reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANACONDZIA
To fajny mialas week:tak::tak:

U nas tez dzisiaj w przedszkolu bedzie Mikolaj:tak::tak::tak:

A Dominik ma na jutro zaplanowany jakis teatr czy cos z okazji mikolajek:tak::tak::tak:

reklama
Witam w słoneczny poniedziałek :tak: dzisiaj ma być coś koło 1 stopnia na plusie i coś czuję że nie ciekawie będzie na drogach jak to w nocy zamarznie :sorry2: Kubek ogląda bajkę, ja już posprzątałam jeszcze tylko szybki obiadek i będę mogła posiedzieć :tak: coś mnie głowa boli więc wybaczcie że nie poczytam :-( zaraz tabletkę sobie wezmę żeby nie rozbolała bardziej :tak: dzisiaj do domku wracamy :tak: i mam zamiar za sprzątanie na święta się wziąć :-p czas najwyższy w końcu coś ruszyć :-) znalazłam prezent dla M :tak: MP4 3'' KONSOLA APARAT KAMERA 4GB SD GRY X5 wys.PL (1335128243) - Aukcje internetowe Allegro :tak: co o tym myślicie? Mi się podoba i w miarę cena :tak: niestety na oryginał nie mam kasy :-( idę do M zadzwonić i dać mu instrukcje co ma w domu zrobić :tak: zajrzę wieczorem jak będę w domku :tak:

Witam po weekndzie :-)

Dzisaj lekka odwilż, ale i tak miałam co robic wkoło domu :sorry2: M dzisaj ostatni dzień w domku, jutro wszytsko wróci do normy :-D

Helenka mega szczęśliwa z mikołajkowych kucyków :tak: Aniśka obraziła się dzisaj na spanie, chodzi i sie prewraca ale spac nie chce :dry:

Ja się wlasnie obżarłam, pasta z tuńczyka :-p

Anakonda, fajnie, że weekend sie udał :tak:

Beata, ja się nie znam na takich cudeńkach więc nie pomogę :no:

A ja dostałam, kaskę i zaraz zamówię preent dla Helenki, na gwiazdkę, , moje dziecko zażyczyło sobie aparat fotograficzny :szok::tak: Jak dostanie, to może w końcu przestanie zapełniac pamięć zdjęciami na moim telefonie :-D

No i nie pamiętam co wiecej :dry: Buziaki dla wszystkich :-)

Witam mikołajkowo!! Ja tylko na chwilkę. Nie było mnie tylko kilka dni, a jest sporo do czytania (doczytam wszystko jak mi transfer zwiększą 14, bo jak narazie to jest masakra:wściekła/y:,a stronki ładują mi się niemiłosiernie długo). Moj T się rozłożył totalnie, mam go teraz w domu do przyszłego tygodnia... Oby mi tylko małego nie zaraził, bo szpital:-( Także jak narazie mam teraz w domu 2kę dzieci. Jedno małe i kochane, drugie duże, marudne i zresztą same wiecie jak to jest...:laugh2: Dobrze, że wczoraj w miarę się czuł, to jeszcze go wykorzystałam do targania przedświątecznych zakupów (stwierdził, że cyt.:"kobieto, ty nie masz serca do chorego (...) o męża to się dba, a nie wykorzustuje..." i takie tam utyskiwania. Więc resztę zakupów zrobię jak wyzdrowieje i przestanie marudzić:tak: Beata1988, ciekawa jestem na jakim kanale oglądasz pogodę:-D u nie ta prognoza zgadza się w 100%:tak:. Życzonka mikołajkowe Wam składam:
Przed wielu laty, w niewielkiej krainie,
żył sobie człowiek, który do dziś słynie...
Był on biskupem, w niebogatym mieście
i służył Bogu całym sobą wreszcie...
Kim był ten kapłan ? wszyscy pewno wiecie !
To Święty Mikołaj biegnący po świecie.
Dobrocią swoją zasłynął wokoło
i gdy do nas przyjdzie będzie nam wesoło...
Bo ten wielki człowiek nie szczędził trudu,
by radość przynieść i małym i dużym wszystkich ludów...

...Czerwony punkcik widać na niebie
tak to Mikołaj.... leci do ciebie,
sanie ma złote, worek wypchany....
będzie nas dzielił dziś prezentami...
każdy dostanie to czego chciał,
bo to spełnienia marzeń jest czas...

Niech Mikołaj przyniesie Ci pełen worek szczęścia i pociechy dla serca!

Zakochanym dużo miłości,
Dzieciom samych słodkości,
Samotnym kogoś bliskiego,
Dorosłym życia spokojnego.....
***​
To by było dziś na tyle. Zajrzę do Wasjak tylko znajdę chwilkę czasu:tak:

A co tu takie pustki :szok::szok::szok:
Każda Mikołaja przyjmuje ;-);-)
Ja mam mega leniem i poza ogarnięciem chałupki nie zrobiłam dosłownie nic, nawet pralki mi się nie chciało nastawić :-:)-(
MH to mam nadzieję że od jutra będzie Cię więcej na necie :-p:-p:-p

wITAM LASECZKI:happy:
powoli wracam :dry::dry::dry::dry::dry::-D:-D:-D:-D:-D mamam wraca do zdrowia po operacji to i ja mam głowę lżejszą i jakoś tak łatwiej skupić się na tym co czytam :tak::tak::tak:
widzę że mikołajkowo u nas a więc wszystko w normie :tak::tak::tak::rofl2:
moje dzieciaczki z prezentów zadowolone :tak::tak::tak:nawet ja miałam mega mega niespodzankę bo o godzinie 13 zadzwonił listonosz i wiecie co mi przyniósł ????????buty zimowe dla mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: mój kochany pietruszkowy mikołaj sie postarał i zamówił mi buty o takie .....Marco Tozzi,Ciepłe kozaki sportowe (37-41) r.41 (1331322721) - Aukcje internetowe Allegro są mega wygodne no i mega mega ciepłe....a ja dla niego miałam tylko czekoladę z orzechami....no nic będe robiła wieczorem za mikołajkę ;-):-D
dzwonił też tatuś Julki i Adasia i u niego tez mikołaj coś dla nich zostawił i im podrzuci koło 20 więc już są mega zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Julka dostała pet shopy wiecie nie raz pisałam że mi się to średnio podoba ale jak teraz widzę jak się razem z Antkiem tym świetnie bawią to już cofam wszystko :-D:-D:-Dsą boskie :-D:-D(mimo że jak na mój gust dziwne :rofl2:)
aaaaa witam nową mamusię u nas :tak::tak::tak:fanta witaj :tak::tak::tak::tak: Wreszcie szczecinianka juhu :-)

Dowikla ale miałas przeboje w podrózy heeeeee ale to własnie sa dzieci nudzi im sie:-D:-D:-D

Anakonda weekend super spedziłas

Malinka ale ten twoj pietrucha to super swiety mikołaj :-):-):-)szkoda ze do mnie nie wpadł zaden:-:)-:)-(chociaz maz obiecał ze przywiezie ale dopiero w srode heeeeeeeee troche spózniony:-D:-D:-D

ale to tak odręcznie czy drukowałaś szablon i go kolorowałaś?? :-D
ja tam takich księżniczek odręcznie bym nie wymalowała:-phehe
a naklejki fakt sporo kosztowały ale za to super efekt:tak:
wystraczy że się pasków namalowaliśmy sami:-D

sama malowalam auta najpierw na kartce z bloku a potem na sciane a reszta to za pomocą tasmy malarskiej :-):-) najpierw na bialo malowalam pozniej czerwonym a na koniec szarym:-):-)

Witam w słoneczny poniedziałek :tak: dzisiaj ma być coś koło 1 stopnia na plusie i coś czuję że nie ciekawie będzie na drogach jak to w nocy zamarznie :sorry2: Kubek ogląda bajkę, ja już posprzątałam jeszcze tylko szybki obiadek i będę mogła posiedzieć :tak: coś mnie głowa boli więc wybaczcie że nie poczytam :-( zaraz tabletkę sobie wezmę żeby nie rozbolała bardziej :tak: dzisiaj do domku wracamy :tak: i mam zamiar za sprzątanie na święta się wziąć :-p czas najwyższy w końcu coś ruszyć :-) znalazłam prezent dla M :tak: MP4 3'' KONSOLA APARAT KAMERA 4GB SD GRY X5 wys.PL (1335128243) - Aukcje internetowe Allegro :tak: co o tym myślicie? Mi się podoba i w miarę cena :tak: niestety na oryginał nie mam kasy :-( idę do M zadzwonić i dać mu instrukcje co ma w domu zrobić :tak: zajrzę wieczorem jak będę w domku :tak:

szczerze to mi tez to sie podoba i jak na cos takiego to tanie :tak::tak::tak:opłaca sie zreszta ma gwarancje wiec jak sie szybko zepsuje zawsze mozna oddac na gwarancji:tak::tak::tak::tak:

u mnie maksiu z rana tak szybko zbieral sie do szkoły ze nawet nie zauwazyl ze mikolaj u niego był:-D:-D:-Ddopiero jak wrócil to sie go zapytalam czy byl u niego mikołaj to poleciał do pokoju i mega happy byl bo dostał 8 autek z bajki cars jego ulubione:-D:-D:-D:-D a mezowi perfume dalam i tyezmega zadowolony tylko ja musze biedna poczekac do srody :-:)-:)tak::tak::tak:

kochana więc tak już Ci tu piszę ja mojemu m kupiłam taki prezencik na urodzinki:tak: dwa mies temu
i tak:
dostawaca (ten sam) rzetelny wszystko doszło bez problemu:tak:
gierka nawet fajna jak ktoś lubi bo to nie sa te nowe gierki tylko takie stare jak mario czy tanki:tak:
ale także nie kupiłam oryginału i przy ładowaniu tam gdzie się końcówke wkłada ułamał się bolec:tak:
wiec m musi ładowac przez usb
zdjęcia robi gorsze niż w telefonie (przynajmniej moim:tak:)
a filmów jeszcze nie kręciliśmy:tak:
tzn kreciłam ale nie oglądałam
moj m ma to na wyjazdy w busie jak sie nudzi to sobie gra no jak cos gdzies zobaczy to fotki pstryka:tak:
dla mnie to jest takie pół na pół niby fajne bo ma dużo funkcji ale te funkcje są tak na odpieprz:tak:
a i język niby polski ale taki tłumaczony na odwal się:tak:
np nie ma "zapisz grę" tylko jest "schowaj grę" ale połapać się idzie:tak:
no i jak za dużo pamięci ma zasrane to się zawiesza:tak:
no to masz opisik:-p:-D
wITAM LASECZKI:happy:
powoli wracam :dry::dry::dry::dry::dry::-D:-D:-D:-D:-D mamam wraca do zdrowia po operacji to i ja mam głowę lżejszą i jakoś tak łatwiej skupić się na tym co czytam :tak::tak::tak:
widzę że mikołajkowo u nas a więc wszystko w normie :tak::tak::tak::rofl2:
moje dzieciaczki z prezentów zadowolone :tak::tak::tak:nawet ja miałam mega mega niespodzankę bo o godzinie 13 zadzwonił listonosz i wiecie co mi przyniósł ????????buty zimowe dla mnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: mój kochany pietruszkowy mikołaj sie postarał i zamówił mi buty o takie .....Marco Tozzi,Ciepłe kozaki sportowe (37-41) r.41 (1331322721) - Aukcje internetowe Allegro są mega wygodne no i mega mega ciepłe....a ja dla niego miałam tylko czekoladę z orzechami....no nic będe robiła wieczorem za mikołajkę ;-):-D
dzwonił też tatuś Julki i Adasia i u niego tez mikołaj coś dla nich zostawił i im podrzuci koło 20 więc już są mega zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Julka dostała pet shopy wiecie nie raz pisałam że mi się to średnio podoba ale jak teraz widzę jak się razem z Antkiem tym świetnie bawią to już cofam wszystko :-D:-D:-Dsą boskie :-D:-D(mimo że jak na mój gust dziwne :rofl2:)
aaaaa witam nową mamusię u nas :tak::tak::tak:fanta witaj :tak::tak::tak::tak: Wreszcie szczecinianka juhu :-)
fajne buciki i dobrze ze juz z mama w porządku:tak:

witajcie
ja przed chwila wróciłam do domu i mam nerwa jak z tad do warszawy:crazy:
mam dosc swojego dziecka:angry:

do tego m mi sajgon w domu zostawił jakbym mało roboty miała:crazy:
mikołajki były czarek nawet zaśpiewał "jedzie pociąg po torach"
a ja nwet jeszcze nie jadłam:no:
masakra ide zaraz zjeśc

reklama
Iwcik to co sobie zamówiłaś że mikołaj w środę dowiezie????:happy:
Natali a co ciebie tak dziś dziecko denerwuje????
Beatko co do tej gierki to fajna a widziałaś tą????4GB 1000GIER NES+KONSOLA MP4 +APARAT+KAMERA+TV-OUT (1260229738) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu można znaleźć je i za 130 zł :tak::tak::tak: a mają dużo więcej fajnych funkcji więcej parametrów tzn obsługuje więcej rodzai gier można dużo więcej z neta sobie ściągać Adama kolega ma tką i naprawdę niewiele ujmuje oryginałowi psp:tak::tak::tak: my myślimy o takim składkowym prezencie dla Adacha :tak::tak::tak::tak:

Do góry