reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Wczoraj goscie poszli kolo 22,wiec zabralam sie za ogarniecie chatki i juz nie zagladalam:tak:Imprezka udana,mlody z prezentow zadowolony a to najwazniejsze:tak::tak::tak:Troszke sie popilo i na koniec zamowilismy jeszcze pizze hehe;-):-)Słodkie mi jeszcze zostalo,wiec do kawki pozarlam kawalek torta:tak::tak::tak:
Dzisiaj do poludnia bylismy na dworze i jest u nas niezly mroz:tak:Normalnie wszystko pozamarzane:szok::szok:Ale ze swiecilo sloneczko i jakos mocno nie wialo to bylo nawet fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki sie porzucaly sniezkami i pokulali w sniegu a ja sobie posiedzialam w altance;-):-)
Cos mnie meczy na zoladku po wczorajszym hehe
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie bo jzu mialam masakre a kolejne dwie suszarki pelne prania jzu wisza:szok:No ale troche udalo mi sie poprasowac wiec bede miala gdzie pochowac to jak mi wyschnie;-):-)
Zaraz trzeba zapodac jakis obiadek a pozniej sie zobaczy

AGNES
Fajnie ze spedziliscie mily wieczorek z mezusiem:tak::tak::tak:No i ten seksik na koniec fiu-fiu:tak::tak::tak:

KERNUS
Nic mi nie mow na temat pajakow:no::no::no:

AS
No rzeczywiscie Ty i Klaudia wygladacie jak siostry:szok::tak::tak::tak:Super:-)

BEATKO
Super ze w koncu mozecie grzac w domku dupki:tak::tak::tak:

reklama
no to ja się żegnam z Wami:tak:
Zaczynam pakowanie, zakupy porobione, auto zatankowane i zaraz zabieram się jeszcze za prasowanie i kanapki. Wyjedziemy pewnie cos koło 23-24 żeby tam być przed 8...:sorry2::sorry2::sorry2:shit, kiedy oni porobią autostrady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
M wrócił i poszedł z małymi na spacerek:tak:
dowikla super, że Dominik zadowolony z imprezki no i oczywiście z prezentów:tak::tak::tak:
Agnes aaaajjjjj:rolleyes::rolleyes:
no to lecę. MH jak wyzdorwiejecie to dzwoń..nr. znajdziesz:tak::tak:;-)

No i mamy niedzielę, cześc dziewczyny
Wczoraj juz nei dałam rady zajrzec, rano zakupy, oblecieć chatę, wiadomo, późńiej jechałam tapetować, zakupy po drodze powrotnej, w domu gość z Moskwy, popiliśmy-ja grzecznie, poszłam spać do młodej oni sobie jeszcze siedzieli. A naśmiałam się tak, ze brzuch mnei rozbolał, mnięśnie :-D, tylko jakie:-D
Dzis na obiad do tesciowej, spacerek pieszo w jedną i drugą-piękna pogoda, młod a uradowana ze sniegu

Witam dziewczynki.
Wyjeżdżam na wycieczkę i szkolenie z fundacji "Otwarte serce" :-D:-D:-D:-D
Dostałam zaproszenie wczoraj.Wyjeżdżamy jako grupa rodziców nastolatków.:tak::-):-)
Będę jutro.
Pozdrawiam.
wariatka, baw sie dobrze:-D

Kerna no dałas rade kobieto. Ale to nic. Kobieta wciągnęła do odkurzacza pająka i odkurzacz wyrzuciła przez okno( 8p) . Może i śmieszne, może zabawne, mój by zrobił to samo, hehe

niczego tak Ci nie zazdroszczę jak tego seksu. Dziś miało byc wariactwo, mała padła o 19 i ja nakręcona a mój śpi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p
klimat się zmienia:-(

Zaczynam pakowanie, zakupy porobione, auto zatankowane i zaraz zabieram się jeszcze za prasowanie i kanapki. Wyjedziemy pewnie cos koło 23-24 żeby tam być przed 8...:sorry2::sorry2::sorry2:shit, kiedy oni porobią autostrady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dowikla super, że Dominik zadowolony z imprezki no i oczywiście z prezentów:tak::tak::tak:
szerokiej drogi i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No to nie iwem, pranie zrobie, kanapki, w łep se palnę...

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)

Ostatnia edycja:
hej kobitki
nie nadrabiam wybaczcie:-(
taj wiec Paulina w piatek na tym biwaku w szkole byla i podobno bylo fajnie i w ogole
ja w piatek sie z siostra i bratowa umowilsymy na pizze i piwko,akurat p byl w domu wic zostalz Weronika.fajnie bylo:tak::tak::tak::tak::tak:
w sobote bylam na spotkaniu interacyjnym kolejnym,tez bylo milo,nastepne przed swietami:tak::tak::tak:
Weroika wczoraj dostala goarczki ponad 38 ale dzis juz spokoj.tylko katar sie odezwal taki lekko zieolny wiec pewnie zatoki zaatakowalo.no nic lecze ja czym moge i poki co jutro do przedszkola idzie.mam nadzieje zesie nie rozlozy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a dzis bylam rano w koscilee z Paulina,pozniej obiadek,p do roboty a ja z dziewczynami do mamy

a sniegu nam napadalo chyba z 15cm:tak::tak::tak:
w sumie fajnie bo bialo,mrozu duzego nie ma bo -3,nie wieje,tyle ze starsznie slisko.ciekawe o ktorej rano autobus przyjedzie,chyba ze sasiada nas zabierze do centrum.

no i tak jakso zlecialo.

no i troche poczytalaam:-)

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

fajnie :tak::tak::tak::tak:
a jak film???????????????????

Witam w niedzielę. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio :-( M zabrał kompa na służbę, wczoraj sprzątanie i dopiero dzisiaj mogłam usiąść :tak: zapewne nie nadrobię za co przepraszam :-( ale postaram się już być na bieżąco :tak: śnieg padał przez dwa dni ale na szczęście połowa już się roztopiła :tak: a od wczoraj zimno jak nie wiem co :dry: dwa dni i już mam dosyć zimy :-) kalafior nam w końcu grzeje :-D cieplutko mam w domku :-) ostatnio wzięło mnie na ciasta i co chwilę coś piekę :-D dzisiaj jabłecznik i wyszedł super :tak: pachnie mi w domu aż mi ślinka cieknie i mam ochotę taki gorący zjeść :-) ja od kilku dni coś się źle czuję :baffled: mam nadzieję że nic mnie nie weźmie :tak: idę obiadek szykować :tak: dzisiaj pierogi jeszcze zostały za wczoraj więc muszę tylko do rosołku przygotować :tak:

wez mi podrzuc kawalek co?:-p

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p

heheheheheheh
bedzie islandia zaraz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szerokiej drogi kochana!!!!!!!!!!!!!!!

No i mamy niedzielę, cześc dziewczyny

niczego tak Ci nie zazdroszczę jak tego seksu. Dziś miało byc wariactwo, mała padła o 19 i ja nakręcona a mój śpi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

..
to wez go obudz,juz sie chyba wyspal:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)

zdrowka kochana dla was wszytskich!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz butki mama tyylko musze kase oddac:rofl2:

Anabubka film świetny już się nie mogę doczekać kolejnej części,napewno na nią pójdę.:tak::tak::tak::tak::tak:

bylismy dzis w Auchan i kupilismy już Oliwce prezent na mikołajki,zrobilismy zrzutkę my ,siostra i dziadkowie i kupilismy jej porzadny prezencik bo duży zestaw lego duplo zoo za 200zł i zestaw lalka barbi i wózkiem dla lalek i dzidziusiami bliżniakami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
sama sie też bede bawic tymi klockami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jutro znowu trzeba wcześnie wstawać<oliwka do przedszkola a ja do pracy i tak w kółko :tak::tak::tak::tak:

coraz zimniej sie robi brrrr

kupiłam już Oliwce kombinezon dwuczęściowy takze jej mrozy nie straszne nie zmarznie .

wczoraj kupiłam sobie kozaczki w cc takze poszaleliśmy.

dobra trzeba kłaść sę spać.
dobranoc

luna zmienia się zmienia....:sorry2:
dla mnie fajnie , bo mamy zimą śnieg... mogłoby być jeszcze lato upalne;-)
ale ogólnie to źle wróży ta cała zmiana kilmatu:-(
anabuba... no własnie tak się zapowiada że będzie islandia;-)
w zeszłym roku w wielu domach woda pozamarzała... np u naszych kumpli i chodzili się do nas kąpać.. a jak mieli dzień pracy to kąpali sie w pracy...
no a przez ok 2 tyg dużo sklepow itp było pozamykanych bo ludzie bali się wychodzić z domu , lód na ulicy , wszystkie auta w poślizgi wpadały.... pełno wypadków...:baffled:bo tu ani odśniezarek ani opon zimowych .,.. i nie umieli sobie z tym poradzić:no::dry:
malina zadowolona i to bardzo... siedziała aż do 22:tak:
no i bawiła się ze wszystkimi dziećmi, i wszystkimi zabawkami..
miałam wstawić zdjęcia ale nie mam siuły ich wklejać itp...
grypa mnie żołądkowa chyba dopadła.. od piątku choruję..
wymiotowałam strasznie nic nie jadłam.. i miałam temp.i całą noc chodziłam wymiotować
w sobotę zjadłam zalediwe rosól , a wieczorem po kanapce też wymiotowałam i całą noc mnie żołądek bolał, dzisiaj tez mnie boli cały dzień i znów wymitowałam:-(oby noc była spokojniejsza...
jutro pójdę do lekarza..
a przy okazji moja mała ma biegunkę tez od piątku:-(
o dziwo D czuje się dobrze (ale jak to mówią złego diabli nie biorą:-D)
także zdjęcia jak się wyleczę:sorry2:

Witam :-):-)
Czy was też zasypało tak jak mnie?! :szok::szok::szok:
W sobotę na wieczór pojechaliśmy do teściowej i wczoraj wróciliśmy dlatego się nie odzywałam :no::no:
No a dzisiaj jestem z Mają umówiona że przychodzę po nią z saneczkami :tak::tak::tak:
A to mój widok z okien: na parking i na plac zabaw

reklama
Malinka Kochana zdrówka dla Was :tak::tak::tak: ja na szczęście buty na zimę mam aż trzy pary :sorry:
Anaconda no Was to zasypało strasznie :szok: u mnie tylko tak lekko ale za to zimno jak cholera :sorry:
Bubka kawałek już leci do Ciebie :-D

Witam w nowy tydzień :tak: za oknem minus 4 i zaczyna śnieg padać :tak: jak tak dalej pójdzie to sanki będą potrzebne :-) my już po śniadanku, Kuba swoje gazety ogląda a ja piję ciepłą herbatkę :tak: zaraz trzeba się wziąć za robotę a nie chce mi się jak nie wiem co :-p

Do góry