anka26_x_07
Mama Laury :)
no to super!!! dobrze ze panie wziely malizne sposobem i udalo sie je przebadac. Super! gratulujeWitam
Dzisiaj mialam spotkanie z Pania logopedka ktora badala dzieci w przedszkolu i moje dziewczynki praktycznie jako jednyne w grupie maja idealna wymoweAle bylam dumna jak pani to czytala na forum klasyWiktoria wspolpracowala z Nia super a Klaudia nie za bardzo chcial wiec przedszkolanki kombinowaly biorac Ja na kolana i przytulajac a Ona i tak cichutko mowila,ale jakos udalo sie pani Ja przebadac
p
ja zawsze jestem na takhej mamuski sobotnio!!!
a ja już mam posprzatane i teraz odpoczywam.;-)
glowe umylam,paznokcie zrobilam i wskoczylam zobaczyc co ta u was.
dzieci spia,m w pracy a krystian sie bawi.
wczoraj poczytalam tylko bo wieczorem już byłam tak padnieta :-(ze nie dałam rady odpisac.
tak jak pisała iwicik-wreszcie na reszcie mnie odwiedziła!!!!!!strasznie sie ciesze ze przyjechała.maxsiu z krystianem sie super bawili a lenka jest taka slodka tylko ją schrupac a iwonka super wygląda macierzyństwo jej służy.mam nadzieje ze na kolejne spotkanie nie bede musial czekać kolejnych 5 miesiecy;-);-)
na wieczor nie mam żadnych planow a szkoda bo ja nie lubie siedziec w domu w sobotnie wieczory.:-zawstydzona/y:wiec jak by co to zapraszam do siebie;-);-)
dobra uciekam cos zjeśc.
milego weekendu.:-)
lunka-przeczytalam ze dostalaś @.
a juz myslalam ze wikusia bedzie miała rodzenstwo.
as-kubuś jest poprostu nie samowity
natalineczka-to ci m niespodziankę zrobił-super!!!!
ja uwielbialam takie powroty nie zapowiedziane przez mojego m.
dowikla-brawa dla dziewczynk za poprawną mowę.
moj krystian ma 6 lat i musze do logopedy z nim chodzic bo nie wymawia mi literk 'r":-(
ania-słyszałam od iwonki ze bedziesz na podkarpaciu w grudniu.
tym razem nie ma bata.......musimy sie spotkać.mam nadzieje ze jestes na tak!!!!!
bosko!! swietna wiadomosc!!Ja też coś skrobne:-)
dziewczyny albo miałam zwidy, albo Laura na sekunde zatrzymała rękę w zgięciu podczas ćwiczeń raz jeden, ale zaczynam widzieć światełko w tunelu:-)
dotarli?hej mamuśki..
ja wpadam na chwilę , dziś miałam dużo sprzątania...
teraz D pojechał po rodzinkę n lotnisko..
miałam ja jechać ale znów się źle czułam.. i było mi słabo więc nie ma co ryzykować, tym bardziej że na lotnisko mamy 260 km
teraz mała spi więc hcwile odpocznę , jeszcze sprzątnę , zrobie kolację dla rodzinki... no i będę ich wyczekiwac
mała pewnie zaśnie do ich przyjazdu , ale jutro z całą pewnościa sie ucieszy na widok kuzynostwa
wrzuc linkaWitam niedzielnie
Obudziło mni wyspanie o 6 ano i tak sobie sziedzę na kompie szukam mebelków. Wczoraj byliśmy w meblowych, cos upatrzyliśy, a le znalażłam w necie jeszcze taniej a co dla mnie ważne nawet z szafa narożną. Tesciówka kazała sie rozglądac i mama kazałą się rozglądać to się rozglądam
a kyszszszsz
Kerna coraz lepsze wieści, oby tylko do przodu!
Kamcia to będzie dzis wesoło u Was
brawo, kochany mężuś, a przede wszystkim tatuś!!!
a dla kogo?Ja tylko na chwilke łeb mnie boli bo wczoraj zaszalałam wypiłam 4 lampki wina i kilka kieliszków krupnika kolorowego i mi tak zaszumiało w głowie ze szok wszystko sie mi kreciło w koło i o 21 juz spałam z recznikiem na głowie dobrze ze maz zajał sie dziecmi bo ja nie byłam w stanie az mi wstyd sie przyznać no i niestety lenka na butli bo przeciez jej nie nakarmie teraz cycem dopiero jutro jej dam a mi pozostało odciaganie pokarmu bo inaczej to mi cycki pekną
nara spadam na wybory z dziecmi pózniej do biedronki i no urodziny do 6 latka a maz wybył mi i pojechał do sącza po auto jakies wiec narka
e no super nie ma co;-)
u mnie m czesto sie czarkiem sam zajmuje, jak jest to prawie cały czas sie wygłupiają
poszaleć;-)
też lubie niestety kasiuty brak
ale jak by była oj czesto bym szalała
i pewnie tak jak ty w zabawkowym
witajcie
jak wczoraj pisałam planowałam kino i jakims cudem wypaliło:-)
bylismy w kinie na (tylko się nie smiać) harrym potterze
ale ja baaaaardzo lubie te książki i te filmy
zwłaszcza filmy;-)
oddalismy dzieciaki moim rodzicom i całe 6 godzin nie było nas w domku:-)
było super
ostatni raz w kinie byłam w 5 klasie podstawówki
na ogniem i mieczem
masakra co
teraz juz tak powidziec nie moge;-)
a wieczorem sielnaka sie urwała i teraz ciche dni
nigdy nie moze byc dobrze zeby pozniej nie było źle
wazne ze wyszliscie kazdy lubi co innego. Ja lubie horrory