reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali ja chyba ze dwa razy miałam prawdziwą choinkę :tak: fakt fajnie w domu pachnie ale to nie dla mnie :sorry2: każdy woli co innego :-) ja już się przyzwyczaiłam do sztucznej :tak:

No i już mam wszystkie lampy pomyte, drzwi i futryny nawet :tak: Kuba poszedł spać mam nadzieję że pośpi dłużej niż wczoraj bo chcę się wziąć za meble w dużym pokoju :tak: a tam trochę szkła mam do pomycia i stoi już tak od maja nie ruszone :-p coś mnie wzięło na sprzątanie to korzystam z tego powera :-)

reklama
Witam,

amiało byc tak rózowo bez chłopa w domu, a tu czasu brak :sorry:

Helenka została w domu, bo obudziła się z temperaturą i ustaczka ma jakoś tak dziwnie speczone :szok::eek: Idziemy na 15 do lekrza :sorry:

No ale dobrze, ze w domu bo droga do przedszkola to maskara, sa takei zaspy błota pośniegowego, a nie mam jak ominąc bo która droga bym nieszła to musze się przedzierać :no: Mama zamałe koła w wózku, ale już na to zaradziłam :-p

Żywa choinka super :tak: Ale my w zeszłtym roku nabyliśmy sztuczna :eek: bedzie dopuki moje dzieci nie przestana wpierniczać z dywnau co popadnie :sorry:

Pozdrowionka dla wszystkich :-)

As kurcze i co dalej? Będą ci coś robili?

Dziś dzwonił kierownik kliniki do mnie.
Jest dużo gorzej niż lekarz mówił wczoraj.:-:)-:)-(
Jestem zagrożona posocznicą ogólną organizmu,a antybiotyk który wczoraj dostałam okazał się silnym chemioterapeutykiem.
Ech życie... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozdrawiam Was ,wracam do łóżka.

Dziś dzwonił kierownik kliniki do mnie.
Jest dużo gorzej niż lekarz mówił wczoraj.:-:)-:)-(
Jestem zagrożona posocznicą ogólną organizmu,a antybiotyk który wczoraj dostałam okazał się silnym chemioterapeutykiem.
Ech życie... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozdrawiam Was ,wracam do łóżka.

Zdrówka kochana :tak: No iczekam na same dobre wieści :-)

hej mamuski!!!
witam sie i ja w środę.
u nas pogoda do dupy,zimno,pochmurnie i co chwilke pada deszcz.:wściekła/y:
dzieci spią,m z krystianem sie bawia a ja poprasowałam i zasiadłam z kawką przed bb;-).mam takiego lenia że coś strasznego,przydało by sie już coś zacząć sprzątać na swieta a tak mi sie nie:no: chce ze masakra.:eek::zawstydzona/y:
jutro z samego rana mam wizyte u lekarza bo ostatnio cały czas jestem śpiąca,nic mi sie nie chce,słaba jestem, porobie badania i zobaczymy co mi jest.:confused::confused::confused:

pozdrawiam.:-)

as-trzymaj sie,bedzie dobrze!!
odpoczywaj jak najwiecej.

mh-zdrówka dla helenki.;-)
koniecznie daj znac po wizycie.

beatka-rzuc mi kochana troszke tego pawera bo ja to nie mam na nic ochoty.:zawstydzona/y::-(

Hello,hello
Ja wrocilam z zakupkow,ale bylam tylko po zarelko bo cos malo mi zostalo od poprzedniego wypadu hehe;-)Popijam sobie capucinko i zezarlam 3 kawalki babki z kiwi:tak::tak::tak:Obiadek sie smazy,robie nugettsy z kurczaka a do tego frytki:tak::tak:W drodze po dziewczynki planuje wejsc sobie na solo bo jzu dawno nie bylam

AS
Oj Kochana oby bylo dobrze:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&

MH
Nie przejmuj sie moje dziewczynki to wyoraja doslownie wszedzie kazdy okruszek hahaha:tak:
Daj znac po lekarzu

hej weszlam was podczytac...
no i sie zdolowalam jak przeczytalam o As... mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
boze od wczoraj mam takiego dola, co za 2 dni...
wczoraj kolezance spalilo sie auto i garaz ale najgorsze, ze w ciazy zawalu dostawala bo nie widziala z domu jak amz zdazyl wyjsc z tego garazu... pol dnia wczoraj na staraczkach czekalysmy na nowiny od jednej staraczki po przejsciach, bardzo dlugie starania... wkonu zaszla w ciaze tykko ze... pozamaciczna...
jetsem normalnie podlamana... co za zycie, tyle nieszczesc chodzi po ludziach...

reklama
As Kochana oszczędzaj się :tak: teraz to już nie będzie sprzątania na święta :tak: masz leżeć i odpoczywać :tak:
MH zdrówka życzę :tak:
Lidka ja przez ten power dzisiaj o mało co o obiedzie bym zapomniała :-) no ale na szczęście sobie przypomniałam :tak:
Josephine dobrze że nic mu się nie stało jak z garażu wychodził :szok:trzymaj się i nie daj :tak: zjedz sobie czekoladę na osłodę :-)

Witam pod wieczór :tak: ja już na dzisiaj chyba skończę ze sprzątaniem :sorry2: no może meble wytrę na samej górze :tak: Kuba się bawi i ogląda bajkę a ja właśnie wyszłam z kuchni :tak: zaraz sobie herbatkę zrobię i przewertuję zabawki Kuby :tak: M mi pisał że zajęcia chyba im się skończą dopiero o 21,30 więc jak dobrze pójdzie to będzie dopiero po 23,00 w domu :sorry2: dobrze że jutro ma wolne :-) lecę składać bo jeszcze muszę szkoło wytrzeć i poukładać w kredensie :tak: zajrzę jeszcze później :tak:

Do góry