reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Wczoraj goscie poszli kolo 22,wiec zabralam sie za ogarniecie chatki i juz nie zagladalam:tak:Imprezka udana,mlody z prezentow zadowolony a to najwazniejsze:tak::tak::tak:Troszke sie popilo i na koniec zamowilismy jeszcze pizze hehe;-):-)Słodkie mi jeszcze zostalo,wiec do kawki pozarlam kawalek torta:tak::tak::tak:
Dzisiaj do poludnia bylismy na dworze i jest u nas niezly mroz:tak:Normalnie wszystko pozamarzane:szok::szok:Ale ze swiecilo sloneczko i jakos mocno nie wialo to bylo nawet fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki sie porzucaly sniezkami i pokulali w sniegu a ja sobie posiedzialam w altance;-):-)
Cos mnie meczy na zoladku po wczorajszym hehe
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie bo jzu mialam masakre a kolejne dwie suszarki pelne prania jzu wisza:szok:No ale troche udalo mi sie poprasowac wiec bede miala gdzie pochowac to jak mi wyschnie;-):-)
Zaraz trzeba zapodac jakis obiadek a pozniej sie zobaczy

AGNES
Fajnie ze spedziliscie mily wieczorek z mezusiem:tak::tak::tak:No i ten seksik na koniec fiu-fiu:tak::tak::tak:

KERNUS
Nic mi nie mow na temat pajakow:no::no::no:

AS
No rzeczywiscie Ty i Klaudia wygladacie jak siostry:szok::tak::tak::tak:Super:-)

BEATKO
Super ze w koncu mozecie grzac w domku dupki:tak::tak::tak:

reklama
no to ja się żegnam z Wami:tak:
Zaczynam pakowanie, zakupy porobione, auto zatankowane i zaraz zabieram się jeszcze za prasowanie i kanapki. Wyjedziemy pewnie cos koło 23-24 żeby tam być przed 8...:sorry2::sorry2::sorry2:shit, kiedy oni porobią autostrady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
M wrócił i poszedł z małymi na spacerek:tak:
dowikla super, że Dominik zadowolony z imprezki no i oczywiście z prezentów:tak::tak::tak:
Agnes aaaajjjjj:rolleyes::rolleyes:
no to lecę. MH jak wyzdorwiejecie to dzwoń..nr. znajdziesz:tak::tak:;-)

No i mamy niedzielę, cześc dziewczyny
Wczoraj juz nei dałam rady zajrzec, rano zakupy, oblecieć chatę, wiadomo, późńiej jechałam tapetować, zakupy po drodze powrotnej, w domu gość z Moskwy, popiliśmy-ja grzecznie, poszłam spać do młodej oni sobie jeszcze siedzieli. A naśmiałam się tak, ze brzuch mnei rozbolał, mnięśnie :-D, tylko jakie:-D
Dzis na obiad do tesciowej, spacerek pieszo w jedną i drugą-piękna pogoda, młod a uradowana ze sniegu

Witam dziewczynki.
Wyjeżdżam na wycieczkę i szkolenie z fundacji "Otwarte serce" :-D:-D:-D:-D
Dostałam zaproszenie wczoraj.Wyjeżdżamy jako grupa rodziców nastolatków.:tak::-):-)
Będę jutro.
Pozdrawiam.
wariatka, baw sie dobrze:-D

Kerna no dałas rade kobieto. Ale to nic. Kobieta wciągnęła do odkurzacza pająka i odkurzacz wyrzuciła przez okno( 8p) . Może i śmieszne, może zabawne, mój by zrobił to samo, hehe

niczego tak Ci nie zazdroszczę jak tego seksu. Dziś miało byc wariactwo, mała padła o 19 i ja nakręcona a mój śpi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p
klimat się zmienia:-(

Zaczynam pakowanie, zakupy porobione, auto zatankowane i zaraz zabieram się jeszcze za prasowanie i kanapki. Wyjedziemy pewnie cos koło 23-24 żeby tam być przed 8...:sorry2::sorry2::sorry2:shit, kiedy oni porobią autostrady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dowikla super, że Dominik zadowolony z imprezki no i oczywiście z prezentów:tak::tak::tak:
szerokiej drogi i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No to nie iwem, pranie zrobie, kanapki, w łep se palnę...

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)

Ostatnia edycja:
hej kobitki
nie nadrabiam wybaczcie:-(
taj wiec Paulina w piatek na tym biwaku w szkole byla i podobno bylo fajnie i w ogole
ja w piatek sie z siostra i bratowa umowilsymy na pizze i piwko,akurat p byl w domu wic zostalz Weronika.fajnie bylo:tak::tak::tak::tak::tak:
w sobote bylam na spotkaniu interacyjnym kolejnym,tez bylo milo,nastepne przed swietami:tak::tak::tak:
Weroika wczoraj dostala goarczki ponad 38 ale dzis juz spokoj.tylko katar sie odezwal taki lekko zieolny wiec pewnie zatoki zaatakowalo.no nic lecze ja czym moge i poki co jutro do przedszkola idzie.mam nadzieje zesie nie rozlozy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a dzis bylam rano w koscilee z Paulina,pozniej obiadek,p do roboty a ja z dziewczynami do mamy

a sniegu nam napadalo chyba z 15cm:tak::tak::tak:
w sumie fajnie bo bialo,mrozu duzego nie ma bo -3,nie wieje,tyle ze starsznie slisko.ciekawe o ktorej rano autobus przyjedzie,chyba ze sasiada nas zabierze do centrum.

no i tak jakso zlecialo.

no i troche poczytalaam:-)

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

fajnie :tak::tak::tak::tak:
a jak film???????????????????

Witam w niedzielę. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio :-( M zabrał kompa na służbę, wczoraj sprzątanie i dopiero dzisiaj mogłam usiąść :tak: zapewne nie nadrobię za co przepraszam :-( ale postaram się już być na bieżąco :tak: śnieg padał przez dwa dni ale na szczęście połowa już się roztopiła :tak: a od wczoraj zimno jak nie wiem co :dry: dwa dni i już mam dosyć zimy :-) kalafior nam w końcu grzeje :-D cieplutko mam w domku :-) ostatnio wzięło mnie na ciasta i co chwilę coś piekę :-D dzisiaj jabłecznik i wyszedł super :tak: pachnie mi w domu aż mi ślinka cieknie i mam ochotę taki gorący zjeść :-) ja od kilku dni coś się źle czuję :baffled: mam nadzieję że nic mnie nie weźmie :tak: idę obiadek szykować :tak: dzisiaj pierogi jeszcze zostały za wczoraj więc muszę tylko do rosołku przygotować :tak:

wez mi podrzuc kawalek co?:-p

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p

heheheheheheh
bedzie islandia zaraz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szerokiej drogi kochana!!!!!!!!!!!!!!!

No i mamy niedzielę, cześc dziewczyny

niczego tak Ci nie zazdroszczę jak tego seksu. Dziś miało byc wariactwo, mała padła o 19 i ja nakręcona a mój śpi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

..
to wez go obudz,juz sie chyba wyspal:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)

zdrowka kochana dla was wszytskich!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz butki mama tyylko musze kase oddac:rofl2:

Anabubka film świetny już się nie mogę doczekać kolejnej części,napewno na nią pójdę.:tak::tak::tak::tak::tak:

bylismy dzis w Auchan i kupilismy już Oliwce prezent na mikołajki,zrobilismy zrzutkę my ,siostra i dziadkowie i kupilismy jej porzadny prezencik bo duży zestaw lego duplo zoo za 200zł i zestaw lalka barbi i wózkiem dla lalek i dzidziusiami bliżniakami :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
sama sie też bede bawic tymi klockami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jutro znowu trzeba wcześnie wstawać<oliwka do przedszkola a ja do pracy i tak w kółko :tak::tak::tak::tak:

coraz zimniej sie robi brrrr

kupiłam już Oliwce kombinezon dwuczęściowy takze jej mrozy nie straszne nie zmarznie .

wczoraj kupiłam sobie kozaczki w cc takze poszaleliśmy.

dobra trzeba kłaść sę spać.
dobranoc

luna zmienia się zmienia....:sorry2:
dla mnie fajnie , bo mamy zimą śnieg... mogłoby być jeszcze lato upalne;-)
ale ogólnie to źle wróży ta cała zmiana kilmatu:-(
anabuba... no własnie tak się zapowiada że będzie islandia;-)
w zeszłym roku w wielu domach woda pozamarzała... np u naszych kumpli i chodzili się do nas kąpać.. a jak mieli dzień pracy to kąpali sie w pracy...
no a przez ok 2 tyg dużo sklepow itp było pozamykanych bo ludzie bali się wychodzić z domu , lód na ulicy , wszystkie auta w poślizgi wpadały.... pełno wypadków...:baffled:bo tu ani odśniezarek ani opon zimowych .,.. i nie umieli sobie z tym poradzić:no::dry:
malina zadowolona i to bardzo... siedziała aż do 22:tak:
no i bawiła się ze wszystkimi dziećmi, i wszystkimi zabawkami..
miałam wstawić zdjęcia ale nie mam siuły ich wklejać itp...
grypa mnie żołądkowa chyba dopadła.. od piątku choruję..
wymiotowałam strasznie nic nie jadłam.. i miałam temp.i całą noc chodziłam wymiotować
w sobotę zjadłam zalediwe rosól , a wieczorem po kanapce też wymiotowałam i całą noc mnie żołądek bolał, dzisiaj tez mnie boli cały dzień i znów wymitowałam:-(oby noc była spokojniejsza...
jutro pójdę do lekarza..
a przy okazji moja mała ma biegunkę tez od piątku:-(
o dziwo D czuje się dobrze (ale jak to mówią złego diabli nie biorą:-D)
także zdjęcia jak się wyleczę:sorry2:

Witam :-):-)
Czy was też zasypało tak jak mnie?! :szok::szok::szok:
W sobotę na wieczór pojechaliśmy do teściowej i wczoraj wróciliśmy dlatego się nie odzywałam :no::no:
No a dzisiaj jestem z Mają umówiona że przychodzę po nią z saneczkami :tak::tak::tak:
A to mój widok z okien: na parking i na plac zabaw

reklama
Malinka Kochana zdrówka dla Was :tak::tak::tak: ja na szczęście buty na zimę mam aż trzy pary :sorry:
Anaconda no Was to zasypało strasznie :szok: u mnie tylko tak lekko ale za to zimno jak cholera :sorry:
Bubka kawałek już leci do Ciebie :-D

Witam w nowy tydzień :tak: za oknem minus 4 i zaczyna śnieg padać :tak: jak tak dalej pójdzie to sanki będą potrzebne :-) my już po śniadanku, Kuba swoje gazety ogląda a ja piję ciepłą herbatkę :tak: zaraz trzeba się wziąć za robotę a nie chce mi się jak nie wiem co :-p

Do góry