reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik to co sobie zamówiłaś że mikołaj w środę dowiezie????:happy:
Natali a co ciebie tak dziś dziecko denerwuje????
Beatko co do tej gierki to fajna a widziałaś tą????4GB 1000GIER NES+KONSOLA MP4 +APARAT+KAMERA+TV-OUT (1260229738) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu można znaleźć je i za 130 zł :tak::tak::tak: a mają dużo więcej fajnych funkcji więcej parametrów tzn obsługuje więcej rodzai gier można dużo więcej z neta sobie ściągać Adama kolega ma tką i naprawdę niewiele ujmuje oryginałowi psp:tak::tak::tak: my myślimy o takim składkowym prezencie dla Adacha :tak::tak::tak::tak:
o kochana dlaczego wczesniej tego nie pokzazałas :tak:
kurcze sama bym taka m kupila ale juz ma tamtą:tak:

reklama
Witajcie.:-)
Tylko wpadam powiedzieć,że żyję .
Coś się znów ze mną dzieje,ale jeszcze nie wiem co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam dość chorób... :crazy::crazy::crazy::crazy:

Malinka zamówiłam sobie telefon bezprzewodowy heeeeeee bp jak siostra do mnie dzwoni to wkurza mnie taki stacjonarny bo musze latac jak Lenka mi zacznie płakac a tak to bede mogła sobie latac z tel w reku:-):-):-)

AS duzo zdrówka bidulo dla ciebie koniec roku a ciebie nie oszczedzaja te chorobska :-:)-:)-:)-(
mnie wczoraj tez cos ruszylo myslalam ze grypa jelitowa ale cale szczescie zjadlam caly sloik jagudek i przeszlo dzisiaj jest oki dietka lekkostrawna i narazie jest spoko:tak::tak:

Witam i ja
My wlasnie konczymy zarelko:tak::tak::tak:Ale dzieciaki poobjadaly sie slodyczami ,wiec cosik kiepsko Im to idzie;-)Mikolaj w przedszkolu byl i anwet Panie robily fotki i zgraja nam na plytki:tak::tak:Dzoiewczynki sie nie baly,siedzialy Jemu na kolanach i z Nim rozmawialy:tak::tak::tak:Dominik dostal w szkole tylko kalendarz adwentowy ale jutro ida do kina i jeszcze ogladac jakies tam ozdoby swiateczne:tak::tak::tak:
Ja bylam na zakupkach i udalo mi sie kupic prezenty:tak:
Dziewczynkom kupilam takie klocki hello kitty i do tego pisaki,stempelki do rysowania podczas kapieli:tak::tak::tak:
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY SAFARI 42 Elemet (1339630358) - Aukcje internetowe Allegro
BIG KLOCKI HELLO KITTY LODZIARNIA CUKIERNIA 7014 (1337036067) - Aukcje internetowe Allegro

Te klocki sa zarabiste ,bo sama sie juz nimi bawilam:tak::tak:Super sie je sklada i male sa zadowolone:tak::tak:
A Dominik sam sobie wybral sobie cos podobnego do tego ,ale ma jeszcze helikoptery i inne copki
DICKIE Garaż Parking Policja 3 poziomy +3 pojazdy (1341147229) - Aukcje internetowe Allegro

Upatrzylam tez juz prezenty na Gwiazdke dla mojej ferajny:tak::tak::tak:

MALINUS
To Cie Pietruszka zaskoczyl:tak::tak:No bardzo pozytywnie:tak:Fajnie buciki i na pewno nozki w nich Tobie nie zmarzna:tak::tak::tak:

BEATKO
No fajny prezencik upatrzylas dla mezulka:tak::tak::tak:

AS
Co sie dzieje Kochana?

MH
W koncu od jutra luz-blus hehe;-):-)

hejka.

mikołajki powoli sie kończą.Oliwka zadowolona z prezentów ,tch z przedszkola też.

ja jestem padnieta po dzisiejszym dniu,ludzie tak nas bombardowali ze szok,myślałąm ze nie dam rady dosłownie.:-D:-D:-D:-D

a ja jestem dzis pierwszy dzień na diecie Dukana.
ale mnie ciągnie do jedzenia normalnie szok ale postanowiłam sobie ze dam radę,oj przez pare dni sama białko nie wiem jak to przetrzymam:sorry2:

musze dac radę bo chciałąbym zrzucić ok 8kg bo troche ostatnio przecholowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a własnie miąłm spytac czym mogę smarowac Oliwce policzki bo jakies skazy dostała i ma strasznie szorstkie jak tarka.czym to nawilzyć.

nigdy nie chciałą jeść mandarynek,babcia ja namówiła to jej tak posmakowąły że przez 4 dni jadła po 5 dziennie i teraz są tego efekty niestety.:tak::tak::tak::tak::tak:

Dowikla prezenciki super .
Sorki tylko tyle obejrzałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes musisz jej te policzki nawilżyć jakimś dobrze tłustym kremem ,ale bez wody.
Można też jakimś emolientem i minie.
Dodatkowo dałabym jej czegoś przeciwhistaminowegotypu:
Aerius,Clemastinum,Cllaritine.

Co się dzieje? hmmm.
Przede wszystkim ból brzucha ,po prawej stronie zdecydowanie mocniejszy.
Boli mnie podbrzusze.Ból w mostku nadal codziennie i to najbardziej w godzinach wieczornych do tego masakrycznie szybko się męczę.
wejście po schodach na 1 piętro wieczorem to dla mnie mega wyzwanie...:baffled::baffled::baffled::baffled:
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi natychmiast kontaktować się z moim lekarzem ,bo to mogą być jakieś komplikacje po zabiegu albo atak tej torbieli:crazy::crazy::crazy::crazy:

AS
Kochana,poloz sie i lez:tak:Daj troche odpoczac organizmowi:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze to nie zadne komplikacje i nic powaznego tylko po prostu z przemeczenia:no:Dawaj znac na biezaco jak sie czujesz

AGNES
Ja tez mysle zebys to smarowala jakims kremikiem bez wody:tak::tak::tak:Lub jakims typowym dla alergikow,ale nie ze sterydami

Dowikla, fajnie, że dzieci zadowolone z prezentów :tak:

Agnes, wapno na pewno małej nie zaszkodzi a na pewno pomoże :tak: No i kremik oczywiście.

As, do lekarza, biegiem marsz :no:

Moje gargamelki wariują w łóżku :sorry2: ciekawa jestem o której spac pójdą :sorry2:

Jutro wpada do mnie Anabubka, więc od rana pike ciasto :tak: może się uda bez zakalca :-D

reklama
Natali dzięki za info o tym :tak:
Malinka nie widziałam tego :tak: ale fajnie ale trochę drogie a ja nie wiem ile kasy będę mieć :sorry2: ale mam na oku :-)
Dowikla super prezenty :-D
As Kochana nie czekaj tylko dawaj do szpitala :tak:
Agnes tak jak Dziewczyny napisały kremiś bez wody i wapno :tak:

Witam wieczorem :tak: ja dopiero teraz usiadłam na tyłku :sorry2: zaraz muszę przelew zrobić na prezent dla Kuby i chrześniaka pod choinkę :tak: i chcę zalewę zrobić do mięsa bo się nie rozmroziło jeszcze a akurat jutro będzie gotowa zalewa i pół roboty mniej :-) Kuba się bawi z M, zaraz go spać kładę bo już mam dosyć jego zasypiania po 22 :dry: idę do roboty, do jutra Laseczki :-)

Do góry