reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to upiekłam mega slodkiego drożdzowego gniota :eek: no cóż, będzie musiało wystarczyć :-p Kruszona smaczna :-D:-D:-D:-D

Malina, dzieciaki ok :tak: M jeszcze na antybiotyku, ale juz do roboty poleciał, bo bez niego wszystko się sypie :dry: Mają takich pracowników, że nad połową trzeba stać i kijem poganiać :no: No i zrobił sobie dzisj badania, krew mocz, i rtg, zobaczymy co mu tam wyjdzie, boi się rtg, po jara fajki :sorry: J?a mu powiedziałam, metoda jedna, przestać palić :sorry:

As, ty jesteś niereformowalna, daj znać jakby co.

reklama
hej laski
ja od rana nerwa mam nie dosc ze mąz tak mi wczoraj przyłożyl do centralnego ze o 2 w nocy juz mialam kaloryfery zimne a jak ja ide o 17 dołozyc to o 7 rano kaloryfer jest jeszcze ciepły i na tem 40 na piecu ja nie wiem co on zrobił chyba wogole nie dolożył i pojechał do pracy........no ale trudno sama moglam isc wieczorem zajrzec .........a rano to juz wogole sasiadka zaspała moje dziecko czeka na drodze a ja do niej dzwonie gdzie ona jest a ona dopiero sie obudzila no i moje dizecko spóznilo sie pewnie z 20 min do szkoly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze pierwsza lekcje miał religie:eek::eek::eek:

A nakonda mikołaj elegancki maja zadowolona a maksiu w pokoiku spal no i nawet mu to poszlo raz musialam isc do niego bo sie obudzil i mnie wolal wiec poszlam pogłaskałam go i przytuliłam i zasnął wiec spoko bo myslałam ze bedzie plakał i wolał ze chce isc do mnie:-):-):-):-)ale przespal do rana super:-):-):-)

Asiu witamy dawno cie nie było napisz co u ciebie:tak::tak::tak:

taka prawda:tak: no niestety... hehe irole boją się śniegu... ehhh
u nas jak już śnieg spadnie to nie wychodzą z domów.. a szkoły pozamykane...
tydzięń temu było zamkniętych 70 szkół .... a ulice puste jak jechaliśmy do szpitala:sorry2: bo bali sie poślizgów...
ale co sę dziwić jak oni nawet opon zimówek tu nie mają;-)

As co Ci znów dolega bidulko:-(

anaconda super mała wygląda:tak:

a my wczoraj mieliśmy busy dzień;-) najpierw u 1 kumpeli później u 2 później bank i zakupy.. a n koniej rozkładalismyu choinkę:-)
mała szalała z łąńcuchami , ściągała bombki.. uciekała z nimi.. haha gryzła drzawko:eek::-D
szaleństwo na maxa:-p

anaconda : sliczna cora! a jaka ma grzeczna minke przed mikolajem ;)

Taka minka to tylko przed mikołajem :-D:-D:-D
Ja już z zakupów wróciłam, pogoda taka ze najchętniej z domu bym nie wychodziła a tu jeszcze czeka mnie drugie wyjście :cool::cool: i tak się zastanawiam że może saneczki ze sobą wezmę bo nadal cały czas sypie :dry::dry:
Teraz za obiad się biorę i jakąś kawkę trzeba by wypić bo usypiam na stojąco :tak::tak:
Iwcik jakby mój mąż miał palić w piecu to chyba co drugi dzień kaloryfery byłyby zimne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: całe szczęście ze w bloku mieszkamy :tak::tak:
Malinka widzę ze i u Ciebie chłop się wykazał ;-);-) dobrze chociaż ze już fax doszedł :tak::tak:
ViKamcia to u Was tak szybko choinkę ubieracie :szok::szok:

anaconda szybko???
wystarczająco.. 2 tyg przed świętami;-):-p
wiem ze u większości się w wigilię ubiera..
ale u mnie w domu nigdy tak nie było... heh
zawsze trochę wcześniej bo wiadomo 4 dzieci to niecierpliwe.. i zawsze było faniej tak już się czuło swieta wcześniej:tak:a my mieliśmy radochę
a w samą wigilię nigdy nie było czasu bo zawsze zajmowaliśmy się jedzonkiem przygotowaiami i poakowaniem prezentów
a kilka dni wcześniej biegaliśmy za prezentami i tak jakoś wychodziło
a tu w Irlandii.. to już w weilu domach stoi od 1 grudnia:tak: a my tak na mikołajki sobie ubieramy żeby było swiątecznie:-)

As Ty biegiem do szpitala a nie czekasz na wizytę!!!! Oj kopa bym Ci zasadziła :no:
MH ale mi smaka narobiłaś na drożdżowe ciacho :tak:
Malinka jak to faceci :sorry2: głowa w chmurach albo niżej :-p dobrze że wysłał :tak:
Anaconda super Maja wygląda :-) i jaka grzeczna :tak: a ta pani co podaje mikołajowi prezenty coś skąpo ubrana :-) na śnieżynkę ani elkę ona nie wygląda :-D

No to moje dziecko pospało nie całą godzinę :sorry2: mam nadzieję że wieczorem szybko zaśnie :tak: ja zaraz się ubiorę i na balkon okna umyć :tak: trzeba zacząć coś sprzątać bo potem to nie będzie kiedy :sorry2: jeszcze dzisiaj zakupy trza małe zrobić bo M od czwartku wolne sobie wziął i do poniedziałku będzie w domu siedział :tak: coś pochmurno się zrobiło i co chwilę śnieg pada :sorry2:

hej mamuski!!

witam sie i ja w brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:za oknem 5* i pada od samego rana.aż sie nie chce w taka pogode z domu wychodzic.dobrze ze moj m ma wolne to odwozi i przywozi krystiana ze szkoły i przy okazji zakupy zrobi a ja mam luz i nie wychodze z domu.;-)
dzieci spią,m z krystianem graja w piłkarzyki a ja zasiadlam przed bb.
do mnie tez przyszedl mikołaj wczoraj(grzeczna byłam:tak:;-))m kupił mi kozaczki.a dzieciaki bardzo zadowolone z prezentów krystian dostał piłkarzyki,piranie atakują(gra)slodycze,płyte z bajką zygzaka i jeszcze wiele innych rzeczy.:tak:a dzieciaki zabawki z fishera(rózne grajace,świecące)chwile byli zainteresowani a teraz to w nosie mają.:sorry::eek:

miłego dnia:-)

anabuba,mh-udanego spotkania.:tak:

anaconda-ale Ci maja rosnie.
śliczna z niej dziewczynka.:tak:

malinka-super te prezety dla dzieciaczków.
aha i buciki super ci pietruszka kupił.

iwicik-to super ze maksiu Ci całą noc przespał w pokoju.
dzielny facet z niego.:tak:
czekamy na fotki.

ania-dużo zdrówka dla lali i emilli.:tak:

witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru

reklama
Dzięki kobitki, spotkanko z anabubka udane :tak: jak zwykle :-D:-D:-D:-p

...
MH ale mi smaka narobiłaś na drożdżowe ciacho :tak:
...

Niema co, bo mi anika temperature wiekarniku skręciła i wyszedła taki zakalez, że szok :szok::no:

Ale Anka dobry gość, jadła i mówiła, że smaczne :-D:-D:-D:-D:-D

witam ;-)niedawno wrócłam bo straszne korki w Kielcach :szok:kupuje pomalu na świeta a to masę makowa to inne duperele :tak:U MNIE pomalutku W pracy coraz lepiejbo sie przyzwyczjam klienci mnie juz zakceptowali z szefem nie mam problemów a zkolezankami róznie ja akurat jestem zkoleżanka z która pracowałam w leklerku dogadujemy sie jak stare dobre małzeństwo :-Dwczoraj wzięłam pensje juz za cały miesiąc z premia :-D jestem zadowolona planuje zakup jakis bluzek bo wszystko mam strasznie staromodne :-( a dzieci to tak Wojtek pomału dojrzewa do zrozumienia ze trzeba sie uczyc stara sie, jest ministrantem pomaga duzo koscielnemu :tak:moze to tez pozytywnie wpływa na niego ja duzo mu tłumacze i nawet mówiłam mu ze jak bedzie chciał to załatwie mu korepetycje Zuzia tez juz panienka ma tam jakies problemy z kolezankami ale wytłumaczyłam jej uczy sie dobrze na razie nie chorowały Gabi była 2 tygodnie w domu bo dopadło ja przeziębienie ale juz okej Mąż sie zmienił w stosunku do mnie na lepsze i na razie tyle bo mam szpoiega nad sobą ;-)miłwgo popłudnia i wieczoru

Udanych zakupó, oczyiście nie zzapomnij sie pochwalic :tak::-p No i oczywiście super, że młodemu bunt sie skończył :-) oby tak dalej :tak:

No a warszawskie chodniki odśnieżone w kratkę, droga do przedszkola z wózkiem to droga przez mękę, a wcale nie mam takich małych kółek :dry:

Do góry