reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc

Dziekuje za zdrowka bo napewno sie przyda.dzis wyladowalam z Aga i Emilka u lekarza bo dostala goraczki- dizgnoza zapalenie oskrzeli:-( Laura kaszle bez goraczki.Dzis nie puscilam jej do przedszkola bo straznie kaszlala.Moze jutro ja wysle zobacze z rana jak bedzie sie rozwijala noc. Potem sprawdze czy goraczki nie dostala:cool:
Iwcik nie zmarzliscie do rana? ja pindole rano to lodem mozna pluc:-D Fajnie ze Maks przespal w pokoiku:tak:gdzie foty????
Anabuba, MH fajnie ze sie tak sptykacie a ciacho trzeba bylo mi podrzucic:-D
Malinka chlop o czy minnym mysla ale oni juz tak maja wiec glowa do gory:tak:Najwaznejsze ze fax dotarl:tak:
Dowikla fajne klocki ogolnie fajne macie prezenmty a winko pycha prawie litr obalilam z kuzynka:-D
Anaconda jaki fajny mikolaj;-) Maja bez problemu podchodzi? bo moja to sie boi:-D:-D karze mi wolac Mikolaja ze byla grzeczna i ma szykowac prezent:-D:-D
Joanna fajnie ze u was wszytsko ok i same dobre wiesci:tak:Oby tak dalej!

reklama
No to witam wieczorkiem
Cos mnie glowa napiernicza:no:Dominik sie ladnie bawi garazem u siebie:tak::tak:No to jest pierwsza zabawka ktora sie tak ładnie bawi:szok::tak::tak::tak:Wika cos grzebie w moim telefonie,a Klaudia u siebie w pokoju:tak::tak:Najwazniejsze ze cala ferajna jest cicho hehe;-)Ja zdazylam sie wykapac i pomyc podlogi:tak::tak::tak:
Sniadanko z siora nie wypalilo tak do konca bo siora sie troszke spoznila,ale i tak bylo git:tak::tak::tak:Zaprowadzilysmy dziewczynki do przedszkola,odebralysmy Dominika i pojechalysmy do drugiej siory:tak:Po drodze drobne zakupki zrobilam wiec u siory za dlugo nie posiedzialam,no ale zawsze cos;-)

MALINUS
Super ten laptop co wybralas dla Julki:tak::tak::tak:ja wlasneio takei planuje kupic dziewczynkom,bo one maja fiola na punkcie laptopow:tak::tak::tak:Bawia sie laptopem Dominika ale ze jest tylko jeden to stale sie kłoca:tak::tak:No a ze wszystko chca miec takie jak ja to laptopy beda jak znalazl:tak::tak::tak:
Nie doczytalam czy ten tez ma zasilacz?bo te na ktore ja sie czaja maja wlasnie zasilacz:tak::tak::tak:i w realu kosztuja 135 zł
Ta gra tez fajna :tak::tak:i ja dla Domincia tez cos upatrzylam
KONSOLA SYMULATOR SEAT TV 48 gier- DHL (1336303032) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawe kto mialby wieksza frajjde,ja czy Dominik?hehe bo ja to uwielbiam takie rzeczy:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Super zdjecie z Mikolajem:tak::tak::tak:

NATALI
To gdzie wywialo Twojego meza ze tam same burdele:szok::szok::szok::-D:-D:-D

AS
Koniecznie daj znac po lekarzu

ANKA
No to poszalalas z tym winkiem hehe;-)Ja bedziesz w PL to poprosze na sprobe
Przekaz Adze zdrowka dla Emily:tak:No i oby Lali nic nei bylo

MH,ANABUBKA
Fajnie ze spotkanko sie udalo jak zwykle;-):-)

Dowikla to się nabiegałaś troszkę :tak: a ta gra super co pokazałaś :tak:
Ania zdrówka dla Was :tak:
Joasiu fajnie że Wam się układa :-) oby tak dalej :-D

Witam wieczorem :tak: ja w trakcie kończenia mega wielkiej kolacji :tak: i oczywiście szklana wina do tego i jakoś idzie :-D coś to wino mocne bo mi zaczyna w główce szumieć więc zaraz się kładę :tak: dzisiaj sobie pomyłam wszystkie okna, firanki nie dawno zmieniałam więc okna już na święta czyste :tak: jutro mam zamiar się wziąć za te nieszczęsne lampy :sorry2: jutro M ma jakieś zajęcia nocne i chyba będzie w domu dopiero w nocy albo pod wieczór :sorry2: więc cały dzień ze zbuntowanym dwulatkiem spędzę i chyba oszaleję :eek: spokojnej nocy Laseczki :-)

Dziewczynki wróciłam z kliniki.:sorry2:
Za ciekawie nie jest,ale jestem w domu.:biggrin2:
Diagnoza jest poważna mam ponowne zapalenie przydatków i zapalenie przymacicza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Są 2 drogi zakażenia jedna to infekcja po zabiegu a druga ta bardziej możliwa to pęknięcie torbieli ,bo po niej śladu nie ma.To mogło spowodować jednak infekcję wewnętrzną ,dlatego te plamienia surowicze,o których kiedyś pisałam.:sorry2:
Minimum do piątku mam leżenie z ograniczeniem ruchu do minimum :-:)-(
We wtorek kontroli.
I zobaczymy co dalej.:sorry2:
Na razie strasznie boli i jeszcze do dwóch dni będzie bolało bardziej.
Dostałam antybiotyk i mocne przeciwbólowe Dicloratio retard .
To tyle u mnie .
Pozdrawiam.

natalineczka: a gdzie twoj maz pojechal ze dookoloa same burdele??? no niezle! :)
Frankfurt:-D:-D:-D
mówi że za ścianą burel na przeciwko burdel i gdzie nie spojrzy to wszędzie czerwone żarówki:-p:-D
to ciekaqe gdzie oni mieszkają ja się pytam:sorry::-D
Witam laseczki w ponury wtorek :dry:
za oknem u mnie 0* na termometrze za oknem szaro ponuro i tak jakoś bleeeeee:-p
dzieciaki nadal kaszlą ale jakby troszku mniej:dry::dry::dry: a może mi się wydaje ale gorączki mniejsze bo u Julki 37.3 a u Antosia 37.7 więc jest lepiej i noc jakaś spokojniejsza dzięki temu była tylko bij zabij nie wiem jakim cudem Antoni obudził sie u nas w łóżku :eek::eek::eek:
Joasiu czy pamiętamy?????????????????????? Pytanie nie dość że pamiętamy to jeszcze tęsknimy :tak::tak::tak:więc znajdź dla nas chwilunię i pisz co u was :tak::tak::tak:
Beatko moi też się choinki domagają :eek::eek::eek: a ja to bym chciała w wigilię lub dzień przed wigilią ubrać te całe szumne 80 cm choinki :-D:-D:-D:-D ale Pietruszka wczoraj stwierdził że może w weekend bo dzieciaki by sie nią dłużej nacieszyły :sorry::eek:
Anbubka napad na stonkę :-D:-D:-D:-D:-D tak to wy potraficie :-D:-D:-D:-D ale nie ma co stonka najtańszym sklepem jest i basta :-D:-D:-Da elefun mamy właśnie klocki drewniane dla Antochy pod choinkę ma już jeden zestaw to ma dokupiony większy bo kocha je nad życie :tak::tak::tak::tak:
As jak się czujesz????
Józia administrację ogarniesz a duże mieszkanie jest lepsze zawsze od małego mówię ci to ja mieszkająca na 50 metrach wynajmowanych w 5 osób :-D:-D:-D mówię z ręk na sercu wolałabym żeby było z 20 metrów więcej i jeden pokój więcej :tak:
Iwcik telefon bezprzewodowy to jest to:tak::tak::tak::tak::tak:
kurcze no :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chciałąm sobie wczorajszy rosół przerobić na pomidorową i co?????????????skisło mi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz i co tu mam robić na obiad :eek::eek::eek:
a my wczoraj zamówiliśmy Julce prezent pod choinkę :tak::tak:więc Julka dostanie takiego laptopa Komputer Laptop E-EDU 88 programów TANIA PACZKA (1348948613) - Aukcje internetowe Allegro jej marzenie się spełni (no gwoli ścisłości jedno z wielu marzeń :-D)
Dowiklus ale fajne te klocki ale parking jeszcze fajniejszy mój Antek to by oszalał ba Adam pewnie by nie odpuścił i bawił się razem z nim :-D:-D:-D
A i Adamowi też wybraliśmy prezent :tak::tak::tak: X6 4GB MP5 MP4 KONSOLA NES WIELKI EKRAN 4.3 APARAT (1346491458) - Aukcje internetowe Allegro więc już dzieciaki mam prawie z głowy bo zaplanowane co mają dostać :tak::tak::tak::tak:
fajne prezenciki ja tez czekam teraz na wypłatke i bedziem szukać prezentów:tak:
A ja się wam pochwalę Mają jak prezent dostawała od mikołaja :tak::tak:

przesłodko:tak::tak::tak:
witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru
super że u Ciebie dobrze:tak:

witam nocnie
u czarka generalne porządki skończone lekkie przemeblowanie i wielka segregacja zabawek, ale nawet nie protestował zbytnio jak wyrzucałam te zepsute kopary i straże:tak:
a tych zabawek to puł pudła od tv sie uzbierało:sorry:
cosik bym sobie przekąsiła bo jakośik mnie ssie:eek::cool2:

a chinki u was sie tak szybko ubiera u nas to właśnie zawsze był urok wigili że sie choinkę ubierało:tak:
cała nasza rodzinna tradycja
o 6 rano tato szedł po choinkę, przynosił oprawiał i jak wstawalyśmy rano to juz świerkiem pachniało i wtedy z tatą i mamuśka strojenie:tak:
teraz stroimy dzień przed z racji tego że po choinke jedziemy 20 km:tak:
a jak juz stoi w domku to sie ją odrazu ubiera:tak:
a mamy taaaką do samego sufitu na 2,15m
a u moich rodziców 3,5 m a i tak china do sufitu:tak:
i pełno swiatełek:tak:
w tym roku u nas znów bedzie 600 na samym balkonie drugie tyle na choince i karniszu a jeszcze u czarka w pokoju stoi mała choineczka i wisi mikołaj :tak:
oj bedzie rachunek w lutym nieziemski:-p:tak:
a w adwencie to stoi wieniec adwentowy narazie z dwiema świeczkami:tak:
uuu alem sie rozpisała
chce sie wam to czytac:confused::-D:-D

Witam :-):-)
U nas od rana pada deszcz więc pogoda do d... a do tego muszę dzisiaj siedzieć od godz.15 w domu bo mają chodzić i spisywać stan pomierników na kaloryferach :cool::cool:
Poza tym też by się przydało za okna wziąć ale jakoś nie mam do tego natchnienia :-:)-(
As kurcze i co dalej? Będą ci coś robili?
Anka Maja do Mikołaja podchodzi bo już w tamtym roku w przedszkolu był i musieli siadać mu na kolanach bo zdjęcia były robione :tak::tak:
Joanna to u Ciebie wszystko w porządku jednym słowem, oby tak dalej :tak::tak::tak:

Witam i ja
Mlode jeszcze spia a ja jak zwykle cosik sobie szukam hehe
Dzisiaj dziewczynki ida na 12 bo maja rytmike,wiec skocze z Dominikiem na jakeis male zakupi i jak wrocimy to wezme sie za jakies porzadeczki moze;-):-)

ANACONDZIA
Tego deszczu to nie zazdroszcze:no::no::no:
U mnie na szczescie nie pada ale i tak jest niezla chlapa:no::no:

AS
Kochana tylko tym razem lez:tak::tak::tak:Oby antybiotyki pomogły

NATALI
Ja tez planuje sie wziasc za takie generalne porzadki w zabawkach ale jeszcze nie wiem kiedy;-)
Co do choinki to ja nawet jeszcze nie wiem gdzie ja postawie

Natali to się rozpisałaś :-D ja uwielbiam żywe choinki ale po ostatnim sprzątaniu igiełek z dywanu ja dziękuję :tak: ma ładną sztuczną i jest git :-)
As Kochana leż i odpoczywaj :tak:
Anaconda tak późno kalafiory u Was spisują? :confused:

Witam. Śnieg padał całą noc, dobrze że już nie pada :tak: na dworze tylko -3 więc nie jest źle :tak: lenia mam jak nie wiem co :-p Kubie coś odbija od rana, nie wiem jak z nim wytrzymam cały dzień :sorry2:

witajcie porannie
u nas mgła straszna
nawet nie widac czy snieg prószy czy nie:confused:
a ja sobie nie wyobrażam świat beż zywej choinki:no:
jakos tak u nas sie przyjęło
i w jednym roku kilka lat temu jak kasy nie było i bida straszna to wtedy sztuczną mieliśmy i tylko raz :tak:
i już więcej nie chcę:no:
a pod choinkę dajemy taki osobny dywanik gdzie igły mogą sobie lecieć i lecieć a wtedy jak wyrzucamy choinke to sie dywanik wynosi i trzepie:tak:
mmmm a jak pachnie:tak:
ale jestem ekologiczna:-D:-D:-D:-D
no i młoda buczy:sorry:

reklama
No niestety u nas tak dziwnie spisują bo przecież w połowie sezonu grzewczego można powiedzieć :confused::confused:
Ja miałam do reala się wybrać ale w taką pogodę jakoś nie bardzo chce mi się z domu ruszać :no::no::no:

Do góry