reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie sobtnie.

ja amm dziś wolny dzień,M poszedł dzis za mnie do pracy bo tak mi sie strasznie nie chciało.przekupiłam go sposobem..........:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale za to mam troche luzu i odsapnę trochę.

gdzieś koło 10.00 jedziemy do tesciowej ,potem M po pracy przyjedzie do nas i jedziemy sobie do kina a Oliwka zostanie u dziadków.bedziemy mieli troche czasu tylko dla siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas spadł dzis snieg,temp jest na plusie więc możecie sobie wyobrazić co się z tym śniegiem robi od razu istana chklapa i błocisko :no::no::no::no:
a sypie cały czas.

my z Oliwka jeszcze w szlafrokach zaraz trzeba troszke ogarnąć i się ubierać.ale juz po śniadanku :tak::tak::tak::tak: zaserfowaliśmy sobie nasniadanko tościki,Oliwka wsuneła calutkiego tosta i kabanosa do tego ma spust dziewczyna ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej soboty zyczę :tak::tak::tak::tak::tak:

As jestescie jak blixniaczki he he

pati nie farbuj sie na rudy jakos nie widze cie w tym kolorze

Ostatnia edycja:
reklama
wpadam sie tylko przywitac no i zycze milych ostatków
ja spadam na zakupy bo snieg wali u mnie tak ze szok ...za chwile do sklepu nie dojade bo mi droge zakurzy cholera musze sie spieszyc narazie laski:tak::tak::tak:

LAMPKA WINA LUB KIELISZEK WÓDKI ZA ZDROWIE NASZE LASKI :-):-):-)

Witam i ja
U nas nasypalo full sniegu i dzieciaki juz nei moga sie doczekac kiedy wyjdziemy:tak::tak::tak:Chatka po czesci ogarnieta,ale sprzatam tak na raty bo moj kregoslup mi nie pozwala:no::no::no:Pranie sie pierze no i trzeba bedzie sie wziasc za prasowanie bo zapelnilam jzu moja big pufe i nastepnej porcji suchego pranie nie bede miala gdzie schowac:szok::szok::szok:Jak sie ubierzemy to wyjdziemy na troszke i przy okazji odbierzemy torta i inne ciacha bo na 16 Dominik ma gosci:tak::tak::tak:
Sorki,ale nie poczytalam bo jakos weny brak:baffled:
Musze sobie nakleic moj plasterek na plecy

Witam dziewczynki.
Wyjeżdżam na wycieczkę i szkolenie z fundacji "Otwarte serce" :-D:-D:-D:-D
Dostałam zaproszenie wczoraj.Wyjeżdżamy jako grupa rodziców nastolatków.:tak::-):-)
Będę jutro.
Pozdrawiam.
super :-)
ty to sie najeździsz:tak:
witajcie sobtnie.

ja amm dziś wolny dzień,M poszedł dzis za mnie do pracy bo tak mi sie strasznie nie chciało.przekupiłam go sposobem..........:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale za to mam troche luzu i odsapnę trochę.

gdzieś koło 10.00 jedziemy do tesciowej ,potem M po pracy przyjedzie do nas i jedziemy sobie do kina a Oliwka zostanie u dziadków.bedziemy mieli troche czasu tylko dla siebie :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas spadł dzis snieg,temp jest na plusie więc możecie sobie wyobrazić co się z tym śniegiem robi od razu istana chklapa i błocisko :no::no::no::no:
a sypie cały czas.

my z Oliwka jeszcze w szlafrokach zaraz trzeba troszke ogarnąć i się ubierać.ale juz po śniadanku :tak::tak::tak::tak: zaserfowaliśmy sobie nasniadanko tościki,Oliwka wsuneła calutkiego tosta i kabanosa do tego ma spust dziewczyna ostatnio :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej soboty zyczę :tak::tak::tak::tak::tak:

As jestescie jak blixniaczki he he

pati nie farbuj sie na rudy jakos nie widze cie w tym kolorze
u nas też sniegu nasypało już wczoraj i sypie i sypie i konca nie widac:no:
pług juz dwa razy jechał wiec autem raczej nie wyjade:sorry2:
młody dostał platki sniadaniowe w kubeczku i cały pokoj jest usyfiony
dobrze ze jeszcze nie odkurzalismy:sorry2:

no a dzis ostatki
wybieracie sie gdzies?

Hej sobotnio:-)
wiecie co miałam koszmarna noc!!!Cholernie boję się pająków. Ale tak naprawdę prawie jak fobia:sorry2:Nawet jak mam jakiegoś wciagnąć do odkurzacza to dostaję białej gorączki. Dzisiaj karmie małą o 2 w nocy, rozglądam się z nudów po ścianach, patrzę a zaraz obok mnie jakieś 30cm siedzi na ścianie wielki, czarny i grubaśny pająk!!!! Ja dostałąm paraliżu i momentalnie oblały mnie poty..w takich sytuacjach obecnosć M była jak zbawienie..a tu sama. Myślę sobie zadzownie po ojca. Ale 2 w nocy, nie odbiera...Staram się na niego nie patrzeć i dalej karmić..ale nie daje rady..za chwiole słyszę "stuk"..pająk spadł.To wyobraźcie sobei jai musiał byc wielki jak słyszałam stukniecie kiedy spadł:sorry2: Poleciałam po odkurzacz i z zamkniętymi oczami próbowałam go odkurzyć..na szczęście udało się a odkurzacz wyniosłam z mieszkania:baffled:...cholera jasna wszsytko włazi do nas z piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem prawie się popłakałam ze stresu:szok: to już chyba faktycznie fobia:no:

a u nas dzisiaj białooooooooooooo i udupiona jestem, bo w takie zaspy to wózkiem nie przejadę....teraz kuie sobie chustę bo innego wyjscia nei widzę:no:msiiek na nóżkach a Niuńka ze mną:tak:

witam po kilkudniowej nieobecności..
starałam się przeczytać wszystko i nadrobić,,...
rodzinkajuż wróciła do domku ,
roczek był udany :tak: a nawet bardzo:-D

malina dziękuję za pamieć i za życzonka w imieniu Victorii:tak:

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam w niedzielę. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio :-( M zabrał kompa na służbę, wczoraj sprzątanie i dopiero dzisiaj mogłam usiąść :tak: zapewne nie nadrobię za co przepraszam :-( ale postaram się już być na bieżąco :tak: śnieg padał przez dwa dni ale na szczęście połowa już się roztopiła :tak: a od wczoraj zimno jak nie wiem co :dry: dwa dni i już mam dosyć zimy :-) kalafior nam w końcu grzeje :-D cieplutko mam w domku :-) ostatnio wzięło mnie na ciasta i co chwilę coś piekę :-D dzisiaj jabłecznik i wyszedł super :tak: pachnie mi w domu aż mi ślinka cieknie i mam ochotę taki gorący zjeść :-) ja od kilku dni coś się źle czuję :baffled: mam nadzieję że nic mnie nie weźmie :tak: idę obiadek szykować :tak: dzisiaj pierogi jeszcze zostały za wczoraj więc muszę tylko do rosołku przygotować :tak:

hej
u nas dzisiaj śnieg:szok:
co na Irlandię - wiecznie zieloną wyspę zaskakujące:tak:
pada raz na 10 lat... a tu po 10 latach padało w zeszłym roku...
i w tym:szok: i pewnie za rok będzie padać:-D i już tak zostanie:-p

reklama
Hej sobotnio:-)
wiecie co miałam koszmarna noc!!!Cholernie boję się pająków. Ale tak naprawdę prawie jak fobia:sorry2:Nawet jak mam jakiegoś wciagnąć do odkurzacza to dostaję białej gorączki. Dzisiaj karmie małą o 2 w nocy, rozglądam się z nudów po ścianach, patrzę a zaraz obok mnie jakieś 30cm siedzi na ścianie wielki, czarny i grubaśny pająk!!!! Ja dostałąm paraliżu i momentalnie oblały mnie poty..w takich sytuacjach obecnosć M była jak zbawienie..a tu sama. Myślę sobie zadzownie po ojca. Ale 2 w nocy, nie odbiera...Staram się na niego nie patrzeć i dalej karmić..ale nie daje rady..za chwiole słyszę "stuk"..pająk spadł.To wyobraźcie sobei jai musiał byc wielki jak słyszałam stukniecie kiedy spadł:sorry2: Poleciałam po odkurzacz i z zamkniętymi oczami próbowałam go odkurzyć..na szczęście udało się a odkurzacz wyniosłam z mieszkania:baffled:...cholera jasna wszsytko włazi do nas z piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem prawie się popłakałam ze stresu:szok: to już chyba faktycznie fobia:no:

a u nas dzisiaj białooooooooooooo i udupiona jestem, bo w takie zaspy to wózkiem nie przejadę....teraz kuie sobie chustę bo innego wyjscia nei widzę:no:msiiek na nóżkach a Niuńka ze mną:tak:
fobia cos o tym wiem:dry:
niestety:-(
ale dałas rade;-):tak:

hejka my dopiero wstalismy ale sie wyspałam:-):-):-):-):-):-):-)

bylismy wczoraj w kinie ale super relaks:tak::tak::tak:
bylismy na Harym Poterze swietny film tak nam szybko czas zleciał ze szok:tak::tak::tak:

skorzystaliśmy z tej promocji Kinder bueno i mielismy taniej bilety bo normalnie w sobotę byśmy zapłacili aż 22zł za bilet a tak z kinder 10zł za bilet a kinser bueno 3op to 6zł czli bilet nas wyniósł 16zł .opłaca sie

bylismy na lodach i sie byczylismy a w domku udany seksik i wstalismy dopero o 11.00 ale ful wypas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
eeee no to super relaks;-)
a filmik świetny nie moge sie juz ostatniej części doczekać
a to dopiero w lipcu:-(

obiadek sie robi zaraz rosołek bedziemy zajadac
mlode spia a ja buszuje w poszukiwaniu prezentów dla dzieciaków:tak:

Do góry