reklama
a ja wkoncu cisza w domu lenka spi maksiu tez po raz pierwszy spi u siebie w pokoju zobaczymy jak to bedzie czy w nocy nie przyczłapie do mnie mam nadzieje ze niedobrze by bylo zeby sie przyzwyczaił tam spac bo przynajmniej lenka w nocy nie bedzie go budzic bo czasami tak sie zdazalo ze sie budził i pózniej rano do szkoły nie umial wstac bo spac mu sie chcwiało
dowikla super prezenty mój maks w szkole tez tylko czekolade dostał ale byli jeszcze na jakis wystepach
Agnes no to mialas ruch na wysokich obrotach cały dzien
AS odpoczywaj i oby wszystko sie jutro u lekarza wyjasniło
Mh udanego spotkania , a ciasto z zakalcem tez jest dobre bo mokre ja tylko takie lubie
dowikla super prezenty mój maks w szkole tez tylko czekolade dostał ale byli jeszcze na jakis wystepach
Agnes no to mialas ruch na wysokich obrotach cały dzien
AS odpoczywaj i oby wszystko sie jutro u lekarza wyjasniło
Mh udanego spotkania , a ciasto z zakalcem tez jest dobre bo mokre ja tylko takie lubie
anka26_x_07
Mama Laury :)
witam
nadrobila ale nie odpsze weszlam z mysla ze iwcik wkleila foty pokoiku
Laura ma mega kaszel podobny do krztusca. Zreszta Emily Agi rowniez WIRUS!!!
Zobacze jutro czy pojscic Lale do przedszkola, w sumie jutro mam zdjecia do odbioru ale jak bedzie w nocy sie dusila to odpuszcze sobie
spadam na winko jagodowe
Zobacze jutro czy pojscic Lale do przedszkola, w sumie jutro mam zdjecia do odbioru ale jak bedzie w nocy sie dusila to odpuszcze sobie
spadam na winko jagodowe
czesc dziewczyny
witam sie mikolajkowo
nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta, od przeprowadzki czyli juz miesiac sie nie odzywalam
mamy za soba pasmo przeprowadzkowsych porblemow, a teraz ciag chorobowy... najpierw maly, ateraz ja
zdycham od 2 dni...
mam nadzieje ze wam sie mikolajki udaly, ze dzieciaczki zadowolone
zdrowka zycze wszystkim na ciezki sezon!
witam sie mikolajkowo
nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta, od przeprowadzki czyli juz miesiac sie nie odzywalam
mamy za soba pasmo przeprowadzkowsych porblemow, a teraz ciag chorobowy... najpierw maly, ateraz ja
zdycham od 2 dni...
Natalineczka555
kocham kochać :)
ale fajniusie te klockiWitam i ja
My wlasnie konczymy zarelkoAle dzieciaki poobjadaly sie slodyczami ,wiec cosik kiepsko Im to idzie;-)Mikolaj w przedszkolu byl i anwet Panie robily fotki i zgraja nam na plytkiDzoiewczynki sie nie baly,siedzialy Jemu na kolanach i z Nim rozmawialyDominik dostal w szkole tylko kalendarz adwentowy ale jutro ida do kina i jeszcze ogladac jakies tam ozdoby swiateczne
Ja bylam na zakupkach i udalo mi sie kupic prezenty
Dziewczynkom kupilam takie klocki hello kitty i do tego pisaki,stempelki do rysowania podczas kapieli
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY SAFARI 42 Elemet (1339630358) - Aukcje internetowe Allegro
BIG KLOCKI HELLO KITTY LODZIARNIA CUKIERNIA 7014 (1337036067) - Aukcje internetowe Allegro
Te klocki sa zarabiste ,bo sama sie juz nimi bawilamSuper sie je sklada i male sa zadowolone
A Dominik sam sobie wybral sobie cos podobnego do tego ,ale ma jeszcze helikoptery i inne copki
DICKIE Garaż Parking Policja 3 poziomy +3 pojazdy (1341147229) - Aukcje internetowe Allegro
Upatrzylam tez juz prezenty na Gwiazdke dla mojej ferajny
MALINUS
To Cie Pietruszka zaskoczylNo bardzo pozytywnieFajnie buciki i na pewno nozki w nich Tobie nie zmarzna
BEATKO
No fajny prezencik upatrzylas dla mezulka
AS
Co sie dzieje Kochana?
MH
W koncu od jutra luz-blus hehe;-):-)
no i tak trzymaj kochanaLekarz jutro godz.20.30 ;-)
młoda cosik marudzi mi tam
musim zmykac ;-)
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-)mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo
ja tak po nocy jak zwykle ale musialam do was zajrzec bo nalog wzywa
a wiec rano sie ogarnelam,posprzatlam,potem z mala na kontrol do lekarza.autobus nam sie pol godz opoznil
zebym wiedziala ze tak dlugo to wzielabum mala na sanki i szybciej bym zaszla na piechote ale trduno.dobrze ze nie wialo i nie padalo i w sumie cieplo bo jaksi -1 bylo
u lekarza dobrze,pwoeidziala ze w oskrezlach duzo lepiej i ze nie trzeba podawac antybiotyku,bardzo mnie to ucieszylo:-)ale do srdoy ma siedziec w domu
bratowa nas przywiozla,dziewczyny zostaly z p a ja z bratowa zrobilsymy przy mikolaju napad na biedronke
mialsymy 3 pelne wozki
no ale mam zapasy na caly miesaci i na swieta troche.
do szczescia jeszcze mi tylko proszek do prania otzrebny i farba do wlosow
zeszlo nam sie troche ale siemocno ne spieszylsymy.
jest sporo roznych promocji i zabawek Elefuna jakby ktoras byla zaimteresowana.
droga u nas paskudna.tzn na mojej ulicy jest trasa szybkiego ruchu a po glownej to sie 30-40km/h jedzie
jak zaczelam rozpakowywac zakupy, to stwierdzilam ze od razu sobie w szafkach kuchennych poscieram i poukladam:-)
ale zsotaly mi 3 najgorsze jeszcze,ale to jutro albo w srode.
i tak zlecialo
jutro lece zPaulina do ortodonty na kontrol i do MH na kawk jak zwykle po dordze
fajnie mialsycie
moje dziewczyny tylko po batonie dzis dostaly:-(
witamy
zdrokwa dla m
hehehe dla mnie pet shopy tez sa dziwne nie przejmuj sie ale za to obie bardzo ladnie sie nimi bawia albo sie o nie kloca
bezprzewodowy to dobra rzecz
mozna sie w kiblu z nim zamknac
pwodzenia w diecie
a na poliki dobra moze byc masc witaminowa albo zwykla oliwka na Oliwke
dobry zakalec:-):-):-):-):-)
dopeiro??????????????????????????????
zdrowka dla was i dla Emily tez
i jaks ei mieszka w nowym miejscu?
no pamietamy ale moze tak cos wiecej?
jak w nowej pracy?jak dzieci,jak maz?jak zdrowko?
ja tak po nocy jak zwykle ale musialam do was zajrzec bo nalog wzywa
a wiec rano sie ogarnelam,posprzatlam,potem z mala na kontrol do lekarza.autobus nam sie pol godz opoznil
zebym wiedziala ze tak dlugo to wzielabum mala na sanki i szybciej bym zaszla na piechote ale trduno.dobrze ze nie wialo i nie padalo i w sumie cieplo bo jaksi -1 bylo
u lekarza dobrze,pwoeidziala ze w oskrezlach duzo lepiej i ze nie trzeba podawac antybiotyku,bardzo mnie to ucieszylo:-)ale do srdoy ma siedziec w domu
bratowa nas przywiozla,dziewczyny zostaly z p a ja z bratowa zrobilsymy przy mikolaju napad na biedronke
mialsymy 3 pelne wozki
no ale mam zapasy na caly miesaci i na swieta troche.
do szczescia jeszcze mi tylko proszek do prania otzrebny i farba do wlosow
zeszlo nam sie troche ale siemocno ne spieszylsymy.
jest sporo roznych promocji i zabawek Elefuna jakby ktoras byla zaimteresowana.
droga u nas paskudna.tzn na mojej ulicy jest trasa szybkiego ruchu a po glownej to sie 30-40km/h jedzie
jak zaczelam rozpakowywac zakupy, to stwierdzilam ze od razu sobie w szafkach kuchennych poscieram i poukladam:-)
ale zsotaly mi 3 najgorsze jeszcze,ale to jutro albo w srode.
i tak zlecialo
jutro lece zPaulina do ortodonty na kontrol i do MH na kawk jak zwykle po dordze
Witam po weekendowo :-):-)
Nie zaglądałam bo jakoś czasu nie było, w sobotę byliśmy na saneczkach, potem za gołąbki się wzięłam a wczoraj mieliśmy mikołaja w sali zabaw, ot takie spotkanie lubelskich mamusiek z dzieciaczkami, a że często tam bywamy to zaproponowano nam gratis mikołaja, musieliśmy tylko prezenty dla dzieciaków poprzynosić, i tak minęła niedziela
A dzisiaj kolejne atrakcje bo mikołaj w przedszkolu
Trochę mnie porządków dzisiaj czeka i zakupy bo lodówka pusta
fajnie mialsycie
moje dziewczyny tylko po batonie dzis dostaly:-(
Witam mikołajkowo!! Ja tylko na chwilkę. Nie było mnie tylko kilka dni, a jest sporo do czytania (doczytam wszystko jak mi transfer zwiększą 14, bo jak narazie to jest masakra,a stronki ładują mi się niemiłosiernie długo). Moj T się rozłożył totalnie, mam go teraz w domu do przyszłego tygodnia... Oby mi tylko małego nie zaraził, bo szpital:-( Także jak narazie mam teraz w domu 2kę dzieci. Jedno małe i kochane, drugie duże, marudne i zresztą same wiecie jak to jest... Dobrze, że wczoraj w miarę się czuł, to jeszcze go wykorzystałam do targania przedświątecznych zakupów (stwierdził, że cyt.:"kobieto, ty nie masz serca do chorego (...) o męża to się dba, a nie wykorzustuje..." i takie tam utyskiwania. Więc resztę zakupów zrobię jak wyzdrowieje i przestanie marudzić Beata1988, ciekawa jestem na jakim kanale oglądasz pogodę u nie ta prognoza zgadza się w 100%. Życzonka mikołajkowe Wam składam:
]
witamy
zdrokwa dla m
w
dzwonił też tatuś Julki i Adasia i u niego tez mikołaj coś dla nich zostawił i im podrzuci koło 20 więc już są mega zadowoleni Julka dostała pet shopy wiecie nie raz pisałam że mi się to średnio podoba ale jak teraz widzę jak się razem z Antkiem tym świetnie bawią to już cofam wszystko są boskie (mimo że jak na mój gust dziwne )
aaaaa witam nową mamusię u nas fanta witaj Wreszcie szczecinianka juhu :-)
hehehe dla mnie pet shopy tez sa dziwne nie przejmuj sie ale za to obie bardzo ladnie sie nimi bawia albo sie o nie kloca
Malinka zamówiłam sobie telefon bezprzewodowy heeeeeee bp jak siostra do mnie dzwoni to wkurza mnie taki stacjonarny bo musze latac jak Lenka mi zacznie płakac a tak to bede mogła sobie latac z tel w reku:-):-):-)
k:
bezprzewodowy to dobra rzecz
mozna sie w kiblu z nim zamknac
h
a ja jestem dzis pierwszy dzień na diecie Dukana.
ale mnie ciągnie do jedzenia normalnie szok ale postanowiłam sobie ze dam radę,oj przez pare dni sama białko nie wiem jak to przetrzymam
musze dac radę bo chciałąbym zrzucić ok 8kg bo troche ostatnio przecholowałam
a własnie miąłm spytac czym mogę smarowac Oliwce policzki bo jakies skazy dostała i ma strasznie szorstkie jak tarka.czym to nawilzyć.
nigdy nie chciałą jeść mandarynek,babcia ja namówiła to jej tak posmakowąły że przez 4 dni jadła po 5 dziennie i teraz są tego efekty niestety.
pwodzenia w diecie
a na poliki dobra moze byc masc witaminowa albo zwykla oliwka na Oliwke
Jutro wpada do mnie Anabubka, więc od rana pike ciasto może się uda bez zakalca
dobry zakalec:-):-):-):-):-)
Lekarz jutro godz.20.30 ;-)
dopeiro??????????????????????????????
witam
spadam na winko jagodowe
zdrowka dla was i dla Emily tez
czesc dziewczyny
witam sie mikolajkowo
zdycham od 2 dni...
i jaks ei mieszka w nowym miejscu?
witam :-)mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)
no pamietamy ale moze tak cos wiecej?
jak w nowej pracy?jak dzieci,jak maz?jak zdrowko?
Witam jako pierwsza
Mlode jzu nei spia,ale jeszcze leza w swoich wyrkachDominik odprawiony :-)
Ja sobie siedze i szukam sama nie wiem czego hehe:-);-)
Dzisiaj na sniadanko wbija moja siora z moim chrzesniakiemA jak odprowadzimy dziewczynki do przedszkola to jedziemy do drugiej siory(Patyczaka)Byla wczoraj u ginka i w sumei jest bez zmianTeraz ma skonczony 36 tydzien,wiec do przyszlego poniedzialku musi brac luteine a pozniej ma odstawic.Wlasnie w pon bedzie miala kolejna wizyte na ktorej zrobi Jej usgOby tylko moja siora wytrzymala w dwupaku do tego poniedzialku
ANKA
Winko jagodowe mowisz,pewnie musi byc pyszne
Zdrowka dla Laury
Ja juz odbieralam zdjecia dziewczynek i wyszly superowe
AS
Koniecznie daj znac po lekarzu
IWCIK
Trzymam kciuki zeby Maks spal ladnie w swoim pokoju
Mlode jzu nei spia,ale jeszcze leza w swoich wyrkachDominik odprawiony :-)
Ja sobie siedze i szukam sama nie wiem czego hehe:-);-)
Dzisiaj na sniadanko wbija moja siora z moim chrzesniakiemA jak odprowadzimy dziewczynki do przedszkola to jedziemy do drugiej siory(Patyczaka)Byla wczoraj u ginka i w sumei jest bez zmianTeraz ma skonczony 36 tydzien,wiec do przyszlego poniedzialku musi brac luteine a pozniej ma odstawic.Wlasnie w pon bedzie miala kolejna wizyte na ktorej zrobi Jej usgOby tylko moja siora wytrzymala w dwupaku do tego poniedzialku
ANKA
Winko jagodowe mowisz,pewnie musi byc pyszne
Zdrowka dla Laury
Ja juz odbieralam zdjecia dziewczynek i wyszly superowe
AS
Koniecznie daj znac po lekarzu
IWCIK
Trzymam kciuki zeby Maks spal ladnie w swoim pokoju
B
Beata1988
Gość
Bubka fajnie że małą już zdrowa no skok na biedronkę nie zły zrobiłyście :-)
Joasia oczywiście że Cię pamiętamy zaglądaj częściej
Josephine i jak się mieszka na nowym?
Witam. My już po śniadanku teraz herbatkę dopijam ciepłą i trzeba będzie do kuchni wejść a nie chce mi się jak nie wiem co znowu mnie coś głowa zaczyna boleć coś ta pogoda ze mnie wariata robi zaraz sobie tabletkę wezmę i oby przeszło dzisiaj trzeba na jakieś zakupy małe pojechać :-) wczoraj od mamy choinkę zabrałam i bombki więc chyba w tym tygodniu sobie choinkę ubiorę żeby w aucie nie kisło
Joasia oczywiście że Cię pamiętamy zaglądaj częściej
Josephine i jak się mieszka na nowym?
Witam. My już po śniadanku teraz herbatkę dopijam ciepłą i trzeba będzie do kuchni wejść a nie chce mi się jak nie wiem co znowu mnie coś głowa zaczyna boleć coś ta pogoda ze mnie wariata robi zaraz sobie tabletkę wezmę i oby przeszło dzisiaj trzeba na jakieś zakupy małe pojechać :-) wczoraj od mamy choinkę zabrałam i bombki więc chyba w tym tygodniu sobie choinkę ubiorę żeby w aucie nie kisło
reklama
hej
anabuba , beata : mieszka sie fajnie, ale i mieszkanie i miasto sa malo praktyczne... mieszkanie duze, ale stare.. a miasto... no coz... strasznie rozlegle i wszedzie daleko... a ja jetsem bez prawka... brne w administracji i glowy spod wody wynurzyc ie moge
anabuba , beata : mieszka sie fajnie, ale i mieszkanie i miasto sa malo praktyczne... mieszkanie duze, ale stare.. a miasto... no coz... strasznie rozlegle i wszedzie daleko... a ja jetsem bez prawka... brne w administracji i glowy spod wody wynurzyc ie moge
Podziel się: