reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)
no to cie P zrobił w konia :-D:-D:-D
zdrówka życzę :tak:
hej kobitki
nie nadrabiam wybaczcie:-(
taj wiec Paulina w piatek na tym biwaku w szkole byla i podobno bylo fajnie i w ogole
ja w piatek sie z siostra i bratowa umowilsymy na pizze i piwko,akurat p byl w domu wic zostalz Weronika.fajnie bylo:tak::tak::tak::tak::tak:
w sobote bylam na spotkaniu interacyjnym kolejnym,tez bylo milo,nastepne przed swietami:tak::tak::tak:
Weroika wczoraj dostala goarczki ponad 38 ale dzis juz spokoj.tylko katar sie odezwal taki lekko zieolny wiec pewnie zatoki zaatakowalo.no nic lecze ja czym moge i poki co jutro do przedszkola idzie.mam nadzieje zesie nie rozlozy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a dzis bylam rano w koscilee z Paulina,pozniej obiadek,p do roboty a ja z dziewczynami do mamy

a sniegu nam napadalo chyba z 15cm:tak::tak::tak:
w sumie fajnie bo bialo,mrozu duzego nie ma bo -3,nie wieje,tyle ze starsznie slisko.ciekawe o ktorej rano autobus przyjedzie,chyba ze sasiada nas zabierze do centrum.

no i tak jakso zlecialo.
15 cm:szok:
u nas juz 50 leży a od rana sypie i sypie:-p:-D
ito wali tak gesto ze masakra:tak:
jak wyjdziemy moze na dwór to porobie zdj:tak:
luna zmienia się zmienia....:sorry2:
dla mnie fajnie , bo mamy zimą śnieg... mogłoby być jeszcze lato upalne;-)
ale ogólnie to źle wróży ta cała zmiana kilmatu:-(
anabuba... no własnie tak się zapowiada że będzie islandia;-)
w zeszłym roku w wielu domach woda pozamarzała... np u naszych kumpli i chodzili się do nas kąpać.. a jak mieli dzień pracy to kąpali sie w pracy...
no a przez ok 2 tyg dużo sklepow itp było pozamykanych bo ludzie bali się wychodzić z domu , lód na ulicy , wszystkie auta w poślizgi wpadały.... pełno wypadków...:baffled:bo tu ani odśniezarek ani opon zimowych .,.. i nie umieli sobie z tym poradzić:no::dry:
malina zadowolona i to bardzo... siedziała aż do 22:tak:
no i bawiła się ze wszystkimi dziećmi, i wszystkimi zabawkami..
miałam wstawić zdjęcia ale nie mam siuły ich wklejać itp...
grypa mnie żołądkowa chyba dopadła.. od piątku choruję..
wymiotowałam strasznie nic nie jadłam.. i miałam temp.i całą noc chodziłam wymiotować
w sobotę zjadłam zalediwe rosól , a wieczorem po kanapce też wymiotowałam i całą noc mnie żołądek bolał, dzisiaj tez mnie boli cały dzień i znów wymitowałam:-(oby noc była spokojniejsza...
jutro pójdę do lekarza..
a przy okazji moja mała ma biegunkę tez od piątku:-(
o dziwo D czuje się dobrze (ale jak to mówią złego diabli nie biorą:-D)
także zdjęcia jak się wyleczę:sorry2:
zdrówka zyczę :tak::tak::tak:
Witam :-):-)
Czy was też zasypało tak jak mnie?! :szok::szok::szok:
W sobotę na wieczór pojechaliśmy do teściowej i wczoraj wróciliśmy dlatego się nie odzywałam :no::no:
No a dzisiaj jestem z Mają umówiona że przychodzę po nią z saneczkami :tak::tak::tak:
A to mój widok z okien: na parking i na plac zabaw
ale masz fajnie plac zabaw przy domu:tak:
u nas to nawet nie ma sie gdzie ruszyc:sorry:
a ja musze czarkowi jakies sanki zakupic:sorry:
bo nie ma na czym zjezdzac:no:
a czy nas zasypało, j.w. :-D:-D
i nadal nas zasypuje jak tak dalej pójdzie to na pogrzeb jutro nie wyjade:no:

no i jestem m dzis pojechał z moim tata na pomiary do legnicy bo tam jakas robota wewnątrz ale jak cos to beda dojezdzac wiec w domku bedzie:sorry:
od 20 do 5 rano:sorry:
no ale zawsze coś:sorry:
ludzie ale sypie
masakra
wczoraj nagrywałam czarka jak sie z m wygłupiali pozniej wrzucę ;-)
musze przerobic najpierw:tak:
młody nadal chrypi i cosik nie może odkaszlnąc jak tak jutro bedzie to mu flavamed zafunduje:tak:

reklama
Witam i ja
U nas zimno i wieje jak cholera:no:Mlode wstaly po 8 ale pozniej jeszcze na chwilke usnely:tak::tak::tak:
Planuje sobie dzisija pojechac po kozaczki na plaskiej podeszwie ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo

AGNES
No to widze ze poszaleliscie na zakupkach:tak::tak::tak:Super:-)Czekamy na foteczki:tak::tak:
Ja pomyslow na prezenty dla moich dzieci nie mam:no::no::no:

ANACONDZIA
NO niezle Was zasypało:szok::szok::szok:
Moje tez juz by chcialy na saneczkach,ale jest troche za malo sniegu niestety

MALINUS
A jak dzisija Twoj nosal?Nadal kapie z niego?Zdrowka Kochana
Jesli chodzi o mlodego prezenty to glownie dostal kase ale dostal tez taka wielka strasz pozarna,ktora robi cholerny hałas,formule1 razem z wszystkimi czesciami i ludzmi do wymiany kol np i taka gre w pamiec z markami samochodow :tak::tak::tak:

Cos mnie zaczela glowa bolec cholera:no::no:

Ciekawe jak tam KERNA dojechala.Chyba zaraz napisze Jej eske i sie dowiem

Witajcie w poniedziałek.
Sporo napisałyście.
Nie dam rady poczytać :no:.

Wróciłam wczoraj po południu ze szkolenia.
Było super!!! :tak::-):-)
Tematy szkolenia bardzo ciekawe.
Zanim zaczniesz zmieniać coś w innych -zacznij od siebie.
Jak nawiązać dobry kontakt z dzieckiem.
Jak rozmawiać z nastolatkiem.
Sposoby radzenia sobie w trudnych sytuacjach.

To tyle tak w biegu .
Pozdrawiam Was

As to bedziesz nam doradzac ;-)

a u nas nadal sypie
czarek dorwał helikopter naciagany na sznurek i kredke
helikopter puszcza i macha kredka ja róźdzka i mowi "jedź!" a jak helikopter stanie mówi "stój!" a później przychodzi do mnie i mówi "działają czary mamo" :-D:-D:-D:-D:-D

Melduje, że żyję :-p

U mni9e w domu szpital, wszyscy w chałupce więc czasu brak.

Któraś ma wieści od Kerny ??

Warszawę zasypało, ale chyba śnieg w całej Polsce sypie :sorry:

elloo

Ale u was pieknie bialo:szok::szok:
Tu podobno od jutra ma padac wiec zobaczymy.Jak narazie sniegu nie ma
Ja skonczylam zupke i uciekam po Lalunie.O malo dzis by nie poszla:baffled:
Weekend super! Sobota wieczorek u mnie a niedziela obiad u Agnieszki:tak:

Agnes ja sie bawie Lego heheheh cyrk:-D:-D
Dowikla ja tez wybieram sie w tym tygodniu na zakupki przydadza mi sie kozaczki na plaskim:tak: i jakies grube swetry:happy:

Zdrowka dla wszystkich!

spadam po Laure...

Witam!:-)
Już jestem po imprezie, urodziny mojego smyka trwały dwa dni :-D.
Największą tremę miał mój T (kurczę jak nigdy wszystkim się przejmował;-)). Ból ucha jakoś ustąpił ale przeszło mi na gardło :-(. W sumie poszłam za Waszą radą i wepchałam ten nieszczęsny wacik do ucha:zawstydzona/y:, niestety na następny dzień nie mogłam go wyciągnąć:eek:. Dobrze, że niczym go nie nasączałam he he. Jak to mówią lekarzu lecz się sam...;-)
Jeśli o pogodę chodzi, to w Sz-n szaro i ponuro (śniegu brak; -1)

Natali super filmik :tak: a mały Ci fajnie gada :-)
MH zdrówka dla Was :-)
As super że szkolenie się udało :tak::-)

Kubek poszedł spać więc mogę chwilę posiedzieć :tak: pranie się kończy kręcić, jeszcze tylko muszę jakąś sałatkę do obiadu skołować i koniec na dzisiaj roboty :tak: cały czas pada śnieg jak tak dalej pójdzie to zasypie i to porządnie :sorry: dobrze że u nas od razu sypią piaskiem :tak: słyszałyście że Leslie Nielsen zmarł wczoraj :-( grał np w naga broń itd :tak:

reklama
As to bedziesz nam doradzac ;-)

a u nas nadal sypie
czarek dorwał helikopter naciagany na sznurek i kredke
helikopter puszcza i macha kredka ja róźdzka i mowi "jedź!" a jak helikopter stanie mówi "stój!" a później przychodzi do mnie i mówi "działają czary mamo" :-D:-D:-D:-D:-D
Fajne takie dziecięce zabawy. :tak:;-):-):-)
Jak będziecie chciały to mogę doradzać.:tak:;-)

Melduje, że żyję :-p

U mni9e w domu szpital, wszyscy w chałupce więc czasu brak.

Któraś ma wieści od Kerny ??

Warszawę zasypało, ale chyba śnieg w całej Polsce sypie :sorry:
MH zdrowiejcie kochani jak najszybciej.
Do Ciebie to chyba trzeba zrobić zrzut ogólnoświatowy fluidków zdrowotnych.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Łap kochana :-D:-D:-D:-D

elloo

Ale u was pieknie bialo:szok::szok:
Tu podobno od jutra ma padac wiec zobaczymy.Jak narazie sniegu nie ma
Ja skonczylam zupke i uciekam po Lalunie.O malo dzis by nie poszla:baffled:
Weekend super! Sobota wieczorek u mnie a niedziela obiad u Agnieszki:tak:

Agnes ja sie bawie Lego heheheh cyrk:-D:-D
Dowikla ja tez wybieram sie w tym tygodniu na zakupki przydadza mi sie kozaczki na plaskim:tak: i jakies grube swetry:happy:

Zdrowka dla wszystkich!

spadam po Laure...
Ale fajny weekendzik mieliście. :tak:

YouTube - wygłupki.wmv
obiecany filmik troszke montowany :-p:-D
Super !!!! :tak::-):-):-)

Witam!:-)
Już jestem po imprezie, urodziny mojego smyka trwały dwa dni :-D.
Największą tremę miał mój T (kurczę jak nigdy wszystkim się przejmował;-)). Ból ucha jakoś ustąpił ale przeszło mi na gardło :-(. W sumie poszłam za Waszą radą i wepchałam ten nieszczęsny wacik do ucha:zawstydzona/y:, niestety na następny dzień nie mogłam go wyciągnąć:eek:. Dobrze, że niczym go nie nasączałam he he. Jak to mówią lekarzu lecz się sam...;-)
Jeśli o pogodę chodzi, to w Sz-n szaro i ponuro (śniegu brak; -1)
A mówiłam nic nie wkładać do ucha.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mały dziś w domu ,przeziębienie go dopadło. :crazy::crazy:
Dziś zaczynam sprzątać dom na święta.:tak::-):-)
Na ostatnią chwilę nie da się sprzątnąć ponad 250 m kwadratowych to ja muszę już teraz.Mam nadzieję ,że się wyrobię.:tak::-):-);-)

Czekam ,aż mi włosy wyschną i zaraz do sklepu ruszam.
Jakiś obiadek trzeba zrobić,a pomysłu jeszcze nie mam. :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry