hej mamuski!!!
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny,szary,zimny i deszczowy dzien.nic sie nie chce w taka pogode.
wczoraj mnie nie było na bb bo tak mnie głowa bolała i taka dziwna byłam że nie miałam na nic sily ani ochoty.:-(
ja juz po obiedzie,pranie mi sie robi,dzieci spią a krystian pod kocem lezy z gorączką.:-(
nie mam pojecia co mu jest???:-(ze szkoly go odebrałam bylo ok aż tu nagle jak jadł obiad mowi mi ze mu nie dobrze i że bedzie wymiotował(myslałam ze sciemnia)ale pobiegl do ubikacji i taki blady sie zrobił.mowi tez ze go głowa boli i nogi.chyba jakiegoś wirusa mi do domu przyniosł??:-(
aha mamuski co ja mu moge dac na ból brzycha i na to żeby mu nie bylo nie dobrze????
oby mi tylko dzieciakow nie zarazil.
anabuba-fajne takie spotkanie po latach-super!!
koniecznie daj znać jak testy wyszły.
dowikla-oby dzis te łóżka do was dotarły.
beatka-kurcze nie fajnie z tym ogrzewaniem u was w mieszkaniu.
oby jak najszybciej zaczeli grzać.
mh-zdrówka dla helenki!!!
patrysia-super fotki.
dzieciaczki słodkie a piesek fajny.
as-super rodzinka sie spisala.
a ty kochana odpoczywaj ile tylko sie da.
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny,szary,zimny i deszczowy dzien.nic sie nie chce w taka pogode.
wczoraj mnie nie było na bb bo tak mnie głowa bolała i taka dziwna byłam że nie miałam na nic sily ani ochoty.:-(
ja juz po obiedzie,pranie mi sie robi,dzieci spią a krystian pod kocem lezy z gorączką.:-(
nie mam pojecia co mu jest???:-(ze szkoly go odebrałam bylo ok aż tu nagle jak jadł obiad mowi mi ze mu nie dobrze i że bedzie wymiotował(myslałam ze sciemnia)ale pobiegl do ubikacji i taki blady sie zrobił.mowi tez ze go głowa boli i nogi.chyba jakiegoś wirusa mi do domu przyniosł??:-(
aha mamuski co ja mu moge dac na ból brzycha i na to żeby mu nie bylo nie dobrze????
oby mi tylko dzieciakow nie zarazil.
anabuba-fajne takie spotkanie po latach-super!!
koniecznie daj znać jak testy wyszły.
dowikla-oby dzis te łóżka do was dotarły.
beatka-kurcze nie fajnie z tym ogrzewaniem u was w mieszkaniu.
oby jak najszybciej zaczeli grzać.
mh-zdrówka dla helenki!!!
patrysia-super fotki.
dzieciaczki słodkie a piesek fajny.
as-super rodzinka sie spisala.
a ty kochana odpoczywaj ile tylko sie da.