reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja wkoncu cisza w domu lenka spi maksiu tez po raz pierwszy spi u siebie w pokoju zobaczymy jak to bedzie czy w nocy nie przyczłapie do mnie mam nadzieje ze nie:confused::confused::confused::confused::confused:dobrze by bylo zeby sie przyzwyczaił tam spac bo przynajmniej lenka w nocy nie bedzie go budzic bo czasami tak sie zdazalo ze sie budził i pózniej rano do szkoły nie umial wstac bo spac mu sie chcwiało:tak::tak::tak:

dowikla super prezenty mój maks w szkole tez tylko czekolade dostał ale byli jeszcze na jakis wystepach :tak::tak::tak:

Agnes no to mialas ruch na wysokich obrotach cały dzien :tak::tak::tak:

AS odpoczywaj i oby wszystko sie jutro u lekarza wyjasniło:tak::tak:

Mh udanego spotkania , a ciasto z zakalcem tez jest dobre bo mokre ja tylko takie lubie :-D:-D:-D:-D

witam

nadrobila ale nie odpsze weszlam z mysla ze iwcik wkleila foty pokoiku :)
Laura ma mega kaszel podobny do krztusca. Zreszta Emily Agi rowniez :( WIRUS!!!
Zobacze jutro czy pojscic Lale do przedszkola, w sumie jutro mam zdjecia do odbioru ale jak bedzie w nocy sie dusila to odpuszcze sobie :baffled:

spadam na winko jagodowe:-p

czesc dziewczyny
witam sie mikolajkowo
nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta, od przeprowadzki czyli juz miesiac sie nie odzywalam
mamy za soba pasmo przeprowadzkowsych porblemow, a teraz ciag chorobowy... najpierw maly, ateraz ja :(
zdycham od 2 dni...

mam nadzieje ze wam sie mikolajki udaly, ze dzieciaczki zadowolone
zdrowka zycze wszystkim na ciezki sezon!

Witam i ja
My wlasnie konczymy zarelko:tak::tak::tak:Ale dzieciaki poobjadaly sie slodyczami ,wiec cosik kiepsko Im to idzie;-)Mikolaj w przedszkolu byl i anwet Panie robily fotki i zgraja nam na plytki:tak::tak:Dzoiewczynki sie nie baly,siedzialy Jemu na kolanach i z Nim rozmawialy:tak::tak::tak:Dominik dostal w szkole tylko kalendarz adwentowy ale jutro ida do kina i jeszcze ogladac jakies tam ozdoby swiateczne:tak::tak::tak:
Ja bylam na zakupkach i udalo mi sie kupic prezenty:tak:
Dziewczynkom kupilam takie klocki hello kitty i do tego pisaki,stempelki do rysowania podczas kapieli:tak::tak::tak:
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY SAFARI 42 Elemet (1339630358) - Aukcje internetowe Allegro
BIG KLOCKI HELLO KITTY LODZIARNIA CUKIERNIA 7014 (1337036067) - Aukcje internetowe Allegro

Te klocki sa zarabiste ,bo sama sie juz nimi bawilam:tak::tak:Super sie je sklada i male sa zadowolone:tak::tak:
A Dominik sam sobie wybral sobie cos podobnego do tego ,ale ma jeszcze helikoptery i inne copki
DICKIE Garaż Parking Policja 3 poziomy +3 pojazdy (1341147229) - Aukcje internetowe Allegro

Upatrzylam tez juz prezenty na Gwiazdke dla mojej ferajny:tak::tak::tak:

MALINUS
To Cie Pietruszka zaskoczyl:tak::tak:No bardzo pozytywnie:tak:Fajnie buciki i na pewno nozki w nich Tobie nie zmarzna:tak::tak::tak:

BEATKO
No fajny prezencik upatrzylas dla mezulka:tak::tak::tak:

AS
Co sie dzieje Kochana?

MH
W koncu od jutra luz-blus hehe;-):-)
ale fajniusie te klocki :tak::tak::tak:

Lekarz jutro godz.20.30 ;-)
no i tak trzymaj kochana:tak:

młoda cosik marudzi mi tam
musim zmykac ;-)

helo
ja tak po nocy jak zwykle ale musialam do was zajrzec bo nalog wzywa;)
a wiec rano sie ogarnelam,posprzatlam,potem z mala na kontrol do lekarza.autobus nam sie pol godz opoznil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zebym wiedziala ze tak dlugo to wzielabum mala na sanki i szybciej bym zaszla na piechote ale trduno.dobrze ze nie wialo i nie padalo i w sumie cieplo bo jaksi -1 bylo:tak::tak::tak::tak:
u lekarza dobrze,pwoeidziala ze w oskrezlach duzo lepiej i ze nie trzeba podawac antybiotyku,bardzo mnie to ucieszylo:tak::tak::tak::-)ale do srdoy ma siedziec w domu

bratowa nas przywiozla,dziewczyny zostaly z p a ja z bratowa zrobilsymy przy mikolaju napad na biedronke:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
mialsymy 3 pelne wozki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no ale mam zapasy na caly miesaci i na swieta troche.
do szczescia jeszcze mi tylko proszek do prania otzrebny i farba do wlosow:-D
zeszlo nam sie troche ale siemocno ne spieszylsymy.
jest sporo roznych promocji i zabawek Elefuna jakby ktoras byla zaimteresowana.

droga u nas paskudna.tzn na mojej ulicy jest trasa szybkiego ruchu a po glownej to sie 30-40km/h jedzie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
jak zaczelam rozpakowywac zakupy, to stwierdzilam ze od razu sobie w szafkach kuchennych poscieram i poukladam:-)
ale zsotaly mi 3 najgorsze jeszcze,ale to jutro albo w srode.
i tak zlecialo
jutro lece zPaulina do ortodonty na kontrol i do MH na kawk jak zwykle po dordze:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam po weekendowo :-):-)
Nie zaglądałam bo jakoś czasu nie było, w sobotę byliśmy na saneczkach, potem za gołąbki się wzięłam a wczoraj mieliśmy mikołaja w sali zabaw, ot takie spotkanie lubelskich mamusiek z dzieciaczkami, a że często tam bywamy to zaproponowano nam gratis mikołaja, musieliśmy tylko prezenty dla dzieciaków poprzynosić, i tak minęła niedziela :tak::tak::tak:
A dzisiaj kolejne atrakcje bo mikołaj w przedszkolu :tak::tak::tak:
Trochę mnie porządków dzisiaj czeka i zakupy bo lodówka pusta :baffled::baffled:

fajnie mialsycie
moje dziewczyny tylko po batonie dzis dostaly:-(

Witam mikołajkowo!! Ja tylko na chwilkę. Nie było mnie tylko kilka dni, a jest sporo do czytania (doczytam wszystko jak mi transfer zwiększą 14, bo jak narazie to jest masakra:wściekła/y:,a stronki ładują mi się niemiłosiernie długo). Moj T się rozłożył totalnie, mam go teraz w domu do przyszłego tygodnia... Oby mi tylko małego nie zaraził, bo szpital:-( Także jak narazie mam teraz w domu 2kę dzieci. Jedno małe i kochane, drugie duże, marudne i zresztą same wiecie jak to jest...:laugh2: Dobrze, że wczoraj w miarę się czuł, to jeszcze go wykorzystałam do targania przedświątecznych zakupów (stwierdził, że cyt.:"kobieto, ty nie masz serca do chorego (...) o męża to się dba, a nie wykorzustuje..." i takie tam utyskiwania. Więc resztę zakupów zrobię jak wyzdrowieje i przestanie marudzić:tak: Beata1988, ciekawa jestem na jakim kanale oglądasz pogodę:-D u nie ta prognoza zgadza się w 100%:tak:. Życzonka mikołajkowe Wam składam:
]

witamy
zdrokwa dla m

w
dzwonił też tatuś Julki i Adasia i u niego tez mikołaj coś dla nich zostawił i im podrzuci koło 20 więc już są mega zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Julka dostała pet shopy wiecie nie raz pisałam że mi się to średnio podoba ale jak teraz widzę jak się razem z Antkiem tym świetnie bawią to już cofam wszystko :-D:-D:-Dsą boskie :-D:-D(mimo że jak na mój gust dziwne :rofl2:)
aaaaa witam nową mamusię u nas :tak::tak::tak:fanta witaj :tak::tak::tak::tak: Wreszcie szczecinianka juhu :-)

hehehe dla mnie pet shopy tez sa dziwne nie przejmuj sie ale za to obie bardzo ladnie sie nimi bawia albo sie o nie kloca:rofl2:

Malinka zamówiłam sobie telefon bezprzewodowy heeeeeee bp jak siostra do mnie dzwoni to wkurza mnie taki stacjonarny bo musze latac jak Lenka mi zacznie płakac a tak to bede mogła sobie latac z tel w reku:-):-):-)
k:

bezprzewodowy to dobra rzecz
mozna sie w kiblu z nim zamknac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

h
a ja jestem dzis pierwszy dzień na diecie Dukana.
ale mnie ciągnie do jedzenia normalnie szok ale postanowiłam sobie ze dam radę,oj przez pare dni sama białko nie wiem jak to przetrzymam:sorry2:

musze dac radę bo chciałąbym zrzucić ok 8kg bo troche ostatnio przecholowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a własnie miąłm spytac czym mogę smarowac Oliwce policzki bo jakies skazy dostała i ma strasznie szorstkie jak tarka.czym to nawilzyć.

nigdy nie chciałą jeść mandarynek,babcia ja namówiła to jej tak posmakowąły że przez 4 dni jadła po 5 dziennie i teraz są tego efekty niestety.:tak::tak::tak::tak::tak:

pwodzenia w diecie
a na poliki dobra moze byc masc witaminowa albo zwykla oliwka na Oliwke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jutro wpada do mnie Anabubka, więc od rana pike ciasto :tak: może się uda bez zakalca :-D

dobry zakalec:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Lekarz jutro godz.20.30 ;-)

dopeiro??????????????????????????????

witam

nadrobila ale nie odpsze weszlam z mysla ze iwcik wkleila foty pokoiku :)
Laura ma mega kaszel podobny do krztusca. Zreszta Emily Agi rowniez :( WIRUS!!!
Zobacze jutro czy pojscic Lale do przedszkola, w sumie jutro mam zdjecia do odbioru ale jak bedzie w nocy sie dusila to odpuszcze sobie :baffled:

spadam na winko jagodowe:-p

zdrowka dla was i dla Emily tez

czesc dziewczyny
witam sie mikolajkowo
nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta, od przeprowadzki czyli juz miesiac sie nie odzywalam
mamy za soba pasmo przeprowadzkowsych porblemow, a teraz ciag chorobowy... najpierw maly, ateraz ja :(
zdycham od 2 dni...

mam nadzieje ze wam sie mikolajki udaly, ze dzieciaczki zadowolone
zdrowka zycze wszystkim na ciezki sezon!

i jaks ei mieszka w nowym miejscu?

witam :-)mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)

no pamietamy ale moze tak cos wiecej?:-p
jak w nowej pracy?jak dzieci,jak maz?jak zdrowko?

Witam jako pierwsza
Mlode jzu nei spia,ale jeszcze leza w swoich wyrkach:tak:Dominik odprawiony :-)
Ja sobie siedze i szukam sama nie wiem czego hehe:-);-)
Dzisiaj na sniadanko wbija moja siora z moim chrzesniakiem:tak::tak::tak:A jak odprowadzimy dziewczynki do przedszkola to jedziemy do drugiej siory(Patyczaka):tak::tak:Byla wczoraj u ginka i w sumei jest bez zmian:tak::tak::tak:Teraz ma skonczony 36 tydzien,wiec do przyszlego poniedzialku musi brac luteine a pozniej ma odstawic.Wlasnie w pon bedzie miala kolejna wizyte na ktorej zrobi Jej usg:tak::tak:Oby tylko moja siora wytrzymala w dwupaku do tego poniedzialku:tak::tak::tak:

ANKA
Winko jagodowe mowisz,pewnie musi byc pyszne:tak::tak::tak:
Zdrowka dla Laury:tak::tak::tak:
Ja juz odbieralam zdjecia dziewczynek i wyszly superowe:tak::tak::tak:

AS
Koniecznie daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:

IWCIK
Trzymam kciuki zeby Maks spal ladnie w swoim pokoju:tak:

Bubka fajnie że małą już zdrowa :tak: no skok na biedronkę nie zły zrobiłyście :-)
Joasia oczywiście że Cię pamiętamy :tak: zaglądaj częściej :tak:
Josephine i jak się mieszka na nowym? :tak:

Witam. My już po śniadanku :tak: teraz herbatkę dopijam ciepłą i trzeba będzie do kuchni wejść :sorry2: a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry2: znowu mnie coś głowa zaczyna boleć :no: coś ta pogoda ze mnie wariata robi :eek: zaraz sobie tabletkę wezmę i oby przeszło :tak: dzisiaj trzeba na jakieś zakupy małe pojechać :-) wczoraj od mamy choinkę zabrałam i bombki więc chyba w tym tygodniu sobie choinkę ubiorę żeby w aucie nie kisło :tak:

reklama
hej

anabuba , beata : mieszka sie fajnie, ale i mieszkanie i miasto sa malo praktyczne... mieszkanie duze, ale stare.. a miasto... no coz... strasznie rozlegle i wszedzie daleko... a ja jetsem bez prawka... brne w administracji i glowy spod wody wynurzyc ie moge :(

Do góry