Natalineczka555
kocham kochać :)
kurier jak ta lalaWitam i ja
Mlode sia bawia to ja sobie buszuje po neciePogoda ciut lepsza bo nawet jakeis niesmiale sloneczko wyglada
Dzwonilam do firmy kurierskiej i niby ten kurier byl wczoraj u mnie o 16;30Tylko nie wiem jak to mozliwe bo o tej godzinie bylam w domuDzsiiaj nei wzial tych lozek na auto ,wiec umowilam sie z Nim na poniedzialek na 14-15,mam nadzieje ze nie nawali
nie ma co
u nas też jest róźnica z tym że to ja mam + a m - więc problemu nie maTy leniu jeden
A swoją drogą
Co masz zrobić dziś ,zrób jutro ,będziesz mieć 1 dzień wolnego.
Iwcik u mnie to różnie.
Przy pierwszym dziecku nie ma problemu z Rh .
Problem pojawia się przy drugiej ciąży i kolejnych.
Z każdą ciążą o innej grupie krwi niż matki - przeciwciała już zazwyczaj rosną.
Z Klaudią nie miałam wcale ,a ona jest+,ale po porodzie immuno dostałam. Potem 2 poronienia i z tego co pamiętam to po pierwszym immuno nie miałam ,bo nawet w szpitalu nie byłam.
Drugie poronienie też w sumie nie pamiętam,ale dr. Niemiec coś tłumaczył ,że przeciwciał nie było ,więc immuno nie jest potrzebna.
Przy Kubie wzrosły mi przeciwciała i immuno miałam dawane 2 doby po porodzie.
W lipcu znów nie dostałam ,bo przeciwciała pewnie zupełnie nie były brane pod uwagę ze względu na bardzo wczesną ciążę 4-5 tyg tylko :---(.
Teraz mam dostać tuż po zabiegu.
Ech i tak to z tymi lekarzami...
na szczęście
a tekst pierwsza klasa
ale ja pisałam o płaczących ścianachNatali a ja myślałąm, ze to u mnei jest strasznie z tymi mokrymi czy tez płaczącymi czasem oknami
, weszłam siusiu przed wyjsciem z zakładu i dostałam @
Tak więc moje kochane dziekuję za zainteresowanie i pamięć. Ja tam się cieszę, nie wiem jak WY
na szczęście juz się tam nie duszę
no to super jak ty sie cieszysz to i ja sie ciesze;-)
witojcie bylam w miesie i nakupilam iecha ze zamrazara sie nie zamyka
a w lodoce ino ser i jedna wedlina i kilka parówek
m przyjedzie znow bedzie gadanie ze lodowka pusta
ale moze zdąże mu kupic jakiejs kiełbasy w sklepie jutro