reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik to co sobie zamówiłaś że mikołaj w środę dowiezie????:happy:
Natali a co ciebie tak dziś dziecko denerwuje????
Beatko co do tej gierki to fajna a widziałaś tą????4GB 1000GIER NES+KONSOLA MP4 +APARAT+KAMERA+TV-OUT (1260229738) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu można znaleźć je i za 130 zł :tak::tak::tak: a mają dużo więcej fajnych funkcji więcej parametrów tzn obsługuje więcej rodzai gier można dużo więcej z neta sobie ściągać Adama kolega ma tką i naprawdę niewiele ujmuje oryginałowi psp:tak::tak::tak: my myślimy o takim składkowym prezencie dla Adacha :tak::tak::tak::tak:
o kochana dlaczego wczesniej tego nie pokzazałas :tak:
kurcze sama bym taka m kupila ale juz ma tamtą:tak:

reklama
Witajcie.:-)
Tylko wpadam powiedzieć,że żyję .
Coś się znów ze mną dzieje,ale jeszcze nie wiem co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam dość chorób... :crazy::crazy::crazy::crazy:

Malinka zamówiłam sobie telefon bezprzewodowy heeeeeee bp jak siostra do mnie dzwoni to wkurza mnie taki stacjonarny bo musze latac jak Lenka mi zacznie płakac a tak to bede mogła sobie latac z tel w reku:-):-):-)

AS duzo zdrówka bidulo dla ciebie koniec roku a ciebie nie oszczedzaja te chorobska :-:)-:)-:)-(
mnie wczoraj tez cos ruszylo myslalam ze grypa jelitowa ale cale szczescie zjadlam caly sloik jagudek i przeszlo dzisiaj jest oki dietka lekkostrawna i narazie jest spoko:tak::tak:

Witam i ja
My wlasnie konczymy zarelko:tak::tak::tak:Ale dzieciaki poobjadaly sie slodyczami ,wiec cosik kiepsko Im to idzie;-)Mikolaj w przedszkolu byl i anwet Panie robily fotki i zgraja nam na plytki:tak::tak:Dzoiewczynki sie nie baly,siedzialy Jemu na kolanach i z Nim rozmawialy:tak::tak::tak:Dominik dostal w szkole tylko kalendarz adwentowy ale jutro ida do kina i jeszcze ogladac jakies tam ozdoby swiateczne:tak::tak::tak:
Ja bylam na zakupkach i udalo mi sie kupic prezenty:tak:
Dziewczynkom kupilam takie klocki hello kitty i do tego pisaki,stempelki do rysowania podczas kapieli:tak::tak::tak:
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY SAFARI 42 Elemet (1339630358) - Aukcje internetowe Allegro
BIG KLOCKI HELLO KITTY LODZIARNIA CUKIERNIA 7014 (1337036067) - Aukcje internetowe Allegro

Te klocki sa zarabiste ,bo sama sie juz nimi bawilam:tak::tak:Super sie je sklada i male sa zadowolone:tak::tak:
A Dominik sam sobie wybral sobie cos podobnego do tego ,ale ma jeszcze helikoptery i inne copki
DICKIE Garaż Parking Policja 3 poziomy +3 pojazdy (1341147229) - Aukcje internetowe Allegro

Upatrzylam tez juz prezenty na Gwiazdke dla mojej ferajny:tak::tak::tak:

MALINUS
To Cie Pietruszka zaskoczyl:tak::tak:No bardzo pozytywnie:tak:Fajnie buciki i na pewno nozki w nich Tobie nie zmarzna:tak::tak::tak:

BEATKO
No fajny prezencik upatrzylas dla mezulka:tak::tak::tak:

AS
Co sie dzieje Kochana?

MH
W koncu od jutra luz-blus hehe;-):-)

hejka.

mikołajki powoli sie kończą.Oliwka zadowolona z prezentów ,tch z przedszkola też.

ja jestem padnieta po dzisiejszym dniu,ludzie tak nas bombardowali ze szok,myślałąm ze nie dam rady dosłownie.:-D:-D:-D:-D

a ja jestem dzis pierwszy dzień na diecie Dukana.
ale mnie ciągnie do jedzenia normalnie szok ale postanowiłam sobie ze dam radę,oj przez pare dni sama białko nie wiem jak to przetrzymam:sorry2:

musze dac radę bo chciałąbym zrzucić ok 8kg bo troche ostatnio przecholowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a własnie miąłm spytac czym mogę smarowac Oliwce policzki bo jakies skazy dostała i ma strasznie szorstkie jak tarka.czym to nawilzyć.

nigdy nie chciałą jeść mandarynek,babcia ja namówiła to jej tak posmakowąły że przez 4 dni jadła po 5 dziennie i teraz są tego efekty niestety.:tak::tak::tak::tak::tak:

Dowikla prezenciki super .
Sorki tylko tyle obejrzałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes musisz jej te policzki nawilżyć jakimś dobrze tłustym kremem ,ale bez wody.
Można też jakimś emolientem i minie.
Dodatkowo dałabym jej czegoś przeciwhistaminowegotypu:
Aerius,Clemastinum,Cllaritine.

Co się dzieje? hmmm.
Przede wszystkim ból brzucha ,po prawej stronie zdecydowanie mocniejszy.
Boli mnie podbrzusze.Ból w mostku nadal codziennie i to najbardziej w godzinach wieczornych do tego masakrycznie szybko się męczę.
wejście po schodach na 1 piętro wieczorem to dla mnie mega wyzwanie...:baffled::baffled::baffled::baffled:
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi natychmiast kontaktować się z moim lekarzem ,bo to mogą być jakieś komplikacje po zabiegu albo atak tej torbieli:crazy::crazy::crazy::crazy:

AS
Kochana,poloz sie i lez:tak:Daj troche odpoczac organizmowi:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze to nie zadne komplikacje i nic powaznego tylko po prostu z przemeczenia:no:Dawaj znac na biezaco jak sie czujesz

AGNES
Ja tez mysle zebys to smarowala jakims kremikiem bez wody:tak::tak::tak:Lub jakims typowym dla alergikow,ale nie ze sterydami

Dowikla, fajnie, że dzieci zadowolone z prezentów :tak:

Agnes, wapno na pewno małej nie zaszkodzi a na pewno pomoże :tak: No i kremik oczywiście.

As, do lekarza, biegiem marsz :no:

Moje gargamelki wariują w łóżku :sorry2: ciekawa jestem o której spac pójdą :sorry2:

Jutro wpada do mnie Anabubka, więc od rana pike ciasto :tak: może się uda bez zakalca :-D

reklama
Natali dzięki za info o tym :tak:
Malinka nie widziałam tego :tak: ale fajnie ale trochę drogie a ja nie wiem ile kasy będę mieć :sorry2: ale mam na oku :-)
Dowikla super prezenty :-D
As Kochana nie czekaj tylko dawaj do szpitala :tak:
Agnes tak jak Dziewczyny napisały kremiś bez wody i wapno :tak:

Witam wieczorem :tak: ja dopiero teraz usiadłam na tyłku :sorry2: zaraz muszę przelew zrobić na prezent dla Kuby i chrześniaka pod choinkę :tak: i chcę zalewę zrobić do mięsa bo się nie rozmroziło jeszcze a akurat jutro będzie gotowa zalewa i pół roboty mniej :-) Kuba się bawi z M, zaraz go spać kładę bo już mam dosyć jego zasypiania po 22 :dry: idę do roboty, do jutra Laseczki :-)

Do góry