Natalineczka555
kocham kochać :)
no to cie P zrobił w koniahej laseczki
wróciłam po krótkiej nieobecności
chłop zdrowieje dzieciaki zdrowe Antoni tylko lekko coś chrypi ale nie wiem czy to coś go bierze czy od krzykumi z nosa kapie kap kap kap ale głowa wreszcie nie boli muszę koniecznie sobie buty zimowe kupić bo adidasy przemakają a tu coraz zimniej skąd nabrać tej kasynie ma któraś pare worków do oddania
Dowikluś super że imprezka udana i że Dominik zadowolony a jakie prezenty dostał ? ty mi nie mów że u was tyle śniegu że dzieciaki się turlały w nim
Beatko witaj z powrotem super że w domku wreszcie cieplusio a weny na ciasta zazdroszczę bo jam lewa do pieczenia
Kamcia a malutka z roczku zadowolona??
Kernuś szerokiej drogi wracajcie szybciutko całe i sprawne ;-);-) a autostrady......taaaaaaaaaaaa,,,,,,,, kiełbasa wyborcza
As masz swoje ksero
no i zapomniałam co jeszce chciałam
edit:
hej Lunka
witaj w klubie tych co to napalone na sex......mój mnie cały dzień rozpalał smsami a teraz mówi że go głowa boli ...że zmęczony a kij mu w oko sama se dam rade a co kobieta petrafi :-) ;-) :-):-)
zdrówka życzę
15 cmhej kobitki
nie nadrabiam wybaczcie:-(
taj wiec Paulina w piatek na tym biwaku w szkole byla i podobno bylo fajnie i w ogole
ja w piatek sie z siostra i bratowa umowilsymy na pizze i piwko,akurat p byl w domu wic zostalz Weronika.fajnie bylo
w sobote bylam na spotkaniu interacyjnym kolejnym,tez bylo milo,nastepne przed swietami
Weroika wczoraj dostala goarczki ponad 38 ale dzis juz spokoj.tylko katar sie odezwal taki lekko zieolny wiec pewnie zatoki zaatakowalo.no nic lecze ja czym moge i poki co jutro do przedszkola idzie.mam nadzieje zesie nie rozlozy
a dzis bylam rano w koscilee z Paulina,pozniej obiadek,p do roboty a ja z dziewczynami do mamy
a sniegu nam napadalo chyba z 15cm
w sumie fajnie bo bialo,mrozu duzego nie ma bo -3,nie wieje,tyle ze starsznie slisko.ciekawe o ktorej rano autobus przyjedzie,chyba ze sasiada nas zabierze do centrum.
no i tak jakso zlecialo.
u nas juz 50 leży a od rana sypie i sypie
ito wali tak gesto ze masakra
jak wyjdziemy moze na dwór to porobie zdj
zdrówka zyczęluna zmienia się zmienia....
dla mnie fajnie , bo mamy zimą śnieg... mogłoby być jeszcze lato upalne;-)
ale ogólnie to źle wróży ta cała zmiana kilmatu:-(
anabuba... no własnie tak się zapowiada że będzie islandia;-)
w zeszłym roku w wielu domach woda pozamarzała... np u naszych kumpli i chodzili się do nas kąpać.. a jak mieli dzień pracy to kąpali sie w pracy...
no a przez ok 2 tyg dużo sklepow itp było pozamykanych bo ludzie bali się wychodzić z domu , lód na ulicy , wszystkie auta w poślizgi wpadały.... pełno wypadków...bo tu ani odśniezarek ani opon zimowych .,.. i nie umieli sobie z tym poradzić
malina zadowolona i to bardzo... siedziała aż do 22
no i bawiła się ze wszystkimi dziećmi, i wszystkimi zabawkami..
miałam wstawić zdjęcia ale nie mam siuły ich wklejać itp...
grypa mnie żołądkowa chyba dopadła.. od piątku choruję..
wymiotowałam strasznie nic nie jadłam.. i miałam temp.i całą noc chodziłam wymiotować
w sobotę zjadłam zalediwe rosól , a wieczorem po kanapce też wymiotowałam i całą noc mnie żołądek bolał, dzisiaj tez mnie boli cały dzień i znów wymitowałam:-(oby noc była spokojniejsza...
jutro pójdę do lekarza..
a przy okazji moja mała ma biegunkę tez od piątku:-(
o dziwo D czuje się dobrze (ale jak to mówią złego diabli nie biorą)
także zdjęcia jak się wyleczę
ale masz fajnie plac zabaw przy domuWitam :-):-)
Czy was też zasypało tak jak mnie?!
W sobotę na wieczór pojechaliśmy do teściowej i wczoraj wróciliśmy dlatego się nie odzywałam
No a dzisiaj jestem z Mają umówiona że przychodzę po nią z saneczkami
A to mój widok z okien: na parking i na plac zabaw
u nas to nawet nie ma sie gdzie ruszyc
a ja musze czarkowi jakies sanki zakupic
bo nie ma na czym zjezdzac
a czy nas zasypało, j.w.
i nadal nas zasypuje jak tak dalej pójdzie to na pogrzeb jutro nie wyjade
no i jestem m dzis pojechał z moim tata na pomiary do legnicy bo tam jakas robota wewnątrz ale jak cos to beda dojezdzac wiec w domku bedzie
od 20 do 5 rano
no ale zawsze coś
ludzie ale sypie
masakra
wczoraj nagrywałam czarka jak sie z m wygłupiali pozniej wrzucę ;-)
musze przerobic najpierw
młody nadal chrypi i cosik nie może odkaszlnąc jak tak jutro bedzie to mu flavamed zafunduje