reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SIOSTRA tak swiniak zamówiony :-D:-D:-D:-D

LIDKA jednak u mnie chrzcimy i mam go w dupie co on zrobi teraz chrzcil kumpel u nas tez w parafi i tez miał problem bo chcial brata za chrzestnego i wyobraz sobie ze nasz ksiadz powiedział ze on nie moze byc bo jest rozwodnikiem i co poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanik:-D:-D:-Dwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik no ręce opadają, można się wkurzyć, i jeszcze wdomu tez nie pomogą...

NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebie:confused::wściekła/y::wściekła/y:kazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam .
W telegraficznym skrócie.:tak::-D:-D
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.:crazy:
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.:tak:;-)

Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się :szok::szok::-D:-D:-D
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.

Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne

o kurcze nie małe pieniadze:szok::szok::szok:
no i nowa fura jest :-):-):-)pierwsza jazda próbna zaliczona??????? :-):-):-)

Iwcik to za tydzień :tak: pewnie szykowania będzie i gości :-)
As trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:-D
Malina zapewne tata będzie mieć co robić a Julek czym się bawić jak tata złoży czołg :-)

W końcu w domku :-) Kuba już zjadł ala spaghetti, wcisnął cały talerz aż się zdziwiłam :szok: teraz mama je, bo ja dzisiaj obiadu nie zdążyłam zjeść :sorry2: na mieście nic nie ma :crazy: jestem zła jak nie wiem bo specjalnie bo to pojechałam :dry: i tylko znalazłam jedne spodnie dla Kuby i oczywiście auta :-) i będę musiała szukać :dry: a może któraś z Was ma na zbyciu jakieś spodnie na 92 :confused: wdzięczna bym była :tak:

nie ta sobota bo ta to 16 na nastepna sobote, no i bedzie troche gosci i gotowania chociaz z miesem poszlam na łatwizne i zamówilam sobie na chrzciny calego prosiaka pieczonego z dodatkami:tak::tak::tak:

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:
no kiedys gadałysmy nawet na ten temat a na nk w ten sam dzien składałysmy sobie zyczenia widze ze zapomniałas juz :-D:-D:-D

reklama
Wpadlam napisac dobranoc
Moj juz lezy w lozku i czeka:-D obok z Laura bo przebudzila sie na kupke:szok: jeszcze nigdy mi tak nie wstala:szok:No ale kiedys musi byc ten 1 raz:-D

Luna ja teraz jak ogladam buty to mi sie inne nie podobaja bedzie problem jak ich nie dostane:-D:-D A w Deichmanie napewno cos znajdziesz bo wybor maja i to nawet duzy:tak:

Iwcik a czasami nie zapomnieli do kogo przyjechali. Do Was czy do babki? Bo cos mi sie zdaje ze zapomnieli:crazy: Dobrze ze Wy tam jestescie bo dawno by umarla:-(

Natalineczka to ile tych sloikow narobilas?

AS nie skomentuje:baffled:

Patrysia interesik sie kreci? Super i niech sie dobrze kreci!

helo babeczki
witam sie jak zwykle nocnie
rano Pauline wyprawilam do szkoly i poszlam dalej spac:rofl2:no iw stalam o 9 ,tzn tesc mnie obudzil bo karjzege przywiozl.
rano u nas tez byla mgla ale nie taka ostra.a za oknem o 7 chyba ze 2 stopnie na plusie byly.no to teraz dla odmiany juz -2:szok:
do szkoly polecailam,wrocilam,dzieci makaramilam.Paulina siedziala z terapeutka a my z Weroniak rbilysmy porzadki na podworku cig dlaszy.trawe skosilam po raz ostatni w tym roku:tak::tak::tak::tak:
szybko sie zeszlo bo juz owlno rosnie ale przy okazji kosiarak wciagnela polowe lisci z podworka:tak::tak::tak::tak::tak:
grabic mis ie nie chce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
potem zrywalysmy fasole-straki i tez same rosliny z siatki zrywalysmy zeby suchelce na zime nie zostaly.
jeszcze mama pare rzeczy do ogarniecia ale to w najblizszych dniach.
p pojechal do roboty,dzeci juz spia.

Weronika w sumie juz kataru nie ma poki co.mam nadzieje ze tak zostanie-dostaje wapno,rutinacee junior i na noc lipomal jeszcze.
Paulina pdoobny zestaw i tez jest dobrze.
no i codziennie sie hartujemy na dworze:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam. Ja kończę śniadanko :tak: coś mnie głowa znowu zaczyna boleć :dry: zaraz tabsa sobie zapodam i przejdzie :tak: Kuba się bawi i jak na razie mogę posiedzieć :-) za oknem z jednej strony piękne słoneczko a z drugiej samochód do skrobania :-)

nie wiecie co sie robi zeby szyb ni skorbac?wystarczy na szyby kartony za wycieraczke wsadzic i po klopocie.tylko boczne zostaja:tak::tak::tak::tak:

Witam porannie :-)

My dzisaj znowu do lekarza :baffled: Helenka zostaje w domu bo kaszle paskudnie... ja chyba zwarjuję... A już mi się skończyły meble do przestawiania :szok::-D
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
alez sie czepnelo
to taki wirus paskudny jak nic

i jak tu ubrac dzieciaczki:confused:
mlodego nie ma problemu ale małą:confused::confused:
pomóżcie;-):tak::tak:

hmmmm
ja swoje zawsze cieplej ubieraalamniz siebie.
ale ze ja zawsze w biegu to jak byly takei male to zakldalam zawsze jedna warstwe wiecej niz sobie i kocyk kladlam
ale zawsze sie zastanawaialm czy nie za cieplo albo nie za zimno.
zawsze mozna kocyk odkryc trche

Witam :-):-)
Weekend był taki piękny że w sobotę z rana zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad do ZOO do Warszawy, a ze słoneczko było piękne a ZOO wielgachne to zeszło nam cały dzień i do domu wróciliśmy na godz.21 :tak::tak::tak:
A wczoraj już leniwie i rodzinnie :tak::tak::tak: i tak zeszło że na kompa czasu zabrakło :tak::tak::tak:
A dzisiaj rano dzwonię do przychodni bo przecież wyniki morfologii odbieram no i trzeba by je skonsultować i o godz.7.40 babka mi mówi że już numerków nie ma, noż kur.. mać przecież to paranoja, przychodnia do godz.18 i 5 lekarzu i baba mi mówi że już wszystko zajęte :angry::angry::angry::angry:
No pójdę tam i ich wystrzelam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

weekedn fajowy
ja jak nie musze to nigdy do lekarza w poniedzialkui nie chodze bozawsze tlumy

[
ANABUBKA
Hehe i u Was tez sie dzialo;-):-)Ciekawa jestem ile na minusie bylo dzisiaj w nocy u Ciebie:no:
Kurde z tego co ogladalam pogode to chyba gdzie tam w twojej okolicy zapowiadali juz snieg z deszczem:szok::szok::szok:
[/B]

no zapowiadaja snieg z deszczem ale u nas kolo piatku i mam nadzieje ze sie sprawdzi bo jeszcze bachy na daszku nie mam i trzebaby chociaz chudziaka wylac w tym wiatrolapie
mial gosc do dachu przyjsc w sobote ale cos mu wyapdlo i nie mogl,a w tygoniu pracuje do nocy wiec dupa bada

Dzień dobry! :-)

Ja tylko przelotem :-p Od rana ogarniam poweekendowy sajgon :-D:-D
Wróciłam do pracy - całą sobotę i pół niedzieli tam spędziłam, a tatuś zajął się szkrabikami, więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda nasze mieszkanko :szok::szok::szok::szok::-D

Cieszę się, że wróciłam. Praca daje mi duuużo pozytywnej energii :tak: Aż się lepiej czuję :-)

Nie mam czasu nadrobić, więc po prostu postaram się być na bieżąco :-D

fajnie
mama nadzieje ze od lsitopada ja tez ta wolnosc poczuje:rofl2:

hej laski

u mnie tez biało było z rana i wkurzyłam sie bo musiałam szybki skrobac:wściekła/y:nie lubie tego:wściekła/y:zawiozlam dzieci do szkoły i poszłam do caritasu bo mieli dzisiaj tesciowa tez tam wziaść no i wkurzyłam sie jeszcze bardziej bo byłam na 8 umówiona z kierowniczka czekałam pół godziny a ona i tak nie dojechała wiec pojechałam do domu bo co bede czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz dzwoniłam i zaprosiła mnie na rozmowe na 12 no i szlak mnie trz:wściekła/y:afi bo czuje ze jednak nie wezna dzisiaj tesciowej tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurwic sie to mało powiedziane od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze chłop sie zmył i poszedł drzewo ciac bo jeszcze jemu by sie oberwało bo nawet tesciowej sniadania nie zrobił tylko czekał az ja wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhhh

elloo
No i moja lampa. Zdjecia nie oddaja jej piekna ale i tak wkleje:-D
Zobacz załącznik 290954Zobacz załącznik 290953

fajowa lampa

hej
ale wy drukujecie....:szok:
no nie da sie was nadrabiac a pisac ciagle o sobie samej to nieza ładnie:dry:
no ale u nas ok, tez bylo rano mleko za oknem:-D
Miki spi, dznieciaki baje ogladają a ja mysle co zrobic z dyni....? macie jakies pomysły?
z dyni...wez moze ugotuj raze z jablkiem i zrob deserek albo zrob zupe z dyni
ale nigdy takiej nie gotowalam wiec nie wiem

)
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
e

gratuluje auta:tak::tak::tak::tak:
u nas Paulina ma z poradni zatwierzdony indywidualny tok nauczania dostaowany do jej mozliowsci
poki co ma takei mozliwosci jak reszta klasy
i ja co roku(albo 2 razy do roku) na zebraniu dostaje progrma pracy z Paulina przygotowany przez pedagoga z jej klasy

widze ze moja wiejska szkola duzo lepsza pod tym wzgledem:tak::tak::tak::tak:

A moja babcia w szpitalu, szykuje się operacja. Nic specjalnie jeszcze ni ewiem, poza tym, że od kilku dni mdleje z bólu, przewraca sie sie, strasznie ją boli. Nie wiem dokłądnie -woreczek żółciowy, kamienie, czy co...

trzymam ckiuki zeby z babcia bylo lepiej

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie
:

no witaj kochana!

beata no dokladnie, ostatnio przeciez byli chorzy i teraz znowu... :dry: narazie biora calcium w syropie zobaczymy co bedzie dalej.
dzieciaczki juz spia od dluzszego czasu, wiec ide sie relaksowac do wanny
no i pojde juz spac bo oczy mi sie kleja a jutro mam klientke na tispy ok godz 10 wiec jeszcze z rana bede musiala cos ogarnac chatke...
dobranoc, buziam :-D

zdrokwadla dzieciaczkow

Kuba wytrzymał cały dzień ,ale na religii nerwy mu już puściły i go uderzył. :crazy::crazy:

Jednak ja na miejscu Kuby nie postąpiła bym inaczej.
Nie dość ,że latał za nim z wykałaczką i mówił ,że go ukłuje to jeszcze go podburzał i mu docinał.
Kubuś sobie dzielnie radził,ale jak zaczął mówić do niego na lekcji " ty idioto,ty klaunie,ty błaźnie,ty debilu dlaczego po stołach nie skaczesz,a może poczołgasz się trochę to Kuba już nie wytrzymał i mu dowalił. :szok::szok::szok::szok:
Kubuś niestety został za to ukarany potrójną karą !!!!!! :crazy::crazy::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po pierwsze czarną kropką ,po drugie siedział w ławce na przerwie ,a po 3 napisano mu uwagę !!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nosz kur...a w jakim kraju ja żyję !!!!!
devil.gif

I gdzie tu sprawiedliwość.
Pani od religii była sama jedna i ten chłopiec za to ,że pochwaliła Kubusia odstawił taką prowację.
Kobieta nie mogła poprowadzić lekcji ,bo wyciszała tamtego chłopca,żeby nie robił przykrości Kubie.
A Jędrek zero reakcji.
Nic ,po prostu nic.
Nie reagował na polecenia pani i robił co chciał.

Mi już ręcę opadają.
Ja już nie mam siły walczyć o każdy normalny dzień w szkole u mojego syna !!!!!!
2:

wspolczuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u Pauliny w kalsie dzieci bardziej tolerancyjne
ale takie zachowania i tesjty wtym wieku to wina tv,rodzenstwa i rodzicow
najpierw ich trzeba naprostowac a potem dziecko

ale ja tez dzis mialam niemila niespodzianke
Paulina pospula koleznce jakiegos jezyka(chyba z plastekliny),mowila ze chciala poprawic ale ta dziewczynka powiedziala ze jej pospula no i tu wierzez akurat tamtemu dziecku i reszcie kalsy,bo Paulina tak sie nauczyla klamac ze :szok::szok::szok::szok:
oby tylko wyszla na niewinna:crazy:
do tego rzepychala sie z chloapkami(ale pewnie cos jej dokuczali) i uderzyla kolezanke z lokcia w brzuch.koniec komcow dostala juz2 czy 3 uwage w tym roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzn od wrzesnia
ona w sumie juz wczoraj mila jaksi paskudny dzien
no i leki dostaje.ale dzis jej kupilam melise do parzenia i wypila po powrcocie ze szkoly i pozniej juz byla spokojna....
ehhh
no i kazdego dnia sie martwie co ona nawywija
najgorsze jest to ze ma duuuuzo sily i moze jakiemus dziecku zrobic krzywde,bo ona nie panuje nad swoja sila:no::no::no::no::no::no::no:
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

mlody nie chcial zasnac myslal ze jak go nosimy do lozka do spania to taka zabawa
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As moje zdanie znasz i kurcze, ze ty tych ludzi tam jeszcze nie zmasakrowałas w tej szkole to cie podziwiwma, bo wiadomo, matka to lwica za dziecmi swoimi.

poszli do kurii i tam powiedzieli ze moze byc i wezwali naszego ksiedza na dywanik:-D:-D:-Dwiec sam sie teraz osłuchał moze troche zmądrzeje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NO niestety jak chce sie na kogos liczyc to najlepiej licz na siebie:confused::wściekła/y::wściekła/y:kazdy zapowiadal ze beda pomagac a ich pomoc siega jedynie jednorazowej wizyty raz na miesiac i mysla ze to wystarczy , ostatnio byli i nawet u mnie nocowali to do pokoju tesciowej nawet nie zajrzeli tylko zapytali sie jak tam u niej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I bardzo dobrze jednemu takiemu, no. Chociaz jednego naprostują, , hehe
Co do rodzinki i ich pomocy-masz rację-umiesz liczyc licz na siebie. tylko dzieci, dom, rodzina, chorzy pod opieką i jeszcze koło domu zrobić to jest za dużo

Luna ja teraz jak ogladam buty to mi sie inne nie podobaja bedzie problem jak ich nie dostane:-D:-D A w Deichmanie napewno cos znajdziesz bo wybor maja i to nawet duzy:tak:
wiem wiem, bo za dobrych czasów to jezdziłam do Bydgoszczy do nich. I też tak mam, jak mi sie jakies buty , czy cuś spodoba, to wrrrrrrr-z gardła komuś wyciągnę-no dobra, przesadziłam, hehe. A ja weszłam sobie na spacerze do sklepu jednego, tak sobie i spojrzały na mnie cudne butki, kozaczki, czerwone, na szerokim wygodnym obcasie, skórka, wiązane wysoko na czarne sznurówki, boski, 289zł:-D:-D:-D

Weronika w sumie juz kataru nie ma poki co.mam nadzieje ze tak zostanie-dostaje wapno,rutinacee junior i na noc lipomal jeszcze.
Paulina pdoobny zestaw i tez jest dobrze.
no i codziennie sie hartujemy na dworze:tak::tak::tak::tak::tak:
No no no, fajnie. Pracusiu:-)
ale ja tez dzis mialam niemila niespodzianke
W koncu chyba sie unormuj ei uspokoi, co? No jej tez nie jest łatwo. Biedne te wasze dzieci, ale z taką miłością i siła waszą to one nie zginą:tak:

Spadam i ja do wyrka. Tzn musze je sobie najpierw poscielić, hehe. Szybki prysznic i spac-może. W sumie , to zaczelam oglądąc jakiś super nie do przebicia beznadziejny film -może skończe to może mnie uśpi, hehe.

Dobranoc

Dzień dobry! :-)

Ale mnie plecy od rana bolą :baffled: I nawet nie wiem od czego :confused: Może to od wczorajszego sprzątania... Zawsze wiedziałam, że sprzątanie na dobre nie wychodzi :-D:-D:-D:-p

Piotruś mnie wczoraj rozbroił. Przytulił się do mnie i mi powiedział: "Tak baldziu cie tosiam mamusiu" :happy2:

Wieczorem byłam w Tesco i kupiłam mu fajną piżamkę z tygryskiem z puchatka. Jak wróciłam to już spał, więc zaprezentowałam mu ją dziś rano, a on kazał ją sobie założyć i tak paraduje teraz w nowej piżamie :-D

As, corsa to fajny samochodzik. Jakbyśmy mieli kupować drugi dla mnie to też postawiłabym na corsę :tak:
A co do szkoły, to podejrzewam, że mają doskonale udokumentowane wydatki na Kubusia (co nie znaczy, że rzeczywiście je poczynili :sorry2:).
A to jest szkoła integracyjna, jak rozumiem? :confused: Wnoszę po okrucieństwie innych dzieci wobec Kuby... Prawda jest taka, że trzeba by doedukować rodziców, żeby potrafili nauczyć swoje dzieci tolerancji :crazy: No ale zachowanie nauczycieli też pozostawia wiele do życzenia. Jak można ukarać dziecko za to, że jest zaczepiane przez inne :wściekła/y:

Anabuba, a twoja Paulina to widzę nieźle sobie radzi :-D A tak poważnie to ci współczuję :zawstydzona/y:

Patrysia, zdrówka dla dzieciaczków :blink: I powodzenia w odstawianiu od cyca! :tak:

Cześć kobitki :tak:

Anika znowu zasmarkana :wściekła/y: nie mogła spac w nocy :wściekła/y: Kiedy one z tego wyjdą :baffled:

Pati, fajnie, że jesteś spowrotem :tak:
As, super prezent :tak:
Lunka dzieki.

Sorki, że tak tylko po łebkach ale ja juz nie wiem co mam robic z tymi moimi dziecmi :no:

Witam i ja :-):-)
Maja dzisiaj z płaczem poszła do przedszkola tylko dlatego że nie pozwoliłam jej zabrać zabawki. Nosi je a potem płacze bo dzieci jej w przedszkolu psują więc powiedziałam dość. Pani na początku września ustaliła ze piątek jest dniem w którym można przynieść ze sobą zabawkę i to mi się podobało ale rodzice to olali i dzieciaki znowu codziennie coś przynoszą, więc i moja Maja chce, tylko mnie to złości bo weźmie lalkę za 100zł a ktoś inny jej porwie ubranko, ale jakoś moje dziecię nie potrafi tego zrozumieć :crazy::crazy:
MH mojej Mai ostatnio na początki kataru pomogło smarowanie pod noskiem maścią majerankową :tak::tak::tak:
Patrysia witaj z powrotem :-):-) i oby twoje dzieciaczki nie rozchorowały się na dobre :tak::tak::tak:
As gratulacje samochodu, ja sobie też bym nie kupiła nigdy nowego :no::no:
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie spraw u Kubusia w szkole,a to że dzieciaki mu dokuczają to niestety rzeczywistość, zawsze się znajdzie ktoś taki ale to już wina rodziców :crazy::crazy:
Iwcik oj imprezka się szykuje :tak::tak::tak: A rodzina skoro do teściowej przyjeżdża to niech jej towarzystwa dotrzymuje a nie tobie, ty i tak masz kupę spraw na głowie :baffled::baffled:
Lidka czy persen pomaga to nie wiem, mojego męża trzeba by się zapytać :-p:-p;-);-):-D:-D
Anabuba dobrze ze Paulina nie da sobie w kaszę dmuchać, niech leje chłopaków tylko szkoda ze kłamać się nauczyła bo teraz nie wiadomo kto winny

Wpadlam napisac dobranoc
Moj juz lezy w lozku i czeka:-D obok z Laura bo przebudzila sie na kupke:szok: jeszcze nigdy mi tak nie wstala:szok:No ale kiedys musi byc ten 1 raz:-D

Iwcik a czasami nie zapomnieli do kogo przyjechali. Do Was czy do babki? Bo cos mi sie zdaje ze zapomnieli:crazy: Dobrze ze Wy tam jestescie bo dawno by umarla:-(

Natalineczka to ile tych sloikow narobilas?

AS nie skomentuje:baffled:

Patrysia interesik sie kreci? Super i niech sie dobrze kreci!
nieduzo wyszlo
8 sloikow z czego 5 0,5 l a 4 takie po dzemie:tak::tak::tak:
a dzis sobie chyba zjem na obiadek ryz z jablkiem juz dawno nie bylo:no::-):-):-)
ciocia ma robic nam rosół wolowy
bo ja kolo 11 do miasta musze jechac pozalatwiac rodzinne i reszte swiadczen i wszystko juz do konca:tak:
mam nadzieje ze duzo mi to nie zajmie:sorry2:
mlody dzis rano zaczal mi tak kaszlec ze szok musze mu jakis syrop kupic
oby mi sie calkiem nie rozchorowal:no::no:
u nas znow wszystko biale i pewnie auto bede musiala skrobac:sorry2:
ciekawe kiedy pierwszy snieg spadnie:confused:

reklama
As ja bym na Twoim miejscu zabrała Kube z tej szkoły :crazy: ci nauczyciele jacyś nienormalni jak i dzieci :no:
MH zdrówka dla Was :tak:
Pati super że już jesteś :-)
Iwcik ile dałaś za takiego prosiaka?On już będzie usmażony gotowy do jedzenia tak?

Witam w ten zimny poranek :sorry2: mgła jak mleko ale dobrze że przymrozku nie było bo ślizgawka by była na drodze jak się patrzy :tak: ja dzisiaj mam dzień dziecka, nic nie robię :-D plecy odmawiają mi posłuszeństwa :sorry2: idę wypić ciepłą herbatkę do końca :tak:

Do góry