reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As no naprawdę nic nie robiłaś:-D dobrze że masz mróz na dworze :-D no i porządki z głowy
przed świętami nie będziesz miała roboty:tak:
ja mam w lodówce pustki ze tak powiem.. hehe czekam aż się wsystko pokończy to tak za tydzięń no i już porobimy zakupy na święta wtedy:tak:i umyję lodówkę zanim zrobimy zakupy;-)żebym później nie musiała się śpieszyć
dowikla zazdroszczę Ci , małe sobie same się kąpią... woógóle że bliźniaczki.. tak chciałam bliźnięta...:sorry2: ale będzie jedno:-p fajnie masz:-)
beata jak chcesz to ja mogę Ci podpowiedzieć jak farsz dobry zrobić , ja robię z kapustą i grzybami zawsze krokieciki:tak:
Lidka widzę że też dzisiaj nie próżnowałaś

aaa obiecane fotki... specjalnie dzisiaj robiłam , trochę niewyraźne ale już nic na to nie poradzę:sorry2: no i tego łóżka chamskiego nie sfotografowałam... bo aż wstyd:-p ale za niedługo będzie nówka :-)i jeszcze dokupimy mebelki z ikei takie różowe fajne:tak: bo te mi nie pasiją , ale są bo muszą jakieś być;-)
http://allegro.pl/ikea-mammut-komoda-3-szuflady-mamut-2-kol-i1338739014.html
http://allegro.pl/ikea-mammut-szafa-mamut-2-kolory-fvat-kurier-i1333426526.html
a jak będzie 2 chłopiec to dokupię takie niebieskie i będzie ładny zestaw....
aha Iwcik pokazywałam mojemu Twój pokuj i pytał czy ta ulica to naklejka czy sami malowaliście??
U mnie naklejki to jedynie kwiatki , księżniczki i kubusie reszta malowana:tak:
DSCF5414.jpgDSCF5445.jpgDSCF5444.jpgDSCF5423.jpgDSCF5440.jpgDSCF5449.jpgDSCF5425.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki!!

witam sie i ja w sobotę,pogode mamy piekna za oknem sloneczko świeci,-2C,oczywiście spacerek już zaliczylam z dzieciakami:tak:;-).od samego rana sprzątala,pralam,gotowałam i teraz juz nic nie robie,siedzę i odpoczywam.;-)glowe umylam i teraz czekam aż mi lakier na paznokciach wyschnie.
dzieci spią,m z krystianem w tesco na zakupach,dzwonil do mnie i mowił ze w tesco koszyków brakuje bo jest tyle ludzi:szok::szok:
dzis wieczorkiem mamy w planach wypad do znajomych,mam nadzieje ze nam sie uda wyskoczyc z domu.:-)

milego weekendu zycze.

dowikla-wcale Ci sie nie dziwie ze bylas w......na:wściekła/y::wściekła/y:
niestety tak to jest w naszej polsce ze początek grudnia a wszyscy mowią ze zima zaskoczyła drogowcow.:wściekła/y:u nas wczoraj cały rzeszów byl zakorkowany,autobusy nie jezdzily w ogóle jednym slowem wielki chaos.

iwicik-ale slodko maksi z lenką wyszli na tym zdieciu,tylko ich schrupac.:tak:

natalineczka-ładnie zimno masz w domu:szok:
a czemu tak??nie palicie w piecu???

luna-masakra jaka kasa.:wściekła/y:
tyle sie o zapierdzielasz za takie marne pieniądze.
my nie mamy pieca, nas ogrzewa kotłownia przy blokach :tak:
a zimno bo okna nieszczelne i pod parapetami pustka:tak:
piździ jak nie wiem i zimnica m zasylikonuje to tylko czeka na pistolet do silikonu:tak:
mam nadzieje ze zanim zima odejdzie zdąży:sorry2:

wczoraj kuchnię na swieta sprzatałam wszystkie szfki lodówkaszkło i całą resztę:tak:
miałam wysprzątać całą chałupę ale nie zdążyłam wiec cały dzień sprzątałam kuchnię :tak:
ale na błysk:-):-)
dzis miałam sprzatac pokoj nasz i kończyć przedpokój ale dam sobie na wstrzymanie:tak::tak:
szwagra przywiozłam i zaraz ide nyny:tak:

a ja miałam dzisaj jechac do rodziców no i nici z planów nie pojechalismy wieje tak ze za chwlie droga bedzie niezprzejezdna jak nie przeleci pług u nas druga tura wyborów na burmistrza wiec głosik juz byłam i oddałm:tak::tak: a wczoraj do 23.30 zbijalam mebelki maksiowi bo dowiezli wcz:tak:oraj wiec ma juz pokoik gotowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:tylko łózko musze mu przeniesc :tak::tak::tak:

Dowikla nie oni tak tylko wieczorem zasypiaja maks ma swoje łózko i lenka tez ale maksiu strasznie chce z nia spac wiec pozwalam im na moim łózku zasypiac a pózniej ich przenosze:-):-):-)

Vikamci ja sama wszystko maluje i ta droga to tez przeze mnie malowana i autka na drodze tez ja malowałam :tak::tak::tak::tak: niestety naklejki jakbym miała kupic to drogo by mnie wyniosło :baffled:

Beatko no rosnie ma juz 4 miesiace wiec troche jej jest chyba za duzo cyca ciągnie chociaz ostatnio to daje jej butle z mlekiem i pije juz soczki z marchewki lub z jabłek straszniej jej smakuje:-):-):-):-)

MH super ten kombinezon:tak::tak::tak:

AS ty juz masz porzadki zrobione :szok::szok:o matko a ja jeszcze nawet o tym nie pomyslałam:-D:-D:-D:-D

ale to tak odręcznie czy drukowałaś szablon i go kolorowałaś?? :-D
ja tam takich księżniczek odręcznie bym nie wymalowała:-phehe
a naklejki fakt sporo kosztowały ale za to super efekt:tak:
wystraczy że się pasków namalowaliśmy sami:-D

AS
Ja tez mam lekki sciski w lodowce i szafkach kuchennych jakby co hehe;-):-):-D:-D:-D
Dominik sie wykapal a teraz mlode we wanience dupki mocza:tak::tak::tak:Zmykam umyc Im glowki i niech sobie tam siedza do woli:tak::tak::tak:Przynajmniej mam spokoj;-):-)
To jakby to ,to ja mogę wpaść na kawę ,a przy okazji te ściski poluzujemy .:-D:-D:-D

As no naprawdę nic nie robiłaś:-D dobrze że masz mróz na dworze :-D no i porządki z głowy
ja mam w lodówce pustki ze tak powiem.. hehe czekam aż się wsystko pokończy to tak za tydzięń no i już porobimy zakupy na święta wtedy:tak:i umyję lodówkę zanim zrobimy zakupy;-)żebym później nie musiała się śpieszyć
dowikla zazdroszczę Ci , małe sobie same się kąpią... woógóle że bliźniaczki.. tak chciałam bliźnięta...:sorry2: ale będzie jedno:-p fajnie masz:-)
beata jak chcesz to ja mogę Ci podpowiedzieć jak farsz dobry zrobić , ja robię z kapustą i grzybami zawsze krokieciki:tak:

aaa obiecane fotki... specjalnie dzisiaj robiłam , trochę niewyraźne ale już nic na to nie poradzę:sorry2: no i tego łóżka chamskiego nie sfotografowałam... bo aż wstyd:-p ale za niedługo będzie nówka :-)i jeszcze dokupimy mebelki z ikei takie różowe fajne:tak: bo te mi nie pasiją , ale są bo muszą jakieś być;-)
IKEA MAMMUT KOMODA 3 SZUFLADY MAMUT 2 KOL (1338739014) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA MAMMUT SZAFA MAMUT 2 KOLORY FVAT KURIER (1333426526) - Aukcje internetowe Allegro
aha Iwcik pokazywałam mojemu Twój pokuj i pytał czy ta ulica to naklejka czy sami malowaliście??
Zobacz załącznik 306392Zobacz załącznik 306388Zobacz załącznik 306393Zobacz załącznik 306390Zobacz załącznik 306387Zobacz załącznik 306389Zobacz załącznik 306391
pencil.png
pokoik fajny .:-D
Ale ja bym już różowych mebli nie kupowała.:no:
Zdecydowanie za dużo różowego dla mnie by było. :-D:-D:-D:-D

my nie mamy pieca, nas ogrzewa kotłownia przy blokach :tak:
a zimno bo okna nieszczelne i pod parapetami pustka:tak:
piździ jak nie wiem i zimnica m zasylikonuje to tylko czeka na pistolet do silikonu:tak:
mam nadzieje ze zanim zima odejdzie zdąży:sorry2:

wczoraj kuchnię na swieta sprzatałam wszystkie szfki lodówkaszkło i całą resztę:tak:
miałam wysprzątać całą chałupę ale nie zdążyłam wiec cały dzień sprzątałam kuchnię :tak:
ale na błysk:-):-)
dzis miałam sprzatac pokoj nasz i kończyć przedpokój ale dam sobie na wstrzymanie:tak::tak:
szwagra przywiozłam i zaraz ide nyny:tak:
To my obie takie porządkowe :-D:-D:-D:-D:-D

a ja miałam dzisaj jechac do rodziców no i nici z planów nie pojechalismy wieje tak ze za chwlie droga bedzie niezprzejezdna jak nie przeleci pług u nas druga tura wyborów na burmistrza wiec głosik juz byłam i oddałm:tak::tak: a wczoraj do 23.30 zbijalam mebelki maksiowi bo dowiezli wcz:tak:oraj wiec ma juz pokoik gotowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:tylko łózko musze mu przeniesc :tak::tak::tak:

Dowikla nie oni tak tylko wieczorem zasypiaja maks ma swoje łózko i lenka tez ale maksiu strasznie chce z nia spac wiec pozwalam im na moim łózku zasypiac a pózniej ich przenosze:-):-):-)

Vikamci ja sama wszystko maluje i ta droga to tez przeze mnie malowana i autka na drodze tez ja malowałam :tak::tak::tak::tak: niestety naklejki jakbym miała kupic to drogo by mnie wyniosło :baffled:

Beatko no rosnie ma juz 4 miesiace wiec troche jej jest chyba za duzo cyca ciągnie chociaz ostatnio to daje jej butle z mlekiem i pije juz soczki z marchewki lub z jabłek straszniej jej smakuje:-):-):-):-)

MH super ten kombinezon:tak::tak::tak:

AS ty juz masz porzadki zrobione :szok::szok:o matko a ja jeszcze nawet o tym nie pomyslałam:-D:-D:-D:-D
Iwcik super ,że mebelki dojechały.
Porządków jeszcze wszystkich nie mam zrobionych i pewnie prędko nie będę miała,ale dobry początek już jest. :-D:-D:-D:-D
Gratulacje dla Lenki za "dorosłość w swej maleńkości. :-D:-D:-D:-D

Witam sięw niedzielę.
Byłam w szkole ,zrobiłam obiadek, teraz odpoczywam.
Zaraz za coś się wezmę ,bo tak czegoś mi brakuje...:-D:-D:-D:-D
Wymyśliłam jeszcze większego aniołka i brakuje mu jeszcze kilku rzędów i chyba trochę bombek porobię ,bo na razie mam tylko dwie .:tak::-):-)
Miałam Wam gotowy pokój Kubusia pokazać i jakoś zapomniałam.:baffled::baffled::baffled:
W sumie to już jest skończony ,więc w wolnej chwili fotki zrobię.:tak::-):-)

My bylismy na zakupkach:tak::tak:I powiem Wam ze bylam mile zaskoczona:szok:Ta droga ktora jechalam nie bylo zadnych korkow:szok::szok::szok:Az milusio sie jechalo:tak::tak::tak:W sumei to nakupowalam tylko zarelko na pare dni ,plyn do naczyn i takie pierdy a nie nie moglam tego utachac do domu:szok::szok::szok:Gdybym byla bez dzieci to pewnie pokupowalabym tez prezenty a tak to d..a:no:Bede musiala wykombinowac cos w jakis dzien w tygodniu i wtedy pojade sobie sama:tak::tak::tak:No i w tygodniu bedzie mniej ludzi w centrach handlowych:tak::tak::tak:Chociaz dzisija i tak nie bylo tragedii:tak::tak::tak:
Jak wrocilismy to sobie pojedlismy troche:tak::tak::tak:Teraz ja pije capucinko a dziewczynki sie bawia:tak:
Dominik sie polozyl bo mowi ze boli Go ucho i ma stan podgoraczkowy:no::no::no:Oby nic sie z tego nie wykluło:no:
Dalam juz Jemu krople do ucha a jak goraczka urosnie to na noc dostanie tez jakis syropek:tak::tak::tak:
/y:
Znow szal zakupowy bedzie przed samymi swietami:baffled: Ja zakupy swieteczne zrobilam wiec mam juz z glowy, powodzenia!
Jak Dominik?
witajcie kochane
jakos zabiegana ostatnio jestem
wczoraj mala cos nie chciala spac poszla spac wkoncu o 23 ;/
cos jej musialo byc...
sniegu u nas co nie miara...

nawet nie wiem co pisac...
m poszedl na impreze barborkowa
sewi dzis powiedzial mu wierszyk na dzien gornika to byl tak zadowolony... ;]
no tak wczoraj byla Barborka:zawstydzona/y: zapomnialam na smierc:zawstydzona/y:Najlepszego dla gornika:tak:
Witam i ja :-)

Po wielkich bualch udało mis ię kupić kombinezon dla Heleny :tak: w wawie jakaś porażka, wszystkie kombinezony wykupione :szok::no: Od rana dziaj jeżdżę za kombinezonem, dopiero wróciłam :sorry2:

Dowikala, u mnie dzisaj w centarch handlowych masakra :no: W decathlonie wszystkie kasy pootwierane a i tak kolejki stoją :baffled: Ale przynajmniej tam udało mi sie kombinezon kupić :sorry2:
Taki kupiłam:
Decathlon - odzież komplety - odzież kombinezon WED'ZE - SRX 100 Pull'n Fit WED'ZE - dla narciarza lub snowboardzisty juniora poszukującego kombinezonu z możliwością łatwej i szybkiej regulacji długości.

Pati, ja też ostatnio zabiegana :dry: Ale to dlatego, że chłop chory :-D
nie zartuj ze kombonezonow brak bo ja mysle w l kupic bop tu to jakos ciezko trafic:-( Bardzo fajny ten kombinezon i dobrej firmy
Witam się i ja. dzień dobry
Pojechałam dziś na chwilkę do szkoły jak mąż do Makro jechał.
Miał odebrać mnie po godzinie jak będzie wracał. :baffled:
Nie odebrał. :crazy:
Takie kolejki w Makro ,że takie zwykłe godzinne zakupy zajeły mu ponad 4 godziny. :szok::szok::szok:
Zdążyłam przesiedzieć na wszystkich lekcjach i wrócić do domu z kolegą ,a jego jeszcze nie było.:crazy::crazy:
W sumie nie jego wina,bo to ja go po te zakupy z kartką w ręku wysłałam.:-D:-D:-D:-D:-D
Potem obiadek i obiecałam sobie ,że dalej luz totalny.
i dupa blada.
Zaczełam układać te zakupy i okazało się,że za mało miejsca ,więc wziełam się za porządki z szufladą na słodycze . :tak:;-)
Szuflada ogarnięta i wsio się zmieściło .
Kolej na lodówkę i układanie wszelkich serków,jogurtów,maseł itp i znów ten sam problem nic się nie mieści.
Kolejna robota to wywalenie wszystkiego z lodówki i rozmrożenie całkowite.
Lodówka już pusta i się rozmraża ,a wszystko z lodówki na tarasie,więc nic się nie powinno popsuć ,bo mróz jest.

A miałam nic nie robić :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
I tyle z mojego planowania :crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2:
Jedno dobre .Z braku miejsca zrobiłam przy okazji porządki świąteczne
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja to mam zawsze malo miejsca i nie tylko jest t lodowka:-D:-D
Smialo mozesz na mroz wystawiac:tak:

IKEA MAMMUT KOMODA 3 SZUFLADY MAMUT 2 KOL (1338739014) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA MAMMUT SZAFA MAMUT 2 KOLORY FVAT KURIER (1333426526) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 306392Zobacz załącznik 306388Zobacz załącznik 306393Zobacz załącznik 306390Zobacz załącznik 306387Zobacz załącznik 306389Zobacz załącznik 306391
pencil.png
te meble mi sie podobaja moja ma lozko z mamuta:tak:
Najpierw mycie pozniej zakupki:tak: odowiednia kolejnosc:tak:
hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)
pieknie!!!!!!!!!
Iwcik i widzę i lampa nawet w auta :-D mój syn byłby w siódmym niebie hehe :-) a ten piesek na skrzynkach to sztuczny tak :tak: bo wygląda jak prawdziwy hehe :-D dob:-Dra Laseczki ja uciekam odezwę się dopiero w poniedziałek, bo do mamy chyba wątpię że pojadę :sorry2: w taką pogodę wole nikogo nie fatygować żeby mnie wozić :tak: a autobus odpada :-) więc do poniedziałku :tak: nie napiszcie za dużo :-D
sztuczny sztuczny:-D:-Dja sama sie na niego lapie.Czasami mnie straszy jak jestem u Iwony:-D
czesc laski!! żyjemy, jest nawet fajnie, zaklimatyzowujemy sie.dzeiwczyny sa fajne a my ciwczymy i cwiczymy. szkoda ze jest tylko tyle zabiwegów no ale to lepsze niz nic, jeszcze tydzien i wracamy. wekend przed nami,buuu zaqwiuje z nudów. wyjedziemy pewnie w piatek za tydizeń. całuski babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cwiczcie, cwiczcie:tak: Opowiesz jak wrocicie:-)
U nas też już od godziny nieźle sypie a jeszcze nie zdążyli sprzątnąć tego co nasypało kilka dni temu :sorry2::sorry2::sorry2:
Normalnie Syberia nam się robi :-D:-D:-D
Zaraz po dziecię muszę iść a potem razem usmażymy placuszki z jabłuszkami :tak::tak::tak:
Natalineczka trzymam kciuki za tą pracę :tak::tak::tak:
ale smaka mi zrobilas tymi placuszkami:tak:
:-Ddziękowac Pani, dziękować:-D

Znam ja to szczęście. MOże mne nie być pięć minut i jużlistonosz wybył:-)
Współczuje wydatku z autem

no to lipa, większe koszta, no ale co zrobić...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
n ajakie stanowisko?

Lidka ja dziś poszłam na autobus, zeby szybciej z roboty dotrzec. Autobus miał opóźnienie 34 minuty. Całe szczęście ja isę na niego spóźniłam 10 minut więc krócej musiałąm czekac.

I przypomniało mi się. Wczoraj autobus przejechał 13-letnią dziewczynke. Leciała do kościoła na roraty i 100m od kościoła wpadła pod autobus, wbiegła, no kurde, spojrzała w prawo, w lewo nie zdążyła...Nie wyobrazam sobei bólu rodziców, matko kochana...

A ja pół h temu wróciłam z roboty. No rewelka. Od 6 rano i zarobiłam całe 2x11.86-krew mnie zaleje:crazy:
ojejku coz za tragedia:-:)-(
hej laski

no i tyle zapamietałam troche nietomna jestem bo juz spac mi sie chce .......niestety dzisiaj lenka zrobiła mi niespodzianke i obudzila sie o trzeciej nad ranem i marudzila nie chciala juz spac i taka marudna byla dzisiaj caly dzien wkoncu zasneła o 21.30 i spi :tak::tak::tak: maksiu tez spi razem z lenka o takkkkkkkkkkk:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 306186

no bosko!!! a Maks jak zwykle w boskiej pozie:-D

To my obie takie porządkowe :-D:-D:-D:-D:-D
jak trza to trza;-):tak::tak:
czekam na foteczki pokoiku:tak::tak:

jutro z małym i z małą do lekarza czarek jest taki wysypny ze szok:no:
cała dupcia i noga na boku masakra, już nie wiem, niby nabiału nie je :no:
a mała na łokciach i kolanie ma taką suchą skórę i twardą że masakra jakby łuszczycę miała:baffled:
już nie wiem co mam odstawiać jutro zakupię proszek ten dla dzieci nieuczulający i bede im wszystkie ciuszki prac:tak:

m zaprosił szwagra a z nim kolegów wiec mamy wesoło:-)

witajkcie kobitki
wpadlam powiedziec ze zyje ale weny brak:-(
u nas zima,ostatnio w nocy mrozi,w srode rano bylo -20:rofl2:
dzis -17 rano ale dzien byl ladny
Weronika juz lepiej,ale jutro na kontrol z nia
ja na zwolnieniu na opieke.
milego wieczoreu

Witam i ja
U nas znowu niezle nasypalo przez noc:szok::szok::szok:Jak szlam z mlodym to szlo sie tak ciezko jak po piasku nad morzem:szok:No ale dalismy rade:tak::tak::tak:
Wczoraj nie pisalam bo nawet nie mialam czasu:no:Po sniadanku sie zbieralismy i pojechalismy do mojej Mamy:tak:Nie widzialam Jej kolo miesiaca i przez ten czas ladnie przytyla:tak::tak::tak:Wrocilismy do domu to sasiadka wbila sie na kawe,pozniej szybko szykowalam jedzonko i w sumie byl juz wieczor:tak:
W drodze powrotnej Wiktoria robila mi sceny bo najpierw wyla ze chce siedziec z przodu a pzoniej zaczela wyc ze jednak nie:no::wściekła/y:W czasie drogi mi sie wyginala,wylazila z fotelika no myslalam ze zwariuje:wściekła/y::no:Ale w koncu sie uspokoila jakos i dojechalismy:tak::tak::tak:
U nas na osiedlu drogi nadal nie odsniezone,wiec porobilismy sobie
"drifty" i dzieciaki mialy niezla radoche hehe;-):-)
Teraz Klaudia juz nie spi i Wuika tez sie wylania z pokoju,wiec za dlugo to nie pospaly:no:Mam tylko nadzieje ze nie beda mi wyly:tak:
Jak mlode beda w przedszkolu to ja z Dominikeim skocze jeszcze na jakies zakupki bo dzisiaj jest Mikolaj:tak::tak::tak:

VIKAMCIA
Super ten pokoj:tak::tak::tak:A meble z mamuta sa swietne:tak::tak::tak:

ANKA
Fajnie ze masz jzu zakupy swiateczne:tak::tak::tak:Zazdroszcze Ci:-)
A Dominik juz ok,dzieki:tak::tak::tak:W sumei juz w sobote wieczorem Jemu przeszlo:tak::tak::tak:

AS
Jasne wpadaj na kawulca kiedy tylko chcesz:tak::tak::tak:

reklama
Witam po weekendowo :-):-)
Nie zaglądałam bo jakoś czasu nie było, w sobotę byliśmy na saneczkach, potem za gołąbki się wzięłam a wczoraj mieliśmy mikołaja w sali zabaw, ot takie spotkanie lubelskich mamusiek z dzieciaczkami, a że często tam bywamy to zaproponowano nam gratis mikołaja, musieliśmy tylko prezenty dla dzieciaków poprzynosić, i tak minęła niedziela :tak::tak::tak:
A dzisiaj kolejne atrakcje bo mikołaj w przedszkolu :tak::tak::tak:
Trochę mnie porządków dzisiaj czeka i zakupy bo lodówka pusta :baffled::baffled:

Do góry