsze ze fax dotarl:tak:
Dowikla fajne klocki ogolnie fajne macie prezenmty a winko pycha prawie litr obalilam z kuzynka:-D
Anaconda jaki fajny mikolaj;-) Maja bez problemu podchodzi? bo moja to sie boi:-D:-D karze mi wolac Mikolaja ze byla grzeczna i ma szykowac prezent:-D:-D
Joanna fajnie ze u was wszytsko ok i same dobre wiesci:tak:Oby tak dalej!

reklama
No to witam wieczorkiem
Cos mnie glowa napiernicza:no:Dominik sie ladnie bawi garazem u siebie:tak::tak:No to jest pierwsza zabawka ktora sie tak ładnie bawi:szok::tak::tak::tak:Wika cos grzebie w moim telefonie,a Klaudia u siebie w pokoju:tak::tak:Najwazniejsze ze cala ferajna jest cicho hehe;-)Ja zdazylam sie wykapac i pomyc podlogi:tak::tak::tak:
Sniadanko z siora nie wypalilo tak do konca bo siora sie troszke spoznila,ale i tak bylo git:tak::tak::tak:Zaprowadzilysmy dziewczynki do przedszkola,odebralysmy Dominika i pojechalysmy do drugiej siory:tak:Po drodze drobne zakupki zrobilam wiec u siory za dlugo nie posiedzialam,no ale zawsze cos;-)

MALINUS
Super ten laptop co wybralas dla Julki:tak::tak::tak:ja wlasneio takei planuje kupic dziewczynkom,bo one maja fiola na punkcie laptopow:tak::tak::tak:Bawia sie laptopem Dominika ale ze jest tylko jeden to stale sie kłoca:tak::tak:No a ze wszystko chca miec takie jak ja to laptopy beda jak znalazl:tak::tak::tak:
Nie doczytalam czy ten tez ma zasilacz?bo te na ktore ja sie czaja maja wlasnie zasilacz:tak::tak::tak:i w realu kosztuja 135 zł
Ta gra tez fajna :tak::tak:i ja dla Domincia tez cos upatrzylam
KONSOLA SYMULATOR SEAT TV 48 gier- DHL (1336303032) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawe kto mialby wieksza frajjde,ja czy Dominik?hehe bo ja to uwielbiam takie rzeczy:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Super zdjecie z Mikolajem:tak::tak::tak:

NATALI
To gdzie wywialo Twojego meza ze tam same burdele:szok::szok::szok::-D:-D:-D

AS
Koniecznie daj znac po lekarzu

ANKA
No to poszalalas z tym winkiem hehe;-)Ja bedziesz w PL to poprosze na sprobe
Przekaz Adze zdrowka dla Emily:tak:No i oby Lali nic nei bylo

MH,ANABUBKA
Fajnie ze spotkanko sie udalo jak zwykle;-):-)

Dowikla to się nabiegałaś troszkę :tak: a ta gra super co pokazałaś :tak:
Ania zdrówka dla Was :tak:
Joasiu fajnie że Wam się układa :-) oby tak dalej :-D

Witam wieczorem :tak: ja w trakcie kończenia mega wielkiej kolacji :tak: i oczywiście szklana wina do tego i jakoś idzie :-D coś to wino mocne bo mi zaczyna w główce szumieć więc zaraz się kładę :tak: dzisiaj sobie pomyłam wszystkie okna, firanki nie dawno zmieniałam więc okna już na święta czyste :tak: jutro mam zamiar się wziąć za te nieszczęsne lampy :sorry2: jutro M ma jakieś zajęcia nocne i chyba będzie w domu dopiero w nocy albo pod wieczór :sorry2: więc cały dzień ze zbuntowanym dwulatkiem spędzę i chyba oszaleję :eek: spokojnej nocy Laseczki :-)

Dziewczynki wróciłam z kliniki.:sorry2:
Za ciekawie nie jest,ale jestem w domu.:biggrin2:
Diagnoza jest poważna mam ponowne zapalenie przydatków i zapalenie przymacicza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Są 2 drogi zakażenia jedna to infekcja po zabiegu a druga ta bardziej możliwa to pęknięcie torbieli ,bo po niej śladu nie ma.To mogło spowodować jednak infekcję wewnętrzną ,dlatego te plamienia surowicze,o których kiedyś pisałam.:sorry2:
Minimum do piątku mam leżenie z ograniczeniem ruchu do minimum :-:)-(
We wtorek kontroli.
I zobaczymy co dalej.:sorry2:
Na razie strasznie boli i jeszcze do dwóch dni będzie bolało bardziej.
Dostałam antybiotyk i mocne przeciwbólowe Dicloratio retard .
To tyle u mnie .
Pozdrawiam.

natalineczka: a gdzie twoj maz pojechal ze dookoloa same burdele??? no niezle! :)
Frankfurt:-D:-D:-D
mówi że za ścianą burel na przeciwko burdel i gdzie nie spojrzy to wszędzie czerwone żarówki:-p:-D
to ciekaqe gdzie oni mieszkają ja się pytam:sorry::-D
Witam laseczki w ponury wtorek :dry:
za oknem u mnie 0* na termometrze za oknem szaro ponuro i tak jakoś bleeeeee:-p
dzieciaki nadal kaszlą ale jakby troszku mniej:dry::dry::dry: a może mi się wydaje ale gorączki mniejsze bo u Julki 37.3 a u Antosia 37.7 więc jest lepiej i noc jakaś spokojniejsza dzięki temu była tylko bij zabij nie wiem jakim cudem Antoni obudził sie u nas w łóżku :eek::eek::eek:
Joasiu czy pamiętamy?????????????????????? Pytanie nie dość że pamiętamy to jeszcze tęsknimy :tak::tak::tak:więc znajdź dla nas chwilunię i pisz co u was :tak::tak::tak:
Beatko moi też się choinki domagają :eek::eek::eek: a ja to bym chciała w wigilię lub dzień przed wigilią ubrać te całe szumne 80 cm choinki :-D:-D:-D:-D ale Pietruszka wczoraj stwierdził że może w weekend bo dzieciaki by sie nią dłużej nacieszyły :sorry::eek:
Anbubka napad na stonkę :-D:-D:-D:-D:-D tak to wy potraficie :-D:-D:-D:-D ale nie ma co stonka najtańszym sklepem jest i basta :-D:-D:-Da elefun mamy właśnie klocki drewniane dla Antochy pod choinkę ma już jeden zestaw to ma dokupiony większy bo kocha je nad życie :tak::tak::tak::tak:
As jak się czujesz????
Józia administrację ogarniesz a duże mieszkanie jest lepsze zawsze od małego mówię ci to ja mieszkająca na 50 metrach wynajmowanych w 5 osób :-D:-D:-D mówię z ręk na sercu wolałabym żeby było z 20 metrów więcej i jeden pokój więcej :tak:
Iwcik telefon bezprzewodowy to jest to:tak::tak::tak::tak::tak:
kurcze no :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chciałąm sobie wczorajszy rosół przerobić na pomidorową i co?????????????skisło mi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz i co tu mam robić na obiad :eek::eek::eek:
a my wczoraj zamówiliśmy Julce prezent pod choinkę :tak::tak:więc Julka dostanie takiego laptopa Komputer Laptop E-EDU 88 programów TANIA PACZKA (1348948613) - Aukcje internetowe Allegro jej marzenie się spełni (no gwoli ścisłości jedno z wielu marzeń :-D)
Dowiklus ale fajne te klocki ale parking jeszcze fajniejszy mój Antek to by oszalał ba Adam pewnie by nie odpuścił i bawił się razem z nim :-D:-D:-D
A i Adamowi też wybraliśmy prezent :tak::tak::tak: X6 4GB MP5 MP4 KONSOLA NES WIELKI EKRAN 4.3 APARAT (1346491458) - Aukcje internetowe Allegro więc już dzieciaki mam prawie z głowy bo zaplanowane co mają dostać :tak::tak::tak::tak:
fajne prezenciki ja tez czekam teraz na wypłatke i bedziem szukać prezentów:tak:
A ja się wam pochwalę Mają jak prezent dostawała od mikołaja :tak::tak:

przesłodko:tak::tak::tak:
witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru
super że u Ciebie dobrze:tak:

witam nocnie
u czarka generalne porządki skończone lekkie przemeblowanie i wielka segregacja zabawek, ale nawet nie protestował zbytnio jak wyrzucałam te zepsute kopary i straże:tak:
a tych zabawek to puł pudła od tv sie uzbierało:sorry:
cosik bym sobie przekąsiła bo jakośik mnie ssie:eek::cool2:

a chinki u was sie tak szybko ubiera u nas to właśnie zawsze był urok wigili że sie choinkę ubierało:tak:
cała nasza rodzinna tradycja
o 6 rano tato szedł po choinkę, przynosił oprawiał i jak wstawalyśmy rano to juz świerkiem pachniało i wtedy z tatą i mamuśka strojenie:tak:
teraz stroimy dzień przed z racji tego że po choinke jedziemy 20 km:tak:
a jak juz stoi w domku to sie ją odrazu ubiera:tak:
a mamy taaaką do samego sufitu na 2,15m
a u moich rodziców 3,5 m a i tak china do sufitu:tak:
i pełno swiatełek:tak:
w tym roku u nas znów bedzie 600 na samym balkonie drugie tyle na choince i karniszu a jeszcze u czarka w pokoju stoi mała choineczka i wisi mikołaj :tak:
oj bedzie rachunek w lutym nieziemski:-p:tak:
a w adwencie to stoi wieniec adwentowy narazie z dwiema świeczkami:tak:
uuu alem sie rozpisała
chce sie wam to czytac:confused::-D:-D

Witam :-):-)
U nas od rana pada deszcz więc pogoda do d... a do tego muszę dzisiaj siedzieć od godz.15 w domu bo mają chodzić i spisywać stan pomierników na kaloryferach :cool::cool:
Poza tym też by się przydało za okna wziąć ale jakoś nie mam do tego natchnienia :-:)-(
As kurcze i co dalej? Będą ci coś robili?
Anka Maja do Mikołaja podchodzi bo już w tamtym roku w przedszkolu był i musieli siadać mu na kolanach bo zdjęcia były robione :tak::tak:
Joanna to u Ciebie wszystko w porządku jednym słowem, oby tak dalej :tak::tak::tak:

Witam i ja
Mlode jeszcze spia a ja jak zwykle cosik sobie szukam hehe
Dzisiaj dziewczynki ida na 12 bo maja rytmike,wiec skocze z Dominikiem na jakeis male zakupi i jak wrocimy to wezme sie za jakies porzadeczki moze;-):-)

ANACONDZIA
Tego deszczu to nie zazdroszcze:no::no::no:
U mnie na szczescie nie pada ale i tak jest niezla chlapa:no::no:

AS
Kochana tylko tym razem lez:tak::tak::tak:Oby antybiotyki pomogły

NATALI
Ja tez planuje sie wziasc za takie generalne porzadki w zabawkach ale jeszcze nie wiem kiedy;-)
Co do choinki to ja nawet jeszcze nie wiem gdzie ja postawie

Natali to się rozpisałaś :-D ja uwielbiam żywe choinki ale po ostatnim sprzątaniu igiełek z dywanu ja dziękuję :tak: ma ładną sztuczną i jest git :-)
As Kochana leż i odpoczywaj :tak:
Anaconda tak późno kalafiory u Was spisują? :confused:

Witam. Śnieg padał całą noc, dobrze że już nie pada :tak: na dworze tylko -3 więc nie jest źle :tak: lenia mam jak nie wiem co :-p Kubie coś odbija od rana, nie wiem jak z nim wytrzymam cały dzień :sorry2:

witajcie porannie
u nas mgła straszna
nawet nie widac czy snieg prószy czy nie:confused:
a ja sobie nie wyobrażam świat beż zywej choinki:no:
jakos tak u nas sie przyjęło
i w jednym roku kilka lat temu jak kasy nie było i bida straszna to wtedy sztuczną mieliśmy i tylko raz :tak:
i już więcej nie chcę:no:
a pod choinkę dajemy taki osobny dywanik gdzie igły mogą sobie lecieć i lecieć a wtedy jak wyrzucamy choinke to sie dywanik wynosi i trzepie:tak:
mmmm a jak pachnie:tak:
ale jestem ekologiczna:-D:-D:-D:-D
no i młoda buczy:sorry:

reklama
No niestety u nas tak dziwnie spisują bo przecież w połowie sezonu grzewczego można powiedzieć :confused::confused:
Ja miałam do reala się wybrać ale w taką pogodę jakoś nie bardzo chce mi się z domu ruszać :no::no::no:

Do góry