reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka wow!! Pogratulować męża! Że sam na to wpadł:szok::-D ja tam na mojego za abrdoz narzekać też nie mogę bo w końcu i tak go nie ma a jak wraca to zostaje z dwójką i rzuca tekstem "idź na sklepy poszaleć":-D a ja zwykle laduję w zabawkowym:-D
Misiek od dawna śpi a Laura cos nie moze....jękoli że już słuchać nie moge:sorry2:

Pati miłego szorowania:-p

reklama
Witam niedzielnie

Obudziło mni wyspanie o 6 ano i tak sobie sziedzę na kompie szukam mebelków. Wczoraj byliśmy w meblowych, cos upatrzyliśy, a le znalażłam w necie jeszcze taniej a co dla mnie ważne nawet z szafa narożną. Tesciówka kazała sie rozglądac i mama kazałą się rozglądać to się rozglądam:-D

lunka-przeczytalam ze dostalaś @.
a juz myslalam ze wikusia bedzie miała rodzenstwo.:tak:
a kyszszszsz:-D

Kerna coraz lepsze wieści, oby tylko do przodu!

Kamcia to będzie dzis wesoło u Was

m kazał mi odpoczywać i zabronił wchodzić do dzieci:blink: bo on chce sam z nimi czas spedzic:tak: bo przez caly tydzien to ja sie nimi zajmuje i bawie.
brawo, kochany mężuś, a przede wszystkim tatuś!!!

Witam kobitki, dzisiaj WYBORY jakby któraś zapomniała :-p Niedługo jedziemy głosować, Helenka uwielbia stawiać krzyżyki :-D:-D:-D

My dzisiaj jedziemy na obiad do babci na 2 tury :-D:-D:-D Zupkę zjemy u teściowej a drugie u mojej :-D:-D:-D:cool2: Więc wolne w kuchni :-p łóżek też nie ściele, bo wrócimy wieczorem :cool2:

witam kochane
wstalismy o 9 wiec sie nawet wyspalam mimo ze z m poszlismy spac kolo 24 albo i pozniej, mala jakos obudzila sie po 23 ale nie chciala cyca, musialam na szybko robic troche mleka... no i zasnela...

teraz juz po kawusi, niedlugo zabiore sie za obiad,

lidka hehe kochana nie mow mi dwa razy bo mnie zobaczysz w drzwiach :-p
a na obiad tesciow zaprosilam bo tesciowa kupila produkty na lazanki i chciala zeby jej przyniesc w polmisku no to mowie chodzic nam sie nie chce to ich zaprosilam...:tak:
kerna dopisuj to zaglosuje na ciebie :-D
mh chyba za dobrze wam co :-D:-D:-D

Witam i ja niedzielenie
Pogoda jakby lepsza bo nei pada i az tak nei wieje,no i czasami pokazuje sie jakies sloneczko:tak::tak::tak:Znowu udalo nam sie pospac do 10,ale i tak obudzilam sie z bolem glowy:no:Jestemy juz po sniadanku:tak:Dominik bawi sie u siebie a dziewczynki graja w chinczyka wiec mam cisze:tak::tak::tak:Wezme sobie jakas tabletke i chyba pozniej wybierzemy sie na jakis spacerek:tak::tak::tak:

LIDUS
Ale masz kochanego mezusia:tak::tak::tak::szok:Tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:

Ja tylko na chwilke łeb mnie boli bo wczoraj zaszalałam wypiłam 4 lampki wina i kilka kieliszków krupnika kolorowego i mi tak zaszumiało w głowie ze szok wszystko sie mi kreciło w koło i o 21 juz spałam z recznikiem na głowie :-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze maz zajał sie dziecmi bo ja nie byłam w stanie az mi wstyd sie przyznać:-D:-D:-D:-D:-D no i niestety lenka na butli bo przeciez jej nie nakarmie teraz cycem dopiero jutro jej dam a mi pozostało odciaganie pokarmu bo inaczej to mi cycki pekną:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj napatoszył sie szwagier no i odwalił za mnie robote w pokoju maksia bo to ja miałam szpachlowac a wyszło ze to szwagier zrobił no i powiedział ze za to musze sie z nim napic i tak jakos wyszło :-D:-D:-D:-D:-Dbałam sie tylko zeby mi trzustka sie nie odezwała ale jest oki tylko łeb boli :-):-):-):-):-):-):-)

nara spadam na wybory z dziecmi pózniej do biedronki i no urodziny do 6 latka a maz wybył mi i pojechał do sącza po auto jakies wiec narka

kernus-to jak sie pępuszek nie zagoi to wiesz ze mozesz do mnie przyjechac.;-)
serdecznie zapraszam!!!!!!:tak::tak::-)

patrysia-nie tak daleko.........wpadaj zapraszam!!!:tak:;-)
a ty kochana dobra synowa jestes tesciów na obiad zapraszasz:tak:

a ja sie nudze......:szok::shocked2:
m kazał mi odpoczywać i zabronił wchodzić do dzieci:blink: bo on chce sam z nimi czas spedzic:tak: bo przez caly tydzien to ja sie nimi zajmuje i bawie.
e no super nie ma co;-):tak:
u mnie m czesto sie czarkiem sam zajmuje, jak jest to prawie cały czas sie wygłupiają:tak:
Lidka wow!! Pogratulować męża! Że sam na to wpadł:szok::-D ja tam na mojego za abrdoz narzekać też nie mogę bo w końcu i tak go nie ma a jak wraca to zostaje z dwójką i rzuca tekstem "idź na sklepy poszaleć":-D a ja zwykle laduję w zabawkowym:-D
Misiek od dawna śpi a Laura cos nie moze....jękoli że już słuchać nie moge:sorry2:

Pati miłego szorowania:-p
poszaleć;-):tak:
też lubie niestety kasiuty brak:sorry2:
ale jak by była oj czesto bym szalała
i pewnie tak jak ty w zabawkowym:-D:-D:-D

witajcie
jak wczoraj pisałam planowałam kino i jakims cudem wypaliło:-)
bylismy w kinie na (tylko się nie smiać) harrym potterze:-D
ale ja baaaaardzo lubie te książki i te filmy
zwłaszcza filmy;-):tak:
oddalismy dzieciaki moim rodzicom i całe 6 godzin nie było nas w domku:-):tak:
było super:tak:
ostatni raz w kinie byłam w 5 klasie podstawówki:sorry2:
na ogniem i mieczem:sorry2:
masakra co:confused::-D:-D
teraz juz tak powidziec nie moge;-):-D

a wieczorem sielnaka sie urwała i teraz ciche dni:baffled::dry:
nigdy nie moze byc dobrze zeby pozniej nie było źle:dry:

Natali oo kino..super, szkoda że wieczór zakończył się po cichu:dry::dry:
wiesz co "poszaleć" on mnie puszcza na sklepy bo wie że i tak niczego nei kupie:-D:-D:-D u nas też kasy zawsze za mało i M wie, że mi wystarcza wypad na sklepy tak....w odwiedziny bardziej:-D:-D:-D Teraz poszalał i kupił mi kurtke na zime:tak::tak: no ale jeszcze na buty by cza wydać...póki co mam wojaski jeszcze ze średniej szkoły:-D czyli ośmio letnie:-D ale nei do zdarcia..
My zaraz spadamy do teściówy bo nudzi mi się. Laura łądnie spała w wózku, misiek zjadł zupinę a ja zapchałąm się do tego jeszcze ciastkami:sorry2:

reklama
No i jestem późno popołudniowo
MH no pozazdrościć. Tesciowa to dzis u nas była na obiedzie. Wizytacja zaliczona, kąty przejrzane, komentarze wygłoszone, ale i tak widziałąm jak sie w jezyk gryzie, wiec ma plusa, heheheh

Iwcik ale masz dobrez, mnie głowa boli od wczoraj i to bez popijawki.

Natali gratuluje wypadu, no i jak to bywa, musi być troche gorzej, żeby późńiej było troche lepiej:-). I tego sie trzymaj!:-)

A mój idzie na nockę, młoda zaraz będzie kąpał, a ja zdycham, ledwo mrugam, na kompie ból patrezc, choc jasnośc na minimum jest, tak więc z przerwami będę.

Do góry