reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As no naprawdę nic nie robiłaś:-D dobrze że masz mróz na dworze :-D no i porządki z głowy
przed świętami nie będziesz miała roboty:tak:
ja mam w lodówce pustki ze tak powiem.. hehe czekam aż się wsystko pokończy to tak za tydzięń no i już porobimy zakupy na święta wtedy:tak:i umyję lodówkę zanim zrobimy zakupy;-)żebym później nie musiała się śpieszyć
dowikla zazdroszczę Ci , małe sobie same się kąpią... woógóle że bliźniaczki.. tak chciałam bliźnięta...:sorry2: ale będzie jedno:-p fajnie masz:-)
beata jak chcesz to ja mogę Ci podpowiedzieć jak farsz dobry zrobić , ja robię z kapustą i grzybami zawsze krokieciki:tak:
Lidka widzę że też dzisiaj nie próżnowałaś

aaa obiecane fotki... specjalnie dzisiaj robiłam , trochę niewyraźne ale już nic na to nie poradzę:sorry2: no i tego łóżka chamskiego nie sfotografowałam... bo aż wstyd:-p ale za niedługo będzie nówka :-)i jeszcze dokupimy mebelki z ikei takie różowe fajne:tak: bo te mi nie pasiją , ale są bo muszą jakieś być;-)
http://allegro.pl/ikea-mammut-komoda-3-szuflady-mamut-2-kol-i1338739014.html
http://allegro.pl/ikea-mammut-szafa-mamut-2-kolory-fvat-kurier-i1333426526.html
a jak będzie 2 chłopiec to dokupię takie niebieskie i będzie ładny zestaw....
aha Iwcik pokazywałam mojemu Twój pokuj i pytał czy ta ulica to naklejka czy sami malowaliście??
U mnie naklejki to jedynie kwiatki , księżniczki i kubusie reszta malowana:tak:
DSCF5414.jpgDSCF5445.jpgDSCF5444.jpgDSCF5423.jpgDSCF5440.jpgDSCF5449.jpgDSCF5425.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki!!

witam sie i ja w sobotę,pogode mamy piekna za oknem sloneczko świeci,-2C,oczywiście spacerek już zaliczylam z dzieciakami:tak:;-).od samego rana sprzątala,pralam,gotowałam i teraz juz nic nie robie,siedzę i odpoczywam.;-)glowe umylam i teraz czekam aż mi lakier na paznokciach wyschnie.
dzieci spią,m z krystianem w tesco na zakupach,dzwonil do mnie i mowił ze w tesco koszyków brakuje bo jest tyle ludzi:szok::szok:
dzis wieczorkiem mamy w planach wypad do znajomych,mam nadzieje ze nam sie uda wyskoczyc z domu.:-)

milego weekendu zycze.

dowikla-wcale Ci sie nie dziwie ze bylas w......na:wściekła/y::wściekła/y:
niestety tak to jest w naszej polsce ze początek grudnia a wszyscy mowią ze zima zaskoczyła drogowcow.:wściekła/y:u nas wczoraj cały rzeszów byl zakorkowany,autobusy nie jezdzily w ogóle jednym slowem wielki chaos.

iwicik-ale slodko maksi z lenką wyszli na tym zdieciu,tylko ich schrupac.:tak:

natalineczka-ładnie zimno masz w domu:szok:
a czemu tak??nie palicie w piecu???

luna-masakra jaka kasa.:wściekła/y:
tyle sie o zapierdzielasz za takie marne pieniądze.
my nie mamy pieca, nas ogrzewa kotłownia przy blokach :tak:
a zimno bo okna nieszczelne i pod parapetami pustka:tak:
piździ jak nie wiem i zimnica m zasylikonuje to tylko czeka na pistolet do silikonu:tak:
mam nadzieje ze zanim zima odejdzie zdąży:sorry2:

wczoraj kuchnię na swieta sprzatałam wszystkie szfki lodówkaszkło i całą resztę:tak:
miałam wysprzątać całą chałupę ale nie zdążyłam wiec cały dzień sprzątałam kuchnię :tak:
ale na błysk:-):-)
dzis miałam sprzatac pokoj nasz i kończyć przedpokój ale dam sobie na wstrzymanie:tak::tak:
szwagra przywiozłam i zaraz ide nyny:tak:

a ja miałam dzisaj jechac do rodziców no i nici z planów nie pojechalismy wieje tak ze za chwlie droga bedzie niezprzejezdna jak nie przeleci pług u nas druga tura wyborów na burmistrza wiec głosik juz byłam i oddałm:tak::tak: a wczoraj do 23.30 zbijalam mebelki maksiowi bo dowiezli wcz:tak:oraj wiec ma juz pokoik gotowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:tylko łózko musze mu przeniesc :tak::tak::tak:

Dowikla nie oni tak tylko wieczorem zasypiaja maks ma swoje łózko i lenka tez ale maksiu strasznie chce z nia spac wiec pozwalam im na moim łózku zasypiac a pózniej ich przenosze:-):-):-)

Vikamci ja sama wszystko maluje i ta droga to tez przeze mnie malowana i autka na drodze tez ja malowałam :tak::tak::tak::tak: niestety naklejki jakbym miała kupic to drogo by mnie wyniosło :baffled:

Beatko no rosnie ma juz 4 miesiace wiec troche jej jest chyba za duzo cyca ciągnie chociaz ostatnio to daje jej butle z mlekiem i pije juz soczki z marchewki lub z jabłek straszniej jej smakuje:-):-):-):-)

MH super ten kombinezon:tak::tak::tak:

AS ty juz masz porzadki zrobione :szok::szok:o matko a ja jeszcze nawet o tym nie pomyslałam:-D:-D:-D:-D

ale to tak odręcznie czy drukowałaś szablon i go kolorowałaś?? :-D
ja tam takich księżniczek odręcznie bym nie wymalowała:-phehe
a naklejki fakt sporo kosztowały ale za to super efekt:tak:
wystraczy że się pasków namalowaliśmy sami:-D

AS
Ja tez mam lekki sciski w lodowce i szafkach kuchennych jakby co hehe;-):-):-D:-D:-D
Dominik sie wykapal a teraz mlode we wanience dupki mocza:tak::tak::tak:Zmykam umyc Im glowki i niech sobie tam siedza do woli:tak::tak::tak:Przynajmniej mam spokoj;-):-)
To jakby to ,to ja mogę wpaść na kawę ,a przy okazji te ściski poluzujemy .:-D:-D:-D

As no naprawdę nic nie robiłaś:-D dobrze że masz mróz na dworze :-D no i porządki z głowy
ja mam w lodówce pustki ze tak powiem.. hehe czekam aż się wsystko pokończy to tak za tydzięń no i już porobimy zakupy na święta wtedy:tak:i umyję lodówkę zanim zrobimy zakupy;-)żebym później nie musiała się śpieszyć
dowikla zazdroszczę Ci , małe sobie same się kąpią... woógóle że bliźniaczki.. tak chciałam bliźnięta...:sorry2: ale będzie jedno:-p fajnie masz:-)
beata jak chcesz to ja mogę Ci podpowiedzieć jak farsz dobry zrobić , ja robię z kapustą i grzybami zawsze krokieciki:tak:

aaa obiecane fotki... specjalnie dzisiaj robiłam , trochę niewyraźne ale już nic na to nie poradzę:sorry2: no i tego łóżka chamskiego nie sfotografowałam... bo aż wstyd:-p ale za niedługo będzie nówka :-)i jeszcze dokupimy mebelki z ikei takie różowe fajne:tak: bo te mi nie pasiją , ale są bo muszą jakieś być;-)
IKEA MAMMUT KOMODA 3 SZUFLADY MAMUT 2 KOL (1338739014) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA MAMMUT SZAFA MAMUT 2 KOLORY FVAT KURIER (1333426526) - Aukcje internetowe Allegro
aha Iwcik pokazywałam mojemu Twój pokuj i pytał czy ta ulica to naklejka czy sami malowaliście??
Zobacz załącznik 306392Zobacz załącznik 306388Zobacz załącznik 306393Zobacz załącznik 306390Zobacz załącznik 306387Zobacz załącznik 306389Zobacz załącznik 306391
pencil.png
pokoik fajny .:-D
Ale ja bym już różowych mebli nie kupowała.:no:
Zdecydowanie za dużo różowego dla mnie by było. :-D:-D:-D:-D

my nie mamy pieca, nas ogrzewa kotłownia przy blokach :tak:
a zimno bo okna nieszczelne i pod parapetami pustka:tak:
piździ jak nie wiem i zimnica m zasylikonuje to tylko czeka na pistolet do silikonu:tak:
mam nadzieje ze zanim zima odejdzie zdąży:sorry2:

wczoraj kuchnię na swieta sprzatałam wszystkie szfki lodówkaszkło i całą resztę:tak:
miałam wysprzątać całą chałupę ale nie zdążyłam wiec cały dzień sprzątałam kuchnię :tak:
ale na błysk:-):-)
dzis miałam sprzatac pokoj nasz i kończyć przedpokój ale dam sobie na wstrzymanie:tak::tak:
szwagra przywiozłam i zaraz ide nyny:tak:
To my obie takie porządkowe :-D:-D:-D:-D:-D

a ja miałam dzisaj jechac do rodziców no i nici z planów nie pojechalismy wieje tak ze za chwlie droga bedzie niezprzejezdna jak nie przeleci pług u nas druga tura wyborów na burmistrza wiec głosik juz byłam i oddałm:tak::tak: a wczoraj do 23.30 zbijalam mebelki maksiowi bo dowiezli wcz:tak:oraj wiec ma juz pokoik gotowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:tylko łózko musze mu przeniesc :tak::tak::tak:

Dowikla nie oni tak tylko wieczorem zasypiaja maks ma swoje łózko i lenka tez ale maksiu strasznie chce z nia spac wiec pozwalam im na moim łózku zasypiac a pózniej ich przenosze:-):-):-)

Vikamci ja sama wszystko maluje i ta droga to tez przeze mnie malowana i autka na drodze tez ja malowałam :tak::tak::tak::tak: niestety naklejki jakbym miała kupic to drogo by mnie wyniosło :baffled:

Beatko no rosnie ma juz 4 miesiace wiec troche jej jest chyba za duzo cyca ciągnie chociaz ostatnio to daje jej butle z mlekiem i pije juz soczki z marchewki lub z jabłek straszniej jej smakuje:-):-):-):-)

MH super ten kombinezon:tak::tak::tak:

AS ty juz masz porzadki zrobione :szok::szok:o matko a ja jeszcze nawet o tym nie pomyslałam:-D:-D:-D:-D
Iwcik super ,że mebelki dojechały.
Porządków jeszcze wszystkich nie mam zrobionych i pewnie prędko nie będę miała,ale dobry początek już jest. :-D:-D:-D:-D
Gratulacje dla Lenki za "dorosłość w swej maleńkości. :-D:-D:-D:-D

Witam sięw niedzielę.
Byłam w szkole ,zrobiłam obiadek, teraz odpoczywam.
Zaraz za coś się wezmę ,bo tak czegoś mi brakuje...:-D:-D:-D:-D
Wymyśliłam jeszcze większego aniołka i brakuje mu jeszcze kilku rzędów i chyba trochę bombek porobię ,bo na razie mam tylko dwie .:tak::-):-)
Miałam Wam gotowy pokój Kubusia pokazać i jakoś zapomniałam.:baffled::baffled::baffled:
W sumie to już jest skończony ,więc w wolnej chwili fotki zrobię.:tak::-):-)

My bylismy na zakupkach:tak::tak:I powiem Wam ze bylam mile zaskoczona:szok:Ta droga ktora jechalam nie bylo zadnych korkow:szok::szok::szok:Az milusio sie jechalo:tak::tak::tak:W sumei to nakupowalam tylko zarelko na pare dni ,plyn do naczyn i takie pierdy a nie nie moglam tego utachac do domu:szok::szok::szok:Gdybym byla bez dzieci to pewnie pokupowalabym tez prezenty a tak to d..a:no:Bede musiala wykombinowac cos w jakis dzien w tygodniu i wtedy pojade sobie sama:tak::tak::tak:No i w tygodniu bedzie mniej ludzi w centrach handlowych:tak::tak::tak:Chociaz dzisija i tak nie bylo tragedii:tak::tak::tak:
Jak wrocilismy to sobie pojedlismy troche:tak::tak::tak:Teraz ja pije capucinko a dziewczynki sie bawia:tak:
Dominik sie polozyl bo mowi ze boli Go ucho i ma stan podgoraczkowy:no::no::no:Oby nic sie z tego nie wykluło:no:
Dalam juz Jemu krople do ucha a jak goraczka urosnie to na noc dostanie tez jakis syropek:tak::tak::tak:
/y:
Znow szal zakupowy bedzie przed samymi swietami:baffled: Ja zakupy swieteczne zrobilam wiec mam juz z glowy, powodzenia!
Jak Dominik?
witajcie kochane
jakos zabiegana ostatnio jestem
wczoraj mala cos nie chciala spac poszla spac wkoncu o 23 ;/
cos jej musialo byc...
sniegu u nas co nie miara...

nawet nie wiem co pisac...
m poszedl na impreze barborkowa
sewi dzis powiedzial mu wierszyk na dzien gornika to byl tak zadowolony... ;]
no tak wczoraj byla Barborka:zawstydzona/y: zapomnialam na smierc:zawstydzona/y:Najlepszego dla gornika:tak:
Witam i ja :-)

Po wielkich bualch udało mis ię kupić kombinezon dla Heleny :tak: w wawie jakaś porażka, wszystkie kombinezony wykupione :szok::no: Od rana dziaj jeżdżę za kombinezonem, dopiero wróciłam :sorry2:

Dowikala, u mnie dzisaj w centarch handlowych masakra :no: W decathlonie wszystkie kasy pootwierane a i tak kolejki stoją :baffled: Ale przynajmniej tam udało mi sie kombinezon kupić :sorry2:
Taki kupiłam:
Decathlon - odzież komplety - odzież kombinezon WED'ZE - SRX 100 Pull'n Fit WED'ZE - dla narciarza lub snowboardzisty juniora poszukującego kombinezonu z możliwością łatwej i szybkiej regulacji długości.

Pati, ja też ostatnio zabiegana :dry: Ale to dlatego, że chłop chory :-D
nie zartuj ze kombonezonow brak bo ja mysle w l kupic bop tu to jakos ciezko trafic:-( Bardzo fajny ten kombinezon i dobrej firmy
Witam się i ja. dzień dobry
Pojechałam dziś na chwilkę do szkoły jak mąż do Makro jechał.
Miał odebrać mnie po godzinie jak będzie wracał. :baffled:
Nie odebrał. :crazy:
Takie kolejki w Makro ,że takie zwykłe godzinne zakupy zajeły mu ponad 4 godziny. :szok::szok::szok:
Zdążyłam przesiedzieć na wszystkich lekcjach i wrócić do domu z kolegą ,a jego jeszcze nie było.:crazy::crazy:
W sumie nie jego wina,bo to ja go po te zakupy z kartką w ręku wysłałam.:-D:-D:-D:-D:-D
Potem obiadek i obiecałam sobie ,że dalej luz totalny.
i dupa blada.
Zaczełam układać te zakupy i okazało się,że za mało miejsca ,więc wziełam się za porządki z szufladą na słodycze . :tak:;-)
Szuflada ogarnięta i wsio się zmieściło .
Kolej na lodówkę i układanie wszelkich serków,jogurtów,maseł itp i znów ten sam problem nic się nie mieści.
Kolejna robota to wywalenie wszystkiego z lodówki i rozmrożenie całkowite.
Lodówka już pusta i się rozmraża ,a wszystko z lodówki na tarasie,więc nic się nie powinno popsuć ,bo mróz jest.

A miałam nic nie robić :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
I tyle z mojego planowania :crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2:
Jedno dobre .Z braku miejsca zrobiłam przy okazji porządki świąteczne
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja to mam zawsze malo miejsca i nie tylko jest t lodowka:-D:-D
Smialo mozesz na mroz wystawiac:tak:

IKEA MAMMUT KOMODA 3 SZUFLADY MAMUT 2 KOL (1338739014) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA MAMMUT SZAFA MAMUT 2 KOLORY FVAT KURIER (1333426526) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 306392Zobacz załącznik 306388Zobacz załącznik 306393Zobacz załącznik 306390Zobacz załącznik 306387Zobacz załącznik 306389Zobacz załącznik 306391
pencil.png
te meble mi sie podobaja moja ma lozko z mamuta:tak:
Najpierw mycie pozniej zakupki:tak: odowiednia kolejnosc:tak:
hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)
pieknie!!!!!!!!!
Iwcik i widzę i lampa nawet w auta :-D mój syn byłby w siódmym niebie hehe :-) a ten piesek na skrzynkach to sztuczny tak :tak: bo wygląda jak prawdziwy hehe :-D dob:-Dra Laseczki ja uciekam odezwę się dopiero w poniedziałek, bo do mamy chyba wątpię że pojadę :sorry2: w taką pogodę wole nikogo nie fatygować żeby mnie wozić :tak: a autobus odpada :-) więc do poniedziałku :tak: nie napiszcie za dużo :-D
sztuczny sztuczny:-D:-Dja sama sie na niego lapie.Czasami mnie straszy jak jestem u Iwony:-D
czesc laski!! żyjemy, jest nawet fajnie, zaklimatyzowujemy sie.dzeiwczyny sa fajne a my ciwczymy i cwiczymy. szkoda ze jest tylko tyle zabiwegów no ale to lepsze niz nic, jeszcze tydzien i wracamy. wekend przed nami,buuu zaqwiuje z nudów. wyjedziemy pewnie w piatek za tydizeń. całuski babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cwiczcie, cwiczcie:tak: Opowiesz jak wrocicie:-)
U nas też już od godziny nieźle sypie a jeszcze nie zdążyli sprzątnąć tego co nasypało kilka dni temu :sorry2::sorry2::sorry2:
Normalnie Syberia nam się robi :-D:-D:-D
Zaraz po dziecię muszę iść a potem razem usmażymy placuszki z jabłuszkami :tak::tak::tak:
Natalineczka trzymam kciuki za tą pracę :tak::tak::tak:
ale smaka mi zrobilas tymi placuszkami:tak:
:-Ddziękowac Pani, dziękować:-D

Znam ja to szczęście. MOże mne nie być pięć minut i jużlistonosz wybył:-)
Współczuje wydatku z autem

no to lipa, większe koszta, no ale co zrobić...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
n ajakie stanowisko?

Lidka ja dziś poszłam na autobus, zeby szybciej z roboty dotrzec. Autobus miał opóźnienie 34 minuty. Całe szczęście ja isę na niego spóźniłam 10 minut więc krócej musiałąm czekac.

I przypomniało mi się. Wczoraj autobus przejechał 13-letnią dziewczynke. Leciała do kościoła na roraty i 100m od kościoła wpadła pod autobus, wbiegła, no kurde, spojrzała w prawo, w lewo nie zdążyła...Nie wyobrazam sobei bólu rodziców, matko kochana...

A ja pół h temu wróciłam z roboty. No rewelka. Od 6 rano i zarobiłam całe 2x11.86-krew mnie zaleje:crazy:
ojejku coz za tragedia:-:)-(
hej laski

no i tyle zapamietałam troche nietomna jestem bo juz spac mi sie chce .......niestety dzisiaj lenka zrobiła mi niespodzianke i obudzila sie o trzeciej nad ranem i marudzila nie chciala juz spac i taka marudna byla dzisiaj caly dzien wkoncu zasneła o 21.30 i spi :tak::tak::tak: maksiu tez spi razem z lenka o takkkkkkkkkkk:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 306186

no bosko!!! a Maks jak zwykle w boskiej pozie:-D

To my obie takie porządkowe :-D:-D:-D:-D:-D
jak trza to trza;-):tak::tak:
czekam na foteczki pokoiku:tak::tak:

jutro z małym i z małą do lekarza czarek jest taki wysypny ze szok:no:
cała dupcia i noga na boku masakra, już nie wiem, niby nabiału nie je :no:
a mała na łokciach i kolanie ma taką suchą skórę i twardą że masakra jakby łuszczycę miała:baffled:
już nie wiem co mam odstawiać jutro zakupię proszek ten dla dzieci nieuczulający i bede im wszystkie ciuszki prac:tak:

m zaprosił szwagra a z nim kolegów wiec mamy wesoło:-)

witajkcie kobitki
wpadlam powiedziec ze zyje ale weny brak:-(
u nas zima,ostatnio w nocy mrozi,w srode rano bylo -20:rofl2:
dzis -17 rano ale dzien byl ladny
Weronika juz lepiej,ale jutro na kontrol z nia
ja na zwolnieniu na opieke.
milego wieczoreu

Witam i ja
U nas znowu niezle nasypalo przez noc:szok::szok::szok:Jak szlam z mlodym to szlo sie tak ciezko jak po piasku nad morzem:szok:No ale dalismy rade:tak::tak::tak:
Wczoraj nie pisalam bo nawet nie mialam czasu:no:Po sniadanku sie zbieralismy i pojechalismy do mojej Mamy:tak:Nie widzialam Jej kolo miesiaca i przez ten czas ladnie przytyla:tak::tak::tak:Wrocilismy do domu to sasiadka wbila sie na kawe,pozniej szybko szykowalam jedzonko i w sumie byl juz wieczor:tak:
W drodze powrotnej Wiktoria robila mi sceny bo najpierw wyla ze chce siedziec z przodu a pzoniej zaczela wyc ze jednak nie:no::wściekła/y:W czasie drogi mi sie wyginala,wylazila z fotelika no myslalam ze zwariuje:wściekła/y::no:Ale w koncu sie uspokoila jakos i dojechalismy:tak::tak::tak:
U nas na osiedlu drogi nadal nie odsniezone,wiec porobilismy sobie
"drifty" i dzieciaki mialy niezla radoche hehe;-):-)
Teraz Klaudia juz nie spi i Wuika tez sie wylania z pokoju,wiec za dlugo to nie pospaly:no:Mam tylko nadzieje ze nie beda mi wyly:tak:
Jak mlode beda w przedszkolu to ja z Dominikeim skocze jeszcze na jakies zakupki bo dzisiaj jest Mikolaj:tak::tak::tak:

VIKAMCIA
Super ten pokoj:tak::tak::tak:A meble z mamuta sa swietne:tak::tak::tak:

ANKA
Fajnie ze masz jzu zakupy swiateczne:tak::tak::tak:Zazdroszcze Ci:-)
A Dominik juz ok,dzieki:tak::tak::tak:W sumei juz w sobote wieczorem Jemu przeszlo:tak::tak::tak:

AS
Jasne wpadaj na kawulca kiedy tylko chcesz:tak::tak::tak:

reklama
Witam po weekendowo :-):-)
Nie zaglądałam bo jakoś czasu nie było, w sobotę byliśmy na saneczkach, potem za gołąbki się wzięłam a wczoraj mieliśmy mikołaja w sali zabaw, ot takie spotkanie lubelskich mamusiek z dzieciaczkami, a że często tam bywamy to zaproponowano nam gratis mikołaja, musieliśmy tylko prezenty dla dzieciaków poprzynosić, i tak minęła niedziela :tak::tak::tak:
A dzisiaj kolejne atrakcje bo mikołaj w przedszkolu :tak::tak::tak:
Trochę mnie porządków dzisiaj czeka i zakupy bo lodówka pusta :baffled::baffled:

Do góry