reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:

reklama
hejka

Fajnie ze lampa sie podoba :) Co do refleksow to krysztalki pieknie sie odbijaja i widac je na suficie :)

Czol fajna rzecz a Kuba napewno bedzie mial frajde przy skladaniu:tak:

Luna z tymi objaami to mozliwe ze woreczek:baffled: Oby wszystko poszlo sprawnie &&&

Patrysia kupa lat:-D:-D Ty to masz klocki z tym netem a jak dzieci?

Iwcik i jak swinia zamowiona?

AS powodzenia zycze!!!!

Lidka a twoje dzieci maja w pokoju tv?

My po obiadku pojechalysmy na zakupy. Kupilam sobie spodenki do rajstop i kozakow, jeansy za cale 6,99e :-D:-D sa swietne i fajnie na dupie leza:szok::tak::-D
Kuzynka kupila sobie 2 pary spodni i kozaki. Fajkne i niedrogie. Ja upatrzylam sobie w Deichmanie ale byla ostatnia para i prawy but byl rozciagniety jutro pojde do drugiego moze beda mieli inna pare:happy2:
Laura spi od 19 a ja mialam smak na lasanie i teraz mnie brzuchol boli- za duzo zjadlam

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:
Pti no wieki Cięnie było!!! Witaj córo marnotrawna:-D:-D:-D
hejka

Fajnie ze lampa sie podoba :) Co do refleksow to krysztalki pieknie sie odbijaja i widac je na suficie :)

Czol fajna rzecz a Kuba napewno bedzie mial frajde przy skladaniu:tak:

Luna z tymi objaami to mozliwe ze woreczek:baffled: Oby wszystko poszlo sprawnie &&&

Patrysia kupa lat:-D:-D Ty to masz klocki z tym netem a jak dzieci?

Iwcik i jak swinia zamowiona?

AS powodzenia zycze!!!!

Lidka a twoje dzieci maja w pokoju tv?

My po obiadku pojechalysmy na zakupy. Kupilam sobie spodenki do rajstop i kozakow, jeansy za cale 6,99e :-D:-D sa swietne i fajnie na dupie leza:szok::tak::-D
Kuzynka kupila sobie 2 pary spodni i kozaki. Fajkne i niedrogie. Ja upatrzylam sobie w Deichmanie ale byla ostatnia para i prawy but byl rozciagniety jutro pojde do drugiego moze beda mieli inna pare:happy2:
Laura spi od 19 a ja mialam smak na lasanie i teraz mnie brzuchol boli- za duzo zjadlam
Anka udany zakup. Obok mnie otworzyli deischmanna i tylko czekam na kolejna wypłate bo i tak musze na zime kozaczki kupić, hehe, Piciu bez butów na zimę, to się wybierzemy.. On już był oglądnąć co mają, ja na razi enie wchodze, bo sie tylko napalę:-pI po co mi to:-D
A takie refleksy uwielbiam. Zrobiłma ostatnio nawet w akwa takie oświetnenie, że na tylnej ścianie widac jak błekit faluje jak woda w rzecze, no bajka, tylko na zdjęciu tego nie byłoby nawet widać, no i telefonem to jzu w ogóle, hehe

Ania to widzę że zakupki udane dzisiaj :-) chociaż Ty bo ja nic nie znalazłam :sorry2:
Patrysia fajnie że już jesteś :-D

W końcu mogę usiąść :tak: plecy coś mi się znowu odzywają :sorry2: coś czuję że będę zdychać przez @ :baffled: już się boję bo się chyba nie ruszę :dry: a mam zamiar całe miasto przejść od początku do końca a to dobre 3h :sorry2: dobrze że są tampony :-)

heh mamuski widze tesknilyscie :-D:-D:-D:-D

u mnie?
dzieciaczki znow zakatarzone sama woda,
mala odstawiam od cyca pije juz tylko raz popoludniu i w nocy jak sie obudzi...

Sewek spi juz ale wydaje mi sie ze jego dopiero chorobsko wezmie bo za wczesnie poszedl spac i taki marudny byl ze hej,
Niki u mnie na kolanach - mleko sie studzi wiec zarazz dosateni i ona i pojdzie spac - mam nadzieje :-D
m w robocie bedzie dopiero o 2 w nocy
ja ide sie tez zaraz wygrzac i spac...:tak::tak:

Patrysiu zdrówka dla dzieciaków :tak::tak: oj coś te chorubska nie chcą się odczepić :sorry2:

Ja się kładę ale najpierw kolacja :-) spokojnej nocki życzę Laseczki ;-) do jutra :-)

beata no dokladnie, ostatnio przeciez byli chorzy i teraz znowu... :dry: narazie biora calcium w syropie zobaczymy co bedzie dalej.
dzieciaczki juz spia od dluzszego czasu, wiec ide sie relaksowac do wanny
no i pojde juz spac bo oczy mi sie kleja a jutro mam klientke na tispy ok godz 10 wiec jeszcze z rana bede musiala cos ogarnac chatke...
dobranoc, buziam :-D

Ania lampa super :tak: a ta Pani przedszkolanka to chyba jakiś dekiel :szok: jak można krzyczeć i bić cudze dzieci :no: menopauze przechodzi czy co :confused:
Iwcik a kiedy chrzcicie małą :-)
Dowikla ja na uspokojenie biorę hydroksiznum :dry: niestety na mnie ziółka nie działają :baffled: ja od razu chemia :sorry2:

Kubek śpi a ja już mam wszystko zrobione :-) poodkurzane, pranie wisi, ściana wyszpachlowana potem tylko pomalować :tak: makaron się gotuje tylko nie mam spaghetti więc są świderki :-D też się zje :tak: potem do żar na zakupki i dzień szybko zleci :tak: Ja to dobra jestem, siedzę i jem loda i jak już byłam w połowie kubka przypomniało mi się że on z alkoholem :-pa za kierownice potem wsiadam :sorry2: zawsze można powiedzieć w razie czego że się syrop na kaszel bierze :-) zamówiłam prezent dla Julka co o tym myślicie? Czołg metalowy do skręcania 175 elementów (1267813956) - Aukcje internetowe Allegro
sama bym sie takim czolgiem zajeła;-):-D:-D:-D
Beatko 23 pazdziernika robie chrzciny bo 20 mam z mezem rocznice slubu wiec chcielismy to razem zrobic juz w sobote dwie imprezy za jednym razem:-):-):-)
a wiesz ze 23.10 sa imieniny Leny :-):-):-):tak:
Witam .
W telegraficznym skrócie.:tak::-D:-D
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.:crazy:
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.:tak:;-)

Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się :szok::szok::-D:-D:-D
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.

Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne
oj biedna ty biedna
ale z ciebie waleczne serce;-)
wiec za pewne w szkole teraz wielkie zmiany nadejda:tak::tak:
&&&&&&&&&

anka co to za przedszkolanka kurde rozmowa konieczna z ta baba
a lampa piękna:tak::tak::tak:
hej hej dzis dopiero teraz bo wlasnie skonczylam jabłka robic mama mi dala z dzialki wiadro jablek wiec trza bylo obrac zetrzec i podsmazyc a na koniec zagotowac:tak:
ale juz gotowe teraz w nocy ino dekielki beda do mnie strzelac:-D:-D:-D
m poszedl do cioci na watrobke
mlody nie chcial zasnac myslal ze jak go nosimy do lozka do spania to taka zabawa
ale jak tylko m poszedl na dol to ja raz go zanioslam drugi tez ale za trzecim juz nie wytrzymalam (a ze dodatkowo w jablkach siedzialam i mylam gar do gotowania sloikow) to jak nie ryknelam poszedl jak przeciag normalnie i spi:-p:-D

reklama
Przepraszam,że odpisuję tylko na swoje,ale czasu brak i nerwy mną szarpią na prawo i lewo.

Od męza dostałam Opla corsę rok 2002 . :-D:-D
Ze względu na małego jest 3 drzwiowy i ma przyciemniane szyby :tak:
W piątek przyjechał z Niemiec i ma 120.000 przebiegu .
Jeździła nim kobieta,był garażowany i jest w idealnym stanie. :-):-)

ps.
Nie chciałam nowego auta ,bo w razie mu się coś stanie(stłuczka) to tak go szkoda nie będzie jak nowego. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ps 2.
Byłam dziś w tej cholernej szkole i rozmawiałam z dyrektorką i nauczycielką od religii.
Sprawa wygląda tak,że dyrektorka uważa,że panię się starają i jest coraz lepiej jej zdaniem ,ale moim zdaniem nie. :no::no::no:
To co się dziś dowiedziałam to mi włosy na głowie stawały po kolei.
Z wywiadu z panią od religii wiem,że w czwartek przez cały dzień jeden z Kolegów prowokował Kubusia.
Kuba wytrzymał cały dzień ,ale na religii nerwy mu już puściły i go uderzył. :crazy::crazy:

Jednak ja na miejscu Kuby nie postąpiła bym inaczej.
Nie dość ,że latał za nim z wykałaczką i mówił ,że go ukłuje to jeszcze go podburzał i mu docinał.
Kubuś sobie dzielnie radził,ale jak zaczął mówić do niego na lekcji " ty idioto,ty klaunie,ty błaźnie,ty debilu dlaczego po stołach nie skaczesz,a może poczołgasz się trochę to Kuba już nie wytrzymał i mu dowalił. :szok::szok::szok::szok:
Kubuś niestety został za to ukarany potrójną karą !!!!!! :crazy::crazy::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po pierwsze czarną kropką ,po drugie siedział w ławce na przerwie ,a po 3 napisano mu uwagę !!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nosz kur...a w jakim kraju ja żyję !!!!!
devil.gif

I gdzie tu sprawiedliwość.
Pani od religii była sama jedna i ten chłopiec za to ,że pochwaliła Kubusia odstawił taką prowację.
Kobieta nie mogła poprowadzić lekcji ,bo wyciszała tamtego chłopca,żeby nie robił przykrości Kubie.
A Jędrek zero reakcji.
Nic ,po prostu nic.
Nie reagował na polecenia pani i robił co chciał.

Mi już ręcę opadają.
Ja już nie mam siły walczyć o każdy normalny dzień w szkole u mojego syna !!!!!!

Przepraszam,że tylko o sobie,ale mnie nosi i mało skupiona jestem... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry