reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Przyznaje ze nic nie poczytalam:zawstydzona/y:Jestem padnieta jak nic:no:a oczy to mi sie same zamykaja:no::no:Dominik i Wiktoria przed chwila usneli a Klaudia wlasnie zasypia:tak:Byla u mnie sasiadaka ze swoim synem i troszke posiedzialysmy i pogadalysmy:tak::tak::tak:
Dzisiaj mialam spotkanie z Pania logopedka ktora badala dzieci w przedszkolu i moje dziewczynki praktycznie jako jednyne w grupie maja idealna wymowe:tak::tak::tak:Ale bylam dumna jak pani to czytala na forum klasy:tak::tak:Wiktoria wspolpracowala z Nia super a Klaudia nie za bardzo chcial wiec przedszkolanki kombinowaly biorac Ja na kolana i przytulajac a Ona i tak cichutko mowila,ale jakos udalo sie pani Ja przebadac:tak::tak::tak:

LUNKA
Rzucilo mi sie gdzies w oczy ze dostalas @:tak::tak::tak:Skoro sie cieszysz to ja tez sie ciesze:-):-p

reklama
wiem wiem , ze o swoich ścianach pisałaś-byłych -a ja pisze o swoich oknach-obecnych:-)
aaaaaaaa to nie zrozumiałam:zawstydzona/y::-p:-D:-D
To niezłego Ci stracha napędziła.
W sprawie synka zawsze możesz na mnie liczyć.

A zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś Kuba załatwił. :szok::-D:-D:-D
Kuba się ubierał chyba najwolniej jak potrafił.
W końcu nie wytrzymałam i mówię
Weź się ogarnij ,bo już późno,no pospiesz się.
A ten swoje ruchy powolne wykonuje i ma to w nosie. :baffled:
Widzę,że ściąga jak najdłużej.
W końcu mówię do niego.
Kuba ,czy Ty wiesz co masz robić :confused:
On tak -ubierać się - i dalej się ślimaczy.
Pytam więc ,to dlaczego robisz to tak powoli :confused:
Co nie umiesz :confused:
Pomóc Ci :confused:
Na co mój rezolutny syn odpowiada :-p :
Nie mamuś ,lubię patrzeć jak Ci adrenalina rośnie.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Myślałam ,że padnę. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
kuba jest genialny:-D:-D
a ty widocznie jesteś śliczna jaksie denerwujesz;-):-D:-D
skoro tak lubi patrzeć:tak::-D:-D
Hej laski

No i popoludnie przelecialo mi jak z bata bo wybralam sie wkoncu z moim synem do LIDKI no i bylam zdziwiona bo mój syn i jej odrazu zaczeli sie bawic jak dobrzy starzy kumple a był tam pierwszy raz , okazalo sie ze maja wspolna pasje auta cars no i mega temat do gadania no i do zabawy autkami nie moglam go doprosic zebysmy juz pojechali do domu a miałam byc tylko godzinke na kawie a byłam wsumie chyba ze trzy godziny ...........zreszta lidka tez nie chciała mnie puscic po godzinie heeee
ale bylo superrrrrrrrrrrrr

Luna całe szczescie ze w tej gazecie akurat nie ma kolumny poszukiwany heeeeeeee

Anka jego i tak znaja prawie wszyscy bo w przedszkolu robił furore haaaaaaa

AS troche mnie to dziwi ze ci nie dawali bo ja miałam po kazdym porodzie i po kazdym poronieniu i mowili mi ze to wazne zeby nie zapomniec o tym bo własnie zeby nie było problemów przy nastepnej ciaży ....a ja wlasnie w róznych dawkach otrzymywalam i zawsze dostalam kartke ze miałam taka szczepionke , ta kartke musiałam pokazac przed kazda kolejna ciaza hmmmmmm
super że spotkanko udane:tak::tak::tak:

witajcie
zaraz tra sie za porzadki zabrac
m nam wczoraj niespodzianke zrobił i przyjechał a miał dzis po robocie przyjechac:tak:
tak wiec dzis mam juz luzik w domku:tak:
no i planuje wyjscie do kina z m ale nie wiem czy on sie zgodzi i czy mu sie bedzie chciało:sorry2::-D

a tu kilka fajnych i pomysłowych filmików;-)
YouTube - Konad y Marmol Look

Ostatnia edycja:
witam sie...

As normalnie padam na pysk jak czytam tekt Kubulca :D

Nocka ladna, Niki od jakiegos czasu przesypia mi cale noce, rzadko kiedy sie jeszcze obudzi... :)
miala isc teraz spac ale jakos sie nie zapowiada bo slysze ze sie kloci z Sewerynem :)
ta to ma duzo do gadki... :D
a jaki mami cycek.... to normalnie szok!
ja juz posprzatalam, na obiad zrobie lazanki,
a teraz mzykam ja polozyc spac :)
milego dnia!

Witam i ja
Ja rowniez zaplanowalam sobie na dzisiaj big porzadki:tak::tak:No i jakos mi to idzie:tak::tak::tak:Wzielam sie za ukladanie butow dzieciakow bo jak sie okazalo na korytarzu mieli po 6 par:szok::szok::szok:No to pochowalam te ktorych juz raczej teraz nosic nie beda,przesunelam ten regal na buty,wieszak i neizle tam ogarnelam hehe;-)Cala chate juz poodkurzalam,pranie wypralam i wywiesilam na balkonie:tak::tak:Bylam tez z mlodymi na malych zakupkach,a teraz mam chwilke przerwy przy capucinko i necie:tak::tak::tak:
Na obiadek dzisiaj zaserwuje frytki,rybki i jakas salateczke:tak::tak::tak:

hej mamuski sobotnio!!!
a ja już mam posprzatane i teraz odpoczywam.;-)
glowe umylam,paznokcie zrobilam i wskoczylam zobaczyc co ta u was.
dzieci spia,m w pracy a krystian sie bawi.
wczoraj poczytalam tylko bo wieczorem już byłam tak padnieta :-(ze nie dałam rady odpisac.
tak jak pisała iwicik-wreszcie na reszcie mnie odwiedziła!!!!!!:tak:strasznie sie ciesze ze przyjechała.maxsiu z krystianem sie super bawili a lenka jest taka slodka tylko ją schrupac a iwonka super wygląda macierzyństwo jej służy.mam nadzieje ze na kolejne spotkanie nie bede musial czekać kolejnych 5 miesiecy;-);-):-D
na wieczor nie mam żadnych planow a szkoda bo ja nie lubie siedziec w domu w sobotnie wieczory.:-:)zawstydzona/y:wiec jak by co to zapraszam do siebie;-);-):tak:
dobra uciekam cos zjeśc.

milego weekendu.:-)

lunka-przeczytalam ze dostalaś @.
a juz myslalam ze wikusia bedzie miała rodzenstwo.:tak:

as-:-D:-D:-D:-D:-Dkubuś jest poprostu nie samowity

natalineczka-to ci m niespodziankę zrobił-super!!!!:tak:
ja uwielbialam takie powroty nie zapowiedziane przez mojego m.

dowikla-brawa dla dziewczynk za poprawną mowę.:tak:
moj krystian ma 6 lat i musze do logopedy z nim chodzic bo nie wymawia mi literk 'r":-(

ania-słyszałam od iwonki ze bedziesz na podkarpaciu w grudniu.
tym razem nie ma bata.......musimy sie spotkać.:tak::tak::tak:mam nadzieje ze jestes na tak!!!!!

Ja też coś skrobne:-)
Dowikla jaka organizacja:szok::szok::cool2: ekstra..ja zabrałam sie za odkurzanie ale na dywanie musiałam skończyć...:baffled:może do jutra uda mi sie cała chate odkurzyć:confused: wczoraj wypucowałam kibelek i jakoś jaśniej sie tam zrobiło:-pjeszcze kiczyn i kurze...buuu maa dziś na cycu wisi dość czesto więc nie oprobie. ale sukces bo pycha zupka wyszła przynajmniej.;-)
Kurcze Lidka Ty tylko siedzisz, a wszyscy odwiedzają:-D Szkoda że nie spotkałyśmy sie we trzy..ale pewnie będzie okazja bo cholera en pępek niw wygląda fajnie...odpadł strupek, a pod nim co??ropa:wściekła/y: jak do poniedziałku nie zejdzie to znowu tam jade i powiem o tym wymazie..
wczoraj dzwoniła do mnie ta od turnusu ze od jutra możemy zaczac..odmówiłam..cholera powiedziała ze nie wie kiedy znowu bedzie miejsce:wściekła/y:
dziewczyny albo miałam zwidy, albo Laura na sekunde zatrzymała rękę w zgięciu podczas ćwiczeń:confused::blink: raz jeden, ale zaczynam widzieć światełko w tunelu:-)

hej mamuśki..
ja wpadam na chwilę , dziś miałam dużo sprzątania...
teraz D pojechał po rodzinkę n lotnisko..
miałam ja jechać ale znów się źle czułam.. i było mi słabo więc nie ma co ryzykować, tym bardziej że na lotnisko mamy 260 km:baffled:

teraz mała spi więc hcwile odpocznę , jeszcze sprzątnę , zrobie kolację dla rodzinki... no i będę ich wyczekiwac :-D
mała pewnie zaśnie do ich przyjazdu , ale jutro z całą pewnościa sie ucieszy na widok kuzynostwa:-D

hej mamuski sobotnio!!!
a ja już mam posprzatane i teraz odpoczywam.;-)
glowe umylam,paznokcie zrobilam i wskoczylam zobaczyc co ta u was.
dzieci spia,m w pracy a krystian sie bawi.
wczoraj poczytalam tylko bo wieczorem już byłam tak padnieta :-(ze nie dałam rady odpisac.
tak jak pisała iwicik-wreszcie na reszcie mnie odwiedziła!!!!!!:tak:strasznie sie ciesze ze przyjechała.maxsiu z krystianem sie super bawili a lenka jest taka slodka tylko ją schrupac a iwonka super wygląda macierzyństwo jej służy.mam nadzieje ze na kolejne spotkanie nie bede musial czekać kolejnych 5 miesiecy;-);-):-D
na wieczor nie mam żadnych planow a szkoda bo ja nie lubie siedziec w domu w sobotnie wieczory.:-:)zawstydzona/y:wiec jak by co to zapraszam do siebie;-);-):tak:
dobra uciekam cos zjeśc.

milego weekendu.:-)

lunka-przeczytalam ze dostalaś @.
a juz myslalam ze wikusia bedzie miała rodzenstwo.:tak:

as-:-D:-D:-D:-D:-Dkubuś jest poprostu nie samowity

natalineczka-to ci m niespodziankę zrobił-super!!!!:tak:
ja uwielbialam takie powroty nie zapowiedziane przez mojego m.

dowikla-brawa dla dziewczynk za poprawną mowę.:tak:
moj krystian ma 6 lat i musze do logopedy z nim chodzic bo nie wymawia mi literk 'r":-(

ania-słyszałam od iwonki ze bedziesz na podkarpaciu w grudniu.
tym razem nie ma bata.......musimy sie spotkać.:tak::tak::tak:mam nadzieje ze jestes na tak!!!!!
fajnie ze spotkanie udane
ja natomiast bym sie i wbila ale za daleko hihi

na obiedzie byli tescie
zaraz musze isc myc wanne bo tylko lazienka mi zostala do sprztaania no i te naczynia pozmywac...

reklama
kernus-to jak sie pępuszek nie zagoi to wiesz ze mozesz do mnie przyjechac.;-)
serdecznie zapraszam!!!!!!:tak::tak::-)

patrysia-nie tak daleko.........wpadaj zapraszam!!!:tak:;-)
a ty kochana dobra synowa jestes tesciów na obiad zapraszasz:tak:

a ja sie nudze......:szok::shocked2:
m kazał mi odpoczywać i zabronił wchodzić do dzieci:blink: bo on chce sam z nimi czas spedzic:tak: bo przez caly tydzien to ja sie nimi zajmuje i bawie.

Do góry