reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki :happy:
wróciłam po krótkiej nieobecności :tak::tak::tak:
chłop zdrowieje :tak::tak::tak::tak: dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzyku:baffled:mi z nosa kapie kap kap kap :-D:-D:-D:-D ale głowa wreszcie nie boli:-D:-D:-D muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skąd nabrać tej kasy:baffled::baffled::baffled:nie ma któraś pare worków do oddania :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim:szok::szok::szok::szok:
Beatko witaj z powrotem :tak::tak::tak::tak: super że w domku wreszcie cieplusio :tak::tak::tak:a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia:-D:-D
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-):happy: a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza:-D:-D:-D
As masz swoje ksero:tak::tak::tak::tak:
no i zapomniałam co jeszce chciałam :sorry2:
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)
no to cie P zrobił w konia :-D:-D:-D
zdrówka życzę :tak:
hej kobitki
nie nadrabiam wybaczcie:-(
taj wiec Paulina w piatek na tym biwaku w szkole byla i podobno bylo fajnie i w ogole
ja w piatek sie z siostra i bratowa umowilsymy na pizze i piwko,akurat p byl w domu wic zostalz Weronika.fajnie bylo:tak::tak::tak::tak::tak:
w sobote bylam na spotkaniu interacyjnym kolejnym,tez bylo milo,nastepne przed swietami:tak::tak::tak:
Weroika wczoraj dostala goarczki ponad 38 ale dzis juz spokoj.tylko katar sie odezwal taki lekko zieolny wiec pewnie zatoki zaatakowalo.no nic lecze ja czym moge i poki co jutro do przedszkola idzie.mam nadzieje zesie nie rozlozy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a dzis bylam rano w koscilee z Paulina,pozniej obiadek,p do roboty a ja z dziewczynami do mamy

a sniegu nam napadalo chyba z 15cm:tak::tak::tak:
w sumie fajnie bo bialo,mrozu duzego nie ma bo -3,nie wieje,tyle ze starsznie slisko.ciekawe o ktorej rano autobus przyjedzie,chyba ze sasiada nas zabierze do centrum.

no i tak jakso zlecialo.
15 cm:szok:
u nas juz 50 leży a od rana sypie i sypie:-p:-D
ito wali tak gesto ze masakra:tak:
jak wyjdziemy moze na dwór to porobie zdj:tak:
luna zmienia się zmienia....:sorry2:
dla mnie fajnie , bo mamy zimą śnieg... mogłoby być jeszcze lato upalne;-)
ale ogólnie to źle wróży ta cała zmiana kilmatu:-(
anabuba... no własnie tak się zapowiada że będzie islandia;-)
w zeszłym roku w wielu domach woda pozamarzała... np u naszych kumpli i chodzili się do nas kąpać.. a jak mieli dzień pracy to kąpali sie w pracy...
no a przez ok 2 tyg dużo sklepow itp było pozamykanych bo ludzie bali się wychodzić z domu , lód na ulicy , wszystkie auta w poślizgi wpadały.... pełno wypadków...:baffled:bo tu ani odśniezarek ani opon zimowych .,.. i nie umieli sobie z tym poradzić:no::dry:
malina zadowolona i to bardzo... siedziała aż do 22:tak:
no i bawiła się ze wszystkimi dziećmi, i wszystkimi zabawkami..
miałam wstawić zdjęcia ale nie mam siuły ich wklejać itp...
grypa mnie żołądkowa chyba dopadła.. od piątku choruję..
wymiotowałam strasznie nic nie jadłam.. i miałam temp.i całą noc chodziłam wymiotować
w sobotę zjadłam zalediwe rosól , a wieczorem po kanapce też wymiotowałam i całą noc mnie żołądek bolał, dzisiaj tez mnie boli cały dzień i znów wymitowałam:-(oby noc była spokojniejsza...
jutro pójdę do lekarza..
a przy okazji moja mała ma biegunkę tez od piątku:-(
o dziwo D czuje się dobrze (ale jak to mówią złego diabli nie biorą:-D)
także zdjęcia jak się wyleczę:sorry2:
zdrówka zyczę :tak::tak::tak:
Witam :-):-)
Czy was też zasypało tak jak mnie?! :szok::szok::szok:
W sobotę na wieczór pojechaliśmy do teściowej i wczoraj wróciliśmy dlatego się nie odzywałam :no::no:
No a dzisiaj jestem z Mają umówiona że przychodzę po nią z saneczkami :tak::tak::tak:
A to mój widok z okien: na parking i na plac zabaw
ale masz fajnie plac zabaw przy domu:tak:
u nas to nawet nie ma sie gdzie ruszyc:sorry:
a ja musze czarkowi jakies sanki zakupic:sorry:
bo nie ma na czym zjezdzac:no:
a czy nas zasypało, j.w. :-D:-D
i nadal nas zasypuje jak tak dalej pójdzie to na pogrzeb jutro nie wyjade:no:

no i jestem m dzis pojechał z moim tata na pomiary do legnicy bo tam jakas robota wewnątrz ale jak cos to beda dojezdzac wiec w domku bedzie:sorry:
od 20 do 5 rano:sorry:
no ale zawsze coś:sorry:
ludzie ale sypie
masakra
wczoraj nagrywałam czarka jak sie z m wygłupiali pozniej wrzucę ;-)
musze przerobic najpierw:tak:
młody nadal chrypi i cosik nie może odkaszlnąc jak tak jutro bedzie to mu flavamed zafunduje:tak:

reklama
Witam i ja
U nas zimno i wieje jak cholera:no:Mlode wstaly po 8 ale pozniej jeszcze na chwilke usnely:tak::tak::tak:
Planuje sobie dzisija pojechac po kozaczki na plaskiej podeszwie ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo

AGNES
No to widze ze poszaleliscie na zakupkach:tak::tak::tak:Super:-)Czekamy na foteczki:tak::tak:
Ja pomyslow na prezenty dla moich dzieci nie mam:no::no::no:

ANACONDZIA
NO niezle Was zasypało:szok::szok::szok:
Moje tez juz by chcialy na saneczkach,ale jest troche za malo sniegu niestety

MALINUS
A jak dzisija Twoj nosal?Nadal kapie z niego?Zdrowka Kochana
Jesli chodzi o mlodego prezenty to glownie dostal kase ale dostal tez taka wielka strasz pozarna,ktora robi cholerny hałas,formule1 razem z wszystkimi czesciami i ludzmi do wymiany kol np i taka gre w pamiec z markami samochodow :tak::tak::tak:

Cos mnie zaczela glowa bolec cholera:no::no:

Ciekawe jak tam KERNA dojechala.Chyba zaraz napisze Jej eske i sie dowiem

Witajcie w poniedziałek.
Sporo napisałyście.
Nie dam rady poczytać :no:.

Wróciłam wczoraj po południu ze szkolenia.
Było super!!! :tak::-):-)
Tematy szkolenia bardzo ciekawe.
Zanim zaczniesz zmieniać coś w innych -zacznij od siebie.
Jak nawiązać dobry kontakt z dzieckiem.
Jak rozmawiać z nastolatkiem.
Sposoby radzenia sobie w trudnych sytuacjach.

To tyle tak w biegu .
Pozdrawiam Was

As to bedziesz nam doradzac ;-)

a u nas nadal sypie
czarek dorwał helikopter naciagany na sznurek i kredke
helikopter puszcza i macha kredka ja róźdzka i mowi "jedź!" a jak helikopter stanie mówi "stój!" a później przychodzi do mnie i mówi "działają czary mamo" :-D:-D:-D:-D:-D

Melduje, że żyję :-p

U mni9e w domu szpital, wszyscy w chałupce więc czasu brak.

Któraś ma wieści od Kerny ??

Warszawę zasypało, ale chyba śnieg w całej Polsce sypie :sorry:

elloo

Ale u was pieknie bialo:szok::szok:
Tu podobno od jutra ma padac wiec zobaczymy.Jak narazie sniegu nie ma
Ja skonczylam zupke i uciekam po Lalunie.O malo dzis by nie poszla:baffled:
Weekend super! Sobota wieczorek u mnie a niedziela obiad u Agnieszki:tak:

Agnes ja sie bawie Lego heheheh cyrk:-D:-D
Dowikla ja tez wybieram sie w tym tygodniu na zakupki przydadza mi sie kozaczki na plaskim:tak: i jakies grube swetry:happy:

Zdrowka dla wszystkich!

spadam po Laure...

Witam!:-)
Już jestem po imprezie, urodziny mojego smyka trwały dwa dni :-D.
Największą tremę miał mój T (kurczę jak nigdy wszystkim się przejmował;-)). Ból ucha jakoś ustąpił ale przeszło mi na gardło :-(. W sumie poszłam za Waszą radą i wepchałam ten nieszczęsny wacik do ucha:zawstydzona/y:, niestety na następny dzień nie mogłam go wyciągnąć:eek:. Dobrze, że niczym go nie nasączałam he he. Jak to mówią lekarzu lecz się sam...;-)
Jeśli o pogodę chodzi, to w Sz-n szaro i ponuro (śniegu brak; -1)

Natali super filmik :tak: a mały Ci fajnie gada :-)
MH zdrówka dla Was :-)
As super że szkolenie się udało :tak::-)

Kubek poszedł spać więc mogę chwilę posiedzieć :tak: pranie się kończy kręcić, jeszcze tylko muszę jakąś sałatkę do obiadu skołować i koniec na dzisiaj roboty :tak: cały czas pada śnieg jak tak dalej pójdzie to zasypie i to porządnie :sorry: dobrze że u nas od razu sypią piaskiem :tak: słyszałyście że Leslie Nielsen zmarł wczoraj :-( grał np w naga broń itd :tak:

reklama
As to bedziesz nam doradzac ;-)

a u nas nadal sypie
czarek dorwał helikopter naciagany na sznurek i kredke
helikopter puszcza i macha kredka ja róźdzka i mowi "jedź!" a jak helikopter stanie mówi "stój!" a później przychodzi do mnie i mówi "działają czary mamo" :-D:-D:-D:-D:-D
Fajne takie dziecięce zabawy. :tak:;-):-):-)
Jak będziecie chciały to mogę doradzać.:tak:;-)

Melduje, że żyję :-p

U mni9e w domu szpital, wszyscy w chałupce więc czasu brak.

Któraś ma wieści od Kerny ??

Warszawę zasypało, ale chyba śnieg w całej Polsce sypie :sorry:
MH zdrowiejcie kochani jak najszybciej.
Do Ciebie to chyba trzeba zrobić zrzut ogólnoświatowy fluidków zdrowotnych.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Łap kochana :-D:-D:-D:-D

elloo

Ale u was pieknie bialo:szok::szok:
Tu podobno od jutra ma padac wiec zobaczymy.Jak narazie sniegu nie ma
Ja skonczylam zupke i uciekam po Lalunie.O malo dzis by nie poszla:baffled:
Weekend super! Sobota wieczorek u mnie a niedziela obiad u Agnieszki:tak:

Agnes ja sie bawie Lego heheheh cyrk:-D:-D
Dowikla ja tez wybieram sie w tym tygodniu na zakupki przydadza mi sie kozaczki na plaskim:tak: i jakies grube swetry:happy:

Zdrowka dla wszystkich!

spadam po Laure...
Ale fajny weekendzik mieliście. :tak:

YouTube - wygłupki.wmv
obiecany filmik troszke montowany :-p:-D
Super !!!! :tak::-):-):-)

Witam!:-)
Już jestem po imprezie, urodziny mojego smyka trwały dwa dni :-D.
Największą tremę miał mój T (kurczę jak nigdy wszystkim się przejmował;-)). Ból ucha jakoś ustąpił ale przeszło mi na gardło :-(. W sumie poszłam za Waszą radą i wepchałam ten nieszczęsny wacik do ucha:zawstydzona/y:, niestety na następny dzień nie mogłam go wyciągnąć:eek:. Dobrze, że niczym go nie nasączałam he he. Jak to mówią lekarzu lecz się sam...;-)
Jeśli o pogodę chodzi, to w Sz-n szaro i ponuro (śniegu brak; -1)
A mówiłam nic nie wkładać do ucha.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mały dziś w domu ,przeziębienie go dopadło. :crazy::crazy:
Dziś zaczynam sprzątać dom na święta.:tak::-):-)
Na ostatnią chwilę nie da się sprzątnąć ponad 250 m kwadratowych to ja muszę już teraz.Mam nadzieję ,że się wyrobię.:tak::-):-);-)

Czekam ,aż mi włosy wyschną i zaraz do sklepu ruszam.
Jakiś obiadek trzeba zrobić,a pomysłu jeszcze nie mam. :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry