reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie sobtnie.

ja amm dziś wolny dzień,M poszedł dzis za mnie do pracy bo tak mi sie strasznie nie chciało.przekupiłam go sposobem..........:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale za to mam troche luzu i odsapnę trochę.

gdzieś koło 10.00 jedziemy do tesciowej ,potem M po pracy przyjedzie do nas i jedziemy sobie do kina a Oliwka zostanie u dziadków.bedziemy mieli troche czasu tylko dla siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas spadł dzis snieg,temp jest na plusie więc możecie sobie wyobrazić co się z tym śniegiem robi od razu istana chklapa i błocisko :no::no::no::no:
a sypie cały czas.

my z Oliwka jeszcze w szlafrokach zaraz trzeba troszke ogarnąć i się ubierać.ale juz po śniadanku :tak::tak::tak::tak: zaserfowaliśmy sobie nasniadanko tościki,Oliwka wsuneła calutkiego tosta i kabanosa do tego ma spust dziewczyna ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej soboty zyczę :tak::tak::tak::tak::tak:

As jestescie jak blixniaczki he he

pati nie farbuj sie na rudy jakos nie widze cie w tym kolorze

Ostatnia edycja:
reklama
wpadam sie tylko przywitac no i zycze milych ostatków
ja spadam na zakupy bo snieg wali u mnie tak ze szok ...za chwile do sklepu nie dojade bo mi droge zakurzy cholera musze sie spieszyc narazie laski:tak::tak::tak:

LAMPKA WINA LUB KIELISZEK WÓDKI ZA ZDROWIE NASZE LASKI :-):-):-)

Witam i ja
U nas nasypalo full sniegu i dzieciaki juz nei moga sie doczekac kiedy wyjdziemy:tak::tak::tak:Chatka po czesci ogarnieta,ale sprzatam tak na raty bo moj kregoslup mi nie pozwala:no::no::no:Pranie sie pierze no i trzeba bedzie sie wziasc za prasowanie bo zapelnilam jzu moja big pufe i nastepnej porcji suchego pranie nie bede miala gdzie schowac:szok::szok::szok:Jak sie ubierzemy to wyjdziemy na troszke i przy okazji odbierzemy torta i inne ciacha bo na 16 Dominik ma gosci:tak::tak::tak:
Sorki,ale nie poczytalam bo jakos weny brak:baffled:
Musze sobie nakleic moj plasterek na plecy

Witam dziewczynki.
Wyjeżdżam na wycieczkę i szkolenie z fundacji "Otwarte serce" :-D:-D:-D:-D
Dostałam zaproszenie wczoraj.Wyjeżdżamy jako grupa rodziców nastolatków.:tak::-):-)
Będę jutro.
Pozdrawiam.
super :-)
ty to sie najeździsz:tak:
witajcie sobtnie.

ja amm dziś wolny dzień,M poszedł dzis za mnie do pracy bo tak mi sie strasznie nie chciało.przekupiłam go sposobem..........:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale za to mam troche luzu i odsapnę trochę.

gdzieś koło 10.00 jedziemy do tesciowej ,potem M po pracy przyjedzie do nas i jedziemy sobie do kina a Oliwka zostanie u dziadków.bedziemy mieli troche czasu tylko dla siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas spadł dzis snieg,temp jest na plusie więc możecie sobie wyobrazić co się z tym śniegiem robi od razu istana chklapa i błocisko :no::no::no::no:
a sypie cały czas.

my z Oliwka jeszcze w szlafrokach zaraz trzeba troszke ogarnąć i się ubierać.ale juz po śniadanku :tak::tak::tak::tak: zaserfowaliśmy sobie nasniadanko tościki,Oliwka wsuneła calutkiego tosta i kabanosa do tego ma spust dziewczyna ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej soboty zyczę :tak::tak::tak::tak::tak:

As jestescie jak blixniaczki he he

pati nie farbuj sie na rudy jakos nie widze cie w tym kolorze
u nas też sniegu nasypało już wczoraj i sypie i sypie i konca nie widac:no:
pług juz dwa razy jechał wiec autem raczej nie wyjade:sorry2:
młody dostał platki sniadaniowe w kubeczku i cały pokoj jest usyfiony
dobrze ze jeszcze nie odkurzalismy:sorry2:

no a dzis ostatki
wybieracie sie gdzies?

Hej sobotnio:-)
wiecie co miałam koszmarna noc!!!Cholernie boję się pająków. Ale tak naprawdę prawie jak fobia:sorry2:Nawet jak mam jakiegoś wciagnąć do odkurzacza to dostaję białej gorączki. Dzisiaj karmie małą o 2 w nocy, rozglądam się z nudów po ścianach, patrzę a zaraz obok mnie jakieś 30cm siedzi na ścianie wielki, czarny i grubaśny pająk!!!! Ja dostałąm paraliżu i momentalnie oblały mnie poty..w takich sytuacjach obecnosć M była jak zbawienie..a tu sama. Myślę sobie zadzownie po ojca. Ale 2 w nocy, nie odbiera...Staram się na niego nie patrzeć i dalej karmić..ale nie daje rady..za chwiole słyszę "stuk"..pająk spadł.To wyobraźcie sobei jai musiał byc wielki jak słyszałam stukniecie kiedy spadł:sorry2: Poleciałam po odkurzacz i z zamkniętymi oczami próbowałam go odkurzyć..na szczęście udało się a odkurzacz wyniosłam z mieszkania:baffled:...cholera jasna wszsytko włazi do nas z piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem prawie się popłakałam ze stresu:szok: to już chyba faktycznie fobia:no:

a u nas dzisiaj białooooooooooooo i udupiona jestem, bo w takie zaspy to wózkiem nie przejadę....teraz kuie sobie chustę bo innego wyjscia nei widzę:no:msiiek na nóżkach a Niuńka ze mną:tak:

witam po kilkudniowej nieobecności..
starałam się przeczytać wszystko i nadrobić,,...
rodzinkajuż wróciła do domku ,
roczek był udany :tak: a nawet bardzo:-D

malina dziękuję za pamieć i za życzonka w imieniu Victorii:tak:

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam w niedzielę. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio :-( M zabrał kompa na służbę, wczoraj sprzątanie i dopiero dzisiaj mogłam usiąść :tak: zapewne nie nadrobię za co przepraszam :-( ale postaram się już być na bieżąco :tak: śnieg padał przez dwa dni ale na szczęście połowa już się roztopiła :tak: a od wczoraj zimno jak nie wiem co :dry: dwa dni i już mam dosyć zimy :-) kalafior nam w końcu grzeje :-D cieplutko mam w domku :-) ostatnio wzięło mnie na ciasta i co chwilę coś piekę :-D dzisiaj jabłecznik i wyszedł super :tak: pachnie mi w domu aż mi ślinka cieknie i mam ochotę taki gorący zjeść :-) ja od kilku dni coś się źle czuję :baffled: mam nadzieję że nic mnie nie weźmie :tak: idę obiadek szykować :tak: dzisiaj pierogi jeszcze zostały za wczoraj więc muszę tylko do rosołku przygotować :tak:

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p

reklama
Hej sobotnio:-)
wiecie co miałam koszmarna noc!!!Cholernie boję się pająków. Ale tak naprawdę prawie jak fobia:sorry2:Nawet jak mam jakiegoś wciagnąć do odkurzacza to dostaję białej gorączki. Dzisiaj karmie małą o 2 w nocy, rozglądam się z nudów po ścianach, patrzę a zaraz obok mnie jakieś 30cm siedzi na ścianie wielki, czarny i grubaśny pająk!!!! Ja dostałąm paraliżu i momentalnie oblały mnie poty..w takich sytuacjach obecnosć M była jak zbawienie..a tu sama. Myślę sobie zadzownie po ojca. Ale 2 w nocy, nie odbiera...Staram się na niego nie patrzeć i dalej karmić..ale nie daje rady..za chwiole słyszę "stuk"..pająk spadł.To wyobraźcie sobei jai musiał byc wielki jak słyszałam stukniecie kiedy spadł:sorry2: Poleciałam po odkurzacz i z zamkniętymi oczami próbowałam go odkurzyć..na szczęście udało się a odkurzacz wyniosłam z mieszkania:baffled:...cholera jasna wszsytko włazi do nas z piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem prawie się popłakałam ze stresu:szok: to już chyba faktycznie fobia:no:

a u nas dzisiaj białooooooooooooo i udupiona jestem, bo w takie zaspy to wózkiem nie przejadę....teraz kuie sobie chustę bo innego wyjscia nei widzę:no:msiiek na nóżkach a Niuńka ze mną:tak:
fobia cos o tym wiem:dry:
niestety:-(
ale dałas rade;-):tak:

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
eeee no to super relaks;-)
a filmik świetny nie moge sie juz ostatniej części doczekać
a to dopiero w lipcu:-(

obiadek sie robi zaraz rosołek bedziemy zajadac
mlode spia a ja buszuje w poszukiwaniu prezentów dla dzieciaków:tak:

Do góry